Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

17904 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van een nieuw woonpand, vrijstaand huis nieuw bouwen, vrijstaande woning op een kavel bouwen, flatgebouw optoppen met extra bouwlaag, bungalow bouwen, kelder bouwen, bouw vrijstaande woning, kelder, aanbouw en dakkapel maken, vrijstaande sleutelklare woning bouwen, kelder laten maken, huis op een kavel bouwen, kelder laten bouwen, kelder bouwen, kelder onder bestaande woonlaag maken, grote uitbouw achterzijde realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 28 april 2017

Balkons vernieuwen

Graag willen we een offerte voor het volledig vernieuwen van de balkons van een appartementsgebouw uit 1906 in Oud West. Balkons moeten over 3 woonlagen aangebracht worden (1, 2 en 3 hoog) qua uiterlijk zoveel mogelijk in oorspronkelijke stijl dus bij voorkeur wit gelakt hardhout.
vrijdag 28 april 2017

Volledig huis slopen

Graag wilden wij weten wat het kost om een volledig huis te laten slopen. We hebben een huis op het oog op een lap grond. Het huis volstaat niet en willen we een nieuwe voor bouwen. Ivm wel of niet een bod uitbrengen op het huis willen we weten wat de sloop gaat kosten. Ivm de bieding moeten we het snel weten. Het betreft een huis van 8,5m bij 6,5m en 6m hoog. Asbest ja/nee weet ik niet.
vrijdag 28 april 2017

Kelder

Ik onderzoek de financiële haalbaarheid van een kelder onder ons nieuwbouw project, het gaat om een geïsoleerde van 7 bij 9 meter
vrijdag 28 april 2017

Lichtpunt verplaatsen betonnen gewapend plafond

Drie lichtpunten verplaatsen in gewapend betonnen plafond. Huis is uit 2004.
vrijdag 28 april 2017

Sloop betonvloer.

Slopen van de betonvloer met een oppervlakte van zo'n 165 m2. Wil vloerverwarming aanlegggen.
vrijdag 28 april 2017

Open haard verwijderen

Ik wil graag de open haard (schouw) laten verwijderen en in plaats daarvan een rookkanaal hebben voor een houtkachel.
vrijdag 28 april 2017

Zoldergat vergroten

Ik zou graag willen weten wat ongeveer de kosten zijn van het laten vergroten van een reeds bestaand zoldergat in een betonnen plafond. Het gat is nu 70 cm bij 110 cm. Ik zou het willen laten vergroten tot 70 cm bij 200 cm.
vrijdag 28 april 2017

Plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen en daarna egaleren 45 vierkante meter in schiedam op betonnen vloer icl puin meenemen.
vrijdag 28 april 2017

Interne verbouwing van badkamer en keuken

Leiding werk, boven verdieping opnieuw indelen, badkamer plaatsen, keuken plaatsen
vrijdag 28 april 2017

Betonrot in kruipruimte herstellen

In de kruipruimte Betonrot door de balm geconstateerd kwartaal vloer aangetast door chlorideschade
vrijdag 28 april 2017

Dakopbouw maken op plat dak

Wij willen graag een dakopbouw op ons platte dak. Maten ongeveer 5. 66 x 3. 28. Buren hebben dit al zoals op de foto te zien is. Verneem graag de totaal kosten.
vrijdag 28 april 2017

Dakopbouw op een plat dak

We hebben een woning gekocht met een platdak. Het is nu een terras met een mogelijkheid om deze uit te breiden. Uitbreiding is circa 4. 5 ×5 meter. Via jullie prefab systeem zou ik graag willen weten wat dit ongeveer zal kosten. Mijn buren hebben dit al uitgebreid. Ik heb een foto toegevoegd.
vrijdag 28 april 2017

Erker aan een tussenwoning bouwen

Wij wonen in een tussenwoning en willen aan de achterkant een erker laten bouwen van 4,7 meter breed, 1,2 meter diep en 2,6 meter hoog. We willen graag een prijsindicatie ontvangen.
vrijdag 28 april 2017

Asbest schoorsteenpijp verwijderen

Wij hebben een woning te koop zien staan en zijn daarin geïnteresseerd. We hebben begrepen dat er een schoorsteen is waar een asbesthoudende pijp in zit. We willen graag een prijsindicatie voor het verwijderen en afvoeren daarvan.
vrijdag 28 april 2017

Dakopbouw maken

Wij willen graag een dakopbouw. De maten zijn 9,16 m bij 4,75 met ramen aan beide kanten. We Willemsen casco opgeleverd hebben. Graag een goede prijs berekenen aub.
vrijdag 28 april 2017

Douche en keuken strippen

Wij hebben op een veiling een portiekwoning gekocht die is gelegen op de 1e verdieping. Wij willen de woning gaan verbouwen, maar deze moet eerst gestript worden. We willen de keuken laten verwijderen inclusief de wand- en vloertegels. Verder willen we een douche kaal laten maken. Daarbij moeten de douche, wasbak en tegels worden verwijderd. De doucheruimte is 1 x 2,5 meter, de keuken is 2 x 3,5 meter. Er is geen lift, het puin moet via de trap worden afgevoerd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 28 april 2017

Toog laten maken

Ik wil graag een toog laten maken en een beetje muur erbij. Waar de toog moet komen stond eerst een schuifdeur die we zelf weg hebben gehaald. Het ziet er zo niet uit. Het moet afgewerkt worden! Help?!
donderdag 27 april 2017

Garage verbouwen tot kapsalon

Ik wil mijn garage van ongeveer 3,20 bij 6 meter laten verbouwen tot kapsalon. Werkzaamheden: 1) Verleggen 2 x watertoevoer en afvoer; 2) Vervanging garageroldeur voor een pui met deur; 3) Muren stuken; 4) Systeemplafond met verlichting; 5) Leggen laminaatvloer. Graag zou ik een gespecificeerde offerte ontvangen om te beoordelen welke werkzaamheden ik eventueel laat uitvoeren.
donderdag 27 april 2017

Schoorsteen afbreken

Ik heb een huis in Andijk gekocht. Daar werd gestookt met 2 gaskachels. Er zit een schoorsteen door het hele huis. Deze staat los van de muren. Maar wel op de fundering. Deze moet afgebroken worden. Graag offerte
donderdag 27 april 2017

Opbouw realiseren

Wij zitten in het aankooptraject van een woning die we willen laten vergroten. De overdracht vindt plaats in de 2e week van augustus. Het gaat om een woning die uit twee woonlagen bestaat en daarboven op willen we een volledig afgewerkte opbouw van ongeveer 20 m² met ramen aan 2 zijden. De eis van de gemeente is dat het uiterlijk van de opbouw in de stijl van de wijk blijft. Het mag houtskeletbouw zijn, maar dan willen we de buitenzijde afgewerkt met steenstrips, zodat het niet afwijkt van de rest van de wijk. Binnen blijft het 1 ruimte er komt ook geen hal in. We laten graag het dak doorbreken en een trap plaatsen. Het plafond moet gespoten worden en de wanden behangklaar gestuukt. Elektra en verwarming moeten gebruiksklaar worden aangelegd.We zijn op zoek naar bedrijven die direct na de overdracht kunnen starten, omdat het een zogeheten 'kangoeroe-woning'wordt. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie.
donderdag 27 april 2017

Verlaagd plafond met inbouwspots plaatsen

Ik wil graag een verlaagd plafond met inbouwspots laten maken in mijn keuken en woonkamer. Het gaat om ongeveer 50 m². Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
donderdag 27 april 2017

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Direct na de overdracht willen wij een muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en daar een draagbalk laten plaatsen. Deze muur is 250 cm breed en maximaal 300 cm hoog, in totaal ongeveer 8 m². Het afvalmateriaal moet worden afgevoerd. Ik wil hiervoor graag een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor het afwerken van de muuropening en draagbalk.
donderdag 27 april 2017

Fundering en/of betonnen vloer voor tuinhuis maken

Voor het plaatsen van een tuinhuis in Heeswijk-Dinther willen we graag twee prijzen weten. 1. Prijs voor maken en storten van een fundering (33 meter) voor een houten tuinhuis. Wanden van het tuinhuis beslaan 33 meter in 3 blokken verdeel (aaneensloten). 2. Prijs voor maken van fundering en vloer (12 cm dik). Fundering zie onder 1. Vloer oppervlakte 34 m2. Voorbereidende graafwerkzaamheden kunnen grotendeels door onszelf plaats vinden.
donderdag 27 april 2017

Entresol bouwen van hout en metaal in vide

Ik heb een hal die in een waaier gebouwd, aan de achterkant van de hal loopt een knik in het midden. Op deze wand moet een vide komen. De vide kan niet alleen aan de muur vastgemaakt worden, de vide moet ook vastgemaakt worden aan de balken (nok). Er zal met een uitgebreide balkenconstructie gemaakt moeten worden of er zal met een metalen constructie gewerkt moeten worden. Er zal een trap met een links kwart draai moeten komen. De vide moet 90 cm breed worden en hij heeft een lengte van ongeveer 3.50 meter, inclusief knik. Vide moet met een knik gebouwd worden. Het is een moeilijke klus!
donderdag 27 april 2017

Slaapkamer met badkamer aanbouwen

We willen een aanbouw maken voor slaapkamer en badkamer. We hebben dan een ruimte van 3x3,5 meter. Vind het moeilijk hoe wij deze ruimte zo praktisch en efficient kunnen indelen. We willen een inloop douche, 2 wasbakken en toilet. Geen bad. Heluph
donderdag 27 april 2017

Kelder laten bouwen

Kelder van 9.40 bij 5.20 meter onder woning of deels in de tuin. Goede afgraafmogelijkheden. Kan goed in verband met palenplan.
donderdag 27 april 2017

Glazen uitbouw achterzijde woning

Het is een schuur die een aanpassing nodig heeft van 2.5 bij 4.5 meter om er een grote werkruimte van te maken. Afmeting schuur is nu 3.5 bij 4.5 meter.
donderdag 27 april 2017

Beton storten om schuur te plaatsen

Gewapend beton vloer van 300 x 1200 cm. Storten op bestaande betonplaten. Er wordt na uithardend een schuur geplaatst. Op de vloer komt vloerverwarming.
donderdag 27 april 2017

Fundering en betonvloer voor een aanbouw of serre

Wij willen graag een offerte voor een betonvloer van 5x6 incl heipalen voor het plaatsen van een aanbouw kunt U mij deze per mail doorsturen. Niet bellen. Met vriendelijke groeten,
donderdag 27 april 2017

Zijkant keuken uitbouwen

Wij willen op de begane grond, de keuken aan de zijkant uitbouwen 1. 2m diepte bij 3. 6m.
woensdag 26 april 2017

Uitbouw achterzijde

We willen graag een globale offerte van een uitbouw aan de achterzijde. De breedte is 5 meter en lengte is 2 meter. De linker buurman heeft al een uitbouw. Ik heb helaas niet telefonisch bereikbaar vanwege mijn werk.
woensdag 26 april 2017

Verbouwing woning

3kamer appartement. Vloerverwarming , 70m2, muur uitbreken. Badkamer verbreden voor een bad. Gietvloer, Frans bankje maken bij de eethoek. Kast in de slaapkamer maken
woensdag 26 april 2017

Renoveren dakopbouw

Verbouwing bovenwoning. Gelieve mij even te bellen. Met vriendelijke groet,
woensdag 26 april 2017

Stenen tuinhuis laten bouwen

Wij willen een stenen tuinhuis plaatsen in onze achtertuin. Afm bdh 7m/5m. Zadeldak met pannen. 1 dubbeldeur en 3 ramen
woensdag 26 april 2017

Betonvloer storten voor veranda

Ik wil achter ons huis een veranda van 6 x 3 meter zetten. Onder de vlondervloer wil ik een betonmolen laten storten. Onder de 6 palen 50 x 50 x 50 cm diep en de rest 30 cm diep, wat grofweg op 7 m3 beton komt. Fijn grind inclusief egaliseren.
woensdag 26 april 2017

Balkon renoveren en uitbreiden

Voor een onlangs aangekochte woning zoeken wij een vakman die het balkon kan herstellen. Ook willen we deze graag uitbreiden. Opmeten en de klus bespreken kan vanaf de 3e week van mei. De klus kan vanaf dan ook uitgevoerd worden. Het liefst voor eind juni. Het betreft een woning uit 1938. Het balkon is pandbreed (5 meter) en 92 cm diep. Gemaakt van beton. De ondersteuning/consoles zitten vast in het huis, in de gevel van het onderhuis/souterrain. Deze consoles zijn aan het roesten en tasten de gevel aan. Deze moeten vervangen worden. Metselwerk herstellen rondom de consoles. Als omheining zit er nu ook rondom een gemetseld muurtje met ijzeren hekwerk. Deze gaat weg (doen we eventueel zelf). Waarschijnlijk verder geen betonrot. Verder zouden we het balkon groter willen maken. In plaats van de 92 cm diepte, naar zo'n 2 meter. Hierbij is het de bedoeling dat: - De ondervloer van houten vlonders wordt; - Rondom een houten hekwerk komt; - De steile,stalen trap vervangen wordt door een houten trap; - Extra ondersteuning waarschijnlijk. Wellicht heeft u zelf tips wat handiger is wat betreft de ondersteuning/consoles/uitbreiding. Heel graag! Hierbij de link van Funda zodat u een beter beeld heeft bij de woning en de klus. Foto is gezien van vooraf. Zoals bij de buren (te zien op de foto) is hoe het ongeveer moet gaan worden (met het houten hekwerk) 2e foto van boven af gezien zoals nu. Graag offertes gevraagd voor: alleen herstel balkon (consoles vervangen) en voor de gehele klus. Geschatte kosten.
woensdag 26 april 2017

Schuur met kelder laten bouwen

Ik wil een gegoten kelder laten plaatsen onder een te bouwen schuur. Vanwege de ligging die verder dan 10 meter van de verharde weg ligt is prefab waarschijnlijk geen optie. De kelderafmetingen zijn flexibel maar betreft 4 bij 5 bij 2.20 meter. De kelder is vanzelfsprekend 100% waterdicht. De schuur betreft een traditionele schuur gepotdekseld van 8 bij 5 bij 4.40 meter hoog. Stijl, ramen en deur in overleg. De schuur kan eventueel ook door onszelf gebouwd worden.
woensdag 26 april 2017

Palenfundering tbv uitbouw keuken

Er moeten een tiental palen van 40 cm diameter geplaatst worden tot 1.70 meter diep. Kunnen jullie mij een prijsindicatie geven hiervoor? Eventueel zijn de bouwtekening en constructieberekeningen ook aan te leveren.
woensdag 26 april 2017

Dakopbouw op plat dak realiseren

Ik ben geïnteresseerd in een opbouw op een platdak.
woensdag 26 april 2017

Schouw verwijderen

Betreft het verwijderen van de schouw, de boven en onderkant van het rookkanaal afdichten. Idee is dat we ze meer ruimte krijgen in de kamer. Het onderste gedeelte is 90 cm bij 2 meter groot, bovenste gedeelte is iets smaller. Ik weet niet of er verder bouwtechnische iets moet gebeurden. De verdere afwerking in overleg. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 26 april 2017

Gat zagen in draagmuur

Ik wil een doorgang maken tussen de woonkamer naar de berging. Deze opening zal 2.10 meter hoog moeten worden en 1 meter breed. Hierna moet er een steunbalk geplaatst worden en de afwerking zullen wij zelf verzorgen.
woensdag 26 april 2017

Kelder bouwen

Kelder van 15 x6 x3 storten in bestaand huis.
woensdag 26 april 2017

Uitbouw aan achterkant woning

Graag ontvang ik een prijs indicatie voor een uitbouw aan de achterzijde van de woning. Breedte woning: 5,40m diepte uitbouw 2m De buren hebben ook een uitbouw en daar kant het tegenaan gebouwd worden.
woensdag 26 april 2017

Dakopbouw maken op basis van tekeningen

We willen een dakopbouw van 3 bij 4 m2. Er moet nog een vergunning aangevraagd worden, we hebben al wel van de gemeente op de mail dat deze toegekend gaat worden. Ook hebben we allemaal bouwtekeningen op USB, ook van de opbouw (dit was tzt een optie bij de bouw van het huis).
woensdag 26 april 2017

Aanbouw met serredak bouwen

Uitbouw aanbouw achterkant woning. Met glazen serre dak. 160 diep bij 4. 00 mtr. Breed. Met her gebruik van een belisol schuifpui van 3. 00 mtr.
woensdag 26 april 2017

Draagmuur slopen en steunen

Het slopen van een dragende muur tussen woonkamer en keuken en indien nodig steun plaatsen. Muur is 3 meter lang en 2,60 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte en hoor ik wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 26 april 2017

Fundering verbeteren voor een kapschuur

De kapschuur heeft een fundering van 75 cm, deze zouden dieper moeten
dinsdag 25 april 2017

L-uitbouw plaatsen aan achterzijde en zijkant

Wij zouden graag een uitbouw aan de achterzijde en deels aan de zijkant laten bouwen. De breedte van de woning wordt 8.50 meter en de lengte aan de zijkant 6.50 meter. Dit houdt in dat de uitbouw overal 2.50 meter naar buiten gaat. Er moet een technische bouwtekening komen. De woning heeft een schuin dak tot onder raam eerste verdieping met dakpannen met bakstenen muren. Heipalen waarschijnlijk vereist. Geen pilaren in huis, draagbalken dus. Zowel bij de achterzijde als de zijkant willen wij openslaande deuren inclusief 2 ramen elk, tot grond, en een extra raam aan de achterzijde bij keuken. De uitbouw dient casco opgeleverd, elektra, stucwerk, afwerking doen we zelf. Wij zijn reeds in het bezit van een sondering en grondboringsrapport en de originele bouwtekeningen huis. Het is nog onbekend of er een vergunning noodzakelijk is.
dinsdag 25 april 2017

Kelderbak onder tuin aan achterzijde

Graag zou ik een afspraak willen maken voor de mogelijkheden van het plaatsen van een kelder in de achterzijde onder de tuin. Er zal een toegang via een trapportaal vanuit de kamer moeten komen. De wens is om glazen panelen in het dak te laten plaatsen. De afmeting zal ongeveer 3.50 bij 7 meter moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd en de achtertuin is slecht bereikbaar. De afwerking van de kelder dient separaat vermeld te worden op de offerte.
dinsdag 25 april 2017

Kelder bouwen

We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten van een kelder. Uit/ingang buiten, 18 x 3 meter.

Partners

Partners van Casius