Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

17766 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: schuurwoning bouwen, vrijstaande woning laten bouwen, notariswoning bouwen, hei-, kelder- en funderingswerk bij nieuwbouw, woning laten bouwen, meerdere dakopbouwen op laten bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, nieuwbouwwoning met kelder bouwen, prefab kelder laten plaatsen, indoorspeeltuin bouwen, woning opnieuw opbouwen, houtskeletbouw pand laten bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning laten bouwen, kelder bouwen voor een wellnes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 21 februari 2017

Schoorsteenpijp met asbest verwijderen

Verwijderen van een asbest schoorsteenpijp vanaf de begane grond (uit schouw) tot dak, inclusief afvoeren
dinsdag 21 februari 2017

Prefab dakopbouw op een plat dak plaatsen

Opbouw prefab casco. Respectievelijk 30 m2 Adres malberg 13 de meern. Middels google kun je de opbouw bij verschillende bewoners in de straat zien.
dinsdag 21 februari 2017

Aanbouw achter de woning bouwen

Betreft aanbouw 4 x 5 mtr aan de achterzijde woning. Ter vergroting van de keuken
dinsdag 21 februari 2017

Dakopbouw op een plat dak plaatsen

Ik wil graag een dakopbouw laten plaatsen voor september 2017. Het gaat om een afmeting van B 622 x L 714 (cm) en een hoekwoning. De indeling die ik voor ogen heb voor de dakopbouw is: 2 slaapkamers en een badkamer met wc of een dakopbouw met voorbereiding hiervoor. Hiervoor wil ik graag een offerte ontvangen. U kunt mij bereiken op nummer 0643003553 om eventueel een afspraak te maken. Groeten, Cedric
dinsdag 21 februari 2017

Dakkapel en vaste trap plaatsen

Het betreft een indicatie aanvraag voor de kosten van het plaatsen van een kunststof dakkapel, het vervangen van de houten kozijnen op de 1e verdieping door kunststof en het plaatsen van een vaste trap naar zolder. De verdiepingsvloeren van de woning zijn van beton. Ik laat mij graag door de vakman informeren over afmetingen en mogelijkheden.
dinsdag 21 februari 2017

Opbouw op de woning bouwen

Wij willen graag een offerte voor een opbouw op onze woning. De afmetingen zullen 5.15 meter bij 10.10 meter zijn.
dinsdag 21 februari 2017

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 5,5m bij 2,5m a 3m, voorzien van lichtstraat houten kozijnen en veel glas. (voorbeeld kozijn op de bijgevoegde foto)
maandag 20 februari 2017

Opbouw op het dakterras laten bouwen

Heer, mevrouw, we zijn aan het bekijken wat de kosten zouden zijn wanneer we een dakterras van 4,51 m bij 3,01 m zouden laten verbouwen zodat we daar woonruimte in de vorm van een slaapkamer van kunnen maken. In de bijlage treft u foto's aan van de 4e woonlaag van het huis en de afmetingen en indeling van de 3e en 4e woonlaag. Graag zou ik zo nauwkeurig mogelijk een indicatie willen ontvangen van de kosten. Bij voorbaat
maandag 20 februari 2017

Dragende kolom laten slopen

In ons nieuwe huis staat een paal die er nog staat van de uitbouw en het slopen van de dragende muur. Wij willen graag de paal laten verwijderen en vervangen door een stalen contructie. Graag wil ik weten aan welk bedrag we hiervoor moeten denken. De kamer is 6,26 meter breed. Alvast bedankt Gr janneke
maandag 20 februari 2017

Draagmuur laten slopen

We willen de muur tussen de keuken en de woonkamer verwijderen en zo een open keuken creeren. De afmetingen van de muur: 3. 20X 3 meter. De dikte schat ik op ongeveer 10 centimeter. Kunt u een indicatie geven van de kosten?
maandag 20 februari 2017

Fundering op palen laten maken

Wij willen 10 heipalen van 14 mtr lengte laten plaatsen en daaraan een fundering ophangen om onze tuin, terras en tuinhuis op te plaatsen. Totale oppervlakte is 92 m2. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten?
maandag 20 februari 2017

Uitbouw op een stalen fundering bouwen

Offerte voor fundering op staal van 5,80 bij 2,5
maandag 20 februari 2017

Schade door lekkage laten herstellen

Lekkage onder het bad ontstaan naar de beneden verdieping. Waarschijnlijk ook de kans dat er water onder de vloertegels is gekomen. Daardoor moet de tegelvloer eruit en had bad opnieuw aangesloten en gestuct/betegeld te worden.
maandag 20 februari 2017

Fundering maken voor een schuur en garage

Wat zijn de kosten voor een fundering voor een houten schuur/ garage van 8x5 m. Dus afgraven en storten. De ondergrond is wat klei-achtig( land van Maas en waal).
maandag 20 februari 2017

Sloopwerk in de badkamer en keuken

Keuken en bad en toilet en wastafel moet eruit en afgevoerd worden
maandag 20 februari 2017

Draagbalk HEA220 laten plaatsen

Een HEA220 draagbalk plaatsen van ca 4 meter plaatsen om een tussen draagmuur te kunnen verwijderen. Er is al een constructieberekening gemaakt en de vergunning is aangevraagd bij de gemeente. Het betreft een hoekwoning. Het breekwerk graag optioneel offreren, indien de kosten te hoog worden doe ik dit zelf.
maandag 20 februari 2017

Houten vloerbalken laten vervangen

In de nog aan te kopen woning zijn op de begane grond houtvernielers in de vloer geconstateerd. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van de vloer en het aanbrengen van een nieuwe vloer. Het gaat om een totale oppervlakte van 36 m2. Er zijn twee overspanningsbreedtes: 4,5m en 2,45m. De vloer moet geschikt zijn voor vloerverwarming. Als optie aanbieden het isoleren van de vloer met een Rc van 3,5 W/m2.
maandag 20 februari 2017

Extra verdieping met dakterras opbouwen

Bedoeling is puntdak opentrekken en bovenop 2e verdieping voor deel dakterras te bouwen (alle buren hebben dat ook). Zou ook willen weten of een constructeur kan berekenen of een polyester zwembad (2x2m) geplaats zou kunnen worden en wat kosten zou zijn.
maandag 20 februari 2017

Kelder plaatsen onder de garage

242000 Ik wil een kelder plaatsen onder mijn garage. Denk 5 meter bij 4 meter. Ik denk dat het grondwater wat hoger staat
maandag 20 februari 2017

Toog in een binnenwand dicht maken

Dichtmaken van een toog in een binnenwand. Tussen twee slaapkamers heb ik een toog gemaakt om een inloopkast te maken. Bij het verhuizen moet deze wand weer dicht. De toog is ongeveer 1 meter breed en 2.10 meter hoog. Het wandje is 7 cm breed/dik. De muur kan op een schone vloer van beton geplaatst worden. Eventueel kan de muur verder uitgezaagd worden om nieuwe blokken beter te laten passen. Muur wordt bij de klus voorkeur glad/egaal opgeleverd zodat er nog minimaal werk nodig is voor het behangen.
maandag 20 februari 2017

Slopen van een woonhuis en schuren

Woonhuis 1,5 steens 18x8 schuur steens 12x7 schuur 12x8 schuurtje 7x4 schuren met sporen kap zonder dakbeschot huis met eterniet dak beschot 130m2 en een schuur met asbest golfplaat 64m2 puin blijft op lokatie 150 m3moet gebroken worden volop werk ruimte rond om de gebouwen alles is leeg
maandag 20 februari 2017

Kamers en badkamer op zolder maken

Graag wil ik de gipswanden van een kamer op zolder er uit halen en nieuwe gipswanden zetten om twee kamers met deuren er in te creëren (twee dakkapellen zijn aanwezig). Daarnaast wil ik een kleine eenvoudige badkamer met een douche, wc en wastafel op de zelfde verdieping. De badkamer graag volledig afgewerkt. Voor de 2 slaapkamers en overloop kan ik het schilderwerk, schroefgaten en naden dichtsmeren, behangen en laminaat leggen zelf doen. Ook het afval afvoeren, 's avonds alles opruimen kan ik zelf doen. Voor een scherpe prijs, maar wel met degelijk materiaal hoop ik twee mooie kamers te creëren voor opvang van jongeren. De zolder heeft twee dakkapellen en is ongeveer 35 m2.
maandag 20 februari 2017

Verzakte schuur recht zetten

Ik heb een schuur van 3,5 x 2 meter die op een betonnen plaat staat. De hele schuur is 3 cm verzakt, aan de ene kant meer dan aan de andere hoek. Ik wil graag een globale indicatie ontvangen voor de herstelkosten en horen hoe dat in zijn werk gaat.
maandag 20 februari 2017

Dakopbouw realiseren bovenop de uitbouw

Wij willen een dakopbouw realiseren bovenop de bestaande uitbouw dit zal ongeveer 5m breed zijn en ongeveer 5m uitbouwen. Opbouw casco geleverd. Op de foto is het hoekhuis van ons en links van de buren. Wij willen ook zover uitbouwen alleen dan wel rechtop en niet zo schuin.
maandag 20 februari 2017

Zolder aftimmeren en dakraam plaatsen

Op de zolder van 50 m2 vijf ruimtes realiseren: - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - badkamer - wasruimte - vliering wandbewerking en schuine kap met houten planken Daarnaast moet er een Felux dakraam geplaats worden in slaapkamer 2.
maandag 20 februari 2017

Aan- en opbouw bouwen bij een woning

Wij hebben een bepaalde woning op het oog, maar vinden deze nog wat aan de kleine kant. Graag willen we de woning vergroten door een aan- en opbouw. We zijn aan het kijken wat we hier het beste voor kunnen doen en wat daar eventueel de kosten voor zijn. In de bijlage treft u de plattegrond van de begane grond en eerste verdieping. We dachten dat het wellicht handig was om de woning ca 2m aan te bouwen (aan de achterzijde). Daarnaast is er reeds een aanbouw aanwezig (op de foto van de plattegrond begane grond rechtsboven) en willen we hier een opbouw plaatsen zodat er ook een slaapkamer gerealiseerd kan worden (op de plattegrond nu een dakterras). Geen idee of eea logisch over komt, maar is het mogelijk om een idee te geven wat de kosten globaal zullen zijn?
maandag 20 februari 2017

Slaapkamer uitbouwen

Wij hebben een eengezinswoning met aan de achterzijde op de 1e verdieping een 'balkon' op het platte dak van de begane grond. Dit balkon is ongeveer 515 cm breed en 250 cm diep. Wij willen die ruimte graag bij de slaapkamer trekken, we maken dan dus een uitbouw op het platte dak. We nodigen graag een aannemer uit om de situatie hier met ons te bespreken en een prijsindicatie te verzorgen.
maandag 20 februari 2017

Latei plaatsen boven een zware glazen deur

Ik wil graag een latei laten plaatsen boven een deuropening. De situatie is als volgt: in de deuropening van de gang naar de keuken is een glazen deur geplaatst. De omlijsting/reling hiervan omvat 5 bevestigingspunten. Twee bevestigingspunten boven de deuropening laten 'los', deze zijn meerdere malen met langere en dikkere schroeven gemonteerd maar het gewicht van de deur (50 kg) zorgt ervoor dat de bevestigingspunten los laten. De monteurs van de deur geven aan dat dit onderdeel van de muur te 'zwak' is om het gewicht van de deur te dragen. Het plaatsen van een latei ter versteviging van de muur is gewenst. Ik ben op zoek naar deze oplossing om dit onderdeel van de muur te verstevigen zodat de omlijsting/reling het gewicht van de deur goed kan opvangen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en plan van aanpak.
maandag 20 februari 2017

Nokverhoging of dakkapel laten plaatsen

Ik ben bezig met mijn zolder te verbouwen en nu vraag ik me af wat de kosten zijn voor een nok verhoging of een dakkapel. De zolder is 5 meter breed dus zal de nok verhoging/ dakkappel tussen de 3 en 4 meter komen. Dan ben ik voornamelijk benieuwd naar de totaal prijs ( plaatsen en afwerken/ puin afvoeren)
maandag 20 februari 2017

Fundering maken voor een uitbouw

Wij willen een uitbouw maken aan ons huis. Deze wordt 4 x 6 meter, aan de 4 meter en zijde zit deze aan het huis vast. Er staan al 2 heipalen, er is nog geen betonnen fundering. Kunt u alstublieft aangeven wat dit kost?
zondag 19 februari 2017

Niet dragende keuken- en woonkamermuur verwijderen

Er mag een niet dragende muur verwijderd worden van ongeveer 18 m2. We willen een stukje van ongeveer 30/40 centimeter laten staan zodat 2 CV buizen wat 'ruggensteun' houden. Waarschijnlijk zit er veel stro, hout en gips in de muur. De buren moesten voor dezelfde klus toch een container voor laten komen?
zondag 19 februari 2017

Woonkamer renoveren

De open haard met schouw moet uitgebroken worden (geen asbestpijp aanwezig! ) en plafond gerepareerd worden. De schoorsteen op dak moet dichtgemaakt worden. De muren moeten gestuct worden en met spachtelpoets worden afgemaakt. Tevens moet profiellijst aan plafond gerepareerd worden - wij halen zelf structuurbehang van de muur.
zondag 19 februari 2017

Uitbouw maken aan het woonhuis

Wij willen een uitbouw maken aan de linkerzijde van het huis, het gaat om houtskelet met kunststof kozijnen en als bekleding buitenom cementvezel plaat met daarop gelijmd steenstrips, de afmetingen zijn 4.41 x 3.40 meter het gat hebben we zelf al uitgegraven tot het vaste grond, 0,70, diepte ongeveer
zondag 19 februari 2017

Schouw verwijderen

Ik wil graag mijn schouw verwijderen in de woonkamer met afvoer. Er zit nog een kanaal op de bovenverdiepingen, dit wil ik graag laten voor wat het is. Het gaat dus alleen om het verwijderen van de schouw op de begane grond.
zondag 19 februari 2017

Prefab dakopbouw opbouwen

Wij wonen in een nieuwbouwhuis in Utrecht van nog geen jaar oud en zijn ons aan het oriënteren op een dakopbouw, met een moderne look en veel glas van boven tot onder, en misschien zelfs deels in het dak. De wanden die niet van glas zijn, zouden we niet van baksteen willen hebben om te breken met de stijl van het huis, dat van grijs baksteen is. We willen juist een andere stijl voor de dakopbouw. Dus zwart hout/rabat met veel glas zou mooi kunnen zijn. Het is een vrij vierkant dak van ongeveer 39 m2. De dakopbouw moet iets inspringen en we willen een hoekje open houden voor een dakterrasje a ongeveer 10-12 m2. Mooi zou zijn om wel de lijnen door te trekken van de dakopbouw rondom dit dakterras, in de vorm van een soort pergola idee. Op dit moment liggen er zonnepanelen op het dak, die zouden dus op het nieuwe dak geplaatst moeten worden. Kunnen jullie een inschatting doen voor de totale kosten voor zoiets, incl. Dakterras, electra verlegging (er hoeft verder geen badkamer/toilet/wateraansluiting oid op de extra verdieping te komen).
zondag 19 februari 2017

Achtertuin onderheien

Ik wil mijn tuin van ongeveer 8 x 5,5 meter en een stuk van 2 x 2,5 meter (naast de berging) laten onderheien, voorzien van fundering en een betonplaat laten storten, waar direct tuintegels op gelegd kunnen worden. Van een buurman heb ik begrepen dat er palen van rond de 16 meter nodig zijn. Ik ben niet in het bezit van een grondonderzoek. Bijgevoegd vind u een tweetal foto's van de betreffende tuin. Dit is de eerste stap om mijn ideeën vorm te gaan geven, een indicatie en informatie zou mij al een eind op weg helpen.
zondag 19 februari 2017

Opbouw op het huis bouwen

Opbouw huis, gedeelte van huis. Ongeveer 5 bij 5 meter. Weet niet of het mogelijk is. Gedeelte van het huis loopt scheef en ander gedeelte recht. Op dat rechte gedeelte zou dan een opbouw komen.
zondag 19 februari 2017

Lekkageschade herstellen

Wij hebben lekkage vanuit de badkamer naar de hal. De badkamer is hersteld, nu dient alleen de hal nog gedaan te worden. Het gaat om ongeveer 7 m2 muur voorstrijken, stucen en schilderen. Ook wil ik graag 8 m2 laminaat, ondervloer en plinten laten leggen. Betreft een offerte voor de verzekering.
zondag 19 februari 2017

Extra verdieping laten realiseren

Wij willen graag een offerte voor een extra verdieping op ons huis. Een half jaar geleden hebben onze buren een extra verdieping laten plaatsen. De afmetingen van ons huis, vloeroppervlakte is 8,60 x 5,20 meter. Wij zouden graag een casco opbouw willen realiseren maar wel een vaste trap naar boven laten plaatsen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
zondag 19 februari 2017

Uitbouw achter de woning laten plaatsen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 3 x 6 meter = 18 m2 en 2,60 meter hoog met een plat dak en een lichtkoepel van 1 meter bij 2 meter in het midden van het dak. In de achtergevel komt er een schuifpui met 2 deuren in het midden over de hele breedte. De uitbouw zal een verlengde worden van de woonkamer en de muren dienen te worden gestuukt en de eltra doorgetrokken. Ik ben aan het oriënteren en wil ongeveer weten wat het kost dus hoeft zeker niet gespecificeerd.
zondag 19 februari 2017

Overdekt terras maken

Maten ongeveer 6 x 3 meter.
zondag 19 februari 2017

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Tussen de aangebouwde berging en woonkamer moet er over ongeveer 3,50 meter muur doorbroken worden. Wat zou ons dit kosten?
zondag 19 februari 2017

Draagmuur slopen en draagbalk plaatsen

Ik wil graag een open keuken creëren door een deel van de draagmuur weg te laten halen. Aan jullie de vraag wat hier de kosten van zijn, inclusief door laten bereken van benodigde draagbalk, nette afwerking, exclusief stucwerk. De totale muur is 7.40 meter. Het deel wat er uit moet is 2 m. Materiaal van de muur is onbekend. Alvast bedankt voor uw reactie.
zondag 19 februari 2017

Plafond met schade door een badkamerlekkage herstellen

Ik heb waterschade gehad van de bovenburen. Hierbij heeft plafond schade opgelopen. Ik wil graag een offerte voor de verzekering en vervolgens herstel. Ook wil ik graag weten of de waterschade verder rijkt dan het plafond.
zondag 19 februari 2017

Asbestcementpijp verwijderen in de schoorsteen

Asbestcementpijp verwijderen op schoorsteen nok van het huis (en vervanging door nieuwe pijp). Ca. 6 m² asbestcement golfplaat verwijderen van tuinschuurtje.
zaterdag 18 februari 2017

Erker aan de voorzijde van een hoekwoning bouwen

Wij willen een erker realiseren aan de voorzijde van onze nieuwe woning. De woonkamer heeft een breedte van 375 cm.
zaterdag 18 februari 2017

Kelder onder de nieuwbouwwoning bouwen

Ik wil een kelder van 7 x 3,5 meter onder onze nieuwbouw woning in Hoofddorp. (Nassaupark)
zaterdag 18 februari 2017

Verbouwing in de woning

Slopen tegels in keuken en hal Slopen van 2 badkamers en 2 wc's Instaleeren 2 badkamers en 2 wc's Leidingen in keuken aanpassen Stukwerk hele huis Laminaat legen
zaterdag 18 februari 2017

Schuurwoning bouwen

Wij willen een schuurwoning bouwen, ongeveer 750 kub, met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een kantoor. Aan de zuid west kant moet er veel glas gaan komen. Wij zouden graag de mogelijkheden bespreken voor een Prefab woning of een houtskeletbouw woning. De kavel hebben wij op dit moment onder optie.
zaterdag 18 februari 2017

Inbouwkasten uitbreken

Ik heb een grote slaapkamer met 2 inbouwkasten naast elkaar en de naast gelegen kamer heeft ook een inbouw kast. Dus 3 inbouwkasten naast elkaar. Ik wil de naastgelegen kamer vergroten door alle kasten weg te halen en helemaal gladde muren te krijgen. Hierdoor wordt de naastgelegen kamer ongeveer 65 cm dieper over de gehele lengte. Ik zou graag vrijblijvende offerte willen hebben

Partners

Partners van Casius