Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

17925 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van een nieuw woonpand, vrijstaand huis nieuw bouwen, vrijstaande woning op een kavel bouwen, flatgebouw optoppen met extra bouwlaag, bungalow bouwen, kelder bouwen, bouw vrijstaande woning, kelder, aanbouw en dakkapel maken, vrijstaande sleutelklare woning bouwen, kelder laten maken, huis op een kavel bouwen, kelder laten bouwen, kelder bouwen, kelder onder bestaande woonlaag maken, grote uitbouw achterzijde realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

zondag 30 april 2017

Fundering herstellen en woning onderkelderen

Voor ik een bod wil gaan doen op een huis zou ik graag een inschatting willen doen van de kosten voor het renoveren van de funderingsherstel door middel van onderkelderen. Het huis stamt uit 1910 en het perceel oppervlakte is 77m2.
zondag 30 april 2017

Dakopbouw

Dakopbouw met vaste trap maken van ongeveer 30m2 met volledige badkamer en openslaande deuren aan de voorkant en achterkant. Dan nog dakterras van 3 bij 5 m.
zaterdag 29 april 2017

Wand plaatsen

Wij willen op zolder een wand laten plaatsen om de wasmachine en droger te scheiden van de slaapkamer. In deze wand moeten 2 deuren komen en er zal wat electra aangelegd moeten worden.
zaterdag 29 april 2017

Binnendeuren en kozijnen vervangen

Graag zou ik willen weten welke kosten er verbonden zijn aan het plaatsen en afwerken van nieuwe binnendeuren en kozijnen in ons huis. Het zou gaan om 6 deuren en 4 deurkozijnen (2 kozijnen zijn reeds vervangen). Ik hoor graag van u. Hartelijke groet, Nerina Vilchez
zaterdag 29 april 2017

Uitbouw met vouwdeur bouwen

Wij willen graag een uitbouw van 2,5 mtr, onze beukmaat is 4,80 breed, Een van onze buren heeft een serre en de andere geen uitbouw. Wij willen graag vouwdeuren. Als we toestemming zouden kunnen krijgen zouden wij ook een opbouw op de uitbouw willen.
zaterdag 29 april 2017

Schoorsteen verwijderen

Het verwijderen van een schoorsteen op een schuin dak.
zaterdag 29 april 2017

In cement gelegde tegelvloer verwijderen

In cement gelegde tegelvloer verwijderen. Afmetingen kamer: 310 bij 261 = 8 vierkante meter. Eventuele beschadigingen aan cement dekvloer repareren. Uitvoering mid Augustus.
zaterdag 29 april 2017

Uitbouw woonkamer

Wij willen graag een uitbouw realisteren van 4 m lang x 5. 20 m breed met tuindeuren, glazen dak, haard, veranda... nou ja, een hoop wensen dus.
zaterdag 29 april 2017

Keuken verwijderen

Keuken slopen en afvoeren. Inclusief tegels. Nieuwe keuken komt op dezelfde plaats.
zaterdag 29 april 2017

Compleet woonhuis incl fundering

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het slopen van een compleet woonhuis van 8 mtr lang 4,6 mtr brred en 6 mtr hoog en de bij keuken van 2x2x2,5 meter, het huis heeft 1 verdieping met dakkapellen voorzien van dakleer, houten verdiepingvloer en beneden vloer, gemetselde muren waarvan er 2 zijn voor zien van buitenmuur isolatie
zaterdag 29 april 2017

Uitsparing entresolvloer

Heer, mevrouw, Graag zou ik een offerte opvragen voor het zagen van een gat in de entresolvloer van onze nog op te leveren nieuwbouwwoning in Amsterdam Houthavens. Bijgesloten vind u een tekening van de situatie (optie B). In dit deel van 800x800mm (waar een U-vorm uitgezaagd moet worden) is de bewapening en leidingwerk reeds weggelaten om het zagen te vergemakkelijken. In hoeverre is het zagen aan de muur kant haalbaar zodat deze ook weer glad gestuct kan worden? Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact op nemen op nummer 06-19226192. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Benno King
zaterdag 29 april 2017

Gedeelelijk verwijderen betonnen vloer van weggehaald schuurtje in de tuin

In mijn achtertuin stond een schuur. Die heb ik weggehaald en vervangen door een hoge tuinkast. De betonnen vloer ligt er echter nog. Die moet eruit, met uitzondering van de achterste meter (waar de kast op staat). Het is belangrijk dat deze rand heel blijft / recht wordt afgehakt vanwege de verankering van de -zware- kast. Ook moet het puin worden afgevoerd. Zou u hiervoor vrijblijvend een offerte willen geven? Bvd/ hartelijke groet Matthieu Elvers
zaterdag 29 april 2017

Kelder

225000 Ik wil een kelder onder mijn schuur,5 diep en 4 lang. De schuur is in de voorkant van de wonnin. Ik wil ook graag de schuuruitbouwen
zaterdag 29 april 2017

Uitbouw achterzijde

De maten zijn 2 m bij 5,50
zaterdag 29 april 2017

Renovatie

I would like do some works in my apartment like change the top of the kitchen, fix a sliding door and others small works. Thanks for your help Ilaria
zaterdag 29 april 2017

Garagekelder

Graag zou ik een vrijblijvende offerte van u ontvangen voor het maken van een kelderfundatie. Afmetingen zijn 8x7 mtr en een hoogte van 3 mtr. Momenteel staat op deze locatie een garage deze zal verwijderd worden. Wacht gaarne u reactie af
zaterdag 29 april 2017

Stabiliseren fundering

Door ontstaan van scheuren in binnen en buitenmuren verdenking op verzakking door o.a. trillingen van zwaar verkeer vlak langs t huis. Reacties graag via mail ivm slechte bereikbaarheid via gsm.
zaterdag 29 april 2017

Herstellen van vide

Onze woning had een vide maar die is dicht gemaakt door de vorige bewoners. Graag willen wij deze weer openmaken maar hebben geen idee wat dit voor kosten met zich meebrengt.
zaterdag 29 april 2017

Extra verdieping op woning

Een extra verdieping op het huis zolder in de wijk zijn er meerdere verdiepingen geplaatst wil graag een offerte
zaterdag 29 april 2017

Uitbouw achterzijde

Het betreft een uitbouw aan de keuken. Maatvoering: breedte3,60, diepte: 2,80, hoogte 2,80. Volgende kenmerken van de uitbouw
zaterdag 29 april 2017

Slopen schoorstenen en schouwen

Over drie bovenste verdiepingen van appartement in Oud West in totaal 7 schoorstenen en schouwen verwijderen.
zaterdag 29 april 2017

Casco plus/ rijtjeshuis bouwen

Wij willen samen met een familielid een herenhuis (rijtjeswoning) bouwen van 7. 5m breed en 11m lang. Circa 225 vloeroppervlakte verdeeld over begane grond, 1e en 2e verdieping. Graag zouden we een prijs indicatie van een casco plus woning willen weten (excl. Bouwtekeningen, architectuur en vergunningen)
zaterdag 29 april 2017

Nieuwbouw woning voorzien van kelder benaderbaar vanuit huis

Wat zijn de mogelijkheden van het plaatsen van een prefab beton kelder onder / achter/naast ons nieuwbouwhuis. Ons huis is een twee kap woning in het project Sterrenberg in huis ter Heide. Ik zou graag 20 m2 toevoegen aan woonruimte ons huis is 5,6 meter breed en 9,5 meter lang min de erker. Het is fijn als er daglicht binnen kan komen
zaterdag 29 april 2017

Keuken verbouwen aanbouwen

Ik wil graag een complete nieuw keuken en nieuwe badkamer. De badkamer is 2. 5 x 2. 5 meter en de keuken is 2x4 meter. Bij de keuken moet van dicht keuken een open keuken maken dus ook stucwerk.
vrijdag 28 april 2017

Balkons vernieuwen

Graag willen we een offerte voor het volledig vernieuwen van de balkons van een appartementsgebouw uit 1906 in Oud West. Balkons moeten over 3 woonlagen aangebracht worden (1, 2 en 3 hoog) qua uiterlijk zoveel mogelijk in oorspronkelijke stijl dus bij voorkeur wit gelakt hardhout.
vrijdag 28 april 2017

Volledig huis slopen

Graag wilden wij weten wat het kost om een volledig huis te laten slopen. We hebben een huis op het oog op een lap grond. Het huis volstaat niet en willen we een nieuwe voor bouwen. Ivm wel of niet een bod uitbrengen op het huis willen we weten wat de sloop gaat kosten. Ivm de bieding moeten we het snel weten. Het betreft een huis van 8,5m bij 6,5m en 6m hoog. Asbest ja/nee weet ik niet.
vrijdag 28 april 2017

Serre op het dakterras bouwen

Wij hebben een dakterras (met vergunning) en willen daarop een serre bouwen (nog geen vergunning). Het dakterras is 4 bij 3. Graag een offerte voor een serre op het gehele terras en op de helft (2,5 bij 3). Er moet een deur in die naar een trap in de tuin gaat (reeds aanwezig). Het dakterras is op de eerste verdieping.
vrijdag 28 april 2017

Kelder

Ik onderzoek de financiële haalbaarheid van een kelder onder ons nieuwbouw project, het gaat om een geïsoleerde van 7 bij 9 meter
vrijdag 28 april 2017

Lichtpunt verplaatsen betonnen gewapend plafond

Drie lichtpunten verplaatsen in gewapend betonnen plafond. Huis is uit 2004.
vrijdag 28 april 2017

Sloop betonvloer.

Slopen van de betonvloer met een oppervlakte van zo'n 165 m2. Wil vloerverwarming aanlegggen.
vrijdag 28 april 2017

Open haard verwijderen

Ik wil graag de open haard (schouw) laten verwijderen en in plaats daarvan een rookkanaal hebben voor een houtkachel.
vrijdag 28 april 2017

Zoldergat vergroten

Ik zou graag willen weten wat ongeveer de kosten zijn van het laten vergroten van een reeds bestaand zoldergat in een betonnen plafond. Het gat is nu 70 cm bij 110 cm. Ik zou het willen laten vergroten tot 70 cm bij 200 cm.
vrijdag 28 april 2017

Plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen en daarna egaleren 45 vierkante meter in schiedam op betonnen vloer icl puin meenemen.
vrijdag 28 april 2017

Interne verbouwing van badkamer en keuken

Leiding werk, boven verdieping opnieuw indelen, badkamer plaatsen, keuken plaatsen
vrijdag 28 april 2017

Betonrot in kruipruimte herstellen

In de kruipruimte Betonrot door de balm geconstateerd kwartaal vloer aangetast door chlorideschade
vrijdag 28 april 2017

Dakopbouw maken op plat dak

Wij willen graag een dakopbouw op ons platte dak. Maten ongeveer 5. 66 x 3. 28. Buren hebben dit al zoals op de foto te zien is. Verneem graag de totaal kosten.
vrijdag 28 april 2017

Dakopbouw op een plat dak

We hebben een woning gekocht met een platdak. Het is nu een terras met een mogelijkheid om deze uit te breiden. Uitbreiding is circa 4. 5 ×5 meter. Via jullie prefab systeem zou ik graag willen weten wat dit ongeveer zal kosten. Mijn buren hebben dit al uitgebreid. Ik heb een foto toegevoegd.
vrijdag 28 april 2017

Erker aan een tussenwoning bouwen

Wij wonen in een tussenwoning en willen aan de achterkant een erker laten bouwen van 4,7 meter breed, 1,2 meter diep en 2,6 meter hoog. We willen graag een prijsindicatie ontvangen.
vrijdag 28 april 2017

Asbest schoorsteenpijp verwijderen

Wij hebben een woning te koop zien staan en zijn daarin geïnteresseerd. We hebben begrepen dat er een schoorsteen is waar een asbesthoudende pijp in zit. We willen graag een prijsindicatie voor het verwijderen en afvoeren daarvan.
vrijdag 28 april 2017

Dakopbouw maken

Wij willen graag een dakopbouw. De maten zijn 9,16 m bij 4,75 met ramen aan beide kanten. We Willemsen casco opgeleverd hebben. Graag een goede prijs berekenen aub.
vrijdag 28 april 2017

Douche en keuken strippen

Wij hebben op een veiling een portiekwoning gekocht die is gelegen op de 1e verdieping. Wij willen de woning gaan verbouwen, maar deze moet eerst gestript worden. We willen de keuken laten verwijderen inclusief de wand- en vloertegels. Verder willen we een douche kaal laten maken. Daarbij moeten de douche, wasbak en tegels worden verwijderd. De doucheruimte is 1 x 2,5 meter, de keuken is 2 x 3,5 meter. Er is geen lift, het puin moet via de trap worden afgevoerd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 28 april 2017

Toog laten maken

Ik wil graag een toog laten maken en een beetje muur erbij. Waar de toog moet komen stond eerst een schuifdeur die we zelf weg hebben gehaald. Het ziet er zo niet uit. Het moet afgewerkt worden! Help?!
donderdag 27 april 2017

Garage verbouwen tot kapsalon

Ik wil mijn garage van ongeveer 3,20 bij 6 meter laten verbouwen tot kapsalon. Werkzaamheden: 1) Verleggen 2 x watertoevoer en afvoer; 2) Vervanging garageroldeur voor een pui met deur; 3) Muren stuken; 4) Systeemplafond met verlichting; 5) Leggen laminaatvloer. Graag zou ik een gespecificeerde offerte ontvangen om te beoordelen welke werkzaamheden ik eventueel laat uitvoeren.
donderdag 27 april 2017

Schoorsteen afbreken

Ik heb een huis in Andijk gekocht. Daar werd gestookt met 2 gaskachels. Er zit een schoorsteen door het hele huis. Deze staat los van de muren. Maar wel op de fundering. Deze moet afgebroken worden. Graag offerte
donderdag 27 april 2017

Opbouw realiseren

Wij zitten in het aankooptraject van een woning die we willen laten vergroten. De overdracht vindt plaats in de 2e week van augustus. Het gaat om een woning die uit twee woonlagen bestaat en daarboven op willen we een volledig afgewerkte opbouw van ongeveer 20 m² met ramen aan 2 zijden. De eis van de gemeente is dat het uiterlijk van de opbouw in de stijl van de wijk blijft. Het mag houtskeletbouw zijn, maar dan willen we de buitenzijde afgewerkt met steenstrips, zodat het niet afwijkt van de rest van de wijk. Binnen blijft het 1 ruimte er komt ook geen hal in. We laten graag het dak doorbreken en een trap plaatsen. Het plafond moet gespoten worden en de wanden behangklaar gestuukt. Elektra en verwarming moeten gebruiksklaar worden aangelegd.We zijn op zoek naar bedrijven die direct na de overdracht kunnen starten, omdat het een zogeheten 'kangoeroe-woning'wordt. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie.
donderdag 27 april 2017

Verlaagd plafond met inbouwspots plaatsen

Ik wil graag een verlaagd plafond met inbouwspots laten maken in mijn keuken en woonkamer. Het gaat om ongeveer 50 m². Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
donderdag 27 april 2017

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Direct na de overdracht willen wij een muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en daar een draagbalk laten plaatsen. Deze muur is 250 cm breed en maximaal 300 cm hoog, in totaal ongeveer 8 m². Het afvalmateriaal moet worden afgevoerd. Ik wil hiervoor graag een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor het afwerken van de muuropening en draagbalk.
donderdag 27 april 2017

Fundering en/of betonnen vloer voor tuinhuis maken

Voor het plaatsen van een tuinhuis in Heeswijk-Dinther willen we graag twee prijzen weten. 1. Prijs voor maken en storten van een fundering (33 meter) voor een houten tuinhuis. Wanden van het tuinhuis beslaan 33 meter in 3 blokken verdeel (aaneensloten). 2. Prijs voor maken van fundering en vloer (12 cm dik). Fundering zie onder 1. Vloer oppervlakte 34 m2. Voorbereidende graafwerkzaamheden kunnen grotendeels door onszelf plaats vinden.
donderdag 27 april 2017

Entresol bouwen van hout en metaal in vide

Ik heb een hal die in een waaier gebouwd, aan de achterkant van de hal loopt een knik in het midden. Op deze wand moet een vide komen. De vide kan niet alleen aan de muur vastgemaakt worden, de vide moet ook vastgemaakt worden aan de balken (nok). Er zal met een uitgebreide balkenconstructie gemaakt moeten worden of er zal met een metalen constructie gewerkt moeten worden. Er zal een trap met een links kwart draai moeten komen. De vide moet 90 cm breed worden en hij heeft een lengte van ongeveer 3.50 meter, inclusief knik. Vide moet met een knik gebouwd worden. Het is een moeilijke klus!
donderdag 27 april 2017

Slaapkamer met badkamer aanbouwen

We willen een aanbouw maken voor slaapkamer en badkamer. We hebben dan een ruimte van 3x3,5 meter. Vind het moeilijk hoe wij deze ruimte zo praktisch en efficient kunnen indelen. We willen een inloop douche, 2 wasbakken en toilet. Geen bad. Heluph

Partners

Partners van Casius