Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18809 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 19 juli 2019

Nog een verdieping laten bouwen

Ik wil graag een offerte om een nog een verdieping op mijn nieuwe woning hebben. De vergunning moet ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt word met stucwerk, elektra en een stenen buitenkant. Het moet 90 m2 worden. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 18 juli 2019

Vergroting deuropening in draagmuur

De bestaande deuropening vergroten met 18 cm naar boven en 23 cm opzij indien nodig latei plaatsen.
donderdag 18 juli 2019

Binnendeuren vervangen

Wij willen 2 opdekdeuren vervangen door industriële opdekdeuren met matglas. Maten 201.5 x 83 en 201.5 x 73. Huidige kozijnen zijn stalen kozijnen. Bouwjaar woning 1976.
donderdag 18 juli 2019

Fundering voor uitbouw

Ik wil graag een 60 m2 fundering op staal met vorstrand en cementvloer, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 18 juli 2019

Een dakopbouw realiseren op een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een gemetselde dakopbouw kan realiseren op onze hoekwoning. De opbouw moet 5 bij 8 meter groot worden en woon-klaar worden opgeleverd. Het betreft de 3e verdieping. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig. In de opbouw zie ik graag 3 slaapkamers terug.
donderdag 18 juli 2019

Twee funderingen realiseren in een achtertuin

Ik zoek een aannemer die 2 funderingen kan realiseren. 1 Fundering voor een schuur en 1 fundering voor een uitbouw. Het gaat om een fundering van 6 bij 5 en een fundering van 7 bij 5 meter. Dit moet in beide gevallen een gemetselde opbouw aan kunnen.
donderdag 18 juli 2019

Aanbouw vervangen en daar een dakopbouw op realiseren

Ik zoek een aannemer die onze bestaande uitbouw kan vervangen. Op de nieuwe aanbouw moet een dakopbouw komen die vanuit de eerste verdieping bereikbaar moet zijn. De aan/opbouw moet 340 bij 571 cm groot worden. Dit moet beide casco worden opgeleverd en we zien graag kunststof kozijnen terug in de uit/opbouw. Dit moet plaatsvinden aan de achterzijde van onze woning. Het is onduidelijk of de bestaande fundering sterk genoeg is voor de werkzaamheden.
donderdag 18 juli 2019

Een woning renoveren en een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die mijn woning kan renoveren. Het gaat om een nieuwe keuken, nieuwe elektra en nog meer werkzaamheden. Daarnaast zou ik graag een houten dakopbouw van 5 bij 3 meter willen hebben. Hier is nog geen vergunning voor aanwezig, daar zou ik graag hulp bij krijgen.
donderdag 18 juli 2019

Verkleinen van de badkamer

Door de verhuizing willen we de vergrootte badkamer in het nieuwe huis weer in de oorspronkelijke staat terug brengen. Het moet met 1 meter ingekort worden. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag.
donderdag 18 juli 2019

Uitbouw woonkamer

Ik wil de woonkamer uitbouwen aan de achterzijde. De uitbouw moet ongeveer 4 bij 3,5 meter worden. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, en of er elektra aangelegd moet worden. Er moet wel gestuct worden. Ik weet ook nog niet of er een fundering in moet. De uitbouw moet van kunststof zijn. Ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 18 juli 2019

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een gemetselde uitbouw van 575 bij 250 cm kan realiseren achter mijn tussenwoning. De uitbouw moet houten of kunststof kozijnen hebben en woon-klaar worden opgeleverd.
donderdag 18 juli 2019

Een grote woning renovatie en een uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een aantal grote klussen kan realiseren bij mijn woning. - Uitbouw van 2,5 x 5 meter. (gemetseld en woon-klaar opleveren) - Vloerverwarming in uitbouw. gemetseld - Eventueel lichtkoepel boven uitbouw. - Keuken en/of leidingwerk keuken verplaatsen. - Vloer leggen in woning + zelfde vloer in resterende tuintje (55m2 + 12.5m2) - Scheidingwand woonkamer/eetkeuken met schuifdeur. - Deur verplaatsen ringting hal zodat hal wat kleiner word. - Wanneer mogelijk en betaalbaar een balkon boven het water ter uitbreiding van de tuin.
donderdag 18 juli 2019

2 Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik zoek een dakdekker die 2 kanaalplaten kan vervangen. Door de laatste storm die gepaard ging met zeer harde wind zijn waarschijnlijk kiezels van het plat dak boven de serre die op twee kanaalplaten van 2750 bij 1000 bij 32mm gevallen en die door de boven laag zijn gegaan, met als gevolg twee gaten in de platen. Nu is de vraag om een offerte voor het vervangen en demonteren en monteren van deze platen.
donderdag 18 juli 2019

Totaal renovatie aan een woning

Ik zoek een aannemer die mijn gehele woning kan renoveren. Het gaat om het vervangen van de CV-installatie (radiatoren en boiler). Daarnaast moet er een raam (en kozijn) vervangen worden. Ook moet de elektra her en der worden aangepast/gerenoveerd worden. Daarnaast een nieuwe toilet en kitwerk in de badkamer. Verdere werkzaamheden bespreek ik met aannemer.
donderdag 18 juli 2019

Een erker realiseren aan de voorzijde van onze woning

Ik zoek een aannemer die een erker kan plaatsen aan de voorzijde van onze woning. De erker moet 319 bij 150 cm groot worden en aan de onderkant gemetseld zijn. Daarnaast zie ik graag witte kunststof kozijnen terug in de erker met HR++ glas. De aanvraag voor de vergunning is ingediend.
donderdag 18 juli 2019

Een houten prefab dakkapel plaatsen op een schuin pannendak

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de achterzijde van mijn vrijstaande woning een prefab houten dakkapel kan plaatsen. De dakkapel moet 338 cm breed worden. De dakkapel moet in een schuin pannendak geplaatst worden. Op de plek waar de dakkapel moet komen zit een velux raam wat eerst verwijderd dient te worden.
donderdag 18 juli 2019

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een casco uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 2,4 bij 5,1 meter groot worden. Het moet een gemetselde constructie hebben. Daarnaast moet de bestaande kunststof kozijnen hergebruikt worden in de uitbouw.
donderdag 18 juli 2019

Waterschade herstellen in een appartement

Ik zoek een aannemer die alle schade in mijn woning kan herstellen. Het gaat om vochtschade door een gebroken rioolleiding bij mijn bovenburen. Het gaat om de muren, plafond en vloer van mijn appartement.
donderdag 18 juli 2019

Een dakopbouw met aangrenzend terras realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. Het gaat om een nieuwe 2e verdieping van 36 m2. Dit moet een houten prefab dakopbouw zijn die casco moet worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug op de woning. Voor de dakopbouw moet een dakterras gerealiseerd worden.
woensdag 17 juli 2019

Draagmuur verwijderen

Ik ben een appartement uit 1936 aan het verbouwen waarbij ik graag de muur tussen de keuken en woongedeelte wil verwijderen. Muur is 2.92 m lang en 2.66 m hoog (zie afbeeldingen). Is nog onbekend of het om een draagmuur gaat (hoogst waarschijnlijk wel) waarbij dit nog bepaald moet worden om zo een constructieberekening uit te voeren. Dit in verband met de aanvraag bij de gemeente voor het verwijderen. Hierbij ook kijken naar de werkzaamheden en zodoende een offerte hiervoor te verkrijgen. Graag hoor ik wat hierbij mogelijk is ben altijd beschikbaar voor een afspraak op locatie om alles te bekijken.
woensdag 17 juli 2019

Dak opbouw

Wij willen graag een dak opbouw op ons huis het is een semi plat dak, met in het midden nog een klein stukje puntdak. Het wordt een logeerkamer en maat ben ik nog niet helemaal aan uit. Het moet in ieder geval wel compleet opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk, met een houten constructie en kunststof kozijnen. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Onze buren hebben het ook en wij willen een soort gelijk iets. (zie foto) ons huis staat er links van.
woensdag 17 juli 2019

Verbouwen begane grond

Wij krijgen maandag 2 december de sleutel van ons nieuwe woning, wij willen het volgende verbouwen. op funda.nl staat het huis. Hier zijn 360 graden foto's en plattegrond. Bijgevoegd hoe we willen hoe het wordt. Muur weghalen + deur en stukje naast deur •Egaliseren van grond waar muur is weggehaald •Plaatsen deur + raam en evt stukje muur •Verwijderen keuken, omleggen leidingen enz. (evt plaatsen keuken) •Aanleggen nieuwe groep elektra voor keuken •Ophangen van 3 nieuwe deuren (wc deur,meterkast en voorraadkast) •Verwijderen van lambrisering •Electrapunten vervangen/verplaatsen •Plafond bij keuken voorzien van spotjes (ws stuk verlagen) •Bij raam achterkant spotjes maken •Stucen van de wanden en plafond, woonkamer keuken hal •Stucen van hal naar 1ste verdieping •1e verdieping verwijderen van elektra punt en dicht maken en stucen hoort bij kant van hal naar boven. *trap kaal maken *laminaat verwijderen 1e verdieping Maten begane grond hoogte = 255 cm breedte = 523 cm lengte = 897 cm afstand tussen voordeur en trap = 229,5 cm (nieuwe hal)
woensdag 17 juli 2019

Nokverhoging met dubbele dakkapel

De nokverhoging zou over een breedte van 2,7 m moeten komen. Het moet casco opgeleverd worden, en het materiaal waar het van gemaakt moet worden moet onderhouds arm zijn. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 17 juli 2019

Dakkapel en boei vervangen

Ik wil mijn dakkapel en boei vervangen. Dakkapel is ongeveer 2,15 meter breed en de boei is 7 meter. Dakkapel is nu van hout en ik wil een nieuwe van kunststof. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt wordt aan de binnenkant.
woensdag 17 juli 2019

Twee vloerbalken en deel ondervloer vervangen op de begane grond

Ik zoek een aannemer die de vloer van mijn begane grond kan renoveren. In een kamer op de begane grond vertonen twee balken en de ondervloer ter plaatse houtworm, een van deze balken heeft tevens bruinrot. Het betreft dus het vervangen van twee balken van ongeveer vijf meter en een deel van de ondervloer. Tevens dienen er een aantal leidingen in de kruipruimte beter bevestigd te worden aan de balken/ondervloer.
woensdag 17 juli 2019

Verbouwing woning

Badkamer naar boven verplaatsen - dijkniveau Wasruimte naar boven verplaatsen - dijkniveau Toilet verplaatsen beneden verdieping Toiletruimte eerste verdieping veranderen (moet douche bij) Balkonhekjes plaatsen dakterras en dakbedekking aanpassen/op huidige bedekking aanbrengen Bestaande trap die onderaan een bocht maakt rechtdoor laten lopen Keuken vervangen en op andere plek terug plaatsen
woensdag 17 juli 2019

Complete woning verbouwen

Onze opdrachtbeschrijving heb ik bijgevoegd via een foto. Het betreft het verbouwen van een huis uit 1902 en bestaat uit 3 klussen (aanbouw, etage uitbreiding, en opbouw). Wij zijn hierbij op zoek naar een prijsindicatie voor het verfklaar opleveren inclusief het aanvragen van vergunningen. Wij zijn erg benieuwd naar een prijsindicatie. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.
woensdag 17 juli 2019

Nieuwbouwwoning voor mantelzorg

Ik wil een mantelzorg woning bouwen van 12.5 m lang 8 m breed, 5 m hoog, op een kavel van 100 m2. Er is geen vergunning voor nodig. Ik heb een globale bouwtekening die ik nog naar u toe kan sturen. Er moet 1 slaapkamer, 1 keuken, 1 toilet, 1 badkamer, 1 apart kamertje, 1 bijkeuken en een hal met een trap naar boven in komen. En een fundering en een stenen buitenkant. - Dakpannen en dakbeschot platen - Loodgieters en elektriciteit werk - Wc en badkamer betegelen - Compleet afgewerkt Van tevoren een betonnen garage 7.80 x 4.80 meter afbreken en achterin de tuin weer opbouwen.
woensdag 17 juli 2019

Opbouw garage

Graag zou ik prijs indicatie willen ontvangen van een dakopbouw op een garage. De bouw tekening is aanwezig. Het moet ongeveer 30 m2 worden, compleet afgewerkt met stucwerk, geen elektra, en een houten constructie. Er is een vergunning nodig en die moet ik nog aanvragen.
woensdag 17 juli 2019

Badkamer sanitair vervangen

Ik wil de sanitair van de badkamer laten vervangen. Het gaat om een nieuwe wc pot en een nieuwe douchecabine. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.
woensdag 17 juli 2019

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 2.5 meter diep en 4,5 meter breed. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, dus geen elektra en stucwerk, wel een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik laat mij door u adviseren.
woensdag 17 juli 2019

Kozijnen met ramen en voordeur vervangen

I would like to ask for an offer. Around September i would like to replace 2 old windows + shutter , 1 skylight and the front door. Now i looking for a person who can do everything because the kozijnen come from Hungary. (Replace the kozijnen, make the wall nice, throw away the old kozijnen .. etc.. ) Is it possible to make an appointment? Thank you for your answer.
woensdag 17 juli 2019

Zolder breder maken en opbouw op garage plaatsen

Ik wil mijn zolder vergroten. Dak kapellen moeten misschien verlengd worden. Ik heb geen nieuwe dak kapellen nodig, want de oude zijn nog goed, dus het moet alleen breder gemaakt worden. Dak kapel aan de voorkant is 1,77 meter breed, ik weet alleen niet met hoeveel meter het verlengd moet worden. Ik denk dat het dak kapel aan de achterzijde 2,77 meter is, en deze mag max. 50 cm breder worden. Daarnaast wil ik een offerte voor het plaatsen van een puntdak op mijn garage (ik heb nu een plat dak). De garage is 4 meter breed en 5 meter lang, en hier moet een opbouw op komen. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen, complete afwerking is in overleg, er hoeft geen elektra in te komen en het moet prefab of hout zijn. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.
woensdag 17 juli 2019

Serre renoveren

We willen een uitbouw van hout 2.40 m bij 5 m. Fundering is goed. Al aanwezig in huidige serre. Deze is al 35 jaar oud en willen we vervangen. Met of zonder lichtstraal, afhankelijk van de prijs. Afbreken van huidige serre en muren verwijderen doen we zelf. Er willen graag 2 openslaande deuren naar de tuin toe. Van hout graag. Dubbel HR glas. En geïsoleerd. Wat is ongeveer de prijs? Bijgevoegde foto is zoals het nu is...graag willen we de achterste muur ( waar nu nog de wc is) gelijk trekken met de aanbouw.
woensdag 17 juli 2019

Woning bouwen

Ik wil een woning bouwen van 97 m2 op een kavel van 484 m2. Nokhoogte 9 meter en goothoogte 4 meter. Met garage, 3 grote slaapkamers, 1 werkkamer, 2 toiletten, 1 badkamer, 1 keuken en 1 woonkamer. Het moet een vrijstaande, stenen woning worden. Met een fundering. Het moet casco opgeleverd worden. Er is nog geen bouwtekening, ik heb ook nog geen vergunning aangevraagd. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.
woensdag 17 juli 2019

Extra etage op mijn bestaande woning plaatsen

Wij willen een extra etage op onze huis plaatsen en daar 2 slaapkamers en toilet met douche realiseren. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nu nog mee bezig. Verder moet het casco opgeleverd worden (alleen stucen, geen elektra). Materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Het moet 14,5 bij 5,7 meter worden. Tekeningen en berekeningen worden door architect aangeleverd.
dinsdag 16 juli 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen mogelijk een casco uitbouw realiseren van onze nieuwbouw woning uit 2017. Daarbij willen we de pui zoals hij nu is gebruiken. ( ramen en 2 deuren). Hij moet aangebouwd worden aan de uitbouw Vd buren, dus maar 1 zijkant realiseren. Op de foto is er nog geen terras gerealiseerd deze ligt er nu wel. Hij moet 2.5 x 5.70 worden.
dinsdag 16 juli 2019

Dakterras verbouwen tot slaapkamer met bad

Ik wil graag een volwaardige kamer maken op een bestaand dakterras met kleine kamer deze is 2 bij 3 meter ongeveer. Elektra en water reeds aanwezig. Er moet stuc en metselwerk gedaan worden, het moet geïsoleerd worden en ik wil graag dat het van kunststof hout gemaakt word. Het is een houten vloer op de 2e verdieping. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
dinsdag 16 juli 2019

Opbouw plat dak

Ik wil een casco, houten opbouw laten plaatsen. De maten zullen ongeveer 6 bij 4 zijn. Liefst met grote openslaande deuren. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder moet er elektra in komen en moet er stucwerk gedaan worden. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 16 juli 2019

Een kleine woning of bungalow realiseren

Ik zoek een aannemer die een woning/bungalow kan realiseren. Het moet een woonoppervlakte van ongevere 120 m2 hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast moeten er wel al nutsvoorzieningen gerealiseerd worden. Ook wil ik dat er een rookkanaal aanwezig is en zie ik graag kunststof kozijnen terug in de woning. Daarnaast moet de woning in ieder geval 2 slaapkamers hebben met een bijkeuken.
dinsdag 16 juli 2019

Muur draagmuur verwijderen

In ons appartement willen we onze woonkamer vergroten door de draagmuur tussen de woonkamer en de studiekamer open te breken. Hiervoor dient een deel van een draagmuur te worden open gebroken. De opening voor de draagmuur is 1.90 m breed en 2.10 m hoog. Het gaat om een appartement op de 1e verdieping en is de middelste woning van het gebouw. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden zoeken wij een Bouwgarant aannemer. Wij hebben een erkend adviesbureau ingeschakeld voor het maken van de tekeningen en berekeningen. Van de gemeente Arnhem hebben wij een vergunning gekregen om het project uit te voeren.
dinsdag 16 juli 2019

Woonkamer aan achterkant uitbouwen

Wij willen de woonkamer op zelfde lengte als de eerder uitgebouwde keuken uitbouwen. Het betreft een uitbouw van 3,60 meter bij ongeveer 2 meter. We zouden daarbij graag het bestaande kozijn met openslaande deuren, zoals op de foto te zien, willen hergebruiken. Het moet casco opgeleverd worden met elektra aansluitingen, er is geen vergunning nodig, en er moet wel een fundering in maar er hoeft niet geheid te worden. Om de kosten lager te houden mag er met een houten constructie gewerkt worden maar zijn ook benieuwd naar opgave waarbij wel gemetseld wordt.
dinsdag 16 juli 2019

Verbouwen badkamer

Badkamer van 1 bij 2 m2. Alles moet nieuw. Zowel wand als vloertegels. Nieuw toilet douche en wastafel. Plafond met verlichting en stopcontact. Ouwe granieten vloer zal eruit moeten. Misschien nieuwe gipsplaten om goed te kunnen tegelen.
dinsdag 16 juli 2019

Handsondering uit laten voeren

In verband met een geplande aanbouw van 4 x 7,5 m zou ik graag een handsondering uit willen laten voeren, dit ivm de fundering. Zelf heb ik al een oude sondering gevonden +-100 m verderop in de straat. Volgens dit rapport zou er tegenover het maaiveld op ongeveer 3 m een harde laag moeten zitten.
dinsdag 16 juli 2019

Garages en bedrijfsgebouw bouwen

We willen op een stuk grond van 60 x 16 meter bouwen. Tenminste 16 garages van 3 x 5,50 of 3 x 7,00 meter en aansluitend aan de laatste garage een bedrijfsgebouw van 12 x 16 meter. Hoogte garages ca 2,50 meter, Hoogte bedrijfsgebouw 3,30 meter. Ook dient de fundering geplaatst te worden. De nutsvoorzieningen zijn voor een deel al aanwezig. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig, en casco of complete oplevering is nog even in overleg.
dinsdag 16 juli 2019

Uitbreiding van balkon

Wij willen ons huidige balkon op de 4e etage van 50 cm uitbreiden naar 1.50 cm. Door middel van betonnen balkonplaten. Wil graag weten wat dat gaat kosten. Ik wil de offerte gebruiken voor een VvE vergadering in september. Als men akkoord gaat wordt de vergunningsprocedure gestart.
dinsdag 16 juli 2019

Uitbouw achterzijze serre/erker

Het betreft een kleine uitbouw op de plaats waar zich nu het raamkozijn en de achterdeur bevindt. De serre zou circa 3 meter breed worden, aan de muur circa 2.40 meter hoog en schuin aflopend naar circa 2 meter. De diepte is ongeveer 0,80 meter. De gehele serre van glas met hout of kunststof. Een vast raam en een schuifdeur. Of verdeeld over meerdere panelen? Een rooster (voor frisse lucht) in het raam. Tevens de vloer egaliseren/gelijk maken met de rest van de vloer.
dinsdag 16 juli 2019

Uitbouw realiseren

Wij willen een losse uitbouw realiseren. De maten zijn 7 m bij 7,5 m. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 16 juli 2019

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Wij willen graag twee draagmuren die in een hoek van 90 graden op elkaar aansluiten ( totaal 5 meter ) uit het huis slopen wat we net aangeschaft hebben, om een slaapkamer op de begane grond bij de woonkamer aan te trekken. Daarnaast willen we graag een deur maken door een draagmuur heen om vanuit het huis naar de berging te kunnen. Zie bijgevoegde tekeningen.
dinsdag 16 juli 2019

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil 4-5 balken onder mijn keukenvloer laten vervangen een aantal daarvan zijn doorgerot i.v.m. vocht. Deze balken bevinden zich in een buitenmuur. De andere kant van de balken bevinden zich in een binnenmuur, die ooit draagmuur was. Er is direct boven een (deels verrotte) balk die in de binnenmuur is gemetseld een staander geplaatst waarop een stalen bint ligt waarboven de draagmuur van de bovenetage staat. Boven 1 balk die deels verrot is staat een andere binnenmuur. Mijn idee was het om in de keuken nieuwe betonnen balken te plaatsen, opdat deze niet door vocht kunnen verrotten? Nieuwe vloerplaten had ik al aangeschaft vóórdat ik wist dat de balken verrot waren.

Partners

Partners van Casius