Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

17966 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande woning bouwen, woning bouwen op een zelfbouwkavel, funderingsherstel bij oude kerk, nieuwe vrijstaande woning bouwen, grote betonkelder onder renovatieproject, kelder onder de woning bouwen, houten bungalow bouwen, kelder onder de woning, opbouwen op 3 geschakelde woningen, kelder onder toekomstig huis, casco rijtjeshuis bouwen, funderingsherstel en kelderbouw, kelder onder de woning bouwen, extra verdieping opbouwen, bestaande kelder laten uitdiepen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

zaterdag 27 mei 2017

Offerte Kelder

De kelder moet in een bestaande magazijn komen die enkelmuur is en een platdak heeft, of de er sprake is van grondwater of bouw op palen is mij onbekend. Ben oriënterend voor opties magazijn vergroten. Zie graag een offerte tegemoet. Liefst zie ik afmetingen van 80 m2 en 240 cm hoog. Mvg, G. Celik
zaterdag 27 mei 2017

Betonnen terrasvloer zonder wapening laten storten

Ik wil het liefst voor 14 juni een betonnen vloer in de tuin gestort hebben. Het gaat om een oppervlakte van 4x4 meter, waar een prieel van 4x3 meter staat. Hopend spoedig te horen.
zaterdag 27 mei 2017

Keuken slopen

Hoekkeuken verwijderen van 3. 60 x 2. 60. 3m2 tegels verwijderen. 1 scheidingsmuurtje verwijderen: 2. 30 lang, Deze is deels plafondhoog, (60 breed) deels 120 hoog.
zaterdag 27 mei 2017

Garage verbouwen tot woonruimte

Kanteldeur vervangen door wand met groot raam en voordeur. In garage 2 wandjes plaatsen zodat er een schuurtje van 2x 3,5 overblijft. In smal deel (1,5x 3,5) wc (evt sani broyeur) wastafel en douche aanleggen. Klein keukenblokje plaatsen in zitkamer deel en een molenaarstrapje naar de vliering. In schuin dak het kantelraampje vervangen door een iets groter velux raam. Balustrade aan vliering maken, aansluitend op trapje. Er moeten dus leidingen naar het natte deel worden dorogeetrokken. Er is een afvoer en water in garage.
zaterdag 27 mei 2017

Deuropening maken in betonnen draagmuur

Wij willen een deuropening in een betonnen draagmuur. Deze muur bevindt zich tussen de woonkamer en aangbouwde garage. Bovenop de muur staan nog 2 verdirpingen.
zaterdag 27 mei 2017

Renovatie woning

Badkamer leeg trekken invl tegels wand en vloer ,incl zijmuur verwijderen. Plafonds 2 slaapkamers verwijderen tot de tengels, Hal aantre ligt een tegel vloer op een granito vloer die tegels voor zichtig verwijderen Werk in De Bilt bij Utrecht werk als het door gaat 1e maandag julie Dave brood Totalebouw projecten Smallelaan 3 1271! Pd huizen
zaterdag 27 mei 2017

Overkapping tussen uitbouw

Ik wil een overkapping met lichtdoorlatende materialen
zaterdag 27 mei 2017

Opknappen woning

Wij willen raam in keuken wanden vernieuwen glad maken plafond woonkamer vloeren en misschien badkamer
zaterdag 27 mei 2017

Rookkanaal verwijderen

Meneer/ mevrouw, ik zou graag wat meer informatie ontvangen over het weg laten halen van een rook kanaal, mogelijk een fundering van het huis. M.v.g. Michelle van der Lee
vrijdag 26 mei 2017

Gehele schoorsteen verwijderen.

Gehele schoorsteen verwijderen behalve de wandschouw op de begane grond. Die nemen we zelf voor onze rekening. Dus ook op de eerste verdieping. Het dak is niet geïsoleerd.
vrijdag 26 mei 2017

Schuur bouwen

Schuur bouwen 8 bij 4 met plat dak
vrijdag 26 mei 2017

Keuken slopen en frezen voor elektra

Keuken en tegels verwijderen, sleuven frezen voor elektra en aanleggen van elektra (als jullie dat ook aanbieden). Ik zou e.e.a. graag voor 13 juni willen realiseren als dat mogelijk is en ben benieuwd naar jullie richtprijs voor deze werkzaamheden. Offerte zie ik graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Suzan Jong
vrijdag 26 mei 2017

Draagmuur verwijderen en opvangen

Draagmuur (half steens) tussen keuken en woonkamer verwijderen en opvangen met stalen balk (conform jullie berekening/advies). Betreffende muur is 3 meter lang en 2,57 meter hoog. Er lopen geen leidingen in deze muur. Graag offerte met én zonder afvoeren van het puin. Bedankt.
vrijdag 26 mei 2017

Gehele schoorsteen verwijderen

De gehele schoorsteen verwijderen, inclusief doorvoer. De wandschouw op de benedenverdieping kan door ons zelf worden verwijderd. Het dak is niet geïsoleerd. Gaat enkel om verwijderen, afwerking hoeft niet.
vrijdag 26 mei 2017

Kelder laten maken

Ik wil een kelder van 10 x 5 meter. Daarboven wordt een verdieping gebouwd. Er staat waarschijnlijk een klein beetje grondwater.
vrijdag 26 mei 2017

Draagmuur slopen

Woon op de 2verdieping er ligt nog een verdieping boven namelijk de 3 de verdieping
vrijdag 26 mei 2017

Palen heien voor tuinoverkapping

WIJ WILLEN GRAAG WETEN WAT HET KOST OM ONZE OVERKAPPING TE LATEN ONDERHEIEN, EN EEN BETONNENVLOER LATEN STORTEN. WAT GAAT DAT KOSTEN? DE OVERKAPPING IS 6 MTR BREED EN 3. 5 M DIEP. BESTAANDE UIT KUNSSTSTOF EN ALUMINIUM.
vrijdag 26 mei 2017

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 2.50 meter ongeveer bij 3 meter aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een uitbouw met plat dak en openslaande deuren, de afwerking zullen wij zelf gaan verzorgen.
vrijdag 26 mei 2017

Uitbouw met plat dak achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde, 7 meter bij 2,5 meter. Het gaat om een uitbouw met plat dak, vloer verwarming, openslaande deuren en eventueel een lichtstraat. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.
vrijdag 26 mei 2017

Serre of uitbouw aan achterzijde maken

Maten voor de serre: 4.85 × 2.50 meter
vrijdag 26 mei 2017

Beton herstellen bij het balkon

Op 1e verdieping hangt een balkon van ongeveer 1,40 x 1,20 meter. Er is betonrot op meerder plekken zichtbaar, het ijzer nog niet. Graag laat ik de vakman het ijzer bloot leggen, controleren en repareren.
vrijdag 26 mei 2017

Uitbouw aan de achterzijde laten realiseren

Wij willen een uitbouw van ongeveer 5,40 meter breed x 2,50 meter diep. - Uitvoering buitenzijde in rode gemetselde stenen - Houten kozijnen met dubbele openslaande deuren - GEEN dak uitstek en platte dak zonder lichtstraat - Paalfundatie, uitgaande van gemiddelde aantallen en lengtes - Binnenwerk geen afwerking, geen stukwerk, geen elektra en geen CV werkzaamheden - Vloer wel afwerken met gladgestreken cementlaag - Geveldoorbraak van ongeveer 1 meter lengte, er zit namelijk 1 meter muur tussen 2 aparte stukken kozijnen BELANGRIJK! Graag ook een prijs wanneer mijn direct naastgelegen buurman ook precies dezelfde laat uitbouwen zodat prijs per uitbouw voordeliger wordt… Reeds besproken met buurman en wil meebouwen indien de prijs erg scherp is.
vrijdag 26 mei 2017

H-balk onder het huis vervangen

Een van de dragende H-balken onder ons huis is flink doorgeroest, daar zal waarschijnlijk een stuk van vervangen moeten worden. Verder is er midden onder het huis waar een H-balk is begonnen met roesten en waaronder het metselwerk is weggezakt. Wellicht is er nog meer reparatie van de fundering nodig, het ziet er over het algemeen vrij slecht uit.
vrijdag 26 mei 2017

Stenen schuur verwijderen

Ik wil een stenen schuur met plat dak uit de achtertuin laten verwijderen. De schuur heeft een oppervlakte van 20 vierkante meter een betonnen vloer. De schuur bevat verder verwarming en elektra. De verwarming is naar mijn idee al afgesloten. Bouwjaar van de schuur is 1959. Bereikbaarheid via achterom is beperkt. Ik hoor graag wat de verwachte kosten zijn voor het slopen en verwijderen van de schuur in zijn geheel.
vrijdag 26 mei 2017

Entresol laten maken

Ik wil graag een entresol laten maken. Formaat L 280 x B 385 X H 220 meter. Graag ontvang ik een indicatie voor de meest eenvoudige maar veilige constructie.
vrijdag 26 mei 2017

Schuur van steen of beton bouwen

Wij willen graag in onze achtertuin een stenen schuur of een enkelwandig betonnen schuur laten bouwen. Dit is afhankelijk van wat goedkoper is en inclusief voldoende fundering. Deze zal in plaats komen van bestaande houten schuurtje. De afmetingen van de nieuwe schuur zullen 1.82 meter breed zijn, 3 meter lang en 2.15 meter hoog. De afmeting mag iets afwijken. De houten schuur zullen wij zelf verwijderen en afvoeren en de achtertuin heeft een achterom.
vrijdag 26 mei 2017

Draagmuur tussen slaapkamers verwijderen

Graag wil ik een draagmuur tussen 2 slaapkamers laten verwijderen. De muur is 2.61 meter breed en 2.50 meter hoog. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden en de afwerking zal ik zelf verzorgen. Kunt u separaat aan geven wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.
donderdag 25 mei 2017

Zolder verbouwen

Ik wil graag mijn zolder verbouwen t.w. Schuifdeuren maken tegen de schuine kanten, dit is 7. 20m. En een ombouw maken in de vorm van een schuifdeur rondom de cv-ketel en de muren moeten behangen of gestuct worden. Tevens zal misschien de electriciteit omgelegd moeten worden.
donderdag 25 mei 2017

Convectorput opvullen of verwijderen

Ik wil een convector put laten verwijderen, of in ieder geval dichtmaken zodanig dat ik er tegels overheen kan leggen. Afmeting ong. 3 meter bij 40 centimeter. Daarnaast wil ik vloerverwarming aanleggen (moet uitgefreesd worden) in onze woonkamer van ongeveer 50 vierkante meter. Graag aparte offerte hiervoor.
donderdag 25 mei 2017

Dakopbouw op het dakterras bouwen

Wij willen een dakhuis van ongeveer 50 m2 laten bouwen met een terras van 30 m2. We willen dit het liefst van baksteen laten bouwen. Graag ontvangen we een offerte
donderdag 25 mei 2017

Serre aan de woning laten monteren

Graag prijs voor duitse serre breed 5,4 m, diep 4 meter achterzijde en 1 zijkant veel glas, andere zijkant geen gala , gesloten dak. Graag ook levertijd erbij zetten m
donderdag 25 mei 2017

Serre aan de achterzijde laten plaatsen

Breed 5,4, diep 4 meter graag offerte en levertijd
donderdag 25 mei 2017

Gestorte betonplaat wegbreken

Een betonplaat+/-10 cm dik met onderliggend puin ongeveer 15 cm, oppervlakte 40 m2
donderdag 25 mei 2017

Kelder onder de garage laten bouwen

Ik wil een prefab kelder laten bouwen onder een nieuw te bouwen garage. In de garage willen wij voorkeur een auto in plaatsen. De afmetingen van de kelder zal 5 bij 12 meter moeten worden en mag casco op geleverd worden. Wij zijn nog in een oriënteerde fase dus ontvangen graag advies en prijzen.
donderdag 25 mei 2017

Inpandige draagmuur slopen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur van 3.85 meter breed en 2.50 meter hoog. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden en de afwerking doen wij zelf. Kunt u separaat vermelden wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin?
donderdag 25 mei 2017

Prefab kelder / souterrain bouwen

Graag stuur ik u het ontwerp van ons te bouwen huis tbv een offerte voor een prefab kelder/souterrain 1 meter boven het maaiveld. Ik kan nergens uw email adres vinden en bij dit verzendformulier kunnen geen bijlages verstuurd worden. Stuurt u mij het emailadres waar ik u heen kan mailen? Alvast dank.
donderdag 25 mei 2017

Woning naar achteren uitbouwen

In Amsterdam hebben wij een kleine woning die wij naar achteren willen uitbouwen. We hebben een tekening die wordt doorberekend door een constructeur, maar we hebben nog geen aannemer die de aanbouw gaat realiseren en nu willen wij graag een offerte van u.
donderdag 25 mei 2017

Freeswerk in een betonnen plafond

Wij willen 1.65 meter in ons plafond frezen ter behoeve van elektra leiding. We hebben een betonnen plafond. Er is een muur gesloopt.
donderdag 25 mei 2017

Serre laten renoveren

Wij willen graag onze serre laten renoveren. Dakplaten moeten vervangen worden en schuifdak systeem moet naar gekeken worden.
donderdag 25 mei 2017

Uitbouw maken voor keukenuitbreiding

Bekijken wat de mogelijkheid is om keuken te vergroten en wat de kosten zijn en/of vergunning mogelijk is
donderdag 25 mei 2017

Asbestinventarisatie en -verwijdering

We hebben een schuur waar het plafond met platen is bedekt. Waarschijnlijk is dit asbest, omdat het ook is afgeplakt bij een klein stukje. Met aluminium duct tape. Het gaat om c.a. 30 m2 en puur het verwijderen. De schuur is goed toegankelijk via buitenom (achterlangs en breed pad van ongeveer 10 meter). Wat zijn de kosten wanneer we het op korte termijn willen laten verwijderen?
donderdag 25 mei 2017

Kunststof serre laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof serre uitbouw aan de zijkant van de woning realiseren. De serre moet volledig gesloten zijn. De diepte is 2 meter en de lengte ongeveer 6 meter. De buitengevel moet worden opengebroken en een steunbalk geplaatst. De vloer dient gelijk te zijn met de woonkamer. De verdere afwerking verzorgen wij zelf.
donderdag 25 mei 2017

Extra ruimte creëren op de bovenste verdieping

We wonen op de bovenste verdieping en willen extra ruimte creëren door een verdieping toe te voegen aan een bestaande dakkapel. Ik laat de mogelijkheid hier graag even bekijken.
donderdag 25 mei 2017

Kant en klare kelder laten plaatsen

Ik wil een kant en klare kelder plaatsen van 8 meter lang en 5 meter breed. Situatie is hier uitgraven en plaatsen.
donderdag 25 mei 2017

Funderingsherstel bij een woonhuis

We willen het huis op de Variksestraat 4 gaan kopen, maar er is geconstateerd door een bouwkundige dat er scheuren en scheefstand is wegens een funderingsprobleem. Ik zal hier onder een stukje kopiëren uit het rapport: Tijdens de visuele inspectie van de woning is zichtbare funderingstechnische schade waargenomen in de voorgevel. Op de 1e etage zijn scheuren en zichtbare scheefstand waargenomen. Aan de hand van de aanwezige en grote gemeten scheefstand van 13 en 25,5 millimeter per meter, kan worden vastgesteld dat de fundering van de voorgevel onvoldoende draagvermogen heeft. De schadetypering voor de grote tot zeer grote scheefstanden is beoordeeld als constructief. De fundering is volgens de bouwtekening opgebouwd uit een betonnen stroken fundering. De voetbreedte onder de voorgevel is volgens de bouwtekening 60 centimer. De scheefstand aan de linkerzijde van de voorgevel wordt veroorzaakt door de belastingverdeling boven het grote raam. De belasting wordt door de latei naar links en rechts verdeeld, de fundering kan de belasting niet goed dragen. De zeer grote scheefstand op de eerste etage wordt veroorzaakt door de belasting concentratie van de voorgevel, portaal van de toegangsdeur en de tussenbouwmuur. Wij willen opnieuw in onderhandeling met de verkopende partij en zouden graag met spoed een offerte ontvangen!
woensdag 24 mei 2017

Schuur aanbouwen aan huis

Wij willen een schuur aanbouwen aan huis. Bestaande houten schuur is laag. Nieuwe schuur optrekken vanaf het huis. Heiwerk niet nodig. Fundering is aanwezig. De schuur is 5 meter bij 1,80 meter. 2 meter is al op hoogte maar gaat wel omlaag. De schuur moet aansluiten op de buren.
woensdag 24 mei 2017

Fundering met vloer voor een loods maken

Wij willen een geïsoleerde loods plaatsen van 5 bij 10 meter. Er moet een fundering gestort worden.
woensdag 24 mei 2017

Tegels laten verwijderen

Ik zou graag mijn tegels laten verwijderen. Ik heb ook nog vloerverwarming er onder zitten. Het gaat om 46 vierkante meter. De tegels zijn 60 bij 60. Het moet binnen 2 weken gebeuren.
woensdag 24 mei 2017

Betonvloer in een loods storten

Ik wil een offerte aanvragen voor het leggen van een betonvloer in een bedrijfsloods, een damwand loods met een vloeroppervlak van ongeveer 265 m². Er liggen nu stelconplaten in, maar we willen er een gewapende betonvloer voor in de plaats. We willen graag een offerte ontvangen voor het storten van de betonvloer met bewapening en onderzeil, en eventueel gevlinderd. Er staan foto's op 'Funda in business'.
woensdag 24 mei 2017

Geschroefde stalen buispalen aanbrengen

Ik wil een eengezinswoning realiseren. In de bijlage vindt u de palenplan en de funderingstekening nieuw te bouwen woning. Ik ontvang graag van u de offerte voor de palen ( Stalen buispalen geschroefd (CD palen)). Het gaat om 18,5 meter diepte van de paal.

Partners

Partners van Casius