Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18825 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, vrijstaand huis bouwen, bouwen van een notariswoning, vrijstaande woning bouwen vanaf 0, opbouw plat dak 4 woningen, huis boven op een kavel, dakopbouw 3 units, verbouwen boerderij, eigen huis bouwen, nieuwbouwwoning, extension in the back and renovation work inside, aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936, complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren, kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren, dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 19 november 2019

test 2

blijf maar even af
dinsdag 19 november 2019

test

test 123
maandag 18 november 2019

Herstel van betonrot in de kruipruimte

Er is betonrot gedetecteerd in de kruipruimte/ fundering en dit moet hersteld worden. De kruipruimte moet nagelopen worden en daarna gerepareerd. De vloeroppervlakte van de woning is 8 x 5 meter. De hoogte van de kruipruimte durf ik niet te zeggen, ik denk ongeveer 70 cm.
maandag 18 november 2019

Binnenwand plaatsen en afwerken & deel binnenwand afbreken

In ons bedrijfpand- moet er 1 binnenwand geplaatst worden van ongeveer 6,5 meter daarnaast moet er een binnenwand deels afgebroken worden.(ongeveer 2-3 meter). Op tekening staat muur 6,5 meter moet geplaatst worden, andere muren staan er al, waarvan muur 5,6 meter nu nog ongeveer 8,5 meter is (die dient dus te worden afgebroken tot 5,6 meter) daarnaast zal het eea afgewerkt moeten worden.
zondag 17 november 2019

Aanbouw achterzijde woning realiseren

Wij willen een aanbouw van 6 meter breed bij 2,5 meter diep aan de achterkant van het huis realiseren. Er is geen vergunning nodig. Graag willen wij de uitbouw in dezelfde stijl als het huis. Het huis is uit 1963. Ik denk dat er een fundering nodig is, maar ik weet niet welke. Graag een complete oplevering, inclusief stucwerk en elektra. De 1e verdieping is van hout, maar er zit al een stalen bint in om de 1e verdieping te verstevigingen.
zondag 17 november 2019

Deuropening in dragende muur, deur en binnenmuurtje plaatsen

Wij hebben de volgende wens: Een deuropening van de woonkamer naar garage en een doorgang in het halletje maken. De doorgangen moeten door dragende muren gezaagd worden deze zijn van prefab beton. Tevens een deur leveren (geïsoleerd) en monteren van ongeveer 90x210 (of andere gangbare maat, niet te groot) Vervolgens ook een muurtje van giboblokken maken zodat het bestaande halletje groter wordt. Zie het pdf bestand, hier heb ik het idee op ingetekend. Het gaat hier om een nieuwbouwhuis van KBK bouw, wordt gebouwd in Neck. oplevering is oktober 2020. Graag een offerte inclusief vergunningen e.d. stempelplan en constructieberekeningen.
zondag 17 november 2019

Een vrijstaande woning bouwen

Wij zouden graag een vrijstaande woning bouwen op een bouw kavel. We zijn bezig met het kopen van een kavel, maar voordat we definitief beslissen, willen we graag weten of het haalbaar is of niet. We denken na over een woning met een vloeroppervlak van 80 m2. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen enigszins een complete oplevering. Elektra en stucwerk zou er moeten komen en we willen de badkamer er ook in. We denken aan een houtenskeletbouw, maar mocht er iets goed kopers zijn, dan horen we dat graag.
zondag 17 november 2019

Uitbouw op de 2e + dakbedekking vervangen + dakgoot vervangen

We hebben voornemens om op de 2e verdieping een uitbouw te realiseren van circa 9 m2, in de woning waarvoor de overdracht naar ons op 23 december zal plaatsvinden. De afmetingen zijn 3.77 m x 2.4 m. Het zal gaan om een houten uitbouw. De buurman heeft al zo uitgebouwd. Op funda kunt u de woning, met foto's en plattegronden vinden. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig. Graag een casco uitbouw, wel inclusief ruiten. Daarnaast zijn er nog een paar klussen die aan het huis moeten gebeuren: de dakgoot moet worden vervangen, de bitumen dakbedekking van het platte dak moet worden vervangen (ongeveer 19 m2 ) en 2 triplex platen langs de verdieping moeten worden vervangen. Zou u bij de offerte ook een schatting kunnen geven wanneer u beschikbaar bent? Bij voorbaat dank voor uw offerte!
zondag 17 november 2019

Uitbouw op dakterras

We willen graag een uitbouw realiseren voor de badkamer om 2 x 2 meter meer ruimte te creëren. De buitenmuur zal dus open moeten en worden verlengd. Zie hiervoor ook de bijgaande foto. Vergunning zelf aangevraagd. Graag een offerte voor een kale casco oplevering en een complete. Constructie in overleg.
zondag 17 november 2019

Draagmuur verwijderen en constructie berekening maken

Wij willen de draagmuur verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Deze willen we graag afgewerkt hebben. De muur is L-vormig. De afmeting van de muur is ongeveer 2 meter een de lange zijde en aan de korte zijde 1,20 meter. De constructietekeningen moeten nog gemaakt worden.
zondag 17 november 2019

Casco erker realiseren aan de voorkant van de woning

We willen graag een casco erker aan de voorkant, onder het al bestaande balkon. De maat zal zijn 3 meter breed en 1 meter diep. Daarbij mogen er dubbel glas ramen en houten kozijnen in en alles netjes afgewerkt door onder andere metselwerk. Het is nog onduidelijk of er een vergunning moet worden aangevraagd.
zondag 17 november 2019

Uitbouw achterzijde en dakkapel realiseren

Wij willen ongeveer 42 m2 en zo een 130 kuub laten uitbouwen in een casco vorm. Constructie moet van steen zijn, die overeen komen met de huidige buitengevel. Voor deze klus moet er een vergunning worden aangevraagd. Afhankelijk van de kosten besteed ik dat eventueel uit aan de aannemer. Wat betreft een dakkapel laat ik mij informeren over de mogelijkheden.
zondag 17 november 2019

Zolder verbouwen tot verschillende kamers en een vliering realiseren

Ik wil graag een zolderindeling op de 2e verdieping van mijn nieuwbouw woning. De ruimte is ongeveer 38 m3 (4.86 m bij 8,71 m). De hoogte van de ruimte is ongeveer 5,60 m er moeten 3 kamers in komen (wasruimte en 2 slaapkamers). Boven de kamers willen we een vliering hebben. Ik wil graag toegang tot de vliering via een vlizotrap. Elektra voor verlichting is aanwezig, moet alleen verdeeld worden over de ruimtes. Ruimten wil ik graag afgewerkt hebben en schilder klaar. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 17 november 2019

Aanbouw bij woonkamer

Ik wil een aanbouw aan de woonkamer plaatsen. Casco of compleet is in overleg. Er moet wel elektra, stucwerk en een fundering in komen. De uitbouw mag van metselwerk zijn. Vergunningen en tekeningen zijn aanwezig. Graag een offerte.
zondag 17 november 2019

Offerte dakopbouw

Het huis heeft een grondige verbouwing nodig, waaronder waarschijnlijk (een groot deel van) het dak. Nu ik het toch groot moet aanpakken wil ik graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een dakopbouw. Ik zou hierdoor het liefst minimaal zo'n 15 m2 meer ruimte creëren. De zolder/vliering heeft op dit moment aan 3 kanten een schuin dak en de afmeting van het vloeroppervlak is ongeveer 8 bij 4.15. Zie bijgesloten foto's. In de straat zijn behoorlijk wat huizen met een of meer dakkapellen of een dakopbouw. Kunt u mij meer vertellen omtrent de vergunning die hiervoor mogelijk nodig is? Uiteraard ontvang ik ook graag informatie over de kosten en een mogelijke tijdlijn.  Indien er een vergunning nodig is kan deze worden opgenomen in de offerte. We zitten te denken aan een casco prefab oplevering.
zondag 17 november 2019

Opbouw plat dak

We willen op onze uitbouw met plat dak een slaapkamer plaatsen. We willen hier graag 1 april 2020 starten met de bouw. Bijgaand de tekening van de nieuwe situatie. Vergunning is al aangevraagd. Het wordt 6 bij 7 m . Graag een casco oplevering met een houten constructie.
zondag 17 november 2019

Opbouw puntdak op enkelsteens garage

Wij willen een opbouw op de garage 5 x 5 (enkelsteens) met een doorgang op de eerste verdieping (reeds voorbereid). Geen sanitair, alleen cv en elektra. zie foto voor het idee. Bevindt mij in een oriënterende fase en laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.
zondag 17 november 2019

Uitbouw achterzijde zolder

Wij wonen in Utrecht en willen onze zolder uitbouwen met een dakuitbouw (dus eigenlijk heel ruime uitbouw/ dakkapel van al bestaande zolder) tot de nok aan de achterkant van de woning. Hierbij komt deze uitbouw dus op zolder bovenop een andere kamer van de eerste verdieping. Deze kamer heeft nu nog een nok maar dat stukje nok willen we bij de nieuwe kamer van zolder betrekken, oftewel bij de afwerking moet ook een stuk vloer gelegd worden bij de zolder. Hiervoor zijn we ons aan het oriënteren en kwamen we o.a. bij uw site terecht. Het gaat om een rijtjeshuis. Zouden we een afspraak kunnen maken om een en ander door te spreken? We zouden ook graag willen weten of jullie eventueel de vergunningaanvraag zouden kunnen doen. Alvast dank voor jullie reactie.
zondag 17 november 2019

Steunbalken vervangen van chalet vloer

Ik wil een deel van de steunbalken van de vloer laten vervangen ivm rot door wateroverlast. Grootte ongeveer een meter in het vierkant.
zondag 17 november 2019

Funderingsherstel

Onze bungalow (130 m2) heeft verzakte buiten/binnenmuren, deze willen wij graag laten herstellen. De bungalow heeft in het midden verzakkingen van in totaal 5 cm. Inmiddels is het duidelijk dat dit komt doordat de binnenmuren geen fundering hebben. Graag laten wij hier een fundering onder plaatsen en als dit mogelijk is graag ook opkrikken. De buitenmuur heeft aan 1 hoek ook een verzakking. Er schijnt laagje klei in de zandgrond te zitten. Graag zouden wij hier een oplossing voor hebben. De bungalow staat op zandgrond.
zondag 17 november 2019

Uitbouw achterzijde jaren 30 woning

Wij willen een uitbouw van 5,5 x 2,5 meter. We hebben een woning in de jaren 30 stijl. Een doorbraak in de achtergevel is nodig en ook in de keukenmuur. We willen 2 openslaande deuren, rest glas over de gehele lengte met houten kozijnen. Aan de rechterkant willen we het gemetseld. We willen een lichtstraat of 2 lange lichtkoepels over de gehele lengte Paalfundering is misschien nodig. Er is nog wel enige discussie over. Als er palen nodig zijn, hoeven ze waarschijnlijk niet zo diep en zijn er maximaal 6 palen nodig, vermoed ik. Vergunning is niet nodig voor de uitbouw, wel voor de doorbraak. Daar zijn we al mee bezig. Bouwtekeningen kan ik waarschijnlijk ergens anders regelen. We denken aan een prefab constructie, maar als het niet bij het huis past, willen we metselwerk. Graag een casco oplevering, wel dat alles buiten is gedaan. Stucwerk en elektra is niet nodig. Rond april wil ik graag starten.
zondag 17 november 2019

Dakopbouw

Beste heer mevrouw , Ik wil graag een offerte voor het realiseren van een dakopbouw over het gehele dak. Basis moet een houten constructie worden. Voor de indeling wil ik graag 2 slaapkamer en in het midden bij de hal een badkamer type standaard uitgevoerd . Graag een dichte vuren wit gegronde trap op de bestaande met leuningen Buitengevel net als de buren met houten kozijnen en gevelbekleding keralite Schuine dak met singles en platdak met epdm Vergunningen en berekeningen graag door jullie geregeld.
zaterdag 16 november 2019

Uitbouw ombouwen naar serre

There is an existing house extension at the back of the house with concrete foundation, side walls, and flat roof. We would like to change this house extension into a serre. The side walls, foundation can be utilized. Only glass on the roof and glass facade has to be constructed. I can provide contruction drawings of the existing situation. The measures are 4 x 3,86 meter. I would like to start in December.
zaterdag 16 november 2019

Achtergevel verplaatsen

Wij hebben een bestaande woning gekocht. Wij zouden de achter gevel ca. 1 meter de tuin in willen verplaatsen. Wij krijgen begin februari de sleutel van dit huis.
zaterdag 16 november 2019

Casco woning verbouwen

Wij willen een monumentale casco woning verbouwen tot woning. Alvorens wij hiermee verder gaan zijn wij aan het inventariseren wat de kosten hiervoor ongeveer worden. De woning bestaat uit twee lagen souterrain en begane grond. Daarin willen wij een zitkamer keuken en kleine studeerkamer op de begane grond en badkamer en drie slaapkamers in het souterrain creëren. Alles moet nog gebeuren (leidingen elektra isolatie, vloeren alles) op uitzondering van de fundering die onlangs vernieuwd is. Het huis is 120 m2. Ben benieuwd of u een schatting kan maken voordat wij doorgaan om dit huis te kopen. Alvast dank.
zaterdag 16 november 2019

Uitbouw aan de achterzijde van onze woning realiseren

Wij willen mogelijk een uitbouw aan de achterzijde van onze woning realiseren. De maten zijn 5,5 meter (breedte van de woning) en 4 meter (lengte van de uitbouw). Hierbij willen we het bestaande kozijn doorzetten en de vloerverwarming, waterkraan en elektra door leggen. Een woning uit 2016. We hebben geïnformeerd bij de gemeente en tot maximaal 4 meter kunnen wij vergunningsvrij uitbouwen. De uitbouw willen wij in dezelfde stijl van het huis. Er hoeft niet geheid te worden. Er is geen kruipruimte aanwezig.
zaterdag 16 november 2019

Uitbouw achterzijde realiseren

Ik zou een uitbouw aan de achterkant van mijn woning laten realiseren. Diepte: 4 m, breedte: 6.16 m, hoogte: 2.7 m. Bij voorkeur een houtframe. Er is geen vergunning nodig. Mijn architect zei dat ik 5 palen van 19 meter nodig heb voor de fundering. Graag zou ik de prijs voor een complete en een casco opbouw willen hebben, als dit mogelijk is. Ik heb alle toestemmingen, dus graag zou ik zo snel mogelijk willen beginnen, als dat mogelijk is. Graag Engelssprekende vakman.
vrijdag 15 november 2019

Uitbouw achterzijde drive in woning + verplaatsen keuken

Wij willen onze drive in woning aan de achterzijde uitbouwen. De bedoeling is uitbouw van 3 x 5 m met een glazen achterwand. Wij willen de woonkamer namelijk beneden realiseren. We weten niet of er een vergunning nodig is, de gemeente is heel onduidelijk, dus we komen er niet uit. Wij wonen aan de dijk met ringvaart en hebben dus geen huizen achter ons zitten. Graag laten wij dit door de vakman regelen. Aan de achterkant van de woning zit een betonnen balkon van 1.10 m breed. De uitbouw komt daaronder. We zitten tussen 2 huizen in. Graag advies over welke constructie het beste is. Er is een fundering nodig, de tuin is namelijk aan het verzakken. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen. We hebben een keuken op de 1e verdieping, deze willen wij verplaatsen naar de uitbouw, dus hiervoor moeten aansluitingen gemaakt worden en kan de vakman deze keuken ook verplaatsen? De keuken is op maat, maar welke afmeting deze heeft vinden wij lastig om zo te zeggen. Onder het hele huis zit een kruipruimte, dus dit moet qua leidingwerk te doen zijn.
vrijdag 15 november 2019

Dak opbouw op garage

We willen een dakopbouw op de garage zetten. 6a8 x 3 meter met dakkapel. De opbouw moet casco opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en het materiaal waar het van gemaakt word moet onderhoudsvrij zijn. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag een offerte.
vrijdag 15 november 2019

Dakopbouw realiseren

Dakopbouw op een plat dak met een plat dak, afmeting zal 6 meter x 6 meter zijn. Zijgevel moet doorlopen, zie foto. Casco/complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden, geen stucwerk, en de opbouw moet van hout zijn. Er is een vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 15 november 2019

Erker in zijgevel

Wij willen graag een erker gerealiseerd hebben in de zijgevel in plaats van de huidige twee ramen het tussendeel (betonnen binnenmuur). dit is 3,70 meter breed. Bij voorkeur ingehaakt op de huidige funderingspalen (0,6 - 0,7 m diep).
vrijdag 15 november 2019

Woonserre achterzijde

Ik wil graag een stenen (en deels glazen) uitbouw realiseren. Er hoeft geen elektra/stucwerk gedaan te worden. Afmeting: 300 x 160 cm Zijkanten spouwmuur, beton fundering 15 cm aan woning + schuifpui/openslaande deuren. Glazen dak.
vrijdag 15 november 2019

Uitbouw achter in tuin

Ik wil graag een uitbouw van 255 cm hoog 320 cm breed en 300 cm diep. Het moet een houten uitbouw met elektra, stucwerk, en een fundering worden. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 15 november 2019

Dakopbouw gehele etage

Wij willen graag een dakopbouw realiseren op een bestaand gebouw (platdak) met een bouwlaag (huis heeft nu 1 verdieping). De maten zijn 10.16 m bij 4.97 m (zie bijlage). Compleet/casco is nog in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden, en de buitenkant moet van steen gemaakt zijn. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. We zijn benieuwd wat bij u de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt.
vrijdag 15 november 2019

Muurdoorbraak en constructieberekening

Ik wil graag de achtergevel van mijn huis laten doorbreken tbv het plaatsen van een schuifpui. Het uiteindelijke te creëren gat is 3.10 meter breed en ongeveer 2.20 hoog. Momenteel zitten er hier nog twee ramen in. Graag ontvang ik offertes voor de doorbraak van deze muur, inclusief het maken van een constructieberekening en het aanvragen van de vergunning. De muur bestaat uit baksteen (buitenzijde) en kalkzandsteen blokken (binnenzijde).
donderdag 14 november 2019

Verbouwing en nieuwe uitbouw

Ik neem een zaak over in Amsterdam Zuid maar die wil ik helemaal verbouwen en er staat al een uitbouw maar die is heel slecht gemaakt dus er moet een nieuwe uitbouw gemaakt worden. Afmetingen en casco/compleet opleveren is in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden, en er moet een fundering in komen. Er is geen vergunning nodig. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.
donderdag 14 november 2019

Schuur met kelder in de tuin bouwen

Wij willen een stenen schuur in de tuin laten bouwen met daaronder een kelder middels prefab-bak. Ik bevind mij in de beginfase en laat mij daarom graag informeren over de mogelijkheden, afmetingen. fundering, tekeningen etc.
donderdag 14 november 2019

Uitbouw naar extra kamer achterzijde 1e verdieping

Dakopbouw realisatie van 2,5 meter bij 5,5 meter. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig.
donderdag 14 november 2019

Dakopbouw 3 units

Graag zou ik een offerte willen hebben voor 3 dakopbouw units van elk: 56 m2 - 48 m2 - 120 m2. Ze moeten casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk met een houten constructie. Tekeningen, constructie berekeningen beschikbaar, gaarne vermelding levertijd.
donderdag 14 november 2019

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw om de zolderverdieping groter te maken. Afmetingen, en het materiaal waar het van gemaakt gaat worden is nog in overleg. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, dus zonder elektra en stucwerk. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen.
donderdag 14 november 2019

Houten vloerbalken controleren en eventueel vervangen

In de vloerbalken van de 1e verdieping waar de badkamer gezeten heeft is flink gezaagd. Wij vragen ons af of hier weer een nieuwe vloer overheen gestort kan worden ivm de draaglast. Onze vraag is moet dit verstevigd worden en of moeten er balken vervangen worden.
donderdag 14 november 2019

Nokverhoging

Wij willen een nokverhoging van 4 meter breed in het midden van de woning. Wij zijn opzoek naar een prefab uitvoering die casco wordt opgeleverd.
donderdag 14 november 2019

Casco uitbouw achterzijde

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken met een aannemer om een casco uitbouw van 6.3 x 6 meter te realiseren aan de achterzijde van een woning. Ik bevind mij nog in de beginfase dus ik laat mij ook graag informeren over het type fundering en constructie. Een eventuele vergunningsaanvraag besteed ik waarschijnlijk uit aan de aannemer.
woensdag 13 november 2019

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren achter. Afmetingen zijn 3 x 6 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 13 november 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren. De afmetingen van 1,5 x 5,5 meter, plat dak. Als het kan hergebruik van de kozijnen of een stukje muur aan beide zijde + een schuifdeur en goede isolatie. Voor de Cv, elektra en stucen en afwerkingvloer doen we zelf als het kan. hiervoor moet wel een fundering komen.
woensdag 13 november 2019

Prefab opbouw garage

Wij willen een prefab opbouw realiseren op de garage. De vergunningsprocedure hiervoor wil ik uitbesteden aan de vakman. Afmetingen van garage zijn: Voorkant 4,8 meter, achterkant 2 meter, lengte 7,4 meter (loopt schuin af) Het doel is om een extra slaapkamer te creëren. Ik wil graag ene offerte met een casco oplevering en één met een complete oplevering. (Compleet met vloer, ramen, elektra en leidingwerk.)
woensdag 13 november 2019

Nokverhoging

Graag willen wij een prijsopgaaf voor een enkel en dubbelzijdige nokverhoging van 6 meter breed. Wij overwegen een casco oplevering in prefab versie. Omdat wij in de gemeente Rotterdam wonen graag een optie voor zowel de voorzijde als de achterzijde.
woensdag 13 november 2019

Lekkage aluminium serre repareren en inspecteren

Langs de dakranden van onze aluminium serre lekt het op diverse plekken sinds enkele maanden. Het is niet precies duidelijk wat de oorzaak is. Het kan zijn dat het om de rubbers gaat. Maar het kan ook zijn dat er iets mis is met de lasnaden o.i.d. Met een normale ladder is de situatie goed toegankelijk. Mogelijk moet dit van buitenaf worden gerepareerd.
woensdag 13 november 2019

Badkamer verbouwen

Ik wil de huidige badkamer slopen en alles verwijderen. Breedte 2.5 lengte 2.5 meter. Daarna wil ik nieuwe tegels en sanitair laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
woensdag 13 november 2019

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw plaatsen op een plat dak. Woning is nog niet in ons bezit, maar we willen weten hoeveel het kost. Afmeting van het huis: breed 6,27 en diep 7,34. Prefab of houten skelet. We zijn er nog niet over uit of dit een slaapkamer moet worden of meerdere. Wel graag compleet opgeleverd met elektra en gestucte wanden en vloeren.

Partners

Partners van Casius