Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

17866 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning bouwen of deelaanbesteding, vrijstaande woning bouwen, energieneutraal huis laten bouwen, kantoorpand bouwen, woonhuis laten bouwen, kelder met inrit maken, woning met kelder en berging bouwen, kelder bouwen onder de nieuwbouwwoning, nieuwbouwwoning op een kavel bouwen, funderende kelder op veengrond maken, casco woning opbouwen, extra woonlaag op 3 appartementen bouwen, kelder maken onder een nieuw te bouwen woning, casco houtskeletbouw woning op houten palen bouwen, tussenwoning opnieuw onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 24 maart 2017

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een dubbellaags uitbouw maken aan de achterzijde van ons huis. In principe heb ik al een aannemer voor het werk na de fundering, en ben ik primair op zoek naar iemand voor de fundering. Ik ben echter ook benieuwd naar jullie prijs voor de rest. Ik heb alle documenten van constructeur, architect en vergunningen klaar.
vrijdag 24 maart 2017

Dakopbouw

Wij willen een dakopbouw op onze uitbouw
vrijdag 24 maart 2017

Fundering maken voor uitbouw en garage

Graag ontvang ik een scherpe offerte voor de fundering van mijn uitbouw/garage. Welke rond juli gelegd moet worden. Ik heb een foto toegevoegd. Het zal gaan om een staalfundering. Graag hoor ik van u
vrijdag 24 maart 2017

Dakopbouw laten plaatsen

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen op een platdak een puntdak met 2 dakkapellen in het voor en achterdakvlak elk met een vaste trap en elektriciteit en verwarming of cv naar boven
vrijdag 24 maart 2017

Garage tot praktijk verbouwen

Garage verbouwen tot praktijktoegang en wachtkamer en toilet ruimte. Voorgevel moet worden voorzien van een stenen muur met raam en toegangsdeur,. Tekeningen en vergunning is aanwezig.
vrijdag 24 maart 2017

Uitbouw laten plaatsen

We willen graag uitbouw doen, denk ongeveer 5x3. Kan iemand langskomen om het te bespreken?
vrijdag 24 maart 2017

Garage- en schuurvloer laten storten

Ik ben op zoek naar een vloer voor een houten schuur (op funderingsbanden). In de schuur ligt geel zand. Ik zou graag een betonnen vloer laten storten. Oppervlakte van de schuur bedraagt een kleine 20 m2. Ik ben erg benieuwd naar de kosten van een dergelijke vloer.
vrijdag 24 maart 2017

Asbest uit de woning verwijderen

Huis gekocht uit 1969 met 1 verdieping en plat dak. Kachelpijp vermoedelijk asbest alleen eerste verdieping en stukje op het dak is asbest.
vrijdag 24 maart 2017

Opbouw plaatsen op de woning

Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om een opbouw te plaatsen.
vrijdag 24 maart 2017

Betonnen vloer op zandgrond storten

Afmeting 3 bij 5 op zandgrond betonnen vloer storten. Met isolatie. Dit onder een overkapping met voldoende ruimte.
vrijdag 24 maart 2017

Tussenwand op zolder laten plaatsen

Wij willen in de zolderkamer langs de trappen 2 wanden realiseren met deur en deurkozijn. De wand waarin,de deur komt is 3 meter lang en 2. 60 hoog. De andere kant is de wand 1 meter lang en 2. 60 hoog? Graag uw prijsberekening.
donderdag 23 maart 2017

Verzakkende fundering herstellen

Ons huis is aan het verzakken doordat het op een zachte grondlaag staat. We hebben onlangs een sondering laten doen en daaruit blijkt dat er onder de zachte bovenlaag van ± 2 meter een goede stevige laag zit.
donderdag 23 maart 2017

Betonrot bij balkons verhelpen

Bij 6 balkons in amsterdam moet betonrot verholpen worden ca. 2 a 3 plekken zit beton los per balkon afmeting ca. 6m2 per balkon
donderdag 23 maart 2017

Opbouw op de woning bouwen

Ik zou graag willen kijken wat de mogelijk heden zijn voor een opbouw en faste trap ( kan de foto ook morgen in dag ligt maken)
donderdag 23 maart 2017

Fundering maken voor een garage en schuur

Ik wil een fundering laten maken voor een garage/schuur die ik zelf ga bouwen (Van hout) De fundering moet 5 x 8 meter worden, hij moet een auto kunnen dragen en gezien ik in Almere woon moet er geheid worden.
donderdag 23 maart 2017

Fundering maken voor een schuur met overkapping

Gedeeltelijk ligt er al een zandbed van een vorig schuurtje. Het is kleigrond. Fundering tuinhuis . Schuur met overkapping met buitenmaten van 5. 56 bij 3.18
donderdag 23 maart 2017

Draagmuur laten verwijderen

We willen de draagmuur tussen de keuken en woonkamer van ons nieuwe huis laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 2,5 a 3 meter muur. We hebben in de woonkamer origineel zachtboordplafond dat we willen behouden. Op bijgevoegde foto een voorbeeld van de woonkamer van de buren. Ik kan maar een foto tievoegen, dus kan de foto ven de woonkamer op dit moment niet toevoegen.
donderdag 23 maart 2017

Draagmuur verwijderen en balk met kolommen plaatsen

Het gaat om een draagmuur 3m bij 2. 65 hoog. Constructeur berekening aanwezig. Moet op kolommen (70x70x5), deze vast bouten op betonnen poeren. Draagbalk moet IPE220 zijn (3 meter lang dus). Graag offerte met en zonder de sloopwerkzaamheden.
donderdag 23 maart 2017

Uitbouw en schuur laten bouwen

De oppervlakte van de aanbouw huis wordt 4.5 bij 5 meter de oppervlakte van de schuur die er aan vast komt wordt 10 bij 9 meter. De aanbouw en de schuur moeten gemetseld zijn. Met de gevel die in een punt uitloopt (boerderijgevel). Met pannen bedekte daken. Binnen kalkzandsteen/blokken. Casco opleveren. Graag een offerte voor de funderingen en de bouwwerken apart. De fundering op korte termijn maken. De bouwwerken zullen later worden uitgevoerd.
donderdag 23 maart 2017

Draagmuur tussen 2 kamers verwijderen

Draagmuur verwijderen om dan twee kamers 1 te maken. Op begaande grond van een flat 4 hoog. Draagmuur verwijderen.
donderdag 23 maart 2017

Fundering storten voor een aanbouw

Wij willen een fundering storten voor een aanbouw aan een houten woning. Het gaat om 14m3. Wij willen graag weten wat dat kost.
donderdag 23 maart 2017

Balkonhekken laten vervangen

Ik wil graag mijn balkonhek laten vervangen. Het gaat om 2 balkons van respectievelijk ongeveer 5,5 en 1,5 meter. Graag ontvang ik van u zsm een offerte hiervan.
donderdag 23 maart 2017

Draagmuur laten verwijderen

Van twee kamers op de begaande grond van een flatgebouw 4 hoog wens ik 1 kamer te laten maken. Graag hoop ik een afspraak te maken om een offerte op te stellen.
donderdag 23 maart 2017

Casco uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen aan de achterzijde van onze tussenwoning uit bouwjaar 1997 graag een casco uitbouw laten maken van 3 x 4,7 meter, ongeveer 240 cm hoog. We willen de bestaande schuifpui laten hergebruiken in de uitbouw. We willen er een plat dak op. De afwerking binnen zullen wij zelf verzorgen. Wij bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte. Wij willen dit na de zomer laten uitvoeren.
donderdag 23 maart 2017

Tuinhuis laten metselen

5x3 mtr metselen tuinhuis (2 mtr h). Plaatsen deur en raam. Fundering nodig ook.
donderdag 23 maart 2017

Bruynzeel terrasoverkappingen plaatsen

Renovatie tuin, terrasoverkappingen gekocht en we willen deze graag laten plaatsen. We hebben gekozen voor tweetal Bruynzeel terrasoverkappingen (306x260)
donderdag 23 maart 2017

Betonrot herstellen

Het plafond van de kelder heeft aan 1 zijde betonrot. De vlechtmat is hierbij bloot en de roest is zichtbaar. Ik ga ervan uit dat dit over een lengte van 8 meter is en waarschijnlijk 1 meter breed. Dat is wat nu zichtbaar is. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten om dit probleem op te lossen?
donderdag 23 maart 2017

Tuinserre bouwen

Ik heb bij de Makro een tuinserre Venus 2500 gekocht. Ik ben opzoek naar een vakman om deze te monteren.
donderdag 23 maart 2017

Extra woonlaag op de woning bouwen

Wij hebben een jaren '30 portiekwoning, een bovenwoning met 2 woonlagen. Wij komen in onze woning een slaapkamer te kort en overwegen nu op om het platte dak van de 2e verdieping een opbouw van ongeveer 25 m² te laten maken. We willen op dat platte dak nog een stukje dakterras overhouden. In de opbouw moeten openslaande deuren komen. We nodigen bedrijven die hier ervaring mee hebben graag even uit om de situatie te beoordelen en ons te adviseren over de mogelijkheden. Daarna ontvangen wij graag een gedetailleerde offerte.
donderdag 23 maart 2017

Fundering maken voor een nieuw te bouwen huis

Wij gaan een nieuw huis bouwen en ik zou graag een offerte ontvangen voor de fundering. Er komen Boorpalen. Als u mij een mailadres heeft waar ik de bestanden naar kan sturen met de funderings tekening enz.. dan zal ik deze opsturen
donderdag 23 maart 2017

Zolder op een bestaand huis bouwen

Wij willen een zolder bouwen over de gehele oppervlakte van ongeveer 5 meter bij 13 meter een door ons over te nemen woning. De buitenmuren zijn dragende muren, binnenmuren, 3 slaapkamers, zijn van soort gipsblokken en kunnen eventueel afgezaagd worden op zolderhoogte. Boven de badkamer is reeds een verlaagd plafond en hoeft geen aanpassing. Onder de draagbalken willen we een gladde afwerking van bijvoorbeeld gipsplaat. De uitvoering zal hoogstwaarschijnlijk in Mei kunnen plaatsvinden. Het huis staat dan leeg en alle ruimte is goed te bereiken. Spoedige oplevering heeft dan wel de voorkeur.
donderdag 23 maart 2017

Asbest saneren op schuurdaken

Bij de woning van mijn moeder staan 2 schuurtjes met daarop ongeveer 80 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil graag offertes aanvragen voor het verwijderen en afvoeren van de golfplaten. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte in posten, voor het totale traject van de sanering. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor het leveren en monteren van nieuwe golfplaten.
donderdag 23 maart 2017

Fundering heien onder een bestaande uitbouw

De houten uitbouw aan de achterzijde van ons net aangekochte woning is licht verzakt, overhellend naar de buitenkant. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten voor het herstellen hiervan, funderingsherstel of onderheien? Wellicht is het verwijderen van de uitbouw en het plaatsen van een nieuwe uitbouw goedkoper? De afmeting is ongeveer 9 meter breed en 2.50 meter diep.
donderdag 23 maart 2017

Sparing in beton zagen voor een zoldertrap

De afmeting van de uitsparing voor de trap is 1,75 x 0,75 meter. De sparing komt in het betondek van een slaapkamer welke nog gestuukt en geschilderd wordt en voorzien wordt van een nieuwe vloer. Het puin dient te worden afgevoerd.
donderdag 23 maart 2017

Funderingsvloer storten

Ik wil een prijsopgave ontvangen voor de levering van beton voor een funderingsvloer van 2,5 x 6 meter. De levering moet met een giekpomp over het huis (BG,1e en 2e verdieping) heen en dan nog ongeveer 10 meter de tuin in gepompt worden.
donderdag 23 maart 2017

Uitbouw aan de achterzijde van een tussenwoning

Wij willen een aanbouw aan onze tussenwoning laten maken van ongeveer 3 meter diep en 5,2 meter breed. We willen een hoogte van ongeveer 4 meter met een schuin aflopend dak met dakpannen en 2 kantelramen. We willen er een kunststof of aluminium schuifpui in of harmonicadeuren. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte. Bijgevoegde foto is een voorbeeld van een dergelijke aanbouw elders in de straat.
donderdag 23 maart 2017

Draagmuur verwijderen en tegelvloer verwijderen

Het slopen van een draagmuur van 3. 20 breed. Dichtmaken van een deuropening- eruit slopen van een tegelvloer van 9m2
donderdag 23 maart 2017

Draagmuur en tegelvloer verwijderen

Slopen draagmuur van nog 8m2. Slopen tegelvloer van 9m2 en dichtmaken van deur
woensdag 22 maart 2017

Garage laten verbouwen

Wij willen onze garage (3. 20 x 6. 45 buitenmaat) laten isoleren. Zodat het zomers minder warm is en 's winters minder koud. De garage is aan het huis gebouwd en voorzien van een roldeur. Graag willen we de roldeur vervangen door goed isolerende openslaande houten deuren. De buitenmuur (enkel steens) willen we laten isoleren. De garage heeft verder nog 2 deuren. Een deur naar buiten met dubbelglas en een branddeur naar de keuken. Het plafond van de garage hebben we zelf eens geïsoleerd (isolatiemateriaal met gipsplaten). Er zit geen fundering onder de garage. In de garage ligt een tegelvloer. Eventueel willen we een carport (geen lood aanwezig) en een dakopbouw op de carport en garage. Hiervoor ontvangen we graag een offerte met globale kosten..
woensdag 22 maart 2017

Schuur laten renoveren

De bestaande tegelvloer in de schuur dient te worden verwijderd, deze is 2,20 x 3 meter. Het gaat om het ontgraven en isoleren, HWA, afvoer wasbak, riolering verleggen, vervangen en ontstoppingspunt maken. Gewapende betonvoer, afwerkvloer en vloer tegelwerk aanbrengen De tegels voor de vloer dienen in nader overleg besproken te worden. De 2 deuren dienen nieuwe kozijnen te krijgen en de bestaande deuren moeten pas gemaakt worden en inbraakwerend. De kale delen moeten worden voorzien van alkyd grondverf. Graag ontvang ik een offerte inclusief het afvoeren van de oude materialen.
woensdag 22 maart 2017

Rotte gevelbalk vervangen

De gedeelde middenbalk met de buren van 2 huizen met een trapgevel en daarachter een schuin toelopend dak moet vervangen worden vanwege een lek aan de waterafvoering tussen de trapgevels. Er is een stuk van de middenbalk verpulverd en er is nog een stuk vochtig en zacht, het is niet bekend in hoeverre dit doortrekt. Deze balk moet of worden vervangen of een stuk ervan moet worden vervangen. De offerte zal eerst ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman de werkzaamheden uitvoeren.
woensdag 22 maart 2017

Prefab kelder plaatsen in de achtertuin

Ik zou graag informatie willen ontvangen over het plaatsen van een prefab kelder achter in de tuin. Het gaat dus niet om een kelder onder een bestaande woning. Het idee is om daar boven de kelder dan later een overkapping te gaan plaatsen. Graag ontvang ik van u de mogelijkheden met de bijbehorende prijsindicatie voor diverse afmetingen.
woensdag 22 maart 2017

Draagmuur en asbest verwijderen

Wij willen graag een opening creëeren in de draagmuur tussen keuken en woonkamer. 120 cm breed, 200 cm hoog. Daarbij is het zo dat aan de keukenkast zeil logt dat mogelijk asbest bevat. Is dat een probleem?
woensdag 22 maart 2017

Aanbouw of serre

Graag een prijs indicatie van een serre/ aanbouw van 4 meter breed en 2 meter uitbouw. Er staat al een muur van de uitbouw keuken daar moet hij tegen aangebouwd worden dus 1 achtergevel en 1 zijgevel. Plat dak(geen glas) zij gevel mag ook van glas, graag buitenkant helemaal afgewerkt. Zit nu een schuifpui in die mag/kan weer gebruikt worden. Misschien om kosten te besparen een Prefab?
woensdag 22 maart 2017

Draagmuren slopen

Zie bijlagen
woensdag 22 maart 2017

Draagmuur verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een draagmuur
woensdag 22 maart 2017

Asbest verwijderen

Ik ben in bezet van asbest inventarisatie rapport, het gaat om vloerbedekking in de woonkamer.
woensdag 22 maart 2017

Kelder bouwen onder de nieuwbouwwoning

Wij zijn voornemens een huis met kelder te gaan bouwen in Eindhoven en hebben inmiddels een schetstekening bij de welstand liggen ter goedkeuring. We zijn nog op zoek naar een aannemer die de kelder zou kunnen maken. We bouwen in eigen beheer en verwachten te kunnen starten op 1 juli Locatie: Eindhoven Noord (Blixembosch) Planning: juli/augustus 2017 Kelder op boorpalen, bronbemaling Achterste deel (6mtr breed) van kelder ligt op erfgrens. Ik heb zelf een lijstje gemaakt met zaken die ik (volgens mij) bij jullie zou kunnen en willen uitbesteden: Uitmeten Bekisting keldervloer Bewapening keldervloer Betonvloer storten Bekisting kelderwanden Bewapening kelderwanden Doorvoeren en lichtdozen Betonwanden storten Bekisting verwijderen Koekoeken: Uitmeten Bekisting Bewapening Beton/storten Isoleren kelder
woensdag 22 maart 2017

Herstelwerk na waterschade in de toilet en slaapkamer

In de slaapkamer zijn gele plekken ontstaan op muur en plafond in de hoek. In het toilet koof vervangen, deze zit om de afvoer heen. Glasvezelbehang vervangen en schilderwerk. Er is ook 1 rij tegels gebarsten. Ik stuur foto's van de schade mee.
woensdag 22 maart 2017

Opbouw en uitbouw bouwen

Een uitbouw aan de achterzijde van de woning, vergunningsvrij. Uitbouw maten: 5,37 breed en 3 meter diep. Gezien de wijk is heijen zeker gewenst. Wij zijn zeker bereid ook zelf werk te verzetten, de binnenzijde kunnen wij in ieder geval zelf afwerken. Tevens dient er rekening te worden gehouden met het portaal dat de gevel omhoog houdt. Hier komt een extra balk aan omdat de draagmuur tussen keuken en woonkamer ook verwijderd wordt. Eventueel een combinatie te maken met het zetten van de opbouw. Betreft een tweezijdige nokverhoging van 5 meter breed. Ook hiervoor geldt wij willen graag kosten besparen door in ieder geval de binnenzijde zelf af te werken.

Partners

Partners van Casius