Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18881 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning bouwen, nieuwbouw Almere realiseren, tussenwoning bouwen, privé sauna laten bouwen, bouwen twee onder een kap woning, nieuw klein huis bouwen, huis laten bouwen, renovatie van appartementen, nieuw te bouwen woning laten bouwen, kantoor met garage, berging en carport bouwen, vrijstaande woning nieuw laten bouwen, huis op een kavel laten bouwen, prefab kelder bouwen, gehele verbouwing van een boerderij, boerderij renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 22 juni 2018

Dak verhoging

Slaapkamer met een vide kan hier mee een dakverhoging
vrijdag 22 juni 2018

Badkamer verbouwen.

Badkamer meubilair en tegels hebben we in bestelling staan. Het gaat er om om de oude(19 jaar) badkamer er uit te slopen en de nieuwe er in te zetten
vrijdag 22 juni 2018

Serre achterzijde

Huisnummer 200 een serre aan achterzijde woning tussen twee uitbouwen (stenen muren) van buren in. Afm. Wordt 5,7*3m. Serre afsluitbaar aan tuinzijde met (schuif= of vouwpanelen). In offerte als het mogelijk is ook een optie aangeven van een betonnen vloer aansluiten op woning. Ook opties voor zonwering op serre en eventueel verwarmingpanelen. Bestaande pui in achterzijde woning hoeft niet verwijderd te worden.
vrijdag 22 juni 2018

2 Bestaande deuren stellen

Een voordeur moet gesteld worden en een buitendeur van een berging. Voordeur: aan een kant veel ruimte tussen deur en kozijn, aan andere kant zit deur tegen kozijn (zie foto) waardoor verf van kozijn op deur komt. De deur van de berging sluit wel, maar kan niet op slot, omdat sloten tegen koijn gaan.
vrijdag 22 juni 2018

Aanbouw aan de achterzijde plaatsen

Graag zou ik een gesprek willen waar we onze wensen kenbaar kunnen maken waaruit een offerte ontstaat. Het gaat om een aanbouw aan onze nieuwe woning. De woning staat in Sliedrecht en op 1 september krijgen we de sleutel. Formaat ongeveer 3.16 x 5.60 meter. In principe willen we een gemetselde aanbouw, maar ik zou graag diverse mogelijkheden en prijzen willen bespreken.
vrijdag 22 juni 2018

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Uitbouw 5.50 x 2.50 meter, waarvan de zijwanden gemetseld. Start met de klus waarschijnlijk maart of mei 2019 Dak en kozijnen twee opties: Optie 1: staalkozijn met glas - soort serre Optie 2 : houten kozijnen en in dak twee lichtkoepels
vrijdag 22 juni 2018

Extra etage op een plat dak bouwen

Ik ben geïnteresseerd in een woning te Den Hoorn. Voordat ik een bod wil gaan doen ben ik benieuwd wat een gemiddelde dakopbouw zal gaan kosten. Op de foto's van Funda staat er verderop bij de buren ook een dakopbouw. Aan welke kosten zal ik daarbij moeten gaan denken? Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet,
vrijdag 22 juni 2018

Woning opknappen

We willen graag een 4 kamer woning van 85m2 opknappen: - 85m2 plafond stuken en sausen. - 150m2 muren behangen en verven. - 15 deuren en deurposten lakken. - 5 raamkozijnen lakken. - 72m2 ondervloer en laminaat leggen. - Vloertegels in natte ruimtes zetten (10m2). - Muurtegels in de badkamer zetten (20m2) (paar oude tegels sparen voor opvulstukje keuken). - Plaatsen hangend toilet (geberit), vloertegels en een gedeelte muurtegels zetten. - Plaatsen badkamerkastje, douche, douchewand en douchegoot. - Slopen en afvoeren gehele badkamer. - Verplaatsen 2 keukenkastjes, plaatsen 4,20 meter aanrechtblad inclusief apparatuur, zagen blad en zagen opvulstuk deur kastje combi-oven. - Verlichting en nieuwe contactdozen monteren.
vrijdag 22 juni 2018

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw realiseren van 6,5 bij 4 meter met een dubbele schuifpui. Bekleding hout of kunststof.
vrijdag 22 juni 2018

Balkon renoveren

A. Het betreft de reparatie van enig betonrot en opnieuw aanbrengen geschikte coating onderzijde uitpandig balkon (totale oppervlakte ongeveer 4.18 m2). Aanhelen balkonranden en en aanbrengen van een nieuwe dekvloer. Gewenste uitvoering einde augustus-september. Bijzonderheden: Er is afstemming nodig met betrekking tot de data van uitvoering in verband met het monteren van een terrasoverkapping tegen de balkonrand. B. Eventueel roestbehandeling/schilderen van het ijzeren balkonhek. (Het onder B genoemde doe ik eventueel ook zelf). Ik ben benieuwd naar uw reactie. Indien gewenst kan ik wat foto’s van de huidige staat van het balkon sturen.
vrijdag 22 juni 2018

Roest op stalen draagbalk onderzoeken

Op twee stalen draagbalken (H profiel) aan de straatkant van ons huis zit roest. In een ruimte van 1 bij 1 meter onder de vloer in de hal waar de wateraansluiting het huis binnen komt, is dit te zien. Er is geen kruipruimte onder ons huis. Op de stalen balk zit verder beton en dus kunnen we niet zien wat de status verder is. We willen weten of dit kwaad kan of dat dit nog jaren zo kan blijven zitten. De balk is niet doorgeroest. We zoeken iemand die een rapport kan maken met daarin de status van de balk. Ons huis komt namelijk in de verkoop en we willen hier iets over kunnen communiceren.
vrijdag 22 juni 2018

Tussenwand plaatsen met betonblokken

Wij willen een tussenwand laten plaatsen met een doorgaan om later twee taatsdeuren in te zetten. Huidige doorgang in ongeveer 3 meter breed en 2. 60 hoog. Wij willen een tussenwand van betonblokken waarbij de doorgang in het midden 2 meter breed en 2. 30 hoog wordt. Wat is de globale prijsindicatie inclusief behangklaar afwerken van de tussenmuur (zonder elektriciteit)
vrijdag 22 juni 2018

Achtergevel vervangen door glazen pui

De achtergevel willen we graag vervangen door een glaspui. Met schuifdeur en vaste ramen. De gevel is ongeveer 7 meter breed bij 2.80 meter hoog. Ik weet niet of er voor het dak een draagconstructie nodig is.
vrijdag 22 juni 2018

Aanbouw vergroten

Op jullie website zag ik een prijsspecificatie voor een uitbouw. Wij hebben echter al een uitbouw en vinden onze woonkamer met twee kinderen nog wat klein. We hadden de uitbouw geplaatst toen we het kochten vanaf nieuwbouw. Wat vragen jullie voor een uitbouw (schatting) van 1,20 meter x 4,56? Zodat de aanbouw gelijk getrokken wordt met het andere huis?
vrijdag 22 juni 2018

Uitbouw achterzijde

Uitbouw 2 bij 3
vrijdag 22 juni 2018

Verlaagd plafond met inbouwspots plaatsen

Ik wil graag een verlaagd plafond met 4 ingebouwde goudkleurige spots aan brengen bij de serre (zie tekening 2:7 m2) in onze woonkamer. Voorts wil ik een verlaagd plafond met 4 ingebouwde spots aanbrengen bij de entree (zie tekening 1:8 m2). Totaal dus circa 15 m2 met 8 spots. Graag ontvang ik een prijsopgave.
vrijdag 22 juni 2018

Nieuwe woning bouwen

Ik wil graag een woning laten bouwen op de Groote Wielen. Het betreft een vrijstaande woning met een inhoud van circa 835 m³ (oppervlakte 200 m²). Bijgaand een impressie van het gewenste huis (dit betreft een schets, inclusief afmetingen). Gelieve een indicatie van de prijsopgave (afgerond op tienduizend euro).
vrijdag 22 juni 2018

Fundering voor tuinhuisje laten maken

Afmeting is 3. 50 bij 4.50
vrijdag 22 juni 2018

Lekkage boven kantelraam verhelpen

Bij fikse buien waait het water waarschijnlijk onder de dakpannen, waardoor er water boven het kantelraam, bij het hout, naar beneden komt. We zijn eigenaar van het huis en wonen in China. Telefoonnummer is van de huurders.
donderdag 21 juni 2018

Uitbouwen aan de achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren achter de woning over de volle breedte van 4,3 meter. En 4 meter. Diep. Aan 1 kant is er al een fundering en muur van 3 mtr.
donderdag 21 juni 2018

Uitbouw en extra verdieping bouwen

We willen graag de begane grond uitbouwen teneinde de keuken en woonkamer te vergroten. Tevens wensen wij nog een extra (3e) woonlaag, ten einde 2 extra slaapkamers te realiseren. Op de 2e verdieping zijn namelijk slechts 2 slaapkamers aanwezig. Zou u mij een indicatie willen geven van de mogelijkheden en de kosten? U mag zelf een voorstel doen voor de afmetingen, op basis van de foto en mogelijkheden, zolang de slaapkamers maar een redelijk formaat hebben (niet te klein). Bvd.
donderdag 21 juni 2018

Keuken aanpassen

Ik wil graag twee muren gemetseld hebben in de keuken. Ik wil graag muren van 220 lang bij 270 cm hoog met daar tussen een kozijn, inclusief deur afscheiding van de keukenvoorraad kast.
donderdag 21 juni 2018

Dakopbouw met balkon maken

Wij willen graag een dakopbouw van 480 x 650 cm en het overige een balkon van maken.
donderdag 21 juni 2018

Betontrap laten storten

In onze bedrijfswoning willen we een betontrap (recht) laten storten als verbinding tussen 1e en 2e verdieping. Hiervoor moet ook een trapgat gemaakt worden in de vloer. Hoogte tussen verdiepingen is ongeveer 2. 5 meter. 1e verdieping is betonvloer, 2e verdieping van hout.
donderdag 21 juni 2018

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Ik wil graag een uitbouw van 3 bij 6 meter ongeveer. Schuifpui moet verplaatst worden en er weer in komen en links en rechts graag opvullen met glas. Zodat voorzijde een glaspartij vormt. Vergunning is niet nodig. Betreft een hoekhuis, goed toegankelijk dus. Moet ook geheid worden. Een aanbouw die zo sterk is dat er bovenop een dakterras mogelijk is.
donderdag 21 juni 2018

Trap inpandig verplaatsen

Ik wil een trap met 2 treden van woonkamer naar keuken verplaatsen.
donderdag 21 juni 2018

Uitbouw achter de woning plaatsen

Graag even contact opnemen.Gaat om een uitbouw aan de achterzijde 3 x 2,5 m. Geen vergunning voor nodig. Ook goed toegankelijk voor de vakman. Kozijnen in overleg.
donderdag 21 juni 2018

Extending the kitchen

I want to know what the estimated cost will be if I want to add an extension to the current kitchen and combine it with a terrace. (No doors, only roof) For the extension of the kitchen only electricity is needed – not gas or water. – can maybe include a tap and basin but not essential. The current outside tap will have to be moved. I would like to have a window on the left side and back side and the door so that it walk out on the terrace. Please see below some drawings that I’ve made. I am not sure what the length of the extension should be (3m? ) Currently there is paving outside so for the terrace it will only be covering that is needed. Can you please let me know the estimated cost and if it would be possible to start this is September. How long do you think would be needed to finish it? Thank you for your reply and I hope you will be able to send me an estimate in the next few days as I am currently busy with the finances for the house.
donderdag 21 juni 2018

Uitbouw realiseren aan de achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde. De maten staan in de bijlage. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 21 juni 2018

Berging tot slaapkamer verbouwen

Het gaat om het renoveren van een oude berging van circa 13 m2 tot woonruimte inclusief de muren stukken, stop contacten plaatsen, vloer isoleren en het plaatsen van een radiator. Daarna heb ik een afvoer systeem nodig voor een dakkamertje van circa 7 m2. Liefst in september of oktober, maar kan eventueel ook later in overleg. Ik hoor graag of jullie in de gelegenheid zijn om een offerte op te stellen.
donderdag 21 juni 2018

Uitbouw achter de woning plaatsen

2,5 x 6 meter houten schuifpui (midden sluiting) met links en rechts een vast raam. Verder vloerverwarming over hele beneden verdieping (ongeveer 34 m2). Glad stuken van de woonkamer en plafond. Geen vergunning nodig. Graag houten kozijnen erin ook. Er is een voetpad achterom maar dit komt uit op een park.
donderdag 21 juni 2018

Dakopbouw op een plat dak plaatsen

Wij willen een dakopbouw op de woning. Waarschijnlijk van een afmeting van 6 bij 8 meter als dat mogelijk is. Ik wil waarschijnlijk een houtskeletbouw aanbouw. Dit moet met een plat dak worden. Ik wil weten wat de voordelen en nadelen van prefab zijn, want ik twijfel nog een beetje. Er hoeft niet afgewerkt te worden.
donderdag 21 juni 2018

Uitbouw achter het huis laten realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 240 bij 410 cm. Het moet een gemetselde uitbouw worden met openslaande deuren.
donderdag 21 juni 2018

Dakopbouw casco laten plaatsen

Voor een klant van mij een casco opbouw op plat dak maten 5. 70 m x 9. 50 meter. Moet tegen een al bestaande opbouw aangebouwd worden van deze bewoner goedkeuring om de zijde te gebruiken.
woensdag 20 juni 2018

Klussen en onderhoud in de woning

Ik zoek een goede aannemer voor verschillende klussen in mijn moeders woning: - extra elektra groep plaatsen voor een oven inclusief kabel trekken via de kruipruimte - kruipruimte isoleren met piepschuim (100 m2) - wanden woonkamer sauzen (eerst herstellen waar nodig, 80 m2) - laminaatvloer vervangen (60-70 m2)
woensdag 20 juni 2018

VBI PS renovatievloer aanbrengen

Betreft woning uit 1928. Vloeren in woonkamer liggen scheef (lopen af). Graag ontvang ik een offerte om de vloer te vervangen door een VBI renovatievloer droog in verband met vlak leggen en isoleren. Betreft twee ruimtes, gescheiden door schuifdeuren. Ruimte voorkamer meet circa 30 m2 (4,3 x 5,75 en 2,3 x 2,3) en tussenkamer circa 21 m2 (4,3 x 4,9) Breedte kamers is circa 4,30 meter.
woensdag 20 juni 2018

Aanbouw achter de woning aanbouwen

We willen graag een aanbouw achter het huis. De afmeting is ongeveer 7 x 3,5 meter. Verder komt er een grote vouwwand (5 meter) in en een lichtstraat (7 meter). Er moeten muren gemetseld worden, het dak moet getimmerd, alles geïsoleerd, nieuw stucwerk in aanbouw en keuken, tegelvloer gelegd in aanbouw en keuken, radiatoren geplaatst, etc. Voor materiaal kunnen we zelf zorgen.
woensdag 20 juni 2018

Prefab kelder bouwen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van u van een prefab kelder en het plaatsen hier van. De kelder zal achter het nog te bouwen huis geplaatst moeten worden. De bouw van ons huis start op 1 oktober ten samen met nog 39 woningen. De kelder zal gebruikt gaan worden als muziekstudio, dus zal hier dan geluidsisolatie voor worden gebruikt of is dit niet nodig, omdat de kelder in de grond ligt en misschien alleen het dak/plafond? Ook zou ik graag wat maten willen weten. Ik heb zelf de maten 6 bij 3 meter in gedachten. De hoogte heb ik niet over nagedacht maar dit zou net zo hoog mogen zijn als de gemiddelde kamer. Iets langer mag maar breder liever niet want dan komt het bij de buren. Graag zou ik ook willen weten of er een trap in geplaatst zit. De palen kan door het bouwbedrijf Heijmans geslagen worden tijdens de bouw tenzij jullie dit zelf doen. Het ligt voor mij aan de kosten hier van. De bovenkant van de kelder zal als fundering gelden voor een mogelijke garage.
woensdag 20 juni 2018

Schilder- en timmerwerk in de woning

In verband met een geplande inbouw van een nieuwe keuken in september wil ik mijn huiskamer met open keuken graag laten schilderen, waarbij ook wat muurreparaties dienen plaats te vinden. Ook het timmeren van een nieuwe meterkast en wat afdekplaten van elektriciteitskabels, alsmede het opbouwen van een nis bij de keuken. Klussen graag uitvoeren in september.
woensdag 20 juni 2018

Betonnen plaat in de tuin aanbrengen

Wij willen op de plek van de oude schuur een nieuwe schuur bouwen (geheel van hout met als dak golfplaten) daaraan vast komt een extra kantoorruimte. Totale lengte schuur met kantoor is 12m. En de opp. Is totaal 45 m2. Daar moet een betonnen plaat gestort worden. In de tuin, bestemd voor kantoor, moet waarschijnlijk worden afgegraven en wit zand toegevoegd worden? Dit gedeelte is 22 m2. Graag ontvangen wij een prijsindicatie van de gehele uitvoering.
woensdag 20 juni 2018

Fundering herstellen en plaatsen

Zoeken een vakman die de fundering van de woning kan herstellen, afmeting 16.5 x 8 meter. Daarnaast ook gelijk fundering plaatsen voor de aanbouw van 3 x 5 meter.
woensdag 20 juni 2018

Achterzijde van de woning uitbouwen

Realiseren uitbouw woning met 2 mogelijkheden afhankelijk van kosten 4,5 bij 3 meter, of uitbouw van circa 9 bij 3 meter. (op foto is achterzijde van woning te zien. Uitbouw waar bij deze woining een sere geplaatst is, of over de gehele achterzijde (bij diverse andere (dezelfde) huizen is een dergelijke uitbouw gedaan, alleen daarvan geen foto-materiaal aanwezig.
woensdag 20 juni 2018

Uitbouw of serre achter de woning bouwen

Ik zou graag meer woonruimte willen creëren door middel van een uitbouw of serre van 5 meter breed en 3 meter diep. Daarnaast zou ik ook graag mijn keuken willen vernieuwen. Geen vergunning nodig. Tuin is redelijk goed toegankelijk. Even kijken wat er mogelijk is.
woensdag 20 juni 2018

Erker plaatsen

Raam en muur onder raam verwijderen en in plaats daarvan glazen deuren plaatsen.
woensdag 20 juni 2018

Erker aanbouwen

Uitbouw/aanbouw erker aan de achterzijde van de woning. Afmetingen 6 meter breed en 3 meter diep. Voorkeur heeft veel glas en strakke uitstraling.
woensdag 20 juni 2018

Carport met dakopbouw bouwen

Graag willen wij een carport laten plaatsen voor de garage en bovenop de carport en de garage een dakopbouw. Het gaat hierbij om een dakopbouw van ongeveer 3,5 meter x 10 meter inclusief schuin dak. De carport is ongeveer 4,5 meter x 4,5 meter.
woensdag 20 juni 2018

Woning renoveren

Woning, 88 m2, 1 verdieping, begane vloer. Vanaf 4 juli. * Verplaatsen leidingen en afvoer keuken naar andere ruimte. (Zie plattegrond, zit nu in rode ruimte, wordt verplaatst naar keukenruimte) * Nieuwe CV plaatsen op een andere plek in de woning (in een kast in de tuin? ) * Vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming, gehele woning. (Beton ondergrond) * Badkamer vloerverwaring aanleggen als hoofdverwaring. (Er ligt een granito vloer, kan deze verwijderd worden/of vloerverwarming in gefreesd worden? ) * Badkamer renovatie 3,8m2 * Toilet renovatie 1,1m2 * Stucen plafond gehele woning + muren gehele woning. * Nieuw stroomplan aanleggen gehele woning
woensdag 20 juni 2018

Realiseren van een dakopbouw

I am looking for a dakopbouw of size 5 Mtr x 4 Mtr. Do let me know the price and timeline to deliver and install the dakopbouw.
woensdag 20 juni 2018

Opbouw voor extra slaapkamer

Wij willen graag 1 extra slaapkamer. Momenteel hebben wij een 2 laags woning, zie google maps
woensdag 20 juni 2018

Veranda bouwen

Ik zou graag een veranda van hout met een plastic dak in me tuin willen laten maken. Graag zou ik hier een prijskwalificatie over willen ontvangen.

Partners

Partners van Casius