Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18226 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

zaterdag 18 november 2017

Asbesthoudend rookkanaal verwijderen

Asbesthoudend rookkanaal verwijderen waarin reeds een dubbelwandige flexibel rookkanaal is geplaatst. Tussen de twee rookkanalen zitten korrels De lengte is ongeveer 5. 20m in een koof die weer gemetseld moet worden
zaterdag 18 november 2017

Nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage

Wij hebben interesse in de bouwkavel Vlasakker 8 te Goudswaard. Nu zijn we aan het berekening of dit financieel haalbaar is. En willen u vragen of u een berekening kan maken wat de bouwkosten ongeveer zullen worden. In de bijlagen staat een voorbeeld huis die we op internet hebben samengesteld. Zo zouden we het ongeveer willen hebben. Wilt u de volgende punten in de berekening meenemen. - Casco opleveren. - woonhuis 8,5 x 11 meter - Garage breedte 5,5 meter buitenmaat - Plafondhoogte garage min. 2,8 meter - Kunststof kozijnen - Kunststof overstek en goten - Binnenmaat zolder het liefst min. 2,2 meter - Volgens sonderingen ongeveer 9 m heipalen - Graag met hoogglans dakpannen mits het de prijs niet te veel omhoog drukt. Als u ideeën hebt, wat prijstechnisch interessant is hoor ik dat graag. Kunt u ook aangeven wanneer u zou kunnen beginnen, wat de bouwtijd is en hoe en wanneer er moet worden betaald. Mail even dan stuur ik nog meer gegevens. Als u nog meer informatie nodig hebt hoor ik het graag. Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Louis Andeweg Slikslee 6 3267BN Goudswaard
zaterdag 18 november 2017

Slopen bovenste deel schoorsteen

Graag wil ik een prijsopgave om het bovenste deel van de schoorsteen te laten verwijderen. Ik heb zelf de schouw tot op zolder verwijderd. Ook zit naast de schoorsteen een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en verwijderd moet worden. Daarna moet het dak dichtgemaakt worden. Dakpannen heb ik nog liggen maar geen nok/zijkant pannen.
zaterdag 18 november 2017

Uitbouw van de garage

Een grote aanbouw en uitbouw van garage in de luxe en moderne aanbouw op maat met alle voorzieningen er op en eraan heeft voor rolstoeltoegangkelijk.
vrijdag 17 november 2017

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 5m bij 1. 80m
vrijdag 17 november 2017

Bovenste deel schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave om het bovenste deel van de schoorsteen te laten verwijderen. Ik heb zelf de schouw tot op zolder verwijderd. Ook zit naast de schoorsteen een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en verwijderd moet worden. Daarna moet het dak dichtgemaakt worden. Dakpannen heb ik nog liggen maar geen nok/zijkant pannen.
vrijdag 17 november 2017

Deel draagmuur weg slopen

Wij willen een deel van de draagmuur wegslopen en deze vervangen door een H balk met 2 stalen kolommen ter ondersteuning. Constructie berekening en tekening zijn reeds gedaan, vergunning is al aangevraagd. Uitvoering beoogd in week51. Tekening op aanvraag
vrijdag 17 november 2017

Asbest plaat tegen dakbeschot aan op zolder binnen

Asbest plaat verwijderen circa 120x250cm
vrijdag 17 november 2017

Muren slopen

Wij willen graag van 3 muren af, bijgevoegd foto’s van het ontwerp. Graag ook het pijn weghalen
vrijdag 17 november 2017

Badkamervloer en wandtegels slopen

Badkamer vloer tot aan het betovloer en tegels van de badkamermuur verwijderen
vrijdag 17 november 2017

Verbouwing van een woning

Een nieuwe etagevloer realiseren op plek waar nu een "vide`' in de woonkamer is. Doel extra slaapkamer realiseren. Oppervlakte 600 x 332 cm/ hoogte 260 cm. Verder dan op 1e verdieping 2 wanden maken (een van L 600 x H 240 cm en een van L 332 x H 240 cm) een deur en kozijn plaatsen en een kunststof raam van 200 x 100 cm in buitenmuur plaatsen. Afwerking met elektriciteit (10 groepen in de meterkast) en verwarming (kunnen van bovenaf aangevoerd worden). Alles in bestaand huis van 1996.
vrijdag 17 november 2017

Casco aanbouw achterzijde realiseren

Casco aanbouw van 1. 5m bij 4m.
vrijdag 17 november 2017

Draagmuur verwijderen

Het verwijderen van een dragende muur op de 1e verdieping van ongeveer 9 m2. Het betreft een bovenwoning dus er dient rekening gehouden te worden met de muur benedenwoning. Er moet nog een berekening voor gemaakt worden en een vergunning voor worden aangevraagd. De onderburen zouden op een later moment hetzelfde willen doen. Daar moet rekening mee gehouden worden. Kunt u dit verzorgen?
vrijdag 17 november 2017

Asbest plafond garage verwijderen

Het verwijderen van een asbest plafond in de garage. Afmeting garage is 7 x 3.10 meter. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.
vrijdag 17 november 2017

Grond afvoeren van nieuwbouwwoning

Het afvoeren van grond bij een nieuwbouwwoning. Het gaat om 283 m3. Mogelijke datum van uitvoering is mei 2018. Er is een schoon grond verklaring. Wat zou dit gaan kosten?
vrijdag 17 november 2017

Uitbouw achterzijde bouwen

Graag uitbouwen 5 meter breed en 3.5 meter diep. Een redelijk standaard aanbouw met gemetselde muren. Aan de achterzijde een schuifpui. Met een plat dak. De huidige gevel uitbreken en ondersteunen. Fundering ook aanbrengen. Ik weet niet of er geheid moet worden. Er is nog geen teken- of rekenwerk gedaan. De woning is een jaar oud.
vrijdag 17 november 2017

Dakopbouw achterzijde op bestande aanbouw met plat dak

Wij willen graag een dakopbouw aan de achterkant van de woning. Hij moet komen op de bestaande aanbouw, hierop kan een lichtgewicht dakopbouw ( voor de fundering). De opbouw zal ongeveer 4. 65 m breed worden en 5 tot 6 meter lang . Let wel het moet lichtgewicht zijn
vrijdag 17 november 2017

H-balk onder balkon vervangen

Ik ga verhuizen en er blijken volgens de bouwkundige keuring 2 balken niet meer goed. Ik zoek iemand die dat op zeer korte termijn kan vervangen.
vrijdag 17 november 2017

Kavel bouwrijp maken

Wij hebben een kavel gekocht van ongeveer 750 m2. Op deze kavel staat een schuur/huis, helemaal vervallen. Tevens staan er een 4-tal kleine schuurtjes die verwijderd moeten worden. Een golfplaat dak lijkt asbest te bevatten en moet verwijderd worden. Wij willen de grond graag bouwklaar hebben, zeker het deel waarop wij willen bouwen, ongeveer de helft van de kavel. Dit betekent ook water, elektra en riool. Ik hoor graag wat dit kost en of er mogelijkheden zijn.
vrijdag 17 november 2017

Herstel van betonrot

De onderkant van het balkon bladert af en is de wapening in zicht. Het balkon is 1 meter lang en 4 meter breed. Er is op 1 plek de wapening zichtbaar echter durf ik niet aan te geven hoe slecht de overige stukken zijn. Dit laat ik graag door de vakman beoordelen.
vrijdag 17 november 2017

Draagmuur verwijderen

We willen een draagmuur laten verwijderen van 2. 95b x 2. 77h, er is al een gedeelte van 2mx2. 2 gesloopt. Ook willen we een dragende constructie laten plaatsen en een leiding die door de muur loopt laten omleggen. Kunt u een offerte geven voor de verschillende draagopties? Bij voorbaat
vrijdag 17 november 2017

Asbesthoudende plafonds verwijderen

Wij hebben een vrijstaande jaren '30 woning gekocht en inmiddels de sleutel ontvangen. Er is een asbestinventarisatie gedaan, waarbij is gebleken dat zich in 35 m² plafonds niet hechtgebonden asbestplaten bevinden. Het gaat om de woonkamer, voorkamer en keuken. Wij willen dit laten verwijderen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 17 november 2017

Uitbouwen aan de achterzijde

Uitbouw ca 9x3. 8mtr achter. Woning jaren 91
donderdag 16 november 2017

Opbouw op de aanbouw realiseren

Wij zouden graag een opbouw willen op onze uitbouw van 1,2 x 5,1 meter. Om de eerste verdieping ruimer te maken. De verdieping is 2,62 meter hoog, op de opbouw willen we de eerste meter gemetseld hebben en daarop de al bestaande kozijn plaatsen en de rest afwerken met hout. Het betreft een nieuwbouw woning die pas over een jaar opgeleverd wordt.
donderdag 16 november 2017

Bouwkeuring/bouwcontrole tussentijds en na oplevering

Nieuwbouwproject 31 eengezins woningen. Bouwfase: Ruwe begane grondvloer is geplaatst, zijn bezig met storten muren Wij zouden graag op gezette momenten controle laten uitvoeren op de werkzaamheden van de aannemer. Bijvoorbeeld wanneer de ruwbouw klaar is. Wat zijn de kosten van deze tussentijdse keuringen/controles? Wat zijn de kosten van een opleveringskeuring? Is er een staffel korting wanneer meerdere kopers dit in 1x afnemen?
donderdag 16 november 2017

Kelder bouwen

Ik zou graag een prijs indicatie willen hebben voor een kelder in de achtertuin, aangrenzend aan het huis. De breedte is 530 cm bij 400 cm, ik heb vernomen dat dit de maximale uitbouw lengte is. Er is nu een veranda waar de kelder zou moeten komen. Ik zou de kelder graag 90 cm boven de grond uit willen laten steken en aan deze kant ramen willen hebben, dus ramen van 90 bij 530 cm, uiteraard kijken we wat handig en kosten besparend is hierbij. Ook moet er natuurlijk een ingang komen naar de kelder, vanuit het huis.
donderdag 16 november 2017

Dubbele nokverhoging laten plaatsen

Wij willen graag een dubbele nokverhoging op ons huis laten plaatsen.
donderdag 16 november 2017

Dakopbouw plaatsen

40 m2
donderdag 16 november 2017

Keuken en badkamer renoveren

Ik wil graag mijn keuken verplaatsen naar een andere hoek binnen de keuken. Hiervoor moet de leidingen verplaatst worden ook moet de centrale verwarming op een andere plek komen. Daarnaast wil ik graag een aansluiting voor de wasmachine en vaatwasser in de keuken. In de badkamer moet de toilet, douche en wastafel verplaatst worden, dit omdat ik een deel van de badkamer bij de keuken wil betrekken. Het timmerwerk wordt door een vriend verzorgd.
donderdag 16 november 2017

Niet dragende tussenmuur slopen

Het betreft een muur slopen op zolder. Deze is er 4 jaar geleden geplaatst daar we van 1 kamer 2 kamers lieten maken. Nu moet de muur weer uit. Het is geen draagmuur, er zit wel elektra in. De muur is 3 meter lang, 2,60 meter hoog en ongeveer 10 cm dik. Kan dit voor kerst?
donderdag 16 november 2017

Kelder onder een terras plaatsen

(prefab)kelder bouwen onder huidige terras, naast en tegen de woning aan.
donderdag 16 november 2017

Vloertegels verwijderen en afvoeren

Circa 100 m2 vloertegels verwijderen en afvoeren. Vloerverwarming behouden.
donderdag 16 november 2017

Dakpanelen met asbest verwijderen

Het betreft de dakpanelen. Gehecht asbest, niet beschadigd of verweerd. 28 m2 met matige toegang. Klasse 2 risico. De panelen zijn rondom het huis aanwezig.
donderdag 16 november 2017

Verbouwing van een woning

Plaatsen een vaste trap naar zolder, betonnen vloer. Trapgat nog maken en oude trapgat dicht maken. Zolder afwerken tot leefruimte.
donderdag 16 november 2017

Kapverdieping plaatsen

Wij willen een kapverdieping op ons huis in Utrecht. Het huidige dak is plat waarbij er geen volledige verdieping op mag (de goothoogte mag niet worden opgetrokken) maar de helling mag 30 - 60 graden zijn. Het platte dak is nu 4m bij 10m. Graag zouden wij ook aan de voor en achterzijde een dakkapel willen hebben. Wij hebben al een kleine voorinspectie laten doen door een bouwkundige die ook gekeken heeft naar omliggende gebouwen en daarbij wat er ongeveer zou mogen. Bij de gemeente hebben wij hier ook al navraag over gedaan en een kapverdieping is mogelijk. Meerdere panden in de straat hebben ook kapverdiepingen met dakkapellen. Wij zijn dus nu op zoek naar een uitvoerder en daarbij een prijsopgave. Op de extra verdieping zouden wij twee (kinder)kamers willen creëren met het liefst ook een ruimte voor toilet + fonteintje. Op de huidige bovenste etage moet dan een extra trap komen, die gaat door de badkamer heen en dat betekend dat er dus een nieuwe badkamer moet komen die mogelijk ook verschoven moet worden.
donderdag 16 november 2017

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan eind maart de sleutel. We willen een draagmuur laten verwijderen met 2 deuren. Daarbij moet ook een steunbalk worden geplaatst. In de keuken is ook een muur die we willen verwijderen, maar daarvan is onbekend of dit een draagmuur is. Als dat niet het geval is, kan ik die zelf slopen. Ik wil daarover graag overleg. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 16 november 2017

Asbest golfplaten verwijderen van een schuurdak

Ik wil graag een offerte aanvragen voor asbestsanering. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van ongeveer 450 m² asbesthoudende golfplaten van een schuurdak. Ik heb de papieren voor de subsidieaanvraag en asbestinventarisatie al binnen. De sanering moet worden verzorgd door een gecertificeerd bedrijf en gemeld worden bij de L.A.V.S. Ik laat de klus bij voorkeur binnen 2 maanden uitvoeren, in onderling overleg.
donderdag 16 november 2017

PS-renovatievloer laten plaatsen

We gaan onze bestaande vloer vervangen door een PS-renovatievloer met vloerverwarming. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen/slopen en afvoeren van de bestaande vloer (30 m2 holle baksteenvloer en 60 m2 stampbetonvloer). Voor vloerverwarming hebben we reeds een geschikte leverancier gevonden. De vloertegels zijn eveneens al besteld en een tegelzetter is bekend. De PS-renovatievloer dient een Rc van 5 te hebben.
donderdag 16 november 2017

Asbest uit het garageplafond verwijderen

In het plafond van onze garage zitten ongeveer 21 m² asbesthoudende platen. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de platen.
donderdag 16 november 2017

Convectorput verwijderen en dichtmaken

Ik wil graag een convectorput met radiator verwijderen en dicht maken. Afmeting circa 5 meter.
donderdag 16 november 2017

Fundering maken voor een uitbouw

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een uitbouw gaan maken van ongeveer 320 x 260 cm en zoeken een aannemer die voor ons de fundering met betonvloer kan maken. Daarop zullen wij dan zelf de uitbouw maken met 1 stenen muur en verder houten wanden. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
donderdag 16 november 2017

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik heb een woning gekocht en krijg over enkele weken de sleutel. Ik wil daar een draagmuur van ongeveer 6 m² laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen. Ik wil dit in overleg met u inplannen, het liefst nog dit jaar. Een andere optie is om hier begin 2018 direct mee te starten. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 16 november 2017

Uitbouw aan de achterzijde maken

Wij willen een uitbouw realiseren van 5 bij 5.9. Totaal ongeveer 30m2. Over de gehele breedte van het huis
donderdag 16 november 2017

Garage laten verbouwen

Wij hebben een houten garage van 600× 400 cm met daarop een iets schuin aflopend plat dak. We willen die garage op diverse punten laten verbouwen. Allereerst willen wij er graag een puntdakje op laten zetten, zodat er een bergvliering ontstaat. Verder willen we er een betonnen vloer in laten storten en het huidige houten kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn met isolatieglas. De buitenbetimmering bestaat nu uit verticale planken. We overwegen om daar ook onderhoudsvrij materiaal op te laten plaatsen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.
donderdag 16 november 2017

Betonnen ondervloer voor een blokhut maken

Het betreft het storten van een betonvloer in de tuin voor een blokhut van 50 m2. De vloer moet 15 cm dik worden.
donderdag 16 november 2017

Tuusenwand en wasmachine-/drogerombouw maken op zolder

Wij zouden graag een tussenwand plaatsen op de zolder met een schuifdeur. Voorzolder gaan we dan gebruiken om te wassen en achter de tussenwand willen we een werkkamer met bureau
donderdag 16 november 2017

Opbouw op de woning bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een dakbouw. Het gaat om een woning waar nu nog een klein stukje van een schuin dak op zit. Eerste verdieping heeft al een recht plat dak, maar daarboven steekt nog een stukje uit van het originele dak. Dit is een gezamenlijk dak met de buren. Het gaat om ongeveer 35 m2. (4,20 bij 8,20). Type: modern. Houten kozijnen.
donderdag 16 november 2017

Asbest dak verwijderen en afvoeren

Ik heb op mijn huis een hellend dak met daarop ongeveer 130 m² asbesthoudende betonleien. Deze leien wil ik laten verwijderen en afvoeren.
donderdag 16 november 2017

Souterrain uitdiepen

Graag ontvang ik een globaal kostenplaatje voor het uitdiepen van een bestaande souterrain. Op dit moment is hij 1,80 meter diep. Dit zou ik graag aangepast willen hebben naar minimaal 2,40 meter. Zie bijlage voor een plattegrond. Dit zouden twee slaapkamers en een badkamer moeten worden. Op dit moment is een ruimte al in gebruik als slaapkamer. Een andere ruimte als washok/hobbyruimte. Aan 1 zijde grenst de tuin. Indien u meer informatie nodig heeft dan hoor ik dat graag.
donderdag 16 november 2017

Verbouwing van een woning

Grote verbouwing op zolder (circa 2.5 x 6 meter). Het maken van een nieuw trapgat en plaatsen van een vaste trap naar zolder, waar een betonnen vloer ligt. Het oude trapgat moet dan worden gedicht. Verder moet de zolder worden afwerkt tot leeftruimte. Geïsoleerd en gipsplaten aangebracht. De HR ketel wordt 1 meter verplaatst.

Partners

Partners van Casius