Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18843 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

maandag 20 januari 2020

Bouw nieuwbouw woning

Wij willen een stenen bungalow laten bouwen van 600 KUB in mei/ juni 2020. Vloeroppervlakte is rond de 150/ 160 m2. Boven op komt een gedeeltelijke opbouw van 30 m2 en een hoogte van 3 meter. De bungalow wordt niet plat, deze wordt L-vormig, op de hoek komt een verhoging met een lessenaarsdak. Aan de andere kant komt er een schuine kant tegenaan zodat er een vide ontstaat in de woonkamer. Er moet een mogelijkheid zijn om slaapkamers te laten realiseren in de opbouw. Het opbouwgedeelte met zink bekleden, daar komt een raamwerk in de enkelsteens muur en deze met zink afwerken. We hebben de kavel gekocht, daarvan vindt 2 maart de overdracht plaats. De vergunning aanvraag moet nog gebeuren. De tekening hebben we al laten maken, maar donderdag heb ik een afspraak voor de bestektekening. Er hoeft niet geheid te worden. Graag een casco oplevering. Eventueel regelen wij de kozijnen zelf.
maandag 20 januari 2020

Slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren

Graag laat ik een aantal verbouwklussen uitvoeren, het gaat om: - Van zolder een slaapkamer maken met dakkapel en plafond isoleren en verplaatsen tussenwand. De tussenwand is ongeveer 5/6 m, schuin aflopend. Het plafond is ongeveer 30 m2. - Op 1e verdieping van slaapkamer badkamer maken. Wastafel, inloopdouche, bad en wc erin plaatsen en leidingwerk leggen. Daarnaast ook wanden en vloer betegelen. badkamer is 3 bij 3 m. Of de vloer eruit moet weet ik niet, of dat hier overheen gestort kan worden. - Op de begane grond uitbouw maken van 10 m2. De vergunning moet aangevraagd worden, heb wel al akkoord. Van steen. In het midden van het dak een lichtstraat. Er zal een laagje fundering moeten komen, is wel al bestraat. Graag complete oplevering, inclusief stucwerk en elektra. - Daarnaast ook nog een paar wandjes verplaatsen en kleinere klussen en vloerverwarming plaatsen. 3 maart zou ik graag starten.
maandag 20 januari 2020

Uitbouw achterzijde realiseren

We willen een uitbouw realiseren van 2,5 bij 6 m. Graag goed geïsoleerd en simpel afgewerkt om de kosten laag te houden. De constructie graag hout. Als het goed is, is een vergunning niet nodig, wel is toestemming van de buren nodig, maar dit zal geen probleem zijn. Ik verwacht dat er geheid moet worden, wij hebben als het goed is een drassig moerasachtig terrein. Casco oplevering, wind- en waterdicht. Tevens moet de tussenmuur tussen de keuken en kamer verwijderd worden en een draagbalk worden geplaatst, dit gaat om ongeveer 2 m. Voorbeeld van het huis, gevonden via funda: https://www.funda.nl/koop/zeist/huis-41682414-nijenheim-1312/. We zijn benieuwd, graag reactie per mail.
maandag 20 januari 2020

Grindvloer verwijderen

Graag wil ik een prijsindicatie om een grindvloer te laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 45 m2. Het gaat alleen om het verwijderen. Het is de vloer op de begane grond. Afvoeren kunnen wij zelf, maar mag ook door de vakman.
maandag 20 januari 2020

Uitbouw realiseren en keuken met badkamer verplaatsen

Ik wil een complete uitbouw laten plaatsen van 2 x 6 meter. Hiervoor is geen vergunning vereist. Ik laat mij adviseren over de fundering, constructie, isolatie en oplevering. Ook moet de keuken en badkamer worden verplaatst. Keuken verplaatsen van achter naar voorzijde, en badkamer verplaatsen naar andere kamer. Beide ruimtes beschikken over een houten vloer. In beide gevallen moet elektra en leiding werkzaamheden plaatsvinden.
maandag 20 januari 2020

Gestorte vloer voor- en achtertuin met tuinmuur

Wij willen een paalfundering in de voortuin (ongeveer 10 m2) en achtertuin (ongeveer 40 m2) van onze hoekwoning met een gestorte/gevlinderde vloer erop ivm het extreme zakken van de grond.
maandag 20 januari 2020

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik heb interesse in uitbouw achterzijde van ongeveer 3 m diep bij 6 m breed. Aluminium met glas, ook aan de bovenkant. Geveldoorbraak niet nodig. Alleen verwijderen huidige deur en schuifpui. HR ++ glas gewenst. Ik verwacht dat er een fundering nodig is. Ik kan zelf tuintegels verwijderen. Ik verwacht dat een vergunning nodig is, de vergunningaanvraag laat ik door u uitvoeren. Graag een casco oplevering, graag wel wind- en waterdicht. Er zitten convectorputten voor het raam, deze moeten denk ik dan verplaatst worden. Er is een buitenkraan, deze zit tegen de buitenkant aan en moet verplaatst worden. Graag volledige offerte zonder veel te verwachten bijkomende kosten.
maandag 20 januari 2020

Renovatie van het balkon: scheur-, schimmelvorming en opnieuw coaten

Voor een vereniging van eigenaren ben ik op zoek naar een specialist die onze balkons (9) kan renoveren. Het gaat om scheurvorming, schimmelvorming, oplossing voor slechte afwatering en opnieuw coaten. Bij het ene balkon is het erger dan bij de andere. Er zijn 3 maten: 4 grote van ongeveer 4 m lang bij 80 cm, deze is aan de achterzijde; zijkant zijn er 4 van ongeveer 1.50 breed 80 cm; voorkant zijn er 2 van ongeveer 1 breed bij 80 cm.
maandag 20 januari 2020

Serre-uitbouw achterzijde

We willen graag een uitbouw van 4,85 breed en 2,5 - 5 mtr diepte. Afhankelijk van de kosten zal de diepte bepaalt worden. Tot 2.5 m is geen vergunning nodig. Graag wil ik een soort serre-uitbouw, wel luchtdicht en graag prefab. Met veel raampartijen, ook dak en schuifpui. Ik neem aan dat er een fundering nodig is, misschien zelfs geheid. Graag een casco uitbouw, wind- en waterdicht. Het is een jaren '30 woning.
maandag 20 januari 2020

Kruipluik verplaatsen

We willen het kruipluik van de gang verplaatsen naar de kamer kast. Graag eind april.
maandag 20 januari 2020

Draagmuur verwijderen

Ik wil op de begane grond een openkeuken creëren en wil daarom een deel van de draagmuur weg hebben. Het is een woning uit 1965 met betonnen wanden en betonnen begane grondvloer en eerste verdieping. De keuken is 3.30 m, dus het gaat om ongeveer een stuk van 2.80 m. Graag verneem ik welke gegevens er nog meer nodig zijn
maandag 20 januari 2020

Dak vervangen

Wij willen graag een nieuw dak en pannen op het het huis, bijkeuken en garage met de juiste isolatie 3,5 kw, en evt ook 2 dakkapellen plaatsen. Het oude dak dient eerst verwijderd en afgevoerd te worden.
maandag 20 januari 2020

Renovatie / verbouwing badkamer

Wij zijn hier vorig jaar komen wonen en hebben de badkamer ongemoeid gelaten. Nu willen wij deze toch graag laten renoveren, aangezien de badkamer een beetje gedateerd is. De ruimte is relatief klein en graag willen wij een bad, douche en zwevend toilet. Ik heb een ontwerpidee in mijn hoofd, maar kom graag met de vakman in contact.
maandag 20 januari 2020

Fundering voor tuinhuis

Ik zoek iemand die bij ons de fundering kan leggen voor een tuinkamer. De kamer wordt ongeveer 5.26 breed en 3.00 m lang. grond die er nu ligt wordt al tot 50 cm afgegraven en afgevoerd indien nodig.
maandag 20 januari 2020

Nieuwbouw op kavel

Ik wil graag een compleet nieuw huis met alles begane grond (richtlijn 100 tot 140 m2) op een kavel van 880 m2, en een schuine kap (piramide mag ook indien goedkoper) die begint bij de goot van de begane grond en plaats biedt aan twee slaapkamers met wc en douche (gastenverblijf). Hoge isolatiewaarde, warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen ev. zonneboiler gereed voor gasloos, label A. Goedkoopste optie uit Prefab, houtskeletbouw, of anders.
maandag 20 januari 2020

Complete opbouw met houten constructie en dakterras realiseren

Het betreft een toekomstige uitbouw op een plat dak. De uitbouw wordt een natte ruimte: sauna, dubbele douche, dubbele wasbak. Vanuit de huidige badkamer moet een raam een deur worden. Verder nog een tweede deur in de uitbouw naar een aan te leggen dakterras. Maat uitbouw: 2.5 x 8.5 Verder moet huidige badkamer verbouwt worden tot toilet en kast. De vergunning voor deze klus mag eventueel worden aangevraagd door de aannemer. Voor het dakterras moet er o.a. een balustrade komen en verder bespreken hoe deze klus is uit te voeren naast de uitbouw klus.
zondag 19 januari 2020

Uitbouw achterzijde aanbouwen

Ik wil een uitbouw van 5.5 x 3.5 m inclusief heiwerk en pui. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk. De buitenkant moet gemetseld zijn en er moet een fundering in komen. Tussenwoning, bouwjaar 1997 Evt zelfstandig afgraven en afvoeren van grond is een optie.
zondag 19 januari 2020

Uitbouw achterzijde woning

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw van ons huis, de uitbouw moet 3 meter diep en 5.5 meter breed zijn. Compleet/casco, elektra, stucwerk etc. zijn in overleg. Er moet wel een fundering in komen. We zijn erg benieuwd naar de prijzen van prefab en bouw op locatie.
zondag 19 januari 2020

Fundering serre

Wij willen een betonnen fundering laten storten voor een serre 7 m x 5 m. Graag een offerte hiervoor.
zondag 19 januari 2020

uitbouw acherzijde 3 meter

Ik zou graag een uitbouw willen van 3 meter diep en 5 meter breed. De kozijnen mogen worden hergebruikt. het is Flevoland dus er dienen wel palen te worden gebruikt. Daarnaast zou ik optioneel de meerprijs willen weten wat het kost om de uitbouw tot de eerste verdieping door te trekken, en wat het verschil is tussen compleet en casco. Het is een tussenwoning van 10 jaar oud.
zondag 19 januari 2020

Aan-uitbouw keuken-woonkamer

Wij willen een stuk aan ons huis bouwen. Diep 4 m, breed 5 m. en een plat dak. Eèn muur staat (garagemuur). Compleet/casco , elektra en stucwerk etc zijn in overleg. De buitenkant moet gemetseld zijn, en er moet een halve fundering gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 19 januari 2020

Opbouw plaatsen

Zou graag een offerte willen van een houten garageopbouw met door gang door het oorspronkelijke garage dak. Voor en achter ramen. Het dak waar het op komen moet is +/- 8 meter lang en breed +/- 2.70 breed. Gewoon Casco opgeleverd zonder elektra en stucwerk.
zondag 19 januari 2020

Dubbele nokverhoging

ik wil een dubbele nokverhoging met aan beide kanten een dakkapel. Alles moet casco opgeleverd worden en prefab. Er is een vergunning voor nodig en deze moet nog aangevraagd worden. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Gemetselde schuur met fundering bouwen

Wil graag een schuur bouwen, met betonnen fundering en gemetseld. Circa 21 vierkante meter. Ongeveer 6.5 meter lengte, 2.40 meter hoog en 2.5 meter breed.
zaterdag 18 januari 2020

Balkon dichtmaken en een geïsoleerde kamer van maken (2,18m x 2,60m)

Ik wil graag van mijn open buiten balkon (binnenzijde gebouw) een geïsoleerde kamer maken met een raam die open kan. Er moet een dak geplaatst worden, riolering worden verlegd, een tussenmuur en een buitenmuur worden aangelegd. De vloer met buitentegels moet ook vervangen worden door een vloer met binnentegels. Verder wil ik ook een wandcontact plaatsen voor elektra. Er is bedrading aanwezig voor balkon licht, deze kan verlengd worden als plafondverlichting. Optioneel ook vergunningaanvraag indienen bij de gemeente voor deze klus.
zaterdag 18 januari 2020

Opbouw op aanbouw

We hebben een aanbouw, en we willen hier een casco opbouw op laten plaatsen. Maten zijn 6 x 3 meter. De binnenkant moet van hout zijn en de buitenkant wil ik met keralit af laten werken. Hier is een vergunning voor nodig en die moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Dakopbouw plat dak realiseren

Wij krijgen 31 maart de sleutel van onze woning en willen graag opbouw plat dak realiseren. Wij denken dat de maten 5,5 m met 5,64 m zijn. Andere 3 buren hebben al eerder opbouw gedaan. Zie foto's van de woning op funda. Wij zijn benieuwd naar de kosten, prefab inclusief afwerking en zonder afwerking. We zouden ook graag willen weten als we voor casco kiezen, wat er dan gedaan is en wat we zelf nog zouden moeten regelen. Vergunning moet nog, dit laat ik graag uitbesteden. Wij hebben een hoekwoning en ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. Tekeningen moeten ook geregeld worden.
zaterdag 18 januari 2020

Dakopbouw/dak toegang realiseren

We willen een dak toegang / dakopbouw realiseren. Maximum maat voor de gemeente is 3 x 2 meter. Daarom willen we de opbouw naast het trapgat en een extra kleine overkapping naar de opbouw, zodat trapruimte niet verloren gaat in de opbouw. We weten niet of het dak sterk genoeg is. We hebben een dakterras en daar is vermoedelijk een stalen balk in het midden voor geplaatst. Vergunning moet nog geregeld worden, graag zou ik apart op de offerte willen weten wat het me kost als ik dit uitbesteed. Tekeningen moeten ook nog. Graag een casco oplevering. Elektra zou wel handig zijn, dit zou vrij eenvoudig door te trekken moeten zijn. Voor de constructie gaat mijn voorkeur uit naar prefab, en de voorkeur van de buurt is dat het veel licht doorlatend is.
zaterdag 18 januari 2020

Verzakking van de uitbouw stabiliseren

Ik heb een serre van ca 3 x 5 meter. Voor 1 van de buiten muren is een gedeeltelijk gefundeerde erfafscheidingsmuur als basis gebruikt. Vermoedelijk is de serre niet gefundeerd, anders dan een kolom stenen bij de buitenste hoek. Hierop is een plaat gelegd, vermoedelijk vastgemaakt aan het huis. Ook de muren en de dakconstructie zijn aan het huis verankert. Gevolg scheuren en verzakking.
zaterdag 18 januari 2020

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een casco uitbouw laten plaatsen inclusief elektra, zonder stucwerk, met een fundering: -Gevel: Baksteen Geel -kozijn: openslaande deuren met zijlichten - Wit gegrond -Regenpijp PVC - Rechts -Geen overstek -Daklicht 3 mtr. -AFM: diep 4,8x breed 3,60 cm
zaterdag 18 januari 2020

Realiseren fundering

Voor een nieuw te bouwen huis heb ik een fundering nodig. Er is al geheid. De grondsoort is aarde. Het gaat om funderingsbalken en beton en gewapend. Ik heb de vergunning al aangevraagd. Graag wil ik in half februari beginnen.
zaterdag 18 januari 2020

Casco dakopbouw met isolatie en trap plaatsen

Beste meneer/mevrouw, Ik wil een dakopbouw laten plaatsen op mijn huis. Vergunning en tekeningen zijn aanwezig (zie bijlage). Afwerking casco (met isolatie volgens de vergunning eisen) en incl plaatsen van een vaste vurenhouten trap. Als u nog vragen heeft hoor ik het graag.
vrijdag 17 januari 2020

Betonrot herstellen aan het plafond van de kelder

We hebben betonrot geconstateerd aan het plafond van de kelder/vloer gang met het verwijderen van de stuclaag/tegelvloer. Zodanig dat er reeds nu een gat zit. Graag nodigen we jullie uit voor een kijkje en een prijsopgaaf.
vrijdag 17 januari 2020

Complete afgesloten serre realiseren

Wij willen graag een (casco) serre van 5 x 3 meter tegen het huis aan plaatsen. We willen een afgesloten serre met een cv erin om het bij het huis te betrekken. Er kan gewoon in de achtertuin gebouwd worden en is makkelijk te bereiken. We willen in de serre gewoon op tuin bestrating lopen zodat het makkelijk schoon te maken is omdat we twee honden hebben. We zijn aan het plannen wanneer we een serre kunnen plaatsen maak hebben geen flauw idee wat het ons gaan kosten. We vinden gesmeed ijzer prachtig. En hij mag lekker simpel zijn.
vrijdag 17 januari 2020

Dubbele nokverhoging plaatsen

Ik wil graag een dubbele afgewerkte nokverhoging van 7 meter lang laten plaatsen, met een kunststof buitenkant. Er is een vergunning voor nodig en die moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Fundering buitenberging

Bij onze nieuwbouwwoning (oplevering dit jaar) willen wij een berging achterin de tuin realiseren. Hiervoor willen wij een betonnen fundering laten plaatsen voor een berging van 3x4m, met een licht opstaande rand waardoor er een laagje bakstenen geplaatst kan worden (zie afbeelding).
vrijdag 17 januari 2020

Eenzijdige nokverhoging realiseren

We willen een casco, eenzijdige nokverhoging laten plaatsen met de maten b 4.50 hoogte optioneel, 30 graden. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden, voor de rest wil ik dat de nokverhoging van PVC en keralit gemaakt word. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouw voor een woning die we op het oog hebben. De afmeting is 4,69 breedte en 3 meter lengte van de uitbouw. Misschien willen we ook opbouw, maar dat hangt van de kosten af. Woning nog niet aangekocht, onder bod.
vrijdag 17 januari 2020

Uitbouw woonkamer

Wij zoeken iemand voor een uitbouw woonkamer: 8,5m lengte 4,5 breedte. Vergunning gaan wij zelf aanvragen, graag een complete oplevering. Constructie zelfde materiaal als het huis.
vrijdag 17 januari 2020

Een uitbouw realiseren achter een rijtjeswoning

Ik zoek een aannemer die achter onze woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 5140mm breed en 3500mm diep zijn. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben, woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van (zwarte) aluminium kozijnen.
vrijdag 17 januari 2020

Houten uitbouw woning

We willen een casco, houten uitbouw achterzijde woning met gebruik 2 bestaande zijramen, inclusief fundering (geen elektra en geen stucwerk nodig). Graag openslaande tuindeuren gaat om 2,42 x 2,42 aanbouw aan de eetkamer. Bouwjaar woning 1952.
vrijdag 17 januari 2020

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden
vrijdag 17 januari 2020

Complete serre van kunststof realiseren

Ik heb net een nieuw huis gekocht en ik wil graag een serre laten plaatsen om de woonkamer wat groter te maken. Ik kom dus graag in persoonlijk contact met een vakman die mij kan adviseren en deze klus kan uitvoeren. Er is geen vergunning nodig. De oppervlakte is 5 meter breed en 2.5 meter diep. Mijn voorkeur gaat uit naar een PVC variant.
vrijdag 17 januari 2020

Egaliseren t.b.v. PVC Vloer

Recent heb ik een nieuw huis gekocht, deze staat volledig leeg omdat het een oude huur woning is. Ik ben van plan om de gehele vloer (-de badkamer) met PVC te beleggen, om dit te realiseren is het dan ook nodig om de vloer egaal te hebben. Ik ben benieuwd hoe veel dit gaat kosten. De plattegrond met alle maten is bijgevoegd in de bijlagen. Afmetingen zijn ongeveer 7 x 6 meter
vrijdag 17 januari 2020

Extra etage op een woning maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan maken op mijn woning. Dit moet ongeveer 40 m2 groot worden, een hout skelet hebben en woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Het wordt een toekomstig 2e verdieping.
donderdag 16 januari 2020

Serre plaatsen

We willen graag onze woning aan de achterzijde uitbreiden. de totale breedte van de woning is 5,40. maar hier zit ook de schuur bij in. deze willen we verkleinen en betrekken bij de woning+ een stuk woonserre ernaast. Op het dak van de schuur zouden we dezelfde glazen ramen willen als de rest van de woonserre. Zodat het geheel mooi op elkaar aansluit en er veel licht in de woning komt. We willen of 2 of 2,5 meter diep de uitbouw doen. Wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?
donderdag 16 januari 2020

opbouw achterzijde

In de bijlage vind u een gedeelte van de bouwtekening van de buren. Wij willen ongeveer hetzelfde alleen contra. Er zijn meerdere tekeningen aanwezig. Het gaat om een metselskelet opbouw die wij compleet willen opgeleverd zien. Voor de afmetingen verwijs ik naar de tekening.
donderdag 16 januari 2020

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een houten, casco dakopbouw verwezenlijken (zie foto’s van hoe ik het wil hebben, het betreft momenteel een laag bitumen zadeldak) en wil graag wat offertes ontvangen. De vergunningsaanvraag loopt al. Ik weet alleen nog niet hoe groot de opbouw moet worden. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Opbouw garage

Ik wil graag een idee krijgen van een opbouw op onze garage +- 3,5 x 5 meter. Inclusief elektra en stucwerk. Casco/compleet is in overleg, ik wil graag weten wat de kosten zijn voor beide opties. Entree vanuit de hal eerste verdieping. Wat zijn opties en de kosten? Ik hoor het graag.
donderdag 16 januari 2020

Uitbouw realiseren

De uitbouw liefst houtskeletbouw als in de bijgeleverde foto. Met aan een lange kant grote ramen tot aan de grond. Afmetingen 14 x 6 m. Max 3.30 meter hoog. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is.

Partners

Partners van Casius