Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18060 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: casco huis bouwen, vrijstaande woning met kelder bouwen, ruwbouw van een woning verzorgen, woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco vrijstaand huis bouwen, kelder laten bouwen, prefab bungalow bouwen, tussenwoning bouwen, uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen, kelder onder de woning en garage bouwen, vuurwerkbunker bouwen, heien en fundering voor loghouse en kelder bouwen, betonkelder plaatsen, extra woonlaag opbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 28 juli 2017

Achtergevel verwijderen portaal plaatsen

Graag vraag ik hierbij een offerte aan om een stalenportaal te plaatsen aan de achterzijde van een woning. Het betreft een twee onder een kapwoning met een betonblokken binnenmuur met een luchtspouw en een bakstenen buitenblad. De totale breedte van de muur is 270mm. De constructeur heeft het type balken berekent. Hieruit blijkt dat de onder- en bovenbalk een HE 240B moet zijn en de twee verticale balken HE 200B. De balken dienen geplaatst te worden ter hoogte van de verdiepingsvloer zodat er geen verlaging komt in het plafond. De verdiepingsvloer is een betonnen combinatievloer, net als de beganegrondvloer waaronder een kruipruimte zit van 600mm diep. De onderbalk moet geplaatst worden op de fundering. De twee verticale balken moeten vervolgens met een starre verbinding worden verbonden op de onderbalk. Hierboven op komt dan de bovenste stalenbalk welke ook met een starre verbinding verbonden moet worden. Vervolgens dient er al een bestaande balk IPE 200 verbonden te worden aan de bovenstebalk. Het metselwerk aan de bovenzijde dient door jullie terug geplaatst te worden. Enkele uitgangspunten: - De stalenbalken worden geleverd door ons zelf. - Het puin wordt door ons zelf afgevoerd. - Eventueel hebben wij een machine (laadschop) ter beschikking om de balken te kunnen plaatsen. - De tuin is aan de achterzijde bereikbaar met klein materieel. - De bestaande veranda wordt op voorhand verwijderd. - Er wordt een sleuf getrokken langs de achtergevel tot op de gewenste diepte. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.
vrijdag 28 juli 2017

Bouwen kelder

We willen een woning laten bouwen met een kelder onder de garage. De inwendige maten worden circa 900 x 350 x 260 cm. Er moet dus een garage op gebouwd worden. Kunt u een indicatie van de kosten geven. Waarschijnlijk start de bouw maart 2018. We zouden graag op korte termijn willen weten wat de kosten zijn, omdat wij kort na de bouwvak met de architect om tafel gaan.
vrijdag 28 juli 2017

Serre uitbouwen aan achterzijde huis

Wij willen graag een serre uitbouw van 5 x 1 meter, waarbij de huidige openslaande deuren worden gebruikt. Mag standaard uitvoering zijn, hoeft niet luxe. Tuin is maar 8 meter diep, vandaar maar 1 meter aanbouw of is dat te kort?
vrijdag 28 juli 2017

Sleuven frezen in beton

In onze nieuwe nieuwbouwwoning in Amsterdam Noord willen wij een stuk of zeven sleuven voor elektra in beton gefreesd hebben. We zijn benieuwd naar de prijs. Eventueel zou ik graag ook wat inbouwspotjes willen laten plaatsen. Zou er iemand langs kunnen komen op korte termijn?
vrijdag 28 juli 2017

Red Cedar Chalet verbouwen tot "Luxe Suite in het bos"

Wij hebben een Red Cedar Chalet gekocht op een mooie kavel in het bos en willen dit klassiek ingerichte chalet transformeren tot een luxe suite in het bos. Alle binnenmuren gaan verwijdert worden zodat het 1 open ruimte wordt. Er zal een scheidingswandje geplaatst worden waar aan de ene zijde de badkamer komt en aan de andere zijde de keuken. We hebben de volgende planning: Augustus/September - Buiten schilderwerk (Red Cedar Lak) - Binnenmuren verwijderen - Plaatsen binnenmuurtje - Plaatsen Toilet - Plaatsen Douche - Voorbereiding bad - Voorbereiding keuken - Stucwerk plafond en muren - Tegelwerk badkamer - Leggen laminaarvloer Oktober/November - Plaatsen bad - Plaatsen keuken - Bouwen vaste kast Na de verbouwing gaan we in het voorjaar nog de volgende aanpassingen doen - 2 deuren vervangen voor ramen - Plaatsen glazen schuifdeuren - Aanpassen schuur - Plaatsen sauna en jacuzzi Al met al een grote klus waarvoor we iemand zoeken die ons maximaal ontzorgt en genoeg mensen kent in de omgeving van Putten om het werk uit te voeren. We zoeken bij voorkeur een ZZP-er die ook bereid is een aantal werkzaamheden in het 'weekend' uit te voeren en die ook een netwerk van specialisten heeft voor het specialistische werk. Alleen reageren als u slim kunt omgaan met de verschillende werkzaamheden. Eenvoudige werkzaamheden kunnen ook door een stagiair gedaan worden zodat de prijs uiteindelijk lager uitvalt.
vrijdag 28 juli 2017

Garage ombouwen tot horecaruimte voor catering

Ik wil mijn garage ombouwen voor mijn cateringbedrijf. Waar de garagedeur zat is al een gevel met ramen, er ligt al een tegelvloer in en stroom en water is ook aanwezig. Wat moet gebeuren, dak en wanden isoleren, goede ventilatie moet worden aangebracht, en bij de keukenwand afwerking met HACPP platen, er moet een leiding worden doorgetrokken naar de wasbak. Wat zou mij dit gaan kosten? De garage is 4 x 2,5 m.
vrijdag 28 juli 2017

Serre aan de achterzijde monteren

Serre achterzijde met glazendak, afmetingen 2m x 5m. Schuifpui en een deur.
vrijdag 28 juli 2017

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Zolder verbouwing tot slaapkamer, vaste vliering met vlizotrap, 1 of 2 dakkapellen
vrijdag 28 juli 2017

Lange dakopbouw op een bungalow maken

Ik ben mijn vrijstaande semi-bungalow aan het verbouwen. Ik heb de wens om het zadeldak van 12 meter lang te gaan verhogen. Ik wil er een dakopbouw op, zonder ramen, en die op locatie laten bouwen. De opbouw komt over 3 ruimtes. Ik wil een afspraak maken om de kapconstructie hier ter plaatse te laten bekijken. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn en ontvang daarna een offerte.
vrijdag 28 juli 2017

Fundering maken voor tuinmuren

Voor een tuin muur van 4 meter lang en 2,5 meter hoog moet er een fundering gepraatst worden. Voor de muur worden betonnen bakstenen gebruikt van 39x19x19 cm. Verder moeten er ook fundering komen voor wat lagers muurtjes met normal bakstenen van 50 cm hoog. De gebelt lengte is 5,5 meter
vrijdag 28 juli 2017

Betonrot aan het balkon herstellen

Graag een offerte voor het herstellen van mijn balkon, bijgaande foto is wat onduidelijk maar beter heb ik helaas niet voorhanden. Het balkon meet 2,20 bij 0,8.
donderdag 27 juli 2017

Uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen

Uitbouw 6 x 4 meter met naast het huis garage van 6. 6x3. 5m. Aan de uitbouw achterzijde komt nog opbouw van 6x2m. Op de garage komt ook een verdieping met dezelfde oppervlakte.
donderdag 27 juli 2017

Kruipruimte ophogen met zand

Wij willen de kruipruimte van onze eengezinswoning samen met de buren laten ophogen met zand. De afmetingen per woning: LxB = 7,5 x 5 meter. De gewenste ophoging: ongeveer 30 tot 40 cm. De afstand straat tot het huis/kruipruimte: 6 meter. We wonen op een hof. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte per woning.
donderdag 27 juli 2017

Aanbouw tussen de bijkeuken en garage

Wij willen tussen onze garage en bijkeuken een aanbouw laten maken van ongeveer 300 cm diep en 350 cm breed. De muur van de bijkeuken moet dan worden opengebroken, zodat er één grote ruimte ontstaat. We willen een afspraak maken met een aannemer om de situatie hier te laten beoordelen. Wij krijgen daarbij graag advies en een prijsopgave.
donderdag 27 juli 2017

Keuken, badkamer en draagmuur slopen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1974 en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. We willen daar diverse sloopwerkzaamheden laten verzorgen. Het gaat om: - Slopen van een badkamer inclusief tegelvloer van 10 m²; - Slopen van een oude keuken; - Slopen van 3 tussenmuurtjes; - Slopen van 1 draagmuur van 3,5 meter breed + stutten + draagbalk plaatsen; - Weghalen van een plafond met gipsplaten, in totaal 60 m². Er is een klein stukje asbest aanwezig, dat ga ik zelf verwijderen en afvoeren. Er staan foto's van de woning op Funda. Graag kom ik in contact met bedrijven die hier vanaf 1 september direct tijd voor hebben. Ik bespreek graag de klus met u en ontvang daarbij uw offerte.
donderdag 27 juli 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van 550 m2 asbest golfplaten.
donderdag 27 juli 2017

Fundering voor vrijstaand huis maken

Wij willen op onze bouwkavel binnenkort laten starten met het leggen van een fundering voor onze vrijstaande woning van 7.50 x 12 meter. We gaan graag in gesprek met aannemers die hier op korte termijn tijd voor hebben.
donderdag 27 juli 2017

Garagedeur vervangen door raamkozijn en garage aftimmeren

Ik wil mijn garage ombouwen naar een slaapkamer. De garagedeur vervangen door een kozijn en de garage in 2 delen splitsen middels een wand met deur. En de wanden in de slaapkamer plaatsen waardoor de binnenzijde van de garage niet meer zichtbaar is. Optioneel is nog een badkamer maken van 1. 20 m x 3. 50m achter de scheidingswand
donderdag 27 juli 2017

Prefab tuinkelder plaatsen

Ik woon in een geschakelde woning met een flinke achtertuin. Ik heb mijn zinnen gezet op een budgetstijl 'mancave' achterin mijn tuin. Het meest eenvoudig lijkt me een prefab kelder-variant die in een kuil gezakt kan laten worden. Ik ben benieuwd naar de globale kosten van dit project. Elke situatie moet individueel bekeken worden dat is begrijpelijk maar een grove indicatie zou welkom zijn. Ik denk aan de maat 8 x 3 meter.
donderdag 27 juli 2017

Zolder verbouwen van een woonboerderij

Wij hebben een twee-onder-een-kap woonboerderij gekocht en krijgen daarvan op 10 oktober de sleutel. We willen daar de zolder helemaal laten verbouwen. Er zijn nu 4 dakramen aanwezig en wij willen die laten vervangen door een grotere maat van ongeveer 118 x 78 cm van hout. Er moet een scheidingswand worden geplaatst. Die wand moet aan beide zijden worden behangen. De nokhoogte van die wand is 5 meter, de breedte op de vloer is 9,5 meter. Een betonnen wand met dezelfde afmeting moet wit geschilderd worden. Elektra moet worden uitgebreid en aangelegd naar de zolder. Ook moet er een waterleiding worden verlegd. Er staan foto's van de woning op Funda onder 'verkocht'. Wij ontvangen graag uw offerte.
donderdag 27 juli 2017

Stuk van draagmuur verwijderen

Een stuk van 1.20 breed van een draagmuur extra verwijderen. De muur tussen de woonkamer en de keuken. Er zit nu een deuropening en die moet breder worden. De hoogte kan gelijk blijven.
donderdag 27 juli 2017

Sparing in een muur maken

Heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat een sparing kan maken in een muur in ons huis in Amsterdam. Het gaat om de wand tussen de keuken en de eetkamer (nu slaapkamer op bijgevoegde plattegrond). We willen een opening maken van ongeveer 130cm breed en 210cm hoog om de twee kamers met elkaar te verbinden. Het is geen dragende muur. Tijdens de bouwkundige keuring is ons geadviseerd een betonlatei aan te brengen als we de muur openbreken. Bijgevoegd vindt u de plattegrond van het huis. Graag ontvangen wij een offerte van u. Kunt u ons ook laten weten op welke termijn u deze klus kunt uitvoeren? Onze voorkeur gaat uit naar 16, 17 of 18 augustus. Mocht u meer informatie nodig hebben, dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet,
donderdag 27 juli 2017

Opening maken in niet dragende muur

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat een sparing kan maken in een muur in ons huis in Amsterdam. Het gaat om de wand tussen de keuken en de eetkamer (nu slaapkamer op bijgevoegde plattegrond). We willen een opening maken van ongeveer 130cm breed en 210cm hoog om de twee kamers met elkaar te verbinden. Het is geen dragende muur. Er is ons geadviseerd een betonlatei aan te brengen als de muur wordt opengebroken.
donderdag 27 juli 2017

Lekkage van een balkonvloer herstellen

Het betonnen balkon op de 1e verdieping van mijn woning lijkt te lekken. De maat is ongeveer 100 x 500 cm. Ik wil dit graag laten beoordelen en ontvang daarbij uw reparatievoorstel en prijsopgave.
donderdag 27 juli 2017

Stalen balkonconstructie deels verwijderen

In overleg met de buren - die een stalen balkonconstructie hebben gebouwd waarop de constructie doorloopt boven het laatste balkon - willen we het overbodige gedeelte (boven laatste balkon) van de constructie laten afbreken (zie foto zij aanzicht). Het bovenste balkon zit op derde etage, de afbraak moet gebeuren op dat niveau, dus zonder gebruik van een kraan op de begane grond. Kijken op locatie is mogelijk!
donderdag 27 juli 2017

Draagmuur verwijderen en afwerken

Draagmuur verwijderen van 3.1 meter breed waar al een gedeeltelijke opening in zit. Inclusief gehele afwerking en afvoeren van materialen.
donderdag 27 juli 2017

Houten vloer vervangen door betonnen vloer

Houten vloer begane grond vervangen door betonnen vloer, inclusief vloerverwarming, circa 30 m2. Het betreft een jaren '60 woning. Prijs inclusief alles. Optioneel is voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.
donderdag 27 juli 2017

Aanbouw achterzijde woning

Wij hebben plannen om ons huis aan de achterzijde uit te breiden met bij benadering 2 x 6 meter. Daarnaast willen we gebruik maken van de ruimte die onze schuur nu biedt en willen we bij het huis betrekken. Graag wil ik met u in gesprek over de eventuele mogelijkheden. Bijgevoegd heb ik wat illustraties met hoe het er ongeveer uit moet komen te zien.
donderdag 27 juli 2017

Opbouw maken op garage

Kunt u mij ongeveer vertellen wat een casco opbouw kost zoals op de foto. Deze woning is houtskelet. Maten L 7 x 2.70 meter.
donderdag 27 juli 2017

Buitenmuur weer mooi maken

Van één buitenmuur (30 m2) is het pleisterwerk slecht (zie foto). Het lijkt zandbeton met een witte pleister. Op sommige plekken moet beton verwijderd worden. Op de meeste plekken is het beton nog goed. Graag offerte voor weer een mooie buitenmuur.
donderdag 27 juli 2017

Trapgat maken

Op korte termijn is het plan dat vanuit mijn garage een gat gemaakt wordt naar de bovenverdieping, waar vervolgens een trap wordt geplaatst die het mogelijk maakt vanuit de garage naar de bovenruimte te bewegen. Deze trap moet voldoen aan bouwbesluit. Ik ben daarvoor op zoek naar een professioneel bedrijf die het trapgat kan maken, waarbij rekening wordt gehouden met eventueel bij wapenen inclusief advies constructeur en vergunning. De vloer betreft beton zover ik kan inschatten. Kunt u mij daarvoor een offerte verlenen? En is het eventueel ook mogelijk dat u een trapconstructie aanbrengt? Dat laatste zou wenselijk zijn, maar is niet per definitie noodzakelijk. Overall zoek ik naar een complete doch voordelige oplossing. Dank en groeten,
donderdag 27 juli 2017

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Een draagmuur verwijderen van 3 meter breed en 2.30 meter hoog en een nieuwe constructie plaatsen. Puin voeren wij zelf af en de afwerking doen wij ook zelf. Het betreft een 2-onder-1-kap woning. Er is geen vergunning nodig voor de klus. Er is nog geen constructieve berekening gemaakt. Is dit mogelijk begin september? Graag contact opnemen per mail.
donderdag 27 juli 2017

Renovatiewerk aan een huis

Opdracht 1) Ik heb last van vochtproblemen onder de woning en onder de deurmat, op het beton. Er is schimmelvorming aanwezig en een muffe geur te ruiken. Deze constructiefout van de bouwer is eerder bij buren opgelost door over een oppervlakte van 60 m2 een laag van schelpen te spuiten en een soort dam in te graven onder de straatstenen bij de voordeur. Graag uw verdere advies en een offerte hoe dit probleem op te lossen. Opdracht 2) Verkeerd ingehangen ramen (constructiefout bouwer) opnieuw inhangen van 2 kiepramen op de tweede etage.
donderdag 27 juli 2017

Trapgat zagen in het plafond

Op korte termijn is het plan dat vanuit mijn garage een gat gemaakt wordt naar de bovenverdieping, waar vervolgens een trap wordt geplaatst die het mogelijk maakt vanuit de garage naar de bovenruimte te bewegen. Deze trap moet voldoen aan bouwbesluit. Ik ben daarvoor op zoek naar een professioneel bedrijf die het trapgat kan maken, waarbij rekening wordt gehouden met eventueel bij wapenen inclusief advies, constructeur en vergunning. De vloer betreft beton zover ik kan inschatten. Ik zou eventueel een trapconstructie willen als dat mogelijk is.
donderdag 27 juli 2017

Groot herstelwerk na lekkage

Wij wonen in een appartement op de 1e verdieping. Wij hebben op 2 mei vastgesteld, dat er forse waterlekkage was in bijna alle ruimtes in onze woning. De oorzaak was gelegen in achterstallig onderhoud in een huurappartement van onze bovenburen op de 2e verdieping. Daar was op diverse plekken lekkage in de badkamer. Dat is inmiddels door een onafhankelijke loodgieter vastgesteld. Er zijn daar reparaties gedaan en we hopen dat het lekken nu stopt. We hebben in ons appartement plafonds die volledig zijn volgezogen met water, schade aan de muren, tegelwerk in onze badkamer dat bol is gaan staan door water dat daarachter in de muur is gezakt etc.etc. Kortom, er is hier een flinke herstelklus. We willen graag een afspraak maken met een aannemer om de totale omvang van de klus te bepalen en hiervoor een offerte op te maken.
donderdag 27 juli 2017

Asbest golfplaten verwijderen van een schuurtje

Wij hebben een woning gekocht en krijgen op 29 september daarvan de sleutel. Direct na de overdracht willen wij graag 9 m² asbesthoudende golfplaten laten verwijderen van een schuurdak bij de woning. In de omschrijving van de woning zijn de platen als zodanig aangeduid. Er is geen asbestinventarisatierapport voorhanden. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.
donderdag 27 juli 2017

Draagmuur slopen

Graag wil ik ook een offerte van het verwijderen van de keukenmuur. Dit is een dragende muur. Er zal wellicht rekening gehouden moeten worden met een steunbalk en een fundering om eventuele steunbalk op te laten steunen. Kunnen jullie een offerte sturen voor een constructie waarmee de hele keukenwand die grenst aan de woonkamer weggehaald kan worden. De elektra leidingen moeten vervangen worden dus dat mag gewoon meteen gesloopt worden.
donderdag 27 juli 2017

Erker maken aan voorzijde woning

Wij willen graag een erker aan de voorzijde van ons huis realiseren, 3 meter breed en 1.50 meter diep. Wij krijgen begin september de sleutel van het huis, vanaf dat moment zou de werkzaamheden van start kunnen gaan.
donderdag 27 juli 2017

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Een gat in het dak zagen/boren om daarin een lichtkoepel te plaatsen. Koepel wordt waarschijnlijk 60 x 90 cm (hier willen wij graag in geadviseerd worden naar de mogelijkheden). Gelieve het puin ook afvoeren.
donderdag 27 juli 2017

Dakopbouw of dakkapel op een tussenwoning

Ik woon in een tussenwoning uit bouwjaar 1989, waar het schuine dak al op de 1e verdieping begint. Ik ben mij nu aan het oriënteren op de mogelijkheid om aan de achterzijde de woonruimte op zowel de 1e als 2e verdieping te laten vergroten. De gevel is 480 cm breed. Ik wil er ofwel een dakopbouw op ofwel een dakkapel. Ik ga hierover graag in gesprek met aannemers die daar ervaring in hebben. Een dergelijke dakopbouw is bij diverse woningen in de straat al uitgevoerd. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.
donderdag 27 juli 2017

Draagmuur slopen

Draagmuur slopen van woonkamer naar de keuken.
woensdag 26 juli 2017

Herstel waterschade binnen en buiten

Door lekkage veel waterpoelen in plafond en een muur. Dit moet worden behandeld en daarna gewit. Buiten schilder- en herstelwerk. Kozijnen zijn verrot, mogelijk moeten deze worden vervangen, ook meteen dubbel glas plaatsen. Dakrand is verrot en moet geheel worden vervangen door trespa.
woensdag 26 juli 2017

Betonnen broodjesdak verwijderen

Ongeveer 300 m2 , het dak is 325 cm hoog en bedekt met dakbedekking bitume . De broodjes liggen klem tussen h binten van staal . U kent de bouwwerken uit de jaren 50 60 wel. U kunt ook een keer langs komen als u toevallig in rotterdam aan het werk ben. dan kunt u na het zien van de klus een vaste prijs met ons afspreken . Wij horen graag van u .
woensdag 26 juli 2017

Betonrot aan balkons verwijderen

Graag willen wij een offerte voor het verwijderen van betonrot aan drie balkons. De balkons 5 bij 1.5 meter.
woensdag 26 juli 2017

H-balk onder latei plaatsen

Vorige eigenaar heeft een draagmuur op begane en 1ste verdieping weggehaald. De balken tussen de begane grond en 1 ste verdieping worden gesteund door een latei die geplaatst is over een ruimte van ongeveer 3 meter, de latei is iets langer. Ik wil deze latei nu met een balk en een extra stukje muur ondersteunen, met een H-balk, omdat de badkamer erboven komt.
woensdag 26 juli 2017

Ombouw en gashaard verwijderen en muur stucen

Ik wil de ombouw van de schouw laten verwijderen. De schoorsteen mag blijven, maar moet wel doorgetrokken worden tot aan de vloer. (Misschien dat het 'gat' van de haard mag blijven, daar ben ik nog niet over uit). In de schouw zit een gashaard die ook verwijderd moet worden. De muur van de haard: 7,50 x 2,65 meter moet gestuct worden. Na verwijdering van de schouw de vloer bijwerken met vuren vloerdelen, die zou ik zelf aan kunnen schaffen.
woensdag 26 juli 2017

Schoorsteen verwijderen

Het verwijderen van een schoorsteen. Het daarna dichtmaken van het dak en aanbrengen van dakhout en nieuwe dakpannen.
woensdag 26 juli 2017

Verbouw schuur tot gastenverblijf

Wij hebben een houten schuur in de tuin (10 m2 ), die wij willen (laten) ombouwen tot gastenverblijf. Het gaat om het rechter (groene) schuurtje op de foto. Op dit moment wordt deze voor opslag gebruikt. In het verblijf willen wij een toilet, fonteintje en douchecel plaatsen, met ruimte voor een bed, 2 zitjes en een kleine tafel. Het is ons niet bekend of de riolering onder het schuurtje aanwezig is. Graag in het voorstel aannemen dat dit wel het geval is.
woensdag 26 juli 2017

Van één slaapkamer twee maken

Ik wil graag een binnenmuur van 6 meter en 3 meter met geluidsisolatie. De muren zijn van gewapend beton. De radiator moet worden weggehaald, er moeten twee binnen (schuif) deuren geplaatst worden en de lichtschakelaar moet verplaatst en uitgebreid. Alles moet gestuct worden, verven doen we zelf. Graag zelf het materiaal aanleveren. Wij zoeken iemand die creatief kan meedenken.
woensdag 26 juli 2017

Keukenkastjes en laminaat vervangen

Dubbel gootsteenkastje vervangen i,v,m, waterschade ( moet waarschijnlijk op maat gemaakt worden ) Laminaat vervangen i.v.m. waterschade

Partners

Partners van Casius