Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

17701 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: fundering aanpassen en verbeteren en kelder bouwen, woonhuis bouwen conform ontwerp, nieuwbouw van een vrijstaande woning, gebouw bouwen met kleedkamers en doucheruimte, 2-onder-1-kapwoning laten bouwen, nieuwbouw: vrijstaande woning bouwen, bouwen van een nieuwbouwwoning, fundering herstellen en kelder bouwen, houtskeletbouw semibungalow bouwen, prefab woning laten bouwen, casco nieuwbouwwoning bouwen, kelderbouw bij de woning, gehele onderkeldering van de woning, kelder plaatsen onder de woning, uitbouw met kelder realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

woensdag 18 januari 2017

Garage verbouwen tot bedrijfsruimte

Bestaande inpandige garage verbouwen tot bedrijfsruimte: garagedeur eruit: raamkozijn en deur. Maken van een zijraam in de garagemuur. Vloer moet gelegd worden, isolatie aanbrengen, moet worden gestukt, stopcontacten aanbrengen, CV verplaatsen, tussenmuur voor isolatie. Tussenmuur met deur achterin de garage voor het maken van opbergruimte, plus verlichting
woensdag 18 januari 2017

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Zie bijgevoegd document. Draagmuur verwijderen van de keuken en een draagbalk plaatsen. Muur van 3 meter bij 2,40 hoog.
woensdag 18 januari 2017

Funderingsherstel en onderkeldering

Wij zijn aan het oriënteren voor een uitbouw en eventuele onderkeldering van ons huis. We zouden graag uw mening en verkennende offerte willen ontvangen. Wij zijn van plan om een uitbouw te realiseren (+- 4. 00 x 5. 00) waarvoor fundering nodig is en 2 heipalen. Verder zijn wij van plan om een deel van de kruipruimte te onderkelderen welke op dit moment een hoogte heeft van 130cm welke verdiept moet worden naar 2. 10 (exclusief fundering). De onderkeldering zal een grootte moeten hebben van 6. 00 x 4. 00. De waterpeil is erg hoog dus voldoende afwatering als waterdichtheid is van belang. Hiernaast zal er een geveldoorbraak moeten plaatsvinden en het plaatsen van een draagbalk. Zou u ons hierin een orienterende offerte kunnen geven? Veel dank! Met vriendelijke groeten, Jim Boersma.
woensdag 18 januari 2017

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur laten verwijderen. In totaal gaat het om 3,5 meter inclusief een bestaande deuropening en een smal raam (in de hoogte). Het betreft een buitenmuur die vervolgens doorgang biedt aan een bestaande uitbouw.
woensdag 18 januari 2017

Uitbouw aan de voorzijde aanbouwen

Wij willen een uitbouw maken aan voorzijde woning. Breedte ongeveer 5,80 en diepte 3,00 meter
woensdag 18 januari 2017

Uitbouw realiseren achter de woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 5x2 meter. Met vriendelijke groet,
woensdag 18 januari 2017

2-onder-1-kap woning verbouwen en uitbreiden

Met verplaatsing keuken badkamer en slaapkamer Naar bestaande keuken,bijkeuken,berging Aanpassen /vervangen/ uitbreiden elektra, verwarming, vloerverwarming Aanpassen/verbeteren alle vloeren, alles isoleren, dakreparatie, kapellen vernieuwen
woensdag 18 januari 2017

Boog in een muur laten maken

Van keuken naar woonkamer wil ik een opening hebben. Van 90 - 100 cm breed en 200 cm lang. Hoe lang ben je hiervoor nodig en wat gaat dit ongeveer kosten? Het is waarschijnlijk een draagmuur. Graag ook de prijs wanneer het geen draagmuur is. We hebben het huisje net gekocht dus moeten er nog mee bezig. Ik hoor het graag via de mail.
woensdag 18 januari 2017

Bungalow verbouwen

Wij willen onze bungalow naar deze tijd aanpassen. Het budget wat wij hiervoor hebben is rond de €100000. Waar moet ik aan denken voor de kosten van een bouwbegeleider?
woensdag 18 januari 2017

Asbest bij de schoorsteen verwijderen

Wij willen onze schoorsteen laten verwijderen en nu blijkt dat er waarschijnlijk aan de bovenkant van de schoorsteen asbest zit. Dit wil ik graag ook op een verantwoorde manier verwijderen.
woensdag 18 januari 2017

Uitbouw aan de benedenwoning bouwen

Wij zijn aan het kijken naar een koopwoning en hebben een benedenwoning op het oog maar deze zouden wij dan graag willen uitbouwen aan de achterzijde (glazen aanbouw, verwarmd). Deze zou 6.11 meter naar achter kunnen (kan ook iets korter) en 3.09 meter breed (kan ook iets minder breed). De verkoopprijs van deze woning is bespreekbaar. Maar om te weten of dit interessant is wil ik graag een indicatie. Zodat we weten of we misschien een bod kunnen doen of niet.
woensdag 18 januari 2017

Waterschade repareren na een lekkage

Wij hebben waterschade in de keukenvloer en plafond van de garage. Het gaat om ongeveer 25m2 massief eiken vloer die gelegd moet worden en geolied, inclusief ondervloer. Ik weet niet of de vloer eronder ook gerepareerd moet worden. Graag opnemen in offerte. Het plafond in de garage, ongeveer 35m2 moet verwijderd worden, opnieuw geïsoleerd, gipsplaten moeten worden vervangen, gestukadoord en gesausd.
woensdag 18 januari 2017

Niet dragende muren verwijderen en afwerken

Ik wil graag mijn woonkamer vergroten. Hiervoor moeten er 2 niet dragende muren verwijderd worden. Betreft een muur van steen of gipsblokken en ik denk een van gipsplaten. Graag ook stucwerk wanden en plafond afwerken en elektra aanpassen. De vloer doe ik zelf. Op bijgevoegde bouwtekening te zien welke muren verwijderd moeten worden. Betreft slaapkamer 1 en 2 die bij de woonkamer worden gevoegd. Betreft een muur van 3,55 meter en een van 4 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 18 januari 2017

Appartementen strippen

Strippen van twee appartementen en afvoeren van afval. het zijn twee appartementen boven elkaar. De plafonds moeten eruit, twee scheidingswanden en een badkamer. Locatie: Amsterdam.
woensdag 18 januari 2017

Onderhoud in de woning

Het betreft: - het verplaatsen van een lamp in de keuken (dun plafond) - het vervangen van een zijplaat van het aanrecht - het vervangen van een wastafelkast - het correct inhangen van een deur
woensdag 18 januari 2017

Doorbraak tussen de keuken en woonkamer maken

Vanwege keukenverbouwing moet doorbraak worden gemaakt in draagmuur van keuken naar woonkamer. Ook moeten 2 deuren worden dicht gemaakt, 1 deur met zijpaneel verwijderd, een muurtje gemetseld en klein beetje leidingwerk verlegd. Deadline klus is half april. Alleen scherp geprijsde offertes worden in overweging genomen!
woensdag 18 januari 2017

Uitbouw met kelder realiseren

Kelder prijzen. Vrij toegang - hoeft niet onder bestaande huis (eventueel willen we een uitbouw realiseren bovenop de nieuwe kelder). Eventueel wel gedeeltelijk onder huis. Tevens willen we 2 dakkapellen plaatsen (aan beide zijde woning). Eventueel een garage en/of carport. Dus graag een overzicht: 1. Diverse kelderprijzen (vanaf 20 m2 tot 70 m2). Met en zonder koekoek. Gedeeltelijk onder het huis en geheel niet onder het huis. Inclusief afgraven en afvoeren et cetera (totale kosten dus). 2. Optie uitbouw van maximaal 50 m2. 3. Optie dakkapel over gehele breedte (het huis is 9.83 meter breed). 4. Optie garage met carport.
woensdag 18 januari 2017

Casco dakopbouw laten opbouwen

Wij willen in Broekpolder een woning kopen als de prijs van de dakopbouw meevalt. Ik stuur als bijlage de foto's en de afmetingen door. De buitenkant moet precies hetzelfde zijn als de andere dakopbouwen in de straat. De binnenkant willen we zelf maken. Er moet dus een vaste trap met een casco dakopbouw komen. Kunt u een prijsindicatie opsturen? Afmetingen zijn 5.81 meter bij 4.73 meter.
woensdag 18 januari 2017

Uitbouw aan de achterzijde van de woning realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning realiseren. De afmetingen zijn ongeveer 3.50 meter diep en 6.70 meter breed. Hoogte wordt ongeveer 3 meter. Aan de uitbouw dient een halletje van 1.50 bij 1.50 meter te worden gerealiseerd. De dakrand dient voorzien te worden van een boeibord. Het heeft mijn sterke voorkeur de vloer uit te voeren in hout, dus houten balken met daarop de vloerplaten. Graag een prijs inclusief binnenafwerking (plafond sausklaar gestuct, wanden gespachtelputzt). Tevens 2 dubbele stopcontacten en 2 lichtpunten + schakelaars. De aanbouw is niet vergunningsplichtig. Er moet geheid worden (lengte palen naar schatting ongeveer 8 meter). Verwarming omleggen doe ik zelf. Uitvoering buitenmuren in metselwerk, zoals bestaande woning. Ik heb tevens al schetsen van de aanbouw, maar in pdf. Kan ik deze mailen?
woensdag 18 januari 2017

Dakopbouw bovenop de woning bouwen

Wij willen een dakopbouw (mansarde dak) boven op ons huis (platdak). Het huis stamt uit 1924. Ik wil graag een dakopbouw op een jaren '30 (1924) woning. Reden is extra ruimte creëren. Woning is 6 bij 12 meter, echter zitten hier 2 balkons in. Dus het oppervlak van de opbouw zal minder zijn. Ik schat 6 bij 9 meter. Ik ben nog niet bij de gemeente geweest voor de aanvraag van een vergunning. Ik zou graag met een aannemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.
woensdag 18 januari 2017

Opbouw op de garage bouwen

Ik wil graag een opbouw op de garage laten bouwen. Globaal 4 bij 8 meter.
woensdag 18 januari 2017

Leistenen vloer laten verwijderen

Wij willen graag de leistenen vloer verwijderen. Deze is in de specie gelegd en er zit vloerverwarming onder. Het gaat om bijna 90 m2. Graag met een container voor het afvoeren van het puin. En wat komt eroverheen voor het egaliseren?
woensdag 18 januari 2017

Renovatie en onderhoud in gang en keuken

Renovatie en onderhoud in gang en keuken: - een laminaatvloer leggen in de gang, circa 6 m2, het is een gangetje van 1 x 6 meter - een keukenmuur stuken, circa 4 x 2.5 meter - gehele keuken achterwand (gipsmuur) verwijderen en opnieuw een gipsmuurtje zetten, circa 4 x 2.5 meter - vooraf keukenkasjes weghalen en later weer ophangen - een een stukje (nieuwe) keukenmuur betegelen, circa 5 m2, tussen het aanrecht en de bovenkastjes Graag uw offerte hiervoor.
woensdag 18 januari 2017

Betonplaat met vorstrand aanbrengen

Aanbrengen betonplaat 7000 x 3000mm - 150mm dik - 60mm EPS onder de plaat - 600mm vorstrand dubbele bewapening betonmat 8mm incl. Supporters en breaktablet - PE folie 0,2mm - Betonkwaliteit C20/C25 - Milieuklasse XC3, (vlak afgewerkte vloer)
woensdag 18 januari 2017

Sleuf voor elektra frezen in het plafond

Ik wil een sleuf van ongeveer 4 meter in het plafond ten behoeve van elektra. Graag voor 13 februari.
woensdag 18 januari 2017

Gewapende betonvloer realiseren

Gewapende betonvloer voor het realiseren van een badkamer in een gedeelte van de garage. Oppervlakte 3,10 x 2,60 m; afwerking gereed voor novilon
woensdag 18 januari 2017

Aanbouw aan huis laten plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. De afmetingen van de aanbouw wil ik circa 9 meter breed bij 3 meter diep. Afwerking met dubbleglazing, grond verwarming, dak (niet plat) met raam for extra licht
dinsdag 17 januari 2017

Verbouwing van de keuken en woonkamer

Parketvloer met convector put uitbreken en vloerverwarming en tegelvloer laten plaatsen (vloeropp 65 m2) Muurtje bij keuken deels uitbreken en keuken aanpassen Plaatsen van een keukenbar en eenvoudig ladenblok (geen gas/water aansluiting behalve electriciteit) Het verven van alle wanden op begane grond (100 m2)
dinsdag 17 januari 2017

Dug-out met kleine opslag bouwen

Wij willen graag onze huidige houten Dug Out laten vernieuwen. Het is de bedoeling dat aan de Dug Out ook een kleine opslag wordt gebouwd. Deze opslag moet de zelfde lengte hebben als de Dug Out en ongeveer 1 meter breed/diep! De huidige Dug Out is 5 meter lang en moet dus 6 meter worden.
dinsdag 17 januari 2017

Gastenverblijf aanbouwen

Ik wil graag een gastverblijf aan laten bouwen. Aanbouw met lengte van 16.20 meter, breedte 4.70 meter met zadeldak, goothoogte 3 meter, nokhoogte 5.85 meter. Fundering met 13 boorpalen. We willen graag half casco. Ik wil wel graag CV, water en elektriciteit. Ik heb tekeningen en ik heb een vergunning.
dinsdag 17 januari 2017

Schade door lekkage repareren

In het appartement dat ik zojuist verkocht heb lekt er water via de schuifdeur. De plank die ervoor zit is helemaal verzadigd met water. Ik zou graag laten vaststellen waar de schade vandaan komt om het eventueel op de bovenbuurman te kunnen laten verhalen en ook laten repareren. Ik ben zelf echter niet meer woonachtig op het adres maar ik neem aan dat dat niet uit maakt.
dinsdag 17 januari 2017

Opbouw op de uitbouw bouwen

We willen graag een offerte voor het opbouwen op een bestaande uitbouw om de slaapkamers op de eerste etage groter te maken. Wij willen een hout skelet opbouw afgewerkt met keralite. Ons huis bestaat aan de achterzijden en voorzijden uit hout. De afmeting zou zijn 2 meter bij 5 meter we hebben al 1 muur staan van de buren. Ik wil graag radiatoren laten plaatsen in de opbouw. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.
dinsdag 17 januari 2017

Uitbouw of serre neerzetten achter de woning

We willen graag een uitbouw neerzetten of een serre van 2/2.50 beter diep bij 7 meter breed. We willen graag kijken wat er mogelijk is qua uitbouw.
dinsdag 17 januari 2017

Kelder laten maken in de achtertuin

Ik wil in de achtertuin een kelder laten maken, ik zou in overleg wel zelf voorbereidingen kunnen treffen. De bak die geleverd gaat worden moet over het huis gehesen worden en er loopt een pad langs het huis van een meter dus een graafmachine zal moeilijk worden.
dinsdag 17 januari 2017

Vloerbalken en vloerdelen vervangen

Het vervangen van vloerbalken en vloerdelen van de woonkamer + het verwijderen van de bestaande vloer. Het is 35 m2.
dinsdag 17 januari 2017

Zolder verbouwen en afwerken

De zolder is op dit moment geheel kaal. De zolder moet geïsoleerd, afgetimmerd en geverfd worden. Ongeveer 100 m2 moet er geïsoleerd worden (zijwanden en het dak). Er moet een nieuwe grotere dakkapel ingezet worden, zodat de zolder gebruikt kan worden als slaapkamer. De dakkapel zal 2.50 tot 3 meter lang moeten zijn. Er moet een vliering gemaakt worden die met een (vaste) trap te bereiken is. Er zal een muur gesloopt moeten worden. Tevens moet er nieuwe stroompunten water en verwarmingsbuizen aangelegd moeten worden.
dinsdag 17 januari 2017

Fundering aanpassen en verbeteren en kelder bouwen

Ik wil bij mijn stal fundering aanpassen/verbeteren plus kelder, gaat om ongeveer 200 m2. Het gaat om een oude loods, hier wil ik graag appartementen laten maken. Het dak moet vernieuwd worden (asbest), hier moeten nieuwe dakpannen op, maar deze zijn zwaarder. Dus de dakconstructie wordt zwaarder. De fundering zal verstevigd worden en ik wil hieronder direct een kelder laten bouwen. De opdracht houdt in: Het verstevigen van de fundering, het maken van een cascokelder met dak erop. De afwerking van de kelder doe ik zelf.
dinsdag 17 januari 2017

Dakbalken met houtrot laten herstellen

Ik wil me huis verbouwen, ik wil nieuwe kozijnen voor de deuren, ik wil het dak opknappen omdat er houtrot is ontstaan in de balken van het dak.
dinsdag 17 januari 2017

Dakopbouw realiseren

Wij hebben een pand in Alkmaar met een plat dak en daar zit een trap, deze willen we laten overkappen en een deur en een raam erin zie tekening. Ik wil graag een opbouw op een plat dak van een bedrijf. Er staat nu al een huisje op het platte dak, dit moet vervangen worden, er is al toegang tot het huisje. Het huisje wordt 1.90 meter bij 4 meter. Er zal ook een deur in moeten. Graag zo onderhoudsvrij mogelijk.
dinsdag 17 januari 2017

Kelder laten uitbreiden

We zijn ons aan het oriënteren met betrekking tot de mogelijkheid om het woonoppervlak van onze woning uit te breiden door middel van het uitbreiden van de huidige kelder. Onze 2 onder 1 kap woning is ongeveer 9 bij 5 meter groot en de huidige kelder 5 bij 2.50 meter en 2 meter hoog. Deze ruimte zouden wij graag laten uitbreiden naar 9 bij 5 meter inclusief de afwerking. Graag maken we een afspraak om de (on)mogelijkheden door te nemen en om een schatting te maken van de kosten.
dinsdag 17 januari 2017

Prefab betonkelder laten plaatsen

Graag willen wij een indicatie ontvangen voor het laten plaatsen van een prefab betonkelder met afmetingen (meters)
dinsdag 17 januari 2017

Badkamer en WC-ruimte slopen

Ik heb een oude badkamer van 5.20 m2. Ik wil graag alles eruit laten slopen. Dit gaat om de douchecabine, het bad, een wastafel, een radiator, toilet, vloertegels, verhoging, wandtegels, en dergelijke, zodat er een nieuwe in kan, en er zit geen muur bij. En de wc ruimte van 1.10 m2 ook compleet slopen, en gelieve het puin opruimen.
dinsdag 17 januari 2017

Prefab dakopbouw plaatsen

Wij willen een dakopbouw realiseren op een platdak van circa 20 m2. De dakopbouw moet voorzien zijn van elektra. Graag vernemen wij de geschatte kosten hiervoor. Daarnaast zou ik graag een vrijblijvende afspraak willen inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Alvast bedankt.
dinsdag 17 januari 2017

Serre aanbouwen aan de woning

Ik wil graag een serre aan laten bouwen. Er staat al een aanbouw, dit is L-Vorm, de serre zal op de L aan moeten sluiten. Ik wil graag 1 muur metselen, verder andere mogelijkheden voor afbouwen zoals kunststof, aluminium of hout met glazen dak HR++. Ik wil graag een serre van 3.50 meter 3 meter. Er zit zandgrond onder, we zitten op een duin.
dinsdag 17 januari 2017

Schuur ombouwen tot horeca keuken

Ik heb een vrijstaande schuur in de tuin van ca. 3 x 3 meter. Deze wil ik graag ombouwen tot een horeca keuken voor catering. Er moet een keuken ingebouwd worden. Er is elektra aanwezig (1 punt) dus er moet meer komen, ook gas en water moet nog aangelegd worden. Gas en water kan doorgetrokken worden vanaf het huis. De keuken zal ik zelf gaan kopen en plaatsen. Het gaat eerst om de voorbereidende werkzaamheden, daarna de plaatsing van de keuken. Wat er gebeuren moet: - Betonnen vloer egaliseren; - Giet vloer erin; - Wanden en dak isoleren; - Afwerking met HACPP platen (Hygeine); - Water afvoer voor wasbak; - Goede afzuigkap horeca en ventilatie; - Koeling, verwarming etc. - Elektra, gas, water en licht punten. Per maart krijgen wij de sleutel van het huis en de schuur.
dinsdag 17 januari 2017

Draagmuur in de woonkamer verwijderen

In onze woonkamer staat nog een gedeelte van de oude buitenmuur die de kamer in tweeën deelt. De kamer is ongeveer 6 meter diep de muur zelf is ongeveer 3,5 meter die weg moet om 1 ruime woonkamer te krijgen het is een huis uit 1955 met houten vloeren op beide verdiepingen deze klus moet eerst worden uitgevoerd voor wij de rest kunnen gaan renoveren.
dinsdag 17 januari 2017

Woning opknappen en deels renoveren

- het schuine dak alsmede de platte daken isoleren. Er zijn tekeningen aanwezig om de oppervlaktes te berekenen. - 2 ramen, 2 glasdelen van een schuifpui, 4 kamerhoge ramen en 2 ramen in de keuken HR-glas met ventilatieroosters plaatsen. En het draadglas van de berging vervangen. - afzuiging in de badkamer en het toilet aanbrengen. - vloerisolatie aanbrengen, voor het aantal m2 kunt u de tekeningen raadplegen. - ook dient ons rookkanaal te worden vervangen. Vanaf de eerste verdieping naar het dak moet het binnenwerk vervangen worden, circa 6 meter. Het bestaat nu nog uit verschillende materialen. Graag uw offerte hiervoor.
dinsdag 17 januari 2017

Aanbouw laten plaatsen aan een tussenwoning

Wij zijn momenteel de aankoop aan het afronden van een jaren '30 tussenwoning. Naar verwachting zal de overdracht rond 15 maart plaatsvinden. Wij willen de woning aan de achterzijde laten voorzien van een aanbouw van 339 x 242 x 270 cm (lxbxh). Er is al een bestaande uitbouw van 177 cm breed. Op deze wijze wordt de gehele achtergevel van 419 cm breed uitgebouwd. We willen er kozijnen in met glas en met 2 openslaande deuren. Er moet een plat dak op, met een lichtstraat over de gehele breedte. Het is nog onbekend welk type fundering er geplaatst moet worden, dat moet nader worden bekeken. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 17 januari 2017

Aanbouw uitbreiden naar voorzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan de voorzijde van onze woning. Het zal gaan om een verlenging van onze zij uitbouw, deze zat er vanuit de bouw al. De gevel zal hergebruikt kunnen worden. De muur dient binnen te blijven staan, wordt een separate kamer, voor de kids. Afmeting van de uitbouw is denk ik ongeveer 2.65 x 2.40 meter. Bij mijn keuken zit nog wel aan de zijkant een raam, dat dient dan te worden dichtgemaakt. Verder zouden we dat er een radiator, stopcontacten geplaatst worden. En dat de muren en plafond afgewerkt zijn.
dinsdag 17 januari 2017

Dragende muur laten verwijderen

Wij willen een draagmuur verwijderen. Deze muur tussen de woonkamer en keuken is 2.65 meter en hier dient een gat van 1.80 meter te worden gemaakt. Hierna moet er een stalen bint geplaatst worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om in deze opening een toog van hout te maken.

Partners

Partners van Casius