Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

17677 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaandhuis laten bouwen, nieuwe vrijstaande woning bouwen, particuliere bouw van een vrijstaande woning, renovatie en uitbreiding van een villa, sportschool bouwen, huis traditioneel bouwen, vrijstaande woning casco laten bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, kelder onder een bestaande woning maken, nieuwbouwwoning onderkelderen, kelder onder een huis maken, onderkeldering van een te bouwen woning, fundering voor en kelder maken onder houten nieuwbouwhuis, funderingsherstel en onderkeldering, prefab kelder plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 9 december 2016

Betonnen vloer storten

Ik heb een huis in de Fortuinstraat in Delft gekocht. Daar blijkt een zeer slechte houten vloer in te zitten, met houtrot in de vloerdelen en balken. Ik wil de vloer vervangen door een betonnen vloer. De 'kruipruimte' onder de vloer is ongeveer 25 cm diep, daaronder lijkt zand te liggen. De totale oppervlakte is ongeveer 20 vierkante meter.
vrijdag 9 december 2016

Keukenvloer verwijderen

Ik wil graag ongeveer 10 vierkante meter betonnen keukenvloer laten verwijderen op dinsdag 20 december aanstaande. Dat is de enige dag dat het gedaan kan worden. De volgende dag komt er vloerverwarming. In de keuken is de vloer wat hoger dan de houten vloer. De vloer is ongeveer 6 jaar oud. Ik denk dat het beton is.
vrijdag 9 december 2016

Betonvloer in de woonkamer vervangen

Ik wil de betonvloer on onze woonkamer +/- 50 m2 later verwijderen. De vloer ligt op zand en ik wil de vloer vervangen door een nieuwe geïsoleerde vloer met vloerverwarming. Er zal dus ook zand verwijderd moeten worden omdat de geïsoleerde vloer dikker zal zijn.
vrijdag 9 december 2016

Souterrain verdiepen

Wij hebben een dijkwoning gekocht met het voorbehoud dat als het souterrain niet verdiept kan worden we de overeenkomst binnen een week kunnen ontbinden. Wij willen graag ongeveer 50 cm uit laten graven om het bestaande souterrain beter begaanbaar te maken voor mijn echtgenoot. Het is voor ons van belang dat er een aannemer komt kijken om te beoordelen of wat wij willen überhaupt mogelijk is. Dit moet voor 16 december gebeurd zijn.
vrijdag 9 december 2016

Huis, schuur en garage slopen

Wij willen een huis laten slopen van 10 bij 6 meter breed daarachter een schuur zit vast aan het huis en aan de andere kant staat een garage met schuur van denk ik 8 meter lang alleen op die schuur bevinden zich golfplaten met asbest maar die mogen we bij ons in de gemeente zelf afvoeren tot 35 meter maar de buurman denkt dat het 50 meter is dus kan hij misschien ook nog 15 meter opzien naam kunnen zetten en anders moet het ook verwijderd worden de vergunning voor een nieuw huis moet nog aangevraagd worden dus dan wordt het wel februari 2017 voordat er pas gesloopt hoeft te worden misschien wel maart
vrijdag 9 december 2016

Tussenmuur doorzagen

Betreft appartement amstelveen zaagsnede verticaal 2400 mm niet dragend 70mm lichtbeton bewapeningsnet. In blokken verzaagd horizontaal circa 800 Kozijn en deur wordt gedemonteerd zaagsnede dient ter vergroting deuropening rechterzijde foto deel muur rechts blijft behouden
vrijdag 9 december 2016

Draagmuur doorbreken en leidingen omleggen

Ik wil een draagmuur van 3 meter doorbreken tussen de woonkamer en de keuken. Radiator moet worden verwijderd en voorbereiding plintverwarming moet worden gemaakt. Casco oplevering, geen stuc of plafonds nodig. Keuken wordt zelf gesloopt en afgevoerd. Foto: http://imgur. Com/a/e2F6l Eventueel ook nog offerte voor een uitbouw boven op het balkon, kan op locatie worden besproken.
vrijdag 9 december 2016

Vloer, keuken en wandafwerking renoveren

Graag prijsopgave voor ca. 85 m2 grindvloer in lichte kleur op cementdekvloer keukenblad 2,60 x60 met uitsparing voor kookplaat en spoelbak wand-en plafondspuitwerk ca. 300 m2 wat kunt U voor ons hiervoor betekenen?
vrijdag 9 december 2016

Vrijstaandhuis laten bouwen

Ik wil een vrijstaand huis van 580 >620 m3 laten bouwen. Er is nog geen tekening gemaakt. We willen een jaren '30 woning. Afmering: 7.8 meter breed en 12 meter lang met een 55 graden kap. De vergunningen zullen worden aangevraagd als er tekeningen zijn. Kunt u dit geheel verzorgen? Start van de bouw in april 2017, dan is de grond bouwrijp gemaakt. Graag contact om dit samen verder te bespreken.
vrijdag 9 december 2016

Waterschade aan plafond en wanden herstellen

Wij hebben een lekkage aan de ketel gehad waardoor in onze gang nu het plafond en de muur schade hebben opgelopen. Dit willen we graag laten maken. Iedere keer verstopt het buisje van de ketel. De ketel hangt boven een houten vloer. Ik wil graag de lekkage herstellen en een oplossing bedenken. Ik krijg de klus vergoed van de verzekering.
vrijdag 9 december 2016

Draagmuur naar serre weghalen

Ik ben bezig met de koop van een woning. Vroegere buitenmuur (draagmuur), waar nu een serre bij aan is gebouwd weg halen. Op bijgevoegde plattegrond, gaat het om de muur bij de berging, de muur is al half open gemaakt met bogen en van de berging is een keuken gemaakt. Nu wil ik deze muur helemaal weg laten halen en ondersteunen met een balk. De lengte van de oude buitenmuur is (binnen werks) 5.50 meter.
vrijdag 9 december 2016

Kelder laten bouwen

Wij willen graag een offerte voor een kelder van 4 x 4 meter. De kelder moet deels onder het huis en deels onder de tuin gemaakt worden. Met in het deel van de tuin een raam of koekoek. Wat zou het ongeveer gaan kosten?
vrijdag 9 december 2016

Draagmuren door stalen balken vervangen

1. Als eerste willen wij een aantal draagmuren op de begane grond door stalen balken laten vervangen. Hiertoe zijn al constructieberekeningen gemaakt. Ook zijn dus de afmetingen en diktes van de balken bekend. 2. Als tweede willen wij graag onze aanbouw afmaken. Dat betekent het plaatsen van een fundering, op 2 hoeken stalen pilaren, waarop een stalen balk komt. Vanuit de stalen balk bij het huis naar de stalen balk van de aanbouw worden dan houten balken geplaatst. We maken verder gebruik van de bestaande zijmuren (huis is een tussenwoning).
vrijdag 9 december 2016

Asbest uit een rookkanaal verwijderen en afvoeren

Een pijp/buis met asbest in een rookkanaal van ongeveer 8 meter hoog dient te worden verwijderd. Er is een lichte knik in het bovenste deel van de schoorsteen. Er is geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Asbest verwijderen en afvoeren.
vrijdag 9 december 2016

Woningrenovatie

De woning moet gerenoveerd worden. Nieuwe keuken Er is niet overal dubbelglas, dit is wel gewenst. Souterrain moet geëgaliseerd worden en tot leefbare ruimte verbouwd worden. Badkamer moet ook gerenoveerd worden.
donderdag 8 december 2016

Draagwand verwijderen en stalen balk plaatsen

Verwijderen van betonnen draagwand van ongeveer 255 x 148 x 15 cm, inclusief plaatsen van stempels. Vooraf controleren of de wapening in overgebleven penant afdoende is (aan 1 zijde). Het plaatsen van een stalen ligger Heb240 van 390 cm. De constructieberekening is reeds gemaakt en de vergunning reeds aangevraagd. Graag uw offerte inclusief stalen balk. De afvalcontainer is reeds aanwezig en behoeft daarom niet in de offerte te worden meegenomen. Uitvoering eind april of mei 2017.
donderdag 8 december 2016

Draagmuren verwijderen voor een open keuken

Ik wil graag een open keuken. Hiervoor moeten er dragende muren verwijderd worden en moet hier een dragende constructie voor in de plaats komen. Ik heb van 2 verschillende constructies berekeningen laten uitvoeren en de voorkeur gaat uit naar de constructie zonder pilaar. Meer informatie is beschikbaar in de bijlage. Dit wil ik graag op korte termijn laten uitvoeren door iemand die ervaring heeft met het plaatsen van dit soort constructies.
donderdag 8 december 2016

Souterrain uitdiepen

Ik wil graag het souterrain van 40 m2 een halve meter laten uitdiepen. Er is een vergunning voor nodig.
donderdag 8 december 2016

Prefab kelder laten bouwen

Ik ben op zoek naar een prefab kelder van ongeveer 7 meter bij ongeveer 3,5 meter en een hoogte van ca 2,6 meter. Wat zijn standaard afmetingen voor jullie en wat zijn de kosten inclusief transportkosten het plaatsen enzovoorts.
donderdag 8 december 2016

Keukenaanbouw bouwen

Keuken aanbouw van 205 x 250 cm.
donderdag 8 december 2016

Binnenmuur met deur plaatsen

Een muur creëren tussen de woonkamer en hal met een deur erin. Het gaat om een muur van 150 cm breed en 120 cm breed waar de deur ook nog moet inkomen.
donderdag 8 december 2016

Schuur bouwen

Schuur bouwen inclusief betonnen vloer. Wanden van rabatdelen. Maten 5.50 lengte en 3 breedte. Hoogte hangt af van de wettelijk eisen van gemeente. Ook wil ik graag een dakgoot. 2 deuren, scheidingswand in het midden. Graag willen wij dat er iemand bij ons langskomt om een juiste offerte op maat te maken. Een vooraf verstuurde offerte aan de hand van bovengenoemde gegevens zal nooit goed werken, aangezien dit maatwerk is. Dus graag bellen of mailen voor het maken van een afspraak.
donderdag 8 december 2016

Schuur renoveren

Ik wil graag mijn schuur voorzien van een nieuw dak en een nieuwe zijkant met een bredere deur in verband met de motor. De schuur is 2 bij 4 meter en het bitumen dak dient te worden vervangen. De zijkant is van hout. Hier zal een nieuwe houten zijkant geplaatst moeten worden.
donderdag 8 december 2016

Deur in een dragende muur maken

Wij willen een deur in een dragende stenen muur laten maken. Het zal gaan om een deur van ongeveer 90 cm breed en 2 meter hoog.
donderdag 8 december 2016

Steunmuur verwijderen

Steunmuur verwijderen: - Aanleveren constructie berekening aan de hand van bestaande bouwtekeningen - Aanbrengen tijdelijke ondersteuning/stempelen - Uitzagen sparing - Verwijderen puin - Leveren en aanbrengen HEB 280 6000 mm - Leveren en aanbrengen 2 maal kolom HEB 140 met voetplaat - Aanmetselen/voegen met krimparme mortel De wand is 4.5 tot 5 meter lang met twee deuren erin. Graag zo veel mogelijk muur verwijderen.
donderdag 8 december 2016

Fundering voor een uitbouw aan een tussenwoning

Wij willen weten wat het storten van een fundering voor een uitbouw van 3 x 4 meter kost. Eventueel met het storten van de vloer. Het graafwerk willen we zelf doen. We verwachten niet dat er geheid moet worden. Aan beide zijden is er al een uitbouw van de buren. En achter de uitbouw is een stal. Achterom kom je alleen via een poort.
donderdag 8 december 2016

Verwijderen van een dubbele schouw

Op parterre/begane grond bevindt zich een oude dubbele schoorsteen zonder mantel, oorspronkelijk bedoeld voor 2 kamers (-en suite). Wij willen graag weten of het mogelijk is dit alles te verwijderen, en wat de kosten daarvan zullen bedragen. Zie foto. De huidige gasbrander gaat weg. Alleen op de begane grond moet het rookkanaal verwijderd worden. Het plafond zal verstevigd moeten worden.
woensdag 7 december 2016

Garagevloer aanbrengen

Ik wil graag een prijs weten voor het laten aanbrengen van een garagevloer. Het gaat om 55 m2 garagevloer. De isolatie en betonmatten zijn gelegd. Ik wil graag het beton laten storten en vlinderen. Eventueel inclusief het leveren van het beton.
woensdag 7 december 2016

Zolderkamer maken

Ik wil graag een zolderkamer laten maken met voorzieningen voor elektriciteit. Ook wil ik graag de wasmachine verplaatsen. We hebben een nu een open zolder. We willen hierin een tussenwand laten plaatsen. We willen elektra laten verwerken in de wand. In de wand willen we ook graag een deur. De totale zolder is ongeveer 10 meter bij 5.60 meter. De zolder heeft een schuin dak (stolp kap). De nok is ongeveer 3.50 meter hoog.
woensdag 7 december 2016

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Ik wil graag mijn keuken bij mijn woonkamer betrekken. Daarvoor moet een draagmuur gesloopt worden en een stalen draagbalk geplaatst worden. De muur is ongeveer 3 meter lang en er zit een thermostaat, lichtschakelaar en stroompunt in. De ondervloer is van hout. Het huis is van 1966. Ik wil dat iemand de muur sloopt, draagbalk plaatst en het puin afvoert. De afwerking doe ik zelf. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 7 december 2016

Glazen serre als uitbouw plaatsen

Graag zou ik wat vrijblijvende informatie/ een offerte willen aanvragen voor de aanbouw van een serre. Wij krijgen 2 januari de sleutel van ons nieuwe huis en graag zouden wij een uitbouw willen laten maken in de vorm van een glazen serre. Afmeting 5,92 x 2,5. (dus de achterkant uitbouwen) Ik heb onze plattegrond en een foto van de woonkamer/keuken waar hij aan vast moet bijgevoegd. Onze voorkeur gaat uit naar glazen muren en glazen dak. (in combinatie met antraciet/staal) Dak mag schuin aflopen, mag ook gewoon recht, wat is verschil in prijs? Het tussenmuurtje tussen woonkamer raam en keukenraam mag behouden blijven. Graag ook glazen schuifdeur/pui naar de tuin. De vloer van de uitbouw mag bestaan uit klinkers of (eventueel plavuizen/portugeze tegels. ) Ons budget ligt rond de 10. 000 incl. Zou u iets voor ons kunnen betekenen? Graag ontvangen ik van u een offerte met een ongeveer prijs en eventuele keuzes. Ik zie dat ik maar 1 foto kan opladen... heb nog 3 voorbeelden en twee fotos van onze situatie van het huis.
woensdag 7 december 2016

Bovenverdieping renoveren

Het betreft een renovatie van de bovenverdieping, circa 40 m2. - Een 3 tal muren slopen, geen draagmuur; - 1 nieuw raam installeren (er is op dit moment een raam dat uit twee delen bestaat, we willen nu gewoon 1 raam); - Kamers herindelen, nieuwe muren voor 2 slaapkamers, hier moeten ook deuren inkomen; - Nieuwe deuren; - Badkamer installeren; - Klaar maken voor schilderen; - Nieuwe voordeur; Badkamer zal basis model zijn zonder al te veel poes pas. Alle leidingen en de afvoering zijn al aanwezig.
woensdag 7 december 2016

Draagbalken vervangen

De draagbalken bij mijn woning zijn rot en dienen vervangen te worden. Meerdere balken zijn, bij de oplegging, rot. Een en ander heeft mede als oorzaak het vocht in de gemetselde fundering. Het advies op basis van keuringsrapport is als volgt: vloerbalken vervangen waar nodig en vloerbeschot aanhelen / herstellen.
woensdag 7 december 2016

Asbest plafonds verwijderen uit garage

Graag een vrijblijvende overzichtelijke offerte voor verwijdering van een plafond van 2 a 3 garageboxen in Purmerend. Het betreft klasse 3 amosiet (bruine asbest).
woensdag 7 december 2016

Dakterras plaatsen op een uitbouw

Onze onderburen hebben een uitbouw geplaatst en wij kunnen op een deel daarvan een dakterras plaatsen. Deze wordt gekoppeld aan onze bestaande inpandige balkons, waardoor 1 grotere buitenruimte ontstaat. Er is een omgevingsvergunning aangevraagd en we verwachten half januari daarop het antwoord. In de tekeningen bij de aanvraag voor de omgevingsvergunning staat kleur RAL 9007 voor het aluminium frame en de strip van het hekwerk. We hebben echter gekozen voor RAL 9010. Verder is van belang: - onze huidige balkons worden door de onderburen voorzien van een speciale waterdichte sealer - de huidige balkons liggen wat hoger dan de aanbouw. De aanbouw is onderdoor gebouwd (zie foto's) - het aluminium striphek wordt voorzien van een hardhouten dekregel - het privacyscherm bevat houten latten (zie tekening omgevingsvergunning) - op het totale dakterras moet een hardhouten terras worden geplaatst - in het midden komt een kast (zie tekening omgevingsvergunning) - de uitbouw van de onderburen is constructief gereed en geschikt voor het plaatsen van het dakterras. Wij horen graag wat de doorlooptijd van deze opdracht is en in welke periodes de plaatsing verzorgd kan worden. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een prijsopgave.
woensdag 7 december 2016

Betonbekistingswerk laten uitvoeren

Zowel traditioneel als systeem kisten
woensdag 7 december 2016

Vloertegels verwijderen

Ik heb een woonkamer van 150 vierkante meter en wil de oude tegels verwijderen en de vloerverwarming uiteraard behouden. Wat is uw prijs opgave van deze klus.
woensdag 7 december 2016

Appartement renoveren

Nadat mijn appartement verhuurd is geweest, ben ik er nu zelf weer gaan wonen. Helaas is het appartement tijdens de verhuur enorm achteruit gegaan en het dient nu grondig te worden opgeknapt. Ik wil daarmee laten starten in de maand maart 2017, maar nu alvast in gesprek met bedrijven. Bij voorkeur zoek ik een bedrijf, dat de totale regie kan voeren en mij kan ontzorgen. Het gaat om een appartement van 302 m3 en een oppervlakte van 110 m2, met veel glas. Het huis dient aan de binnenzijde geheel geschilderd te worden, inclusief de plafonds. Sommige muren zijn nu voorzien van een donkere kleur, maar alles dient wit geschilderd te worden. De huidige epoxyvloer is kapot en ik wil nu door de hele woning laminaat laten leggen. Verder is er sprake van een verstopping in een aantal afvoeren en een lichte lekkage in de keuken. De keukenkraan is in erg slechte staat en ik wil die graag laten vervangen door een horecakraan. In de hal dienen lampen vervangen te worden. Ter afwerking wil ik voor de gordijnen houten koven laten maken. Als laatste dienen ook enkele planken op het balkon te worden geschilderd. Tijdens de renovatie blijft het appartement bewoond, daarom moet het werk goed worden afgestemd en moeten er steeds ruimtes leeg geruimd worden. Ik maak graag een afspraak om het werk te laten opnemen en mijn wensen te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.
woensdag 7 december 2016

Schouw verwijderen uit de woonkamer

Ik wil mijn schouw verwijderen in de woonkamer. Het is een benedenwoning. Er woont boven mij nog iemand, hier loopt de schouw door, deze zal dus afgesloten en opgevangen moeten worden. De schouw is 1.50 meter breed en is ongeveer 3 meter hoog.
woensdag 7 december 2016

Schuurdak met asbest vervangen

Het dak van de schuur van mijn ouders is van asbest. Dit willen ze vervangen voor een nieuw dak. De schuur is ongeveer 6x3 meter. Ze wonen in Eerbeek. Graag ontvang ik een offerte en hoor ik wanneer dit eventueel gerealiseerd kan worden op kort termijn.
woensdag 7 december 2016

Kelder onder tuinhuis maken

Wij gaan binnen een maand of 2-3 starten met de bouw van een tuinhuis/veranda. Nu alles nog vrij toegankelijk is overwegen we de plaatsing van een klein keldertje, bijvoorbeeld ongeveer 5-10 m2, ongeveer 2 meter hoog. Wij wonen in West-Brabant, Hoeven, op zandgrond (Grondwater zal geen groot probleem zijn). Graag ontvangen wij van u een reële indicatie van de kosten.
dinsdag 6 december 2016

Verbouwen en inrichten van de zolder

Wij willen graag op de zolder (zie plattegrond) het volgende: - Een vliering (de nok is heel hoog) met vlizotrap of eventueel zelfs vaste trap; - Indelen in twee slaapkamers (beide met twee dakramen of zelfs dakkapellen) inclusief deuren, verwarming, stopcontacten; - Een (simpele) badkamer met douche en wastafel en afzuiging en/of dakraampje (er is een zeker mate van leidingwerk, er zit nu een CV ketel en een wasmachineaansluiting); - Een wasruimte (aansluitingen reeds aanwezig) ook met dakraampje. Zo mogelijk gedetailleerde offerte anders is globale indicatie in eerste instantie ook goed. Aanvang verbouwing zo snel mogelijk na 12 januari. Graag ook indicatie van de duur van de verbouwing.
dinsdag 6 december 2016

Balkon ombouwen tot kamer en carport bij de woning trekken

In heb interesse in een woning waarbij ik het dakterras graag wil laten ombouwen tot een extra kamer. Het dakterras is 5 bij 3.65 meter en ligt op de 1e etage. De aanbouw dient van bituum te zijn en de kozijnen wordt een kunststof schuifpui. De ruimte dient te worden aangesloten op bestaande vloerverwarming en de afwerking zal ik zelf verzorgen. De omgevingsvergunning moet nog worden aangevraagd. Daarnaast wil ik voor dezelfde woning een carport bijtrekken bij de keuken. Deze ruimte is 5.50 bij 4.85 meter. Er zal een grote kunststof schuifpui over de gehele oppervlakte aan 2 zijden moeten komen en aangesloten op de bestaande vloerverwarming. De afwerking hiervan zal ik zelf verzorgen.
dinsdag 6 december 2016

Stempelen en stalen constructie leveren en plaatsen

Sinds enige tijd ben ik de trotse eigenaar van een benedenwoning. Er zijn daar enkele bergingen, die ik graag bij elkaar wil trekken door een dragende tussenmuur te verwijderen en een staalconstructie te plaatsen. Er is al een constructieberekening gemaakt. Uw werk zal bestaan uit het stempelen en leveren en plaatsen van de staalconstructie. Wij zullen zelf de bestaande muur slopen en afvoeren en ook de afwerking van de ruimte en het brandwerend omkleden van de staalconstructie doen we zelf. Bijgevoegd vindt u constructieve berekeningen. een detaillering van de constructie en overige tekeningen. Op dit moment loopt de vergunningsaanvraag bij de gemeente en deze is naar verwachting begin januari rond. Graag willen wij dan meteen beginnen met de werkzaamheden. Ik kijk uit naar uw offerte.
dinsdag 6 december 2016

Geïsoleerde betonvloer in de woonkamer storten

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van de (beneden) vloer van mijn woonkamer. Huidige situatie: Kruipruimte +/- 40-50 centimeter hoog met houten balken en underlayment platen. De huidige vloer zal ik zelf verwijderen. Oppervlakte +/- 30 tot 40 m2. Gewenst: Opvullen, bewapenen, isoleren, beton storten en afwerken van de kruipruimte zodat ik deze af kan werken met een houten vloer. Graag een offerte inclusief materiaal, arbeid en dergelijke. Aanvang werkzaamheden begin lente 2017. Eventueel het stucen van de muren als meerwerk. Let op: ik ben niet op zoek naar een bedrijf die de huidige vloer wilt isoleren, ik zoek een bedrijf die kan voldoen aan bovenstaand.
dinsdag 6 december 2016

Vloer voor een serre storten

Voor een aanbouw van een serre wil ik een vloer laten storten van 3 x 5 meter groot. Ik zou graag een beton hoogte van 20 centimeter willen. Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor.
dinsdag 6 december 2016

Boutique inrichten

Relatief klein huurpand in goede staat maar waar aanpassingswerken noodzakelijk zijn. De volgende zaken verbouwen: - electriciteits leiding herleggen en aanleggen - muren egaliseren en eventuele kleine gyproc-werken - stenen vloer leggen - verwerken aan binnen en buitenzijde
dinsdag 6 december 2016

Boutique verbouwen

Inrichten van nieuwe boutique in Amsterdam: - herleggen van electriciteitsleidingen - muren egaliseren en eventueel bijkomende gipsplaten plaatsen - stenen vloer leggen - binnen en buitenverfwerken Dringende uitvoering!!
dinsdag 6 december 2016

Draagmuur weghalen tussen woonkamer en keuken

Ik wil graag de draagmuur tussen keuken en woonkamer gedeeltelijk af laten breken (1.80 meter breed) en een balk laten plaatsen en het puin laten afvoeren. Er is nog geen constructieberekening gemaakt. Het betreft een huurwoning, de verhuurder heeft al toestemming gegeven maar wilt nog wel de tekening en berekening inzien.
dinsdag 6 december 2016

Funderingen voor uitbouwen maken

Voor verschillende uitbouwen zijn wij op zoek naar een bedrijf die voor ons de funderingen kan plaatsen

Partners

Partners van Casius