Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18827 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

maandag 17 februari 2020

Aanbouw na oplevering nieuwbouwwoning

Uitbouw van.2.4 meter bij.8.meter breed inclusief twee schuifpuien ( zijn al reeds aanwezig) inclusief vloerverwarming, aansluiten op bestaande vloerverwarming/warmtepomp. Bouw moet nog worden gestart. Adres klopt daarom niet omdat adres nog niet officieel bestaat. Opgegeven adres, betreft woning in de wijk.
maandag 17 februari 2020

Balk in de kruipruimte vervangen

In de kruipruimte bevinden zich 3 draag balken die verrot zijn. Daarnaast is er een rot vloerbeschot en een restant van een oude balk die begint te rotten. Ik heb hiervan een technisch rapport mocht dat nodig zijn.
maandag 17 februari 2020

Uitbouwen achterzijde

Aan de achterzijde wil ik 2 mtr uitbouwen. Het is 5,09 mtr breed. Het liefst zou ik willen kijken naar de prijs zowel casco als inclusief werkzaamheden zoals vloer klaar om laminaat op te kunnen leggen en eventueel een stopcontact in de hoek. Op de foto ziet u een raam en opslaande deuren, deze zelfde achterzijde wil ik behouden maar dan 2 mtr dieper. Voor de constructie zou ik graag meer willen weten over gemetseld en prefab. Vergunning is niet nodig. Buren hebben al een aanbouw, andere buren gaan er een bouwen. Heien is volgens mij niet nodig. Werkzaamheden zullen niet voor juni plaatsvinden want dan ontvang ik de sleutel.
maandag 17 februari 2020

Het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande woning kan realiseren. Ik heb recentelijk een toezegging gekregen om op een perceel een woning te laten ontwikkelen. Ik zoek nu een aannemer die een woning van 6 bij 11 meter kan bouwen. Dit moet een woning zijn met begane grond, eerste en tweede verdieping. De woning moet een puntdak hebben. Wat betreft het soort oplevering bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden met de aannemer. Daarnaast moet er een garage en bijwoning gemaakt worden op het perceel. De bijwoning om te verhuren en de garage voor eigen gebruik.
maandag 17 februari 2020

draagmuur verwijderen en constructie plaatsen

Ik zoek een aannemer die een draagmuur kan verwijderen. Wij willen de muur met de keuken doorbreken (zie foto). Ik heb al een berekening van de constructeur, die ik ook mee heb gestuurd in de bijlage. Wij willen de balk verwerkt hebben in het plafond.
maandag 17 februari 2020

Een erker achter een woning laten bouwen

Ik zoek een aannemer die een kleine erker kan maken aan de achterzijde van onze tussenwoning. De erker mag 270 bij 150 cm groot zijn en woon-klaar worden opgeleverd. De woning is bereikbaar via een brandgang. Overige specificaties wat betreft de uitbouw bespreek ik met de vakman.
maandag 17 februari 2020

fundering voor een tuinhuis

Wij willen een gezamenlijke tuinhuis/ veranda aan het water met onze buren. Per tuinhuis moet het L 6 m, b 2,30 en h 2.40m groot worden. Indien er een vergunning nodig is wordt deze zelf aangevraagd.
zondag 16 februari 2020

Afdak plaatsen

Wij willen een afdak van 4 bij 7 met licht koepels .
zondag 16 februari 2020

Dakdoorvoer schuin dak verwijderen en weer dicht maken

Ik heb de afvoer van de openhaard verwijderd tot aan de zolder. Nu heb ik geregeld water in mijn slaapkamer als de eind hard waait. Ik heb nog dakpannen liggen om eventueel het dak weer dicht te maken. Maar intern moet het dak natuurlijk ook nog dicht gemaakt worden op zolder. Het stuk t/m het plafond van de zolder en het stuk dat bovenop het dak staat moet verwijderd worden. Dit is denk ik een stuk van maximaal 2 m.
zondag 16 februari 2020

nokverhoging plaatsen

Wil graag een tweezijdige nokverhoging. 6 meter lang en 3,5 breed.
zondag 16 februari 2020

Verbouwen kinderopvang: van een leegstaand pand tot de volledige afwerking

Wij zijn op zoek naar aannemersbedrijf die een leegstaand pand kan verbouwen tot kinderopvang. Het gaat om een binnen ruimte van 220 m2. Dit moet ingedeeld worden in 3 groepen, 1 kantoorruimte, kinder wc en een slaapkamer voor babys. Daarnaast moet de vloer, electiriciteit, ventilatie en hekken voor de buitenruimte (speeltuin) geplaatst worden. Er zit nog een vloer in het gebouw. Er zit een houten tussenwand die weggehaald moet worden, maar dit zal makkelijk gaan, voor de rest is het gebouw leeg. Er zit een keuken in, hier moet alleen een wand in, daarnaast komt een slaapkamer, de wc komt in een van de groepen, dus eigenlijk zoals op de plattegrond staat. Daarnaast moet er elektriciteit worden aangelegd. Muren en deuren moeten brandveilig zijn en de afwerking moet aan nog een aantal regels voldoen. Het zou daarom fijn zijn als u al ervaring heeft met het bouwen van een kinderdagverblijf. Wij vragen ons af of jullie alles van opbouw tot afwerking kunnen doen?
zondag 16 februari 2020

Vervanging kozijn en glas achterzijde garage

Ik heb een kozijn van 235 bij 55 cm met enkel glas in oude, dertig jaar verwaarloosde garage. Pand staat achter mijn woning. Glas is zwart bespoten.
zondag 16 februari 2020

Toog en muren verwijderen, radiator verwijderen, elektra verplaatsen en gehele woning stucen

15 mei krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning en dan zouden we een aantal dingen willen laten uitvoeren. We willen een toog verwijderen in keuken met daarbij een kleine radiator verwijderen. Afvoeren van radiator doen we zelf. Van de zolder 1 grote ruimte maken. 2 muren verwijderen en de elektra verplaatsen. Het zijn geen draagmuren. Een lichtschakelaar en stopcontact moet verplaatst worden, ongeveer 2-3 meter. Geen idee of stopcontacten geaard of niet geaard zijn. Verder willen we het dan afwerken, na het slopen. Ook de gehele woning willen we misschien laten doen. Wat voor soort stucwerk wel willen, pleisterwerk, spachtelputz enzovoort, weten we niet. Graag de mogelijkheden apart op de offerte vermelden. In totaal gaat het om ongeveer 200 m2.
zondag 16 februari 2020

Vervangen bestaande erker

Geachte meneer/mevrouw, Bijgesloten een offerte die ik heb laten maken voor het vervangen van een bestaande erker. Ik had deze offerte ook goedgekeurd. Het bedrijf die deze opdracht zou uitvoeren gaf ten tijden van de opdracht (September 2019) dat het wel even zou duren voordat de werkzaamheden zouden plaatsvinden. Ook dat was akkoord. Voor een ongrijpbare reden voor mij kreeg ik vorige week de mededeling dat het bedrijf helaas niet langer in staat is om deze opdracht binnen een overzichtelijke termijn de werkzaamheden te voltooien en dat de opdracht bij deze mededeling geannuleerd is. Ik baal hier erg van. U bent vrij om de firma Zwetsloot te benaderen ter bevestiging van dit verhaal. Intussen ben ik zes maanden verder en geen stap dichtbij de broodnodige vervanging van deze erker. Ik vraag dan ook aan uw bedrijf in staat om deze opdracht wel binnen een acceptabele termijn te voltooien? En dat de bijgesloten offerte u al een goed overzicht geeft van het werk. Ik ben natuurlijk zeer teleurgesteld in de firma Zwetsloot, maar zij gaven wel aan dat ze wel de erker kunnen leveren uit hun fabriek als ik mijn eigen installateurs kan regelen. Wat voor mij belangrijk is dat de zijramen ongeveer even groot zullen zijn als de huidige zijramen. In de vervangen erkers in mijn straat zijn die vaak een stuk kleiner gemaakt. Ik hoor graag van uw bedrijf in deze.
zondag 16 februari 2020

Montage badkamer

Wij willen een badkamer met een dubbele wastafel (met electr.aansluiting) badkamer meubel spotjes hangtoilet en inloopdouche (regendouche) realiseren. De standaard waterleidinguitgangen die afgedopt zijn zullen gebruikt worden en de standaard posities van toilet, douche en wastafel zullen zoveel mogelijk gebruikt worden.
zondag 16 februari 2020

Metselwerk dorpel realiseren onder raam

Het is de bedoeling dat er een dorpel terecht komt zoals op de foto te zien is. Het gaat om het raam op de eerste verdieping, op de foto’s van het raam op de begane grond is te zien wat de bedoeling is. Bakstenen en lood zijn aanwezig, maar ik heb geen idee of dit voldoende is. Ook gaat het om het dichten van een gat in onze voorgevel. Er heeft een afvoer gezeten van een gevelkachel en wij zouden dit gat graag op een zo onzichtbaar mogelijke manier gedicht willen hebben (het liefst met hele stenen).
zondag 16 februari 2020

Serre achterzijde

Bestaande serre kleiner maken, nieuw dak bestaand is van glas en dakterras realiseren met nieuwe schuifpui.
zondag 16 februari 2020

Opbouw plat dak

Wij willen een prefab houten opbouw realiseren op ons plat dak. Veel huizen , inclusief aan één kant de buren, hebben opbouw. Ik ben ook bezig het huis meerwaarde toe te voegen. Een opbouw kan dus interessant zijn. Het gaat om 8 m lang bij 4.33 m breed. Wij laten ons verder graag adviseren.
zondag 16 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 5.2 m bij 2.5 m. Er is geen vergunning nodig. Verder hebben we de voorkeur voor een casco oplevering met een prefab constructie.
zondag 16 februari 2020

Renovatie badkamer

Wij willen onze badkamer laten renoveren. Het gehele pakket vanaf slopen tot aan tegelen. Badkuip moet eruit, inloop douche erin, inbouw toilet, inbouwkranen, inbouwdouche ect. Als u voor mij een mooi prijsje wilt maken kunnen we een afspraak maken.
zondag 16 februari 2020

Uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een offerte willen voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Het gaat hier om een aanbouw van 6,90m (over de volledige achterzijde van de woning) x 2,6m diep. De aanbouw komt aan 2 zijde vrij te staan en 1 zijde zal aansluiten aan de garage. Dak gewoon dicht. De vrijstaande zijkanten willen we dichtmaken dmv glazen/ kozijnen ( korte zijde mag vast zijn lange zijde moet open kunnen) om zo een zo vrij mogelijk beeld naar de tuin te creëren. Voorkeur voor casco oplevering met een stalen constructie.
zondag 16 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uit bouw realiseren aan de achterzijde van 5.2 bij 3 m. Rond half april 2020. Vergunning is niet nodig. Graag een casco oplevering met een prefab of metsel constructie.
zaterdag 15 februari 2020

Het maken van kasten en controleren van de isolatiewaarde

Ik zoek een klusbedrijf die mijn zolder kan renoveren. Wij willen de zolder aanpassen zodat we deze als slaapkamer kunnen gebruiken. Hiervoor willen we graag kasten onder het schuine dag op maat laten maken. En tevens laten beoordelen of het dak geïsoleerd moet worden.
zaterdag 15 februari 2020

Dichten deuropeningen, vervangen deuren, schilderen en stucen hele woning, electragroep aanleggen

Diverse aanpassingen aan een appartement uit 1994 van 75 m2: - 2 deuren dichtmaken met gipsblokken en stuc-klaar maken. Nieuwbouw deuren van 80 cm breed bij 2.40 m hoog, dus ongeveer 4 m2. - 5 deuren verwijderen incl. deurposten en vervangen door plafondhoge deuren. Het zijn nieuwbouwdeuren met bovenlicht, deze moeten 2.44 m hoog en 80 cm breed worden. - Muurtje maken van gipsblokken van ca 2 meter breed bij 2.40 m tbv inloopkast. - Extra electragroep aanleggen tbv keuken. - De gehele woning (plafonds en muren) stucen. Ca 160 m2 muur en 75 m2 plafond. Er zit nu bouwbehang van 26 aar oud op de muren, dit halen wij eraf. Plafond is denken wij van beton. - Alle muren en plafonds wit schilderen.
zaterdag 15 februari 2020

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.
zaterdag 15 februari 2020

Dakopbouw plat dak realiseren

Ik wil een uitbouw van mijn woning realiseren. De maat van het platte dak is +/- B. 5,72 m & L: +/- 8,72 m. Echter van dat laatste mag 2 m worden afgetrokken gezien we aan de voorzijde een terras willen hebben, bereikbaar met 2 openslaande deuren. Zie de foto die ongeveer precies het beeld geeft dat we willen. Vergunning is nodig en er moet een bouwrapport komen, dit laten wij graag door u uitbesteden en zou u hiervan ook de prijs(indicatie) in de offerte mee kunnen nemen? Ik zou graag willen weten wat er mogelijk is en ik heb wat vragen. Het liefste zou ik kunststof willen hebben, als dat bij het pand past. Het liefste een complete oplevering met een trap naar boven.
zaterdag 15 februari 2020

Nieuw balkon plaatsen

Graag offerte voor balkon vernieuwen van 2 bovenwoningen, te Haarlem. Afmetingen zijn 9 meter bij 1,45. Kan een balkon worden geplaatst met een tussenschot.
zaterdag 15 februari 2020

Gevel doorbraak en staal portaal plaatsen

Klus omvat de volgende werkzaamheden: -Opvangen gevel 1e verdieping. -Doorbreken gevel BG. -Aanleveren en plaatsen staalconstructie. -Aanbrengen van lood of loodvervanger tbv dakaansluiting. Hierbij kalkzandsteen tvv koudebrug. Maten staalcontructie ong 5.70x2.75m. Liggers HEA 220, Staanders HEA 160. Voor het vrijkomende puin is er een container aanwezig. Uitvoer datum in overleg. April of mei.
zaterdag 15 februari 2020

Uitbouw achterzijden plaatsen

Wij willen een uitbouw van 5,2 m breed en 2,4 m diep.
zaterdag 15 februari 2020

Scheef wegzakkende buitenmuur

De buitenmuur van onze aanbouw heeft scheuren. Graag vragen wij een offerte aan voor het herstel. Oppervlakte niet bekend.
zaterdag 15 februari 2020

Stukje wand weg breken en schuifdeur maken

Ik zoek een aannemer voor een klus in mijn woning. Ik wil in onze aanstaande woning een stukje niet dragende Ytong muur laten weg breken, en daar netjes afgewerkt een schuifdeur in laten plaatsen. Dat zal tussen 30 maart en 4 april moeten gebeuren. Zie in de bijlage de bewuste muur onder de trap. Aan rechterzijde moet er een deurbreedte uit. Het gaat niet om een dragende muur en daarnaast wil ik een schuifdeur met houten kozijnen.
zaterdag 15 februari 2020

Een nieuwbouw woning uitbouwen

Ik zoek een aannemer die een uitbouw aan de achterzijde (woonkamer) van onze nieuwbouwwoning kan realiseren. De woning wordt ongeveer eind maart opgeleverd. De uitbouw moet ongeveer 5,7 m breed worden en 2,4 m diep. Zie foto buren (hoekwoning) hebben al een uitbouw van 2,4 m. Deze moet soortgelijk worden met plat dak. Eventueel kan het bestaande kozijn en deur hergebruikt worden. Voorkeur voor een complete oplevering. Constructie graag in overleg.
zaterdag 15 februari 2020

Dakopbouw inclusief dakterras

Goedendag, wij willen een dakopbouw en dakterras realiseren voor een appartement dat wij hebben gekocht. Het dak is ongeveer 45 m2, de dakopbouw zou ongeveer 17 m2 moeten worden en dakterras ongeveer 25 m2. Van welk materiaal we de opbouw willen weten wij nog niet. Het doel van de opbouw is het vergroten van de woning en er een kleine woonkamer van te maken. De opbouw komt dus vast aan de woning. Vergunning is nodig. Complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk. Voor het dakterras wollen wij vlonders en een hek eromheen. In mei willen wij beginnen.
zaterdag 15 februari 2020

Balkon plaatsen

Ik wil een balkon laten plaatsen, zij balken zijn aanwezig waarop het balkon geplaatst kan worden, verder moet het worden voorzien van een hekwerk. De hele straat beschikt over een balkon, ik denk niet dat hiervoor een vergunning nodig is.
zaterdag 15 februari 2020

Bitumen dak vervangen, zink plaatsen en loodslabben schoorsteen vernieuwen

Het bitumendak van onze dakkapel is 20 oud en aan vervanging toe. Daarnaast zijn de zinken zijwanden van de dakkapel te vernieuwen. Verder zijn de zinken slabben aan de schoorsteen te vernieuwen en willen we bij deze gelegenheid het dak laten inspecteren op beschadigde pannen en deze laten vervangen (reserve-dakpannen zijn beschikbaar). Zie foto's
zaterdag 15 februari 2020

Een uitbouw maken achter een hoekwoning

Wij willen onze huiskamer uitbreiden. Voor de uit te breiden ruimte willen wij gebruik maken van de tuin. De huiskamer moet 2,5 meter naar links en 7 meter naar voren. Links (straatkant) moet deze opgebouwd worden met bakstenen en een raam van 180 cm in zitten. Aan de voorkant moeten glazen ramen en een schuifpui van 3 meter. Aan de rechterkant hebben wij buren waar een schutting tussen is geplaatst. Dat moet ook met bakstenen opgebouwd worden. Grond moet een fundering in komen en plafond willen wij een dakraam van 3 x 1,5 meter. Het gaat dus om een uitbouw van een kleine 40 meter. Dit moet waarschijnlijk casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw.
zaterdag 15 februari 2020

Fundering voor serre

We zijn op zoek naar een fundering voor een serre/tuinkamer van ongeveer 3 x 5 m op kleigrond. Het verzakt hier veel dus wil zeker weten dat onze nieuwe investering niet gaat verzakken :) Er liggen tegels waar de fundering moet komen. Welke fundering weten wij niet precies, het liefste iets waarbij de tegels kunnen blijven liggen omdat het al wat verzakt. Of er een vergunning nodig is weten wij.
zaterdag 15 februari 2020

Uitbouw achterzijde realiseren

Goedemorgen, Wij zijn ons al enige tijd aan het oriënteren op een uitbouw. Inmiddels zijn we zo ver dat we al constructieberekeningen en bouwtekeningen hebben laten maken. Nu zijn we dus op zoek naar een geschikte aannemer om dit eventueel uit te gaan voeren. Ik ben via Google bij jullie gekomen. Is het mogelijk om op basis van een aantal documenten een offerte op te stellen? De uitbouw zou ongeveer 3 m bij 2 m worden en het grootste gedeelte van steen. De oplevering graag compleet, inclusief stucwerk en elektra. Er is denken wij geen vergunning nodig. Er moet een fundering komen, welke staat in het document. Een constructieberekening is al gemaakt. Ik hoor graag.
zaterdag 15 februari 2020

Nieuw schuurtje plaatsen in achtertuin onder een trap

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een schuurtje kan realiseren. Ik wil graag een onderhoudsvrije schuur laten plaatsen. De schuur komt onder een trap, vandaar dat het geen standaard maat is en het dak schuin af moet lopen. Ik stuur een voorbeeld mee voor de maten.
vrijdag 14 februari 2020

Uitbouw achterzijde woning

Complete uitbouw gewenste uitbouw 5 bij 3 m. De financiering is rond. Graag een bakstenen uitbouw. Wat kost een complete oplevering van een uitbouw? Graag een oriënterend gesprek en daarna ga ik kijken of het haalbaar is.
vrijdag 14 februari 2020

Een woning onderkelderen

We gaan verhuizen naar een vrijstaand huis en zitten er aan te denken om een kelder te laten bouwen. Dit zou onder de garage kunnen of in de tuin. Idealiter willen we de kelder van binnenuit kunnen bereiken (in de bijkeuken/ garage de deur, onder de tuin de kelder?) wat zou hier het voordeligste kunnen zijn voor een kelder van 10 tot 20 m2 met een doorloophoogte van +-200 cm.
vrijdag 14 februari 2020

Dakopbouw plat dak realiseren

We Willen een dakopbouw realiseren op een plat dak van 36 m2.
vrijdag 14 februari 2020

Egaliseren plavuizen vloer t.b.v. plak PVC

Egaliseren van 80 m2 tegelvloer om daarna plak pvc over heen te leggen. Strakke tegel vloer met relatief smalle iets ondiepere voegen tov tegels. Het PVC regelen wij zelf, het materiaal voor het egaliseren laten wij graag door jou verzorgen.
vrijdag 14 februari 2020

Opening in een dragende muur vergroten

Van de woonkamer naar de eetkamer willen wij graag een opening van ongeveer 170 cm breed en 200 cm hoog maken. Hier zit nu (deels) een deur met kozijn in. Wij willen de deur met kozijn verwijderen en de opening wat groter maken, 40 cm naar links en 10 cm naar boven. Het is een dragende muur. Graag verneem ik van u als eerste een inschatting van de kosten. De sleutel krijgen we 10 maart a.s. Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!
vrijdag 14 februari 2020

Uitbouw woonkamer realiseren

Uitbouw woonkamer: 2.5m diep, 5.0m breed. Prijs kwaliteitsverhouding moet goed zijn. Vergunning is niet nodig. Ik zou graag een prijs willen hebben voor een casco- en complete oplevering. Een fundering moet gelegd worden. De aanbouw moet van bakstenen gemaakt worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
vrijdag 14 februari 2020

Fundering heien voor aanbouw met optie serre aanbouw

Wij willen op het terras (7 m breed, 3 m diep) in onze achtertuin (9 m diep) een serre-achtige aanbouw (overdekt terras maken) waarbij de achterpui van onze woning gewoon blijft bestaan. Omdat onze tuin een verval van 2 meter heeft en afloopt op een sloot achter onze tuin, verzakt ons huidige terras heel langzaam. Bij een aanbouw menen wij daarom dat er onder de aanbouw een fundering moet komen met daarop een betonlaag/vloer als afwerking (geen tegels dus). Wij hebben echter geen idee van de verschillende mogelijkheden, voor- en nadelen en de kosten hiervan. Onze woning (rand van Amsterdam) zit in een huizenrij (bouwjaar 1999) zonder mogelijkheid achterom te benaderen (eco-zone). Kunt u aangeven welke mogelijkheden u kunt bieden, wat de voor- en nadelen zijn en wat de totaalkosten van deze fundering zijn. Indien u ook de aanbouw kunt plaatsen zouden we ook daarvoor graag een beeld van de kosten krijgen.
vrijdag 14 februari 2020

Keuken plaatsen, plafond verlagen, woning stucen en tegelen, vloerverwarming, leidingen verleggen

Het betreft een nieuwbouw cascowoning met vloerverwarming, eind maart oplevering en daar wil ik een aantal grote klussen uit laten voeren: Hele woning tegelen. • Begane grond: 48 m2, Tegels 60 * 120 cm, plinten plaatsen voor 15 meters • 1e verdieping: 31 m2, Tegels 30 * 120 cm, plinten plaatsen voor 29 meters (plinten dienen gezaagd te worden van de tegel) • 2 verdieping: 15 m2, Tegels 30 * 120 cm, plinten plaatsen voor 15 meters (plinten dienen gezaagd te worden van de tegel) Tegel merk: Venis Plaatsen: Week 27 (29 maart 2020) Keuken plaatsen: • Keukenblok zwevend (bestaand): 365 cm lang, Natuursteen blad • Hoge kasten: 391 cm lang tot aan plafond 250 cm • Lage blok lade 245 cm lang (bestaand) • 8 apparatuur + Quooker aansluiten • Plaatsen: Week 23 (1 juni) Verlaagt plafond • Begane grond: 57 m2, toilet, gang, keuken & woonkamer. • Optie: plaatsen/aansluiten van 22 spotjes Hele woning stucen, 3 verdiepingen: • Begane grond: wanden & plafond: 120 m2 • 1e Verdieping: Wanden & plafond: 120 m2 • 2e Verdieping: Wanden 45 m2 2 hele verdiepingen vloerverwarming: • 1e verdieping: 48 m2, inclusief badkamer 6,9 m2, dekvloer aanwezig • 2e verdieping: 20 m2 • En gebruik van stadsverwarming - Vattenfal • Betonnen ondervloer gok ik • Infrezen • Vloerverwarming als hoofdverwarming • Eengezinswoning, nieuwbouw casco • Plaatsen: week 17 (20 april 2020) Waterleiding & afvoer verleggen • Begane grond: keuken wasbak leiding & afvoer plaatsen. Vloerverwarming aanwezig. Kruipruimte aanwezig. Afstand van bestaande leiding & afvoer ongeveer 2,7 meter. • 2e Verdieping: Wasmachine leiding & afvoer verleggen van achter de woning naar de voorkant, vrezen in de muur. Afstand ongeveer 4 meter. Op elke woensdag is tussen 11:00 uur en 15:00 uur is een kijk moment waarop u de situatie kunt bekijken.
donderdag 13 februari 2020

Opbouw op een portiek woning en een verbouwing binnen onze woning

Wij zijn van plan om een opbouw op onze portiek woning te plaatsen. Dit willen we samen doen met onze buren. Wij willen een complete oplevering. Ik vermoed dat het dat verstevigt moet worden, een constructeur zou daar nog naar moeten kijken. Met de vergunning ben ik bezig. In de bijlage ontvangen jullie tekeningen en wensen die we hebben. Hieronder ook nog even deze wensen van ons: Onze woning is een Portiekwoning op de bovenste etage. Op onze woning willen we een opbouw realiseren. Op de tekeningen welke we in de bijlage hebben toegevoegd is de bestaande en de nieuwe toestand te zien. Tevens hebben we in de bijlage een tekening toegevoegd waarin we hebben aangegeven hoe we de inrichting denken te willen hebben. Hierbij een aantal punten die we aanvullend in ons huis willen hebben: Een nieuwe centrale verwarming Het wegwerken van enkele bestaande CV leidingen boven het plafond Solar panelen op het nieuwe dak Vervangen van bestaande elektriciteitsbekabeling (optie) Nieuw plafond in de bestaande woonkamer en de grote slaapkamer De bestaande keuken wordt een badkamer met: Bad Douche Bidé toilet Wastafel De bestaande woningkamer splitsen in twee kamers door een muur Oude deuropening naar studie heropenen Nieuwe deur tussen nieuwe slaapkamer en nieuwe badkamer Open haard in nieuwe woonkamer Bestaande keuken verplaatsen naar bovenste verdieping Nieuw keuken eiland maken Repareren van de muur langs de bestaande trap (oude lekkage) Verlenging bestaande schoorsteen (?) Graag zouden we een prijsindicatie van jullie willen ontvangen.
donderdag 13 februari 2020

Dakopbouw plaatsen

Ik ben opzoek naar een vakman voor een dakopbouw, afmetingen staan in het pdf bestand. Graag een casco oplevering maar wel met stucwerk. Constructie voorkeur is hout. Vergunning is als het goed is niet nodig.
donderdag 13 februari 2020

Dubbele nokverhoging

Ik ben op zoek naar een offerte voor een dubbele nokverhoging. Het huis is 4 meter breed. De helling is ongeveer 30 graden. Voorkeur voor kunststof materiaal. Graag offerte voor casco en complete oplevering. Indien er een vergunning nodig is kan deze worden opgenomen in de offerte.

Partners

Partners van Casius