Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18119 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis casco plus of sleutelklaar bouwen, complete nieuwbouwwoning bouwen, woning nieuw bouwen, huis afbreken en nieuw bouwen, bouwen van een houtskelet woning, casco huis laten bouwen, huis bouwen, budget kubuswoning bouwen, kelder tegen woonhuiskelder bouwen, mantelzorgwoning laten bouwen, betonkelder realiseren, prefab afzink kelder onder nieuw te bouwen uitbouw, volledige woning strippen en renoveren, leefkelder onder nieuw te bouwen huis, kelder onder bestaande bouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

zaterdag 23 september 2017

Rookkanaal

Rookkanaal loot van kelder tot dak. 3 verdiepingen.
zaterdag 23 september 2017

Serre+fundering achterkant huis

Wij willen een tuinkamer/serre laten aanbouwen aan de achterkant van het huis+ fundering. Graag ontvang ik de goedkoopste optie(s) alsjeblieft. Graag de prijs voor 6x2,5 en 6x3
zaterdag 23 september 2017

Heien, fundering, beton storten, afvoeren grond.

Betreft een aanvraag om een uitbouw van +- 6m1 x 2,5m1 te funderen - de uitbouw word door een andere party opgebouwd van houtskelet - de werkzaamheden waarvoor we u vragen zijn A- heipalen slaan tot juiste diepte en juiste diameter - graag ook het vooronderzoek doen naar hoe diep de palen moeten. B- fundering uitgraven en afvoeren grond. C- fundering maken van bewapening + broodjes vloer monteren. D- het volstorten van de palen en fundering / vloer tot aan gelijke hoogte binnen kant woning. De woning is aan de Sikkelstraat 49 Amsterdam, het betreft een hoek begane grond woning die vrij toegankelijk is - deur openingen van 90cm. Gelieve een prijs inclusief arbeidsloon en materiaal en btw kosten. Gewenste startdatum in overleg wat ons betreft binnen 8 weken.
vrijdag 22 september 2017

Uitbouw achterkant huis (woonkamer/keuken)

Uitbouw achterkant 3 meter x 7 meter (= vergunningvrij) van steen Schuifpui bijna gehele achterkant en zijkant vd uitbouw 2 Lichtbakken lengte circa 2 meter x 0,5 meter
vrijdag 22 september 2017

Eterniet gevelplaten verwijderen

Eterniet gevelplaten verwijderen en afvoeren zie foto beide zijkanten ook eterniet
vrijdag 22 september 2017

Badkamer opknappen

Wij willen de badkamer opknappen. Het gaat om een badkamerStucen van wand en plafond. Nieuwe vloertegels (zijn aanwezig) nieuwe wastafel, mengkraan en douche kop. Graag een offerte. Gr Fam Mulder
vrijdag 22 september 2017

Fundering loods

Fundering voor een kroftman E509loods
vrijdag 22 september 2017

Trapgat maken en vlizogat dichten

Trapgat maken en vlizogat dichten
vrijdag 22 september 2017

Badkamer renoveren

Gehele badkamer renoveren leidingen verleggen, vc vervangen achteraf, dakraam velux combi single 134x232cm zetten, eerst willen we de velux laten plaatsen liefst zo snel mogelijk. En volledig betegelen, en muurtje aan inloopdouche, badkamer spullen, velux hebben we al in ons bezit.
vrijdag 22 september 2017

Prefab muur weg halen nieuwbouwhuis

Nieuwbouwoning bestaande prefab muur weg halen en bestaande pui hergebruiken Stalen balk inbrengen voor de uitbouw Breedte van het huis is 5mtr Wat zijn de kosten hiervoor werk moet eind nov gebeuren
vrijdag 22 september 2017

Verwijdering golfplaten dak schuur en schoorsteenpijp

De asbestinventarisatie van ons toekomstige huis, Zandpad-Driemond-36 in Amsterdam, door de fa. Klaver uit Bilthoven op ddbevestigde het volgende: dak schuur is asbest klasse 2, ca. 20 m2. De schoorsteenpijp is ook asbeste klasse 2 en ca 6,6 m lang. Beide soorten asbest is Chrysotiel (Serpentijn) Verder staat er een oude gashaard met asbestlont (klasse 1, Chrysotiel (Serpentijn)) die afgevoerd moet worden. Het huis wordt compleet gerenoveerd en wordt op dit moment niet bewoond.
vrijdag 22 september 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Verwijderen asbest golfplaten van dubbele carport 30m2 totaal. Eventueel plaatsing nieuwe golfplaten. Wanneer uitvoering van werkzaamheden.
vrijdag 22 september 2017

Uitbouw en opbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw en opbouw van 5,4 breed. Diepte zeker 1,20 m. Dat sluit aan bij buren. Maar meer is zeker mogelijk afhankelijk van de kosten
vrijdag 22 september 2017

Badkamer uitbreken en puin afvoeren

Uitbreken van badkamer (douche, bad, wastafel met klein onderstel) badkamer 5m2. Tegels verwijderen, wand & vloer tegels.
vrijdag 22 september 2017

Betonrot balkon herstellen

Het balkon aan de voorzijde van mijn woning vertoont betonrot. Herstel hiervan is nodig. Daarnaast dient de bovenzijde waterdicht gemaakt te worden en dient de waterafvoer herzien te worden.
vrijdag 22 september 2017

Huis in Blaricum verbouwen

Huis is nagenoeg casco, oud huis 1915 en moet opnieuw opgebouwd worden binnen. Ik ben geinteresseerd in bouwbegeleiding: wat houdt dit in en wat kost het?
vrijdag 22 september 2017

Asbesthoudende schoorsteen verwijderen

Verwijderen van pijp met asbest.
vrijdag 22 september 2017

Deel van een draagmuur uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij willen onze keuken bij de woonkamer trekken door een gat in een draagmuur te laten maken van 2 meter breed en 2,65 meter hoog. We hebben een H-bint van 305 x 22 cm x 11 cm die geplaatst dient te worden als draagconstructie. Het afvoeren van het sloopafval doen we zelf naar de gemeentelijke stortplaats. We zoeken een vakman die hier vanaf 4 oktober tijd voor heeft. We ontvangen graag uw offerte.
vrijdag 22 september 2017

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur tussen keuken en woonkamer van 4,20 meter breed waarvan 3 meter verwijderen. De muur is 45 cm dik en de ondergrond is van beton
vrijdag 22 september 2017

Kapsalon verbouwen

Ik heb twee winkels die ik naar een kapsalon wil verbouwen. De vloer moet van pvc worden, de muren moeten gestuukt worden, decoratie moet anders worden, waterleidingen moeten verplaatst worden naar meerdere plekken. Het toilet moet ook worden vervangen. Er moeten ook drie kozijnen vervangen worden. De eerste winkel zijn ongeveer 43 m2 met een hoogte van 2,70 meter. De andere winkel is 33 m2 met een hoogte van 2,75 meter. Er hoeft geen vloerverwarming te komen maar de oude radiator moet wel vervangen worden.
vrijdag 22 september 2017

Verzakte vloer herstellen

De vloer bij de keukendeur richting de tuin is verzakt. Het gaat om een gedeelte van 1 bij 1 meter.
vrijdag 22 september 2017

Vloer van gewapend beton storten

Slopen gewapend betonnen vloer ca. 17cm dik totale oppervlakte 90 m2
vrijdag 22 september 2017

Stacaravan renoveren

Gedetailleerde omschrijving: Chalet moet worden voorzien van Royal Crest Kunststof Vinylbekleding zie photo. De raam en deurkozijnen schuren gronden en aflakken. De chalet is 11 meter lang en 3. 60 meter breed. De chalet bevindt zich in Aalst gemeente Gelderland op een park.
donderdag 21 september 2017

Schoorsteen verwijderen

Het slopen van een schoorsteen die lekt en vervangen van het (bovenste deel van het) rookkanaal. Misschien kan er een losse pijp geplaatst worden zodat het weer waterdicht gemaakt worden. Het adres is Westdijk 2.
donderdag 21 september 2017

Schouw in woonkamer verwijderen

We willen de schouw in de woonkamer verwijderen en de muur (zitten nu steenstrips op) later stucen. Wat is de prijs hiervoor?
donderdag 21 september 2017

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een een uitbouw realiseren van 2 meter bij 5,5 meter. Er moeten geen water en elektra leidingen getrokken worden. Het gaat alleen om de aanbouw en fundering, want de rest doe ik allemaal zelf. De zijkanten moeten wel gemetseld worden. De hele uitbouw moet gemetseld worden, zoals de gevel achter. Het gaat echt om de fundering en de buitenkant want de rest kan ik allemaal zelf.
donderdag 21 september 2017

Draagmuur en schoorsteen verwijderen

Wij hebben een schoorsteen aan de achterzijde van ons huis. Deze is op de begane grond verwijderd op een kleine puist in de keuken na. Wij willen graag de schoorsteen in zijn geheeld verwijderd hebben. Daarnaast ook de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer verwijderd hebben. Graag zouden wij een indicatie krijgen wat de kosten hiervan zijn. Het puin moet door de vakman afgevoerd worden.
donderdag 21 september 2017

Fundatie garages in de tuin bouwen

Wij willen 2 garages in onze tuin bouwen en daar moet een fundering voor komen. De een is 8 x 3 meter en de ander is 6 x 4 meter. Het gaat slechts om de fundering maken. Er hoeft niet geheid te worden, maar er moet wel een vorstrand rondom. De vloer wordt 15 cm dik en is dubbel gewapend. Afstorten van de 2. De tuin is goed bereikbaar.
donderdag 21 september 2017

Beton renoveren van balkons

2 balkons hebben 3 zwakke beton-plekken
donderdag 21 september 2017

Woningrenovatie: betonvloeren aanbrengen

Ik renoveer een woning in Vries. In de woning dient een betonnen vloer gestort te worden op de begane grond. Afstand straat tot voordeur is 2 meter. De vloer krijgt 3 verschillende diktes, n.l. 40 M2 van 20cm, 18 M2 van 11cm en 4 M2 van 5cm. In het geheel is het 1 vloer. De wapening met daarop vloerverwarming leg ik zelf aan. Wel graag de binnenwanden voorzien van een isolatiestrook. Als 2e vloer wil ik achter de woning een betonvloer van 10 cm dik laten aanbrengen. Afmeting is 6 x 6 meter. Ook deze plek is goed bereikbaar. Graag zie ik uw advies en bijbehorende prijsopgave tegemoet. Wanneer kunt u dit werk uitvoeren na ontvangen van opdracht? Alvast bedankt voor uw inzet.
donderdag 21 september 2017

Waterschade aan plafond herstellen

Er is in mijn huurwoning lekkage geweest via het dak. De huisbaas heeft gezorgd voor herstelwerk aan de buitenzijde. Er is echter ook nog schade aan de binnenzijde en ik wil die laten herstellen. Het gaat om een stuk van het plafond en misschien is er ook water achter de haardpartij gelopen. Ik wil een afspraak maken om de schade hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
donderdag 21 september 2017

Betonvloer inclusief isolatie in de garage

Momenteel bestaat de garage vloer (30m2) uit zand met daarop standaard stoeptegels. Graag wil ik dit laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer.
donderdag 21 september 2017

Extra verdieping op plat dak

Wij willen graag een extra verdieping op ons plat dak. Hoeft niet groot, 1 of maximaal 2 slaapkamers erbij. Er moet alleen een elektraleiding naar de opbouw toe getrokken worden. Ik wil een gewone trap geplaatst hebben ervoor. Ik wil het graag zo voordelig mogelijk hebben.
donderdag 21 september 2017

Funderingsonderzoek voor een aankoopbeslissing

Funderingsonderzoek om oorzaak te achterhalen en indicatie kosten herstel
donderdag 21 september 2017

Zolder functioneel verbouwen

In november wordt dakkapel geplaatst en willen we onze zolder opnieuw en functioneler indelen en verbouwen. Er moet ook elektra en verwarming geplaatst worden.
donderdag 21 september 2017

Waterschade aan muren en plafond herstellen

Wij hebben na een lekkage waterschade aan onze muren en plafond en willen graag een offerte/expertiserapport om de schade te herstellen.
donderdag 21 september 2017

Betonvloer storten in woonkamer

Betonvloer laten gieten in ong 40 m2 woonkamer
donderdag 21 september 2017

Zolder verhogen en dakkapellen plaatsen

We hebben momenteel een zolder met een vaste trap. We willen deze zolder zowel in de breedte als in de hoogte (nok) uitbouwen.
donderdag 21 september 2017

Balustrade zetten op dakterras

Ik wil mijn dakterras voorzien van een balustrade. Mag een aluminium hekwerk zijn. De balustrade moet ongeveer 8 meter zijn.
donderdag 21 september 2017

Renovatie van een huis

Huis strippen en daarna opbouwen. Nieuwe vloeren (hele huis), alles stucen (hele huis) nieuwe keuken, wc beneden en nieuwe badkamer. 1ste verdieping moeten wanden geplaatst worden voor scheiden van ruimtes en zolder isolatie. Huis staat momenteel te koop en wil graag een idee hebben van kosten.
donderdag 21 september 2017

Betonvoer met isolatie storten

Storten van een betonvloer inclusief isolatie, zie tekening. Er wordt nog aangebouwd een garage van 50 m2 en een zwembad ruimte van 100 m2 waarvan het zwembad 50 m2 is.
donderdag 21 september 2017

Betonnen kelder onder woning maken

Ik wil graag een beton kelder onder bestaande woning. Volgend jaar gaat in verband met grote verbouwing de complete vloer eruit, zodoende dat wij de optie willen bekijken om een kelder te plaatsen.
donderdag 21 september 2017

Dakopbouw tussen twee dakopbouwen maken

Eachte heer/mevrouw, Onze vraag is of een dakopbouw mogelijk is, terwijl onze buren aan beide kanten al een dakopbouw hebben? (zie foto's). Een extra moeilijkheid is de schoorsteen: het is voor een gedeelte een gedeelde schoorsteen met de buren. Wat heeft dit voor consequenties? En hoe zit het met de erfgrenzen bij een dakopbouw? Alvast hartelijk dank voor de informatie!
donderdag 21 september 2017

Zolder verbouwing naar slaapkamers en badkamer

Onze zolder is nu leeg. Willen graag 1x badkamer en 2x slaapkamer realiseren. LET op! Wel in oktober kunnen beginnen ivm gezinsuitbreiding. Lees de bijlage's voor mee info! Eerst indicatie > schouw > def. Offerte
woensdag 20 september 2017

Gibowandje plaatsen en stuken en vloertegels leggen

Wij zijn een appartement aan het verbouwen en daarbij zijn er wat wanden weggehaald. We willen nu een klein muurtje van ongeveer 4 m² Giboblokken laten bouwen ter verlenging van de gang/pantry-bijkeuken. Het wandje moet super glad worden gestuukt. Ook willen we 5 m² vloertegels laten leggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
woensdag 20 september 2017

Dakplaten van asbest verwijderen

Verwijderen van asbest golfplaten totaal 160 m2 van dak van mijn schuur en 22 m2 vlakke asbest platen aan de zijkant van de schuur. En asbest inventarisatie rapport
woensdag 20 september 2017

Asbest golfplaten verwijderen van schuur

De schuur links op de foto heeft asbest golfplaten, we schatten in zo'n 300 m2. Deze zal afgehaald en afgevoerd moeten worden.
woensdag 20 september 2017

Muur verwijderen

Het gaat over een muur tussen de keuken en de woonkamer (waarschijnlijk een draagmuur) heb de bouwtekeningen liggen en vervolgens wil ik een draagbalk het gaat over een muur van 2,40 breed
woensdag 20 september 2017

Complete woning strippen en renoveren

Ik ben op dit moment bezig met een huis en als ik hem koop wil ik hem strippen en opnieuw laten metselen en dak renoveren. Huis is ongeveer 9 x 9 meter vrijstaand en volgens mij is het metselwerk tussen 250-300 vierkante meter. Hoeveel zou dit ongeveer kosten? Ik wil mijn compleet verbouwen, dus in heel het huis alle muren eruit. Daarnaast moet her oude dak vervangen worden door een nieuwe. Het pand heeft 5 etages. De eerste 2 etages zijn een winkel met een opslag ruimte. Etages 3 tot en met 5 is de woning.
woensdag 20 september 2017

Asbesthoudend kunst dakleien verwijderen

Kunst leien die asbest houdend zijn verwijderen. Oppervlakte is ongeveer 122 m2. Zelf woon ik hier niet maar ik wil misschien dit huis kopen, maar dat ligt aan de kosten van het vervangen van het dak.

Partners

Partners van Casius