Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18851 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: moderne bungalow bouwen op een perceel, een patiobungalow bouwen op een aangekochte kavel, totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, bouwen van 2 onder 1 kapwoning/ beiden: 125 m2 + garage, een bungalow ontwikkelen op een kavel, opbouw uitbouw met zijbouw, drie keer dubbele nokverhoging, een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., dakopbouw plat dak en uitbouwen woonkamer, uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen, een dakopbouw maken als toekomstig 2e verdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 14 augustus 2020

Herstel fundering aanbouw

De aanbouw (ca. 20 m2) is in de jaren 90 door toenmalige eigenaar zelf gebouwd. Er zijn geen constructietekeningen. Aanbouw heeft waarschijnlijk geen Fundering. Muren zijn gemetseld naar ik kan zien. Grond is zandgrond. Vraag is of hier wat aan gedaan moet worden en indien dat het geval is, wat eraan gedaan moet worden en wat de kosten zijn. Extra note: voorste deel woning heeft verrotte houten ondervloer en moet ook helemaal vervangen worden. Kruipkelder is tot aan planken 70 cm. Wellicht moet eens op elkaar aan sluiten.
vrijdag 14 augustus 2020

Uitbouw realiseren

Wij willen graag een (houten) uit/ aanbouw realiseren aan ons huis van ongeveer 10 m2. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering.
vrijdag 14 augustus 2020

Verbouwen appartement

Wij willen een geheel appartement renoveren/verbouwen. Het betreft een appartement in Amsterdam (52 m2). Alles moet eruit gehaald worden en opnieuw geplaatst of verplaatst worden. Denk hierbij aan - cv verplaatsen - elektriciteit moet overal worden aangelegd/verlegd - keuken aansluiting verplaatsen - wasmachine aansluiting verplaatsen - badkamer vernieuwen - alle muren moeten eruit en krijgen een nieuwe indeling - vloerverwarming aanleggen - achterzijde krijgen nieuwe kozijnen/deuren - stucwerk - tegelwerk
vrijdag 14 augustus 2020

Verbouwing woning

Graag zou ik u offerte laten maken voor een kleine verbouwing aan de keuken. Globale werkzaamheden - verwijderen oude keuken - verwijderen muurtje - aanpassing 2 kozijnen - 3 tal wanden tegelen vanaf aanrecht hoogte tot plafond - egaliseren vloer en tegelen - aanbrengen/ herstellen plafond - aanbrengen enkele stopcontacten. - mogelijk verleggen gas en water verleggen. Ik hoor graag of u belangstelling heeft.
vrijdag 14 augustus 2020

Dakopbouw plat dak

Wij willen een extra verdieping op onze woning realiseren, er zijn in de omgeving al meerdere gelijkwaardige woningen met een dakopbouw (zie foto), ook is er in de bouw van ons huis een bouwkundige sparing meegenomen in de dak vloer boven onze huidige trap waar dus geen leidingen lopen en verstevigt is rond om de sparing. Waar ik graag hulp bij nodig heb is: Vergunningen Dakopbouw casco plaatsen Nieuwe trap naar de opbouw. Eventueel dakterras mits mogelijk. Wat ik zelf doe : Installaties en binnen afwerking / wanden plaatsen. (dit betreft voor nu alleen nog een oriëntatie, van kosten en mogelijkheden, want we willen het namelijk laten meenemen in de hypotheek door middel van bouwdepot)
vrijdag 14 augustus 2020

Vervangen houtendraagbalk door stalendraagbalk

Wij willen een houtendraagbalk vervangen door een stalendraagbalk van 5 meter lang. Hij moet 200mm dikzijn en het moet een HEM balk zijn, Tevens moet hij op poeren van 12x12 komen te rusten. Wij zoeken hiervoor een aannemer die dit voor ons kan plaatsen en afwerken
donderdag 13 augustus 2020

Het vervangen van 14 binnendeuren

Ik zoek een specialist voor het vervangen van 14 binnendeuren in mijn woning. Eerst dienen de bestaande deuren verwijderd (en afgevoerd) te worden. Daarvoor in de plaats zie ik graag 14 binnendeuren, waarvan 1 met melkglas, die van hard hout zijn. Sommige van de deuren moeten op slot kunnen.
donderdag 13 augustus 2020

Toilet en gangetje samentrekken en ombouwen tot badkamer

Wij willen een badkamer realiseren op de begane grond. Oude toilet met gangetje is 1,51 breed en 3,57 lang. Hier willen we een inloopdouche met schuifdeur, toilet, wastafelmeubel spiegelkast en elektrische verwarming laten plaatsen. Leidingen e.a. dienen verlegd te worden, achter een verlaagde wand. Warmwaterleiding kan 'getapt' worden vanuit de aangrenzende berging waar een keukenblok staat. Eventueel verlaagd plafond. Oude toilet en muurtje dienen gesloopt te worden. Tegels dienen op de vloer en de wanden aangebracht te worden.
donderdag 13 augustus 2020

Een dakopbouw van 30 m2

Wij willen een verdieping bijbouwen, het gaat om een plat dak van 5 m x 6 m. Er is een vergunning aanwezig, in de bijlage is een schets van de architect. De vergunning en tekeningen kan ik u doorsturen. Houten skeletbouw, casco. Wij gaan graag in gesprek met een aannemer die dit kan realiseren.
donderdag 13 augustus 2020

Kruipruimte voor een kelder uitgraven

Ik wil een graag de kruipruimte van nu ongeveer een halve meter diep laten uitgraven/ombouwen tot kelder met een sta-hoogte van 2,5m. het betreft een ruimte van 11 bij 5,2 meter waarvan de laatse 2,5m in de lengte ook als fundering voor een woonserre moet gaan dienen. aan beiden uiteinden kleine ramen maken (indien niet mogelijk alleen het frame om de ruiten later zelf te plaatsen) Graag ook een losse meerprijs om water en riool aansluitingen te maken.
donderdag 13 augustus 2020

Verzakte fundering van een aanbouw herstellen

3 verzakte geschakelde aanbouwen, fundering betonbekisting. Afmeting per unit ± 2.5 x 5.5 meter. Aanbouwen dienen gestabiliseerd te worden en indien mogelijk te worden hersteld in originele staat.
donderdag 13 augustus 2020

Een dakrenovatie uitvoeren bij een vrijstaande woning

Ik zoek een specialist voor het vernieuwen van het dak van mijn vrijstaande woning. Het gaat om de dakpannen vernieuwen. Dat is oude pannen er af en afvoeren, nieuwe panlatten plaatsen en vervolgens keramische platte pannen “Monier” blauw/zwart pannen terug plaatsen. Het dak is ongeveer 100 m2. Daarnaast bevat het dak 12 zonnepanelen in het dak. Ook zijn er twee dakramen en een dakkapel aanwezig op het dak. Verder vervanging dakgoten in kunststof. Dat betreft 1x lengte 10 meter en 2x lengte 5 meter. Overige specificaties bespreek ik graag met de specialist die dit zou willen realiseren.
donderdag 13 augustus 2020

Overkapping plaatsen

Wil een overkapping van 3m bij 3.60m, een gedeelte van de gevel steekt uit, 18 cm bij 23 cm. Lamellen moeten open klappen evenals wegschuiven voor maximale lichtinval. Ingebouwde LED verlichting en heaters. Linkerzijde moet een volledig aluminium spie komen die waterdicht is vastgezet.
donderdag 13 augustus 2020

Een erker aan de voorgevel bouwen

Wij zouden graag een houten erker laten plaatsen aan de voorzijde in de maximale toegestane maten. We denken dat dit op 3,7x1,2m komt. Er is een vergunning voor nodig die nog niet aanwezig is. Ook graag houten kozijnen.
donderdag 13 augustus 2020

Uitbouw achtergevel

Goedemorgen, wij willen een gemetselde uitbouw laten uitvoeren van 1,25 m diep en 5,15 breed. Helemaal compleet met : -Fundering -electra voor lichtpunt en evt wcd -afwerking plafond en wand met spuitwerk Het achtergevel met huidige schuifpui kan hergebruikt worden? (Bouwjaar 2018) Eventueel 2 kunststof dakkapelen plaatsen. 4mtr breed en eentje van 2 breed.
donderdag 13 augustus 2020

Zolder verbouwen en slaapkamers erbij op eerste verdieping

Wij hebben nu een grote kamer op zolder en willen daar twee kamers van gemaakt hebben en geïsoleerd. Ook op de eerste verdieping hebben de vorige bewoners een kamer gemaakt die wij graag weer terug willen hebben naar twee kamers.De deur zit er nog wel.
donderdag 13 augustus 2020

Het renoveren van de toilet en badkamer

Wij willen de badkamer verbouwen, in de badkamer staat nu ook de wasmachine en die willen we graag naar de gang verplaatsen. de WC beneden willen we ook verbouwen. Er is al een idee van hoe het moet worden maar dat is lastig uit te typen. Graag komen wij langs of mag u bij ons langskomen om het plan duidelijk te maken. De badkamer is 275 bij 220. De WC is 121 bij 89. Betegelen en vervangen meubels in de badkamer en toilet. In de gang moet een aansluiting voor de wasmachine aangelegd worden.
donderdag 13 augustus 2020

Tuinmuur metselen van betonblokken

L- vorm tuinmuur metselen van betonblokken. 1 deel ongeveer 10 meter en ander deel ongeveer 35 meter. Hoogte ongeveer 2.50 meter. Eventueel stucen aan één zijde
woensdag 12 augustus 2020

Fundament voor een uitbouw aanleggen

Ik zoek een specialist die een fundering kan aanleggen voor een uitbouw van 400 bij 650 cm. Hiervoor dient de bestaande uitbouw verwijderd te worden (in overleg wie dat doet). De fundering moet aan de achterzijde van een kantoor geplaatst worden. Ik bespreek graag verschillende soorten manieren van funderen met de specialist.
woensdag 12 augustus 2020

Een dakopbouw en dakkapel realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw van 6 bij 4 meter kan realiseren op een bestaande uitbouw. Het dak van de uitbouw is van beton. De opbouw mag van hout skelet zijn. Daarnaast zou ik graag een dakkapel willen laten plaatsen van 450 cm breed. Zowel de opbouw als dakkapel moeten aan de zijkant van de woning gebouwd worden. De zijkanten van de kapel mogen van trespa zijn.
woensdag 12 augustus 2020

Overkapping realiseren in de achtertuin

Wij willen graag een overkapping laten maken aan het huis vast. Materiaal hout (klassiek stijl) met lichtstraat. Breedte totaal ca. 670 cm. Diepte 450 cm met sprong naar 550 cm (zie bijgevoegde foto's en schets). Alvast dank voor uw terugkoppeling.
woensdag 12 augustus 2020

Etage opbouwen

Graag zou ik een casco etage om me huis willen hebben. De woning is een hoek huis en aan de voor en achterzijde wil ik een balkon met stenen muur. Mijn woning is ongeveer 11 meter lang en 5 meter breed aan de voor een balkon 1,5 en achterkant een balkon van ongeveer 2 meter. Wordt ongeveer 37 m2, voorkeur voor een stenen constructie.
woensdag 12 augustus 2020

Serre en blokhut verwijderen en een aanbouw realiseren

Ik zoek een aannemer voor het bouwen van een uitbouw tegen mijn woning aan. Eerst dient een bestaande serre en blokhut verwijderd te worden. Dan moet (aan de hand van bouwtekeningen) een uitbouw gemaakt worden aan de achterzijde van de woning. Na het storten van de fundering brengen we houten wanden aan met isolatie en buitenkant Zweedse Rabat delen en binnenkant gips. Plat dak met balken en houten platen ,isolatie en dakbedekking. De wand tussen woonkamer en de nieuwe uitbouw wordt verwijderd en bovenliggende muur opgevangen door stalen balk. Wand tussen keuken en nieuwe aanbouw wordt verwijderd, zodat open ruimte ontstaat. Vloer van keuken en aanbouw wordt gelijk getrokken met vloer woonkamer. Aanbouw wordt ongeveer 35 m2 inclusief slaapkamer van 6x3m. Stopkontakten en radiatoren worden aangebracht. Er komen openslaande deuren in en 2 ramen.
woensdag 12 augustus 2020

Keuken plafond met spotjes

Wil graag mijn plafond in de keuken met spotjes hebben. Is in totaal 7 m2.
woensdag 12 augustus 2020

Reparatie of vervanging van een box deur

Graag ontvang ik offertes voor reparatie of vervanging van onze box deur. Zie foto’s. De afmetingen zijn 83cm breed en 2meter hoog 3.9cm dik. Kan u op basis van deze foto's beoordelen of dit nog gerepareerd kan worden? zo niet offerte voor vervanging.
woensdag 12 augustus 2020

Fundering houtskelet enkel-verdieping bouw aanleggen

Ik zoek een aannemer die een fundering kan maken voor een houtskelet enkel-verdieping bouw. Dit gaat een atelier worden. In eerste instantie betreft het alleen de fundering, in overleg zou de verdere bouw ook kunnen. De fundering moet 450 bij 370 cm groot worden. Er moet alleen water afvoer zijn en ruimte voor elektra leidingen. rdieping bouw
woensdag 12 augustus 2020

Een woning uitbouwen tussen twee bestaande muren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan maken van 350 van 395 cm. De uitbouw komt tussen twee bestaande muren/uitbouwen van de buren. Uitbouw graag casco opleveren en met een gemetselde constructie.
woensdag 12 augustus 2020

Dakopbouw plat dak en uitbouwen woonkamer

Wij willen een dakopbouw op ons huis (plat dak) realiseren deze zal ongeveer 4 bij 10 zijn. Daarnaast willen we een uitbouw van de woonkamer deze zal ongeveer 4:20 bij 3 zijn. Wij laten ons graag verder adviseren maar we zaten aan kunststof te denken.
woensdag 12 augustus 2020

Raam plaatsen in een dichte gevel

Ik wil een raam plaatsen in een dichte gevel voor meer licht in huis. Raam 2 meter breed en 60 cm hoog. Maar op uw advies kan dat ook anders.
woensdag 12 augustus 2020

Uitbouw achterzijde

Wil een uitbouw aan de achterzijde van 2.5 x 5 meter. Voorkeur voor een metsel constructie. Er is nog geen bouwtekening aanwezig.
woensdag 12 augustus 2020

Gat in dak maken ten behoeve afvoer geiser

Ik zoek een specialist die een gat kan maken in een plat betonnen dak. Dit gat moet dienen ter afvoer van van de geiser. Die loopt nu in een bocht, wat niet verantwoord is. De doorsnee van het gat bespreek ik graag met de vakman.
woensdag 12 augustus 2020

Een dubbele nokverhoging of dubbele dakkapel plaatsen

Wij hebben nieuwe ruimte op onze zolder nodig. We twijfelen tussen dubbele nokverhoging of dubbele dak kapellen.
woensdag 12 augustus 2020

Erker aan bestaande woning bouwen

Wij willen een erker aan de voorzijde van onze (mogelijk) nieuwe woning van plm 6 meter breed en 1 meter diep. Hierin komt de keuken te staan, dus opgemetseld tot plm 1 meter, en dan rondom ramen met dubbel glas en latjes in het raam zoals ook al op de foto is te zien. hergebruik van bestaande draai-kiepramen is gewenst. Graag een offerte van de vermoedelijke bouwkosten, zodat we daar ons besluit op kunnen baseren. De erker start bij het linkse raam en eindigt bij het meest rechtse raam. Inclusief slopen bestaande gevel, aanbrengen stalen balk in de voorgevel en schilderklaar afweken van de binnenzijde.
dinsdag 11 augustus 2020

Opbouw plat dak realiseren

Wij overwegen serieus een opbouw te plaatsen op ons huis. Graag willen we een gerichte offerte ontvangen. Onze buren hebben het al gedaan. De afmetingen zijn rond de 30 a 35 m2.
dinsdag 11 augustus 2020

Bouwen van 2 onder 1 kapwoning/ beiden: 125 m2 + garage

We hebben in gemeente Nieuwekoop een stuk grond gekocht en willen er graag een woning opbouwen. Zijn in gesprek gegaan met de gemeente en de mensen uit de buurt en hebben het een en andere gevraagd over wat er wil en niet mag gebeuren. Een van de belangrijkste regels is dat er alleen een twee onder een kap woning geplaatst mag worden. hiervoor hebben we dus al een andere koppel benaderd waarmee we dit graag willen doen. We denken aan een schuurwoning met beneden slaapkamer + badkamer. Boven 2 slaapkamers + douche. Wij hebben dus ook een omgevingsvergunning aangevraagd en ontvangen. beide woning zullen een oppervlakte krijgen van ongeveer 400 m2 en is intotaal dus 800 m2. graag willen wij ook een veranda en als het mogelijk is ook een garage/ carpoort en berging. graag ontvangen een prijsopgave. 800 m2 van beide woning 13 breed, na vanaf het erf 5 meter bouwen, 4 vanaf ringsloot
dinsdag 11 augustus 2020

Een metalen container voorzien van een raam, deur en scheidingswand

Ik zoek een specialist voor het verbouwen van een metalen zeecontainer. Het gaat om het plaatsen van een deur, raam en scheidingswandjes. Ik bespreek graag de exacte mogelijkheden met een vakman. Over eventuele andere klussen aan de container bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.
dinsdag 11 augustus 2020

Serre laten slopen en afvoeren

Ik zou graag de serre willen laten slopen en afvoeren. Zie plattegrond en foto’s om een duidelijk beeld te krijgen hoe de serre er uit ziet.
maandag 10 augustus 2020

Bedstee laten maken

Ik wil graag in mijn slaapkamer een soort bedstee maken om mijn huidige bed heen die geluiddicht is? Ik heb heel erg last van mijn bovenbuurman die in de nacht leeft, dit gaat ten koste mijn nachtrust en gezondheid.Graag jullie advies en kostenplaatje
maandag 10 augustus 2020

Een betonvloer storten en garage deur dichtmaken

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn woning. Ik wil graag een betonvloer storten in mijn garage en bijkeuken, daar liggen nu stoeptegels in. Dit betreft een stuk van ongeveer 3 bij 11 meter. Deze betonvloer gaat als vloer dienen. Daarnaast moet een garagedeur (achtertuin) van ongeveer 3 meter breed en 2,2 meter hoog vervangen worden door een gemetselde muur en een deur. We verwachten niet dat de betonvloer nog gefundeerd moet worden.
maandag 10 augustus 2020

Uitbouw achterzijde woning realiseren

We willen graag een uitbouw aan de achterkant van onze woning. De maten zijn ongeveer 2,75 x 6,7 meter. Dit is aan onze keuken en woonkamer. Aan beide zijkanten staat al een muur waar tegen aan gebouwd kan worden. We willen eventueel een lichtstraat in het plafond of een serre.
maandag 10 augustus 2020

Grote schuur met boven verdieping bouwen

Wij willen graag een grote schuur laten bouwen met boven 2 grote slaapkamers en beneden één deel schuur en één deel woonruimte voor mijn dochter.
maandag 10 augustus 2020

Een dakopbouw op een garage realiseren

Wij gaan op korte termijn verhuizen en zoeken nu een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw op de garage. De bouwtechnische keuring geeft aan dat hier een dakopbouw op moet kunnen. De opbouw dient 270 bij 500 cm groot te worden, woon-klaar opgeleverd, voorzien van kunststof kozijnen en met hout-skelet gebouwd zijn. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig.
maandag 10 augustus 2020

Een dakopbouw realiseren aan de hand van de bouwtekeningen

Wij zoeken een aannemer die conform de bouwtekeningen (recent gemaakt) een dakopbouw kan realiseren. De omgevingsvergunning wordt momenteel aangevraagd. De opbouw dient 700 bij 600 cm groot te zijn en casco te worden opgeleverd. Het betreft een toekomstig 2e verdieping en moet met een houten skelet gebouwd worden. Daarnaast graag kunststof kozijnen. Het betreft een hoekwoning.
maandag 10 augustus 2020

Serre achterkant woning bouwen

Wij zouden graag een serre aan de achterkant van de woning willen waarbij de zijkanten dicht zijn en de voorkant van glas met openslaande tuindeuren of een schuifpui. De serre zal ongeveer 3m x 2.5m zijn.
maandag 10 augustus 2020

Gemetselde gevel optrekken

Ik wil graag een dakkapel (soort van) realiseren zoals de hoekhuizen in onze straat ook hebben. Vanaf onder de nok naar het rechte gedeelte van mijn woning. Zie foto zoals gewenst. Dit zou moeten over een breedte van 550 cm. Het werk moet alleen gebeuren aan de voorzijde van mijn woning. Achterzijde zit al een dakkapel. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig. De woning is uit '89.
maandag 10 augustus 2020

Hekwerk in de portiek plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een hekwerk om het portiek af te sluiten (breedte is ongeveer 150cm). Aan de rechterkant kant bevindt zich een appartement op de begane grond, en aan de linkerkant loopt een trap die naar 4 bovenappartementen leidt. De brievenbussen en intercoms zouden ook naar beneden moeten worden verplaatst. Graag een metalen hekwerk wat op slot kan zodat elke bewoner afzonderlijk de poort kan openen. Hoogte van het hekwerk bespreek ik graag met de specialist.
maandag 10 augustus 2020

Woning uitbouwen aan achterzijde

Wij overwegen een aanbouw te laten plaatsen van 5,2 breed en 2,5 diep. Vanaf de bouw zijn er al palen geslagen volgens de vorige bewoners (2 stuks). Aan de rechterzijde is een garage muur en links opnieuw metselen. Voorkant schuifpui graag in kunststof uitvoering. In het nieuwe gedeelte vloerverwarming en de bestaande pomp vervangen in verband met een tekort aan aansluitingen. Elektra aanleggen, buitenkraan verplaatsen. Wanden en plafond stuc klaar maken. Hemelwater afvoer. Tuin zal wat aangepast moeten worden. De woning is bereikbaar per achterom en er is een brede oprit waar op geparkeerd kan worden.
maandag 10 augustus 2020

Uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen

Ik heb een jaren 30 hoekwoning die ik 3,5 meter wil verlengen en met een breedte van ongeveer 6 m, en tegelijk keuken en achterkamer aaneenvoegen. Ipv de losse tuindeuren en keukendeur/raam komt er nu één grote unit met kunststof pui en convectorput. Vergunning is denk ik niet nodig, dit moet ik nog even checken. De uitbouw wil ik van stenen muren hebben. Het huis staat op een betonnen plaat, die zich aan de achterkant 3 meter uitstrekt. Ik heb de kopieën van de originele tekeningen. Graag een complete oplevering, graag basis voor de vloer, stucwerk, leidingen en elektra. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk, maar de uitvoer kan later.
maandag 10 augustus 2020

Een dakopbouw maken als toekomstig 2e verdieping

Ik zoek aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De opbouw dient 800 bij 500 cm groot te worden. De zijmuren van de dakopbouw staan schuin naar boven en daarboven ook een plat dak. Het betreft een toekomstig 2e verdieping. Ik ontvang graag een indicatie voor de werkzaamheden.
maandag 10 augustus 2020

Moderne bungalow bouwen op een perceel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande bungalow kan bouwen op een perceel waar ik een optie op heb. De bungalow moet ongeveer 750 bij 1500 cm groot worden. Graag woon-klaar opleveren. De woning mag een plat dak hebben met eventueel een slaapkamer/dakopbouw op de bungalow. Mijn woning staat momenteel in de verkoop, dus ik hoop dat het snel kan gebeuren. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een aannemer.

Partners

Partners van Casius