Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18193 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, woning onderkelderen en verbouwen, bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen, kelder plaatsen naast huis, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 24 oktober 2017

Slopen

Wij willen de hele woning en de bijbehorende slopen. Wij hebben ook een recente asbestonderzoek.
dinsdag 24 oktober 2017

Draagmuur verwijderen.

Ik wil graag een grote doorgang in een draagmuur.
maandag 23 oktober 2017

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw aan ons huis gaan realiseren. Ons huis heeft nu 54m2. Wij zouden hier graag 20/24m2 bij aan laten bouwen. Met een houten skelet. Aan de ene helft zouden wij de eettafel willen hebben. Met openslaande deuren naar buiten. Naast deze deuren zouden nog 2 ramen kunnen komen. Aan de andere helft willen wij onze slaapkamer hebben. Deze slaapkamer zou 1 deur naar buiten krijgen. En 1 raam daarnaast. Verder willen wij de rest van de uitbouw met stenen zien. Graag zou ik op korte termijn een afspraak met iemand willen inplannen.
maandag 23 oktober 2017

Uitbouw achterzijde

Wij willen 2,5 uitbouwen en woning is ongeveer 5 meter breed
maandag 23 oktober 2017

Bouw vrijstaande woning

Bouwen van een vrijstaande woning. Kavel reeds in bezit. Afmeting hoofdgebouw 6/6,5 x 13/13,5 (binnenmaat) met een aanbouw van 3,5 x 3. Tweede verdieping 6/6,5 x 13/13,5. 3 slaapkamers, 2 badkamers, open haard, aluminium of kunststof kozijnen (geen hout), zadeldak. Goothoogte maximaal 4,5 meter. Stuc of keimwerk buitenzijde. Zie foto voor impressie.
maandag 23 oktober 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Het betreft ca 440 m2 aan asbesthoudende golfplaten verdeeld over twee schuren. Op de ene schuur liggen KOMO k2252 platen, de platen op de andere schuur zijn ouder, van ca 1972.
maandag 23 oktober 2017

Asbest verwijderen

Verwijderen van asbest stroken tussen verlaagd plafond: 1 ruimte, totale oppervlak asbest minder dan 1 m2. Op de foto bevindt het materiaal zich aan de rechterkant van de ruimte tussen muur en plafond. Meer foto's zijn beschikbaar op aanvraag. Bij voorbaat
maandag 23 oktober 2017

Schouw slopen

Schouw verwijderen. Rookkanaal blijft
maandag 23 oktober 2017

Uitbouw achterzijde

Afmeting 5,20x3,00 met schuifpui
maandag 23 oktober 2017

Kelder onder woning

We hebben het plan om een kelder onder onze jaren 50 woning te laten maken. We hebben echter geen idee van de kosten die bij een dergelijk project komen kijken. Het huis is een jaren 50 woning, met naar ik vermoed een fundering van baksteen. Grondwater is redelijk diep in de regio. De afmetingen ongeveer 6*8*2.5.
maandag 23 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Grootte: 2m2 Wens: douche + glazen wand keukenmeubel (kraan + kastruimte) tegels op vloer en muur afzuiging
maandag 23 oktober 2017

Dakopbouw realiseren

Dakopbouw van 6 x 4 meter.
maandag 23 oktober 2017

Woning aan een kant uitbouwen

Graag ontvang ik een indicatie voor een uitbouw van 2 bij 2.50 meter en van 2 bi 3.50 meter. De uitbouw zal 2.50 meter hoog worden en gebruikt als de keuken. Er mogen 3 muren opgetrokken worden en een plat dak geplaatst. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor de keukenvoorbereidingen en de afwerking.
maandag 23 oktober 2017

Aanbouw aan de benedenverdieping

Aan ons halfvrijstaande huis willen we graag een aanbouw plaatsen. Deze wordt ongeveer 40 m2. We willen graag een landelijke uitstraling, veel glas en een mooie inkijk in onze tuin. Het huis staat schuin op het perceel en de mogelijkheden zijn beperkt daardoor. Tevens overwegen we de aanbouw te onder-kelderen. Foto’s van het buitenaanzicht in bijlage en een paar aanbouwen die we mooi vinden. We willen binnen tevens met grote blanke eiken balken werken op de plaatsen waar ondersteuning nodig is
maandag 23 oktober 2017

Woning vergroten

Ik ben mijn aan het oriënteren voor een uitbouw of serre. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor onderstaande afmetingen: - 2 meter diep, 4,8 meter breed; - 2,5 meter diep, 4,8 meter breed; - 3 meter diep, 4,8 meter breed. Het gaat om een stenen uitbouw met als afwerking het liefst alles glas en van kunststof met een grote schuifpui. Aan de andere kant wil ik de mogelijkheden weten voor een serre van volledig kunststof. Het gaat hierbij om een luxe serre met maximale isolatie. De verder afwerking aan de binnen zijde is voor mij nog niet duidelijk.
maandag 23 oktober 2017

Herstelwerkzaamheden na daklekkage

Door lekkage moet ik de volgende werkzaamheden laten doen: Plafond begane grond helemaal opnieuw stucen en spuiten. Afmeting ca. 13 meter bijmuur behang verwijderen en opnieuw behangen 2. 65 h x 6. 50 breed. Houtwerk rondom kozijnen vervangen en opnieuw in wit verven, ca. 4. 50 x 2. 20 plafond uitbouw 2m b x 5. 75 onderzoeken op waterschade en indien nodig vervangen. Plafond uitbouw is van met gips afgewerkt.
maandag 23 oktober 2017

Schouw in woonkamer verwijderen

Wij hebben een nieuwe woning op het oog met een schoorsteen. Wij willen graag de schouw in de woonkamer laten verwijderen inclusief afvoer van afval. Het rookkanaal mag na het verwijderen van de schouw wat afgedicht worden. Kunt u een indicatie van de kosten geven?
maandag 23 oktober 2017

Zagen van een deurgat

Gat in muur zagen tbv deur. Muur is van gips blokken, of kalkzandsteen. Muur is niet dragend
maandag 23 oktober 2017

Dakopbouw op garage

Wij willen een dakopbouw op de garage laten bouwen. De maten zijn 2,70 x 11 meter oftewel 30 m2. Het idee is om de voorzijde van hout te maken en de zijkant/achterkant van steen in de lijn met de rest van het huis. Het gaat om het huis aan de rechterkant van de foto.
maandag 23 oktober 2017

Badkamer uitbreken

Het gaat om het uitbreken van een badkamer op een overloop van de 1ste verdieping met toilet, douche and wastafel inclusief 3 muren. Er wordt geen nieuwe badkamer geplaatst, doel is overloop te verruimen. Na uitbreken wordt het gehad gestuct. Badkamer is ongeveer 8 m2
maandag 23 oktober 2017

Tweede verdieping verbouwen

Wij wonen in een gezinswoning waar wij al het nodige hebben verbouwd. Nu is de 2e verdieping aan de beurt en zijn we op zoek naar een vakman voor enkele klussen. We hebben er al enkele wanden weggehaald. We willen er nieuwe wanden laten plaatsen, het elektra laten aanpassen en een aansluiting voor de wasmachine laten maken. Verder willen we het plafond en de wanden laten afwerken. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.
maandag 23 oktober 2017

Deel van een draagmuur verwijderen

We willen een opening laten realiseren in een dragende muur in zijgevel van onze woning. De opening moet ong. 4,5 m x 2,40 hoog.
maandag 23 oktober 2017

Achterzijde uitbouwen

Ik wil een uitbouw maken van 4 bij 5 meter. Achtergevel, begane grond. Opmetselen, beton storten, strakke plafond afwerking (op 1 strakke hoogte) dakconstructie oftewel gewoon de uitbouw maken. Inclusief de lichtkoepel. Word dan ook een nieuw dak geplaatst dus het wordt een project en iedereen werkt tijdens samen. Dak en dakkapel wordt geplaatst wanneer zij bijna klaar zijn staat de uitbouw klaar en moet de afwerking van regenafvoer en dak in elkaar overlopen. Pui erin achterzijde en deur, BAM klaar. Ook graag de vergunning plus tekeningen indienen bij de gemeente Assen. Wel via mij omdat ik hierin contacten heb, makkelijker acceptatie. Daarnaast gewoon no nonsens, gun jullie de opdracht als jullie mij ook wat gunnen. Werk zelf in de renovaties, kozijnmeesters et cetera wil door jullie laten bouwen en pui en voordeur door ons laten plaatsen. Leidingen et cetera in eigen beheer alsook plaatsen van de pui en voordeur dus. Ik wil dat het metselwerk of skeletbouw wordt afhankelijk van de prijs.
maandag 23 oktober 2017

Balkon herstellen van betonrot

Ik heb betonrot aan de onderzijde van een klein balkonnetje, ter grootte van circa 2 m2. Kunt u mij helpen met herstel?
zondag 22 oktober 2017

Muurdoorbraak maken in woning

We willen een opening laten realiseren in een dragende muur in zijgevel van onze woning. De opening moet ongeveer 4,5 meter x 2,40 hoog. De muur is in totaal ongeveer 11 meter lang. De vakman dient het puin dan af te voeren.
zondag 22 oktober 2017

Dubbele nokverhoging plaatsen

Wij willen een dubbele nokverhoging van circa 5 meter bij 4 meter. De afwerking aan de binnenzijde doe ik zelf. Het huis is nu drie verdiepingen.
zondag 22 oktober 2017

Fundering maken voor een padelbaan

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons een fundering kan maken van 10 x 20 meter. De breedte van de fundering is 50 cm breed en de hoogte 60 cm. Het speelveld moet voorzien zijn van waterdoorlatend beton. Het is een ringfundering. Het is handig om nog even contact met de klant op te nemen om nog een aantal praktische zaken door te nemen.
zondag 22 oktober 2017

Draagpaal verwijderen

Bij onze uitbouw in de woonkamer is een dragende paal die wij graag verwijderd willen hebben. Het gaat om een paal van 56 x 36 x 250 centimeter. Aan de paal zit een lamp, die ook weg moet. Onze woning is 5 meter breed. De afvoer van het afval mag door de vakman worden meegenomen in de offerte.
zondag 22 oktober 2017

Daklekkage en lekkage via de buitengevel oplossen

Daklekkage en lekkage woonkamer waarschijnlijk via de voegen tussen de stenen buitengevel opsporen en repareren
zondag 22 oktober 2017

Opening draagmuur tussen keuken en woonkamer

Ik wil in mijn huurwoning graag een opening laten maken in een draagmuur tussen de woonkamer en keuken. Dit is bij meerdere huurwoningen in mijn omgeving al toegepast en de verhuurder staat hiervoor open. Ik moet de verhuurder hiervoor een plan voorleggen met een offerte van een erkend bedrijf. Ik kan al het afval zelf afvoeren en ook de muren zelf afwerken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met mij te bespreken en daarna graag uw offerte ontvangen.
zondag 22 oktober 2017

Serre aan achterzijde aanbouwen

Wij willen een serre aan de woning aanbouwen aan de achterzijde. De serre heeft een oppervlakte van 2 meter diep en 5. 60 breed. Serre bedoelt als extra woonruimte.
zondag 22 oktober 2017

Keuken verwijderen

Wij willen onze hoekkeuken laten verwijderen, inclusief het afvoeren. Er dienen tevens wandtegels te worden verwijderd (3 m2). Verder zou er eventueel nadien stucwerk worden gedaan voordat de nieuwe rechte keuken wordt geplaatst. De keuken wordt door een extern bedrijf gemonteerd. De werkzaamheden moeten tegen 20 november gaan plaatsvinden.
zondag 22 oktober 2017

Derde verdieping opbouwen

Heer, mevrouw, Mijn vrouw en ik willen een derde verdieping bijbouwen en vroegen ons af hoeveel dit gaat kosten. We wonen zelf ook in Almere. Ik verwacht binnen paar dagen een tekening. Wat voor tekening heeft u nodig om een offerte op te stellen? Is opstelling en materiaal gebruik voldoende? Het is verder ook mogelijk om langs de buren te gaan en het te bekijken. 25% van de buren hebben al een derde verdieping. Wat zijn verder de vervolg stappen, kunt u ook langskomen voor een bezichtiging of moet ik zelf langskomen en maakt u ook gebruik van bouwgarantie? Alvast dank voor uw tijd. Ik hoor het graag van u.
zondag 22 oktober 2017

Betonscheur herstellen

Mijn betonnen balkon uitbrengers vertonen scheuren. We willen graag een offerte voor reparatie.
zondag 22 oktober 2017

Slopen van de schoorsteen

Ik wil graag mijn schoorsteen verwijderen van top tot onder. Het gaat om een stenen schoorsteen die (volgens mij) tot aan de fundering loopt. Volgens mij geen asbest. Wat zijn de de kosten ongeveer voor het verwijderen?
zondag 22 oktober 2017

Slopen van de schouw

Schouw woonkamer slopen en 2 nieuwe platen aan plafond
zondag 22 oktober 2017

Balken op zolder schilderen en knieschotten maken

Ik wil graag op zolder de balken laten schilderen en tevens knieschotten laten maken onder het schuine dak. Afmeting daarvan is 4 meter breed en 155 hoog
zondag 22 oktober 2017

Kelder aanbouwen

Wij zouden graag een offerte willen van een kelder van verschillende afmetingen. Wij hebben ruimte voor 5,50 meter bij 8 meter. De ruimte hoeft niet in het geheel benut te worden als dit flink scheelt in de kosten. Is het ook mogelijk om in een later stadium ramen te plaatsen (zo'n koekoek) zodat er daglicht in de kelder ontstaat. Graag ontvangen wij verschillende prijzen van verschillende afmetingen, zodat wij een goed idee krijgen van de kosten.
zondag 22 oktober 2017

Schouw verwijderen

Verwijdering schouw
zondag 22 oktober 2017

Zolder verbouwen

Zolder 10x550
zondag 22 oktober 2017

Erker aan zijkant huis bouwen

We willen aan de zijkant van de woning een erker later plaatsen. Hier is op dit moment een oprit aanwezig. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en verder mag deze casco, inclusief smeervloer, worden opgeleverd. De afmeting zal ongeveer 2.50 bij 1.50 meter moeten worden en de elektra willen wij laten doortrekken. De erker mag vergunningsvrij geplaatst worden.
zondag 22 oktober 2017

Nieuwe opbouw plaatsen

Wij hebben een opbouw, deze is in zeer slechte staat. Is het mogelijk om deze te vervangen en wat zijn hiervoor de kosten? Het zou gaan om ongeveer 5 bij 8 meter.
zondag 22 oktober 2017

Slaapkamer op open zolder maken

Door middel van scheidingswanden op de zolder wil ik een slaapkamer maken, inclusief het aanbrengen van een plafond, plaatsen elektra en plaatsen van deur. De slaapkamer zal ongeveer 2.30 bi 3 meter moeten worden en de hoogte is 4.50 meter. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor de afwerking van de ruimte.
zaterdag 21 oktober 2017

Dakopbouw op garage maken

Wij willen, in ons nieuwe woning, graag een dakopbouw laten plaatsen. Het stuk garage dat uitsteekt heeft een plat dak, Waarvan een deel, 1.05 bij 2.04 meter, fungeert als balkon voor de badkamer. Dit 'balkon' willen we dan aan de badkamer toevoegen. In de achtermuur komt dan een groot raam.
zaterdag 21 oktober 2017

Buitengevel reinigen en schilderen

Het pleisterwerk op de buitengevelisolatie van mijn woning en die van mijn buren is lokaal kapot of hersteld, lokaal vervuild en vertoond lokaal aangroei van algen. Sinds de bouw van de woningen circa 17 jaar geleden, is er geen onderhoud gepleegd aan de buitengevel. Het betreft gelijktijdig onderhoud aan de buitengevel van zowel mijn woning als die van de buren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: waar nodig pleisterwerk herstellen, pleisterwerk reinigen en schilderen met een dampdoorlatende verf. Eventueel afwerken met een beschermlaag tegen algengroei en hechten van vuil. Hierover ontvang ik graag advies. Het is naar verwachting circa 2 dagen werk voor 2 personen. Het gaat om een gevel op de begane grond en 1e verdieping, daar is een rolsteiger nodig. Wij (buren) vragen vrijblijvend een advies en een offerte voor de te verrichten werkzaamheden. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en gedetailleerde offerte.
zaterdag 21 oktober 2017

Deur in draagmuur maken

In stenen dragende muur wil ik een deuropening maken. Graag zou ik een offerte krijgen voor het maken van de doorgang. Het gaat om het uitzagen van de opening in een dragende muur en het plaatsen van de benodigde ondersteuning voor de opening. Boven een gipsplatenplafond liggen houten balken die het dak ondersteunen. De hoogte van het plafond is 246. Aan beide kanten zorg ik dat er geen vloer meer ligt en dat er voldoende ruimte is om te werken. Er zijn 2 opties die we overwegen: Een opening van 90/100 cm of een opening van 200 cm beide willen we later laten afstuken. Zijn beide mogelijk en wat zijn hiervoor de prijzen en termijn dat het gemaakt kan worden?
zaterdag 21 oktober 2017

Garage annex bijkeuken bouwen

Wil een garage naast huis met bijkeuken. Totaal garage 10 meter lang en 3 meter breed. Achter een raam en links deur. In garage scheidingswand voor bijkeuken met deur. Bovenop lichtkoepel garage gedeelte. Garage wordt dan 7.50 meter, bijkeuken 2.50 meter. Tevens aansluiting wasmachine/droger. Vergunning nog niet aangevraagd.
zaterdag 21 oktober 2017

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een mogelijke draagmuur laten verwijderen in de woonkamer/keuken. Er zit nu een boog in de muur, maar de gehele muur zal ongeveer 3 meter lang zijn.
zaterdag 21 oktober 2017

Woning slopen inclusief bijgebouwen

Sloop van huis van rond de 400 m3. Daarnaast sloop van houten schuren, inclusief golfplaten van asbest (rond de 50-75m2) Verwijderen van oud asfalt (rond de 20 m2). Indien mogelijk verwijderen van 1 dennenboom. Inclusief alles afvoeren.
zaterdag 21 oktober 2017

Opbouw op plat dak van woning

We willen een opbouw op ons huis met plat dak ruimte ongeveer 5 breed 9 meter lang

Partners

Partners van Casius