Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18859 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw Almere, tussenwoning bouwen, privé sauna laten bouwen, bouwen twee onder een kap woning, nieuw klein huis bouwen, huis laten bouwen, renovatie van appartementen, huis met kelder bouwen, aanbouw met kelder bouwen, nieuw te bouwen woning laten bouwen, kantoor met garage, berging en carport bouwen, vrijstaande woning nieuw laten bouwen, huis op een kavel laten bouwen, prefab woning laten bouwen, boerderij renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 19 juni 2018

Gehele verbouwing boerderij

De boerderij is 13,5m bij 10m. Er zijn weinig tot geen elementen in het voorhuis wat het behouden waard is. In de deel zijn de gebinten ook niet meer van constructieve kwaliteit. Kortom er blijven 4 muren staan. Het rieten dak moet waarschijnlijk geheel vervangen inclusief de constructie. Maar dat kunnen jullie beter inschatten. Alles isoleren, muren vloer, een 4 tal betonnen stalramen vervangen voor mooie kozijnen. En er moet een 1e verdieping gecreëerd worden. 3slaapkamers 1 badkamer. Boerderij is op staal gefundeerd. Ik heb nu vooral een basis bedrag nodig van wat zo'n complete verbouwing ongeveer gaat kosten. Afhankelijk van de ruimte in het budget kunnen dan keuzes gemaakt worden voor extra's
maandag 18 juni 2018

Terrasoverkapping plaatsen

Plaatsen van vrijstaande overkapping Lombok 4030 blank
maandag 18 juni 2018

Beton in de tuin laten storten

Graag willen wij een betonnen vloer stortten in onze achtertuin tbv het verlengen van onze schuur. De schuur is nu voorzien van een betonvloer. Oppervlakte is 2X4 meter en ca 25 cm diep. Een gedeelte van de vloer gaan wij vullen met tempex. Uiteraard leggen wij plastic in de bekisting.
maandag 18 juni 2018

Funderingsbalk aanleggen voor schanskorven

Aanleggen van fundringsbalk van 40cmx40cmx454
maandag 18 juni 2018

Opbouw plat dak

Opbouw plat dak 1 kamer van 5,5x 4 meter met aansluitend terras van 4x4
maandag 18 juni 2018

Uitbouw zolder skeletbouw

Wij willen graag een uitbouw realiseren op zolder, aan de achterzijde van onze woning (zie bijgevoegde tekeningen). Maten : ongeveer 5. 00 x 4. 00m (20m2) Materialen: houtskeletbouw Tevens willen wij, indien mogelijk, ook door jullie een raam laten vervangen door een deur,zodat deze toegang biedt tot de aanbouw. Graag all in prijs, inclusief afwerking en elektriciteit ( lichtpunten en stopcontacten) Met vriendelijke groet, Suzanne van Mil
maandag 18 juni 2018

Fermacell vloer laten aanleggen

Momenteel wordt mijn woning aan de Admiralengracht gerenoveerd. De vloer van de woning dient geëgaliseerd/uitgevlakt te worden. In het appartement ligt de originele 22mm plankenvloer en in de aanbouw is beton tot ongeveer 2 cm onder de vloerplanken aangebracht. De badkamer en wc hoeft niet mee, daar ligt al beton op zwaluwstaart. Hoor graag welke mogelijkheden er zijn met bijbehorende offerte. Indien gewenst kan locatiebezoek gepland worden. TelEgaliseren Vloer vloer Aantal Eenheid Oppervlakte 73 m2 Benodigd aantal M3 ophoogmateriaal tot dorpel voordeur 3,155 m3
maandag 18 juni 2018

Uitbouw achterzijde

Uitbouw woning achterzijde. 2. 5 x 5 meter
maandag 18 juni 2018

Bestaande uitbouw laten renoveren

Wij zouden graag de bestaande uitbouw willen renoveren. Het gaat hierbij om het plaatsen van een volledig nieuw dak (geïsoleerd en EPDM), plaatsen lichtstraat (4m breed), vervangen van de bestaande aluminium pui (volledig glas) door een kunstof of aluminium pui met 2 openslaande deuren en een normale deur. Stucen van het nieuwe plafond en de bestaande zijmuren. Inclusief aanleg van 8 spotjes en 4 stopcontactpunten ( 2 in iedere zijmuur). Inclusief nette afwerling met de aangrenzende uitbouw van de buren en de schuur. De uitbouw is 5m diep en 6,5m breed (binnenmaten) Alvast dank. Met vriendelijke groet, Paul Willems
maandag 18 juni 2018

Fundering maken voor een tuinhuis

Goedendag, wij zijn van plan om een tuinhuisje achter in onze tuin te laten bouwen, maar hiervoor is een fundering nodig. De oppervlakte bedraagt circa 3 × 4 meter. Graag een offerte. Bij voorbaat
maandag 18 juni 2018

Dakopbouw op plat dak bouwen

Ik wil graag een dakopbouw. De maten van de woning zijn 5. 5m breed en 6. 5 lang
maandag 18 juni 2018

Diverse kleine klussen in de nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een all round klusman voor enige afwerking van onze nieuwbouw woning in Almere Buiten. Het betreft: -Verwijderen binnendeur en verbreden van de doorgang. -Omdraaien lichtschakelpunt. (andere kant van de muur) -Aanbrengen stopcontact in de meterkast, -Evt nader te bepalen timmerwerk (kastenwand) Dit alles zouden wij graag gedaan hebben in de week van 9-13 juli
maandag 18 juni 2018

Uitbouw achter de woning plaatsen

Wij zijn voornemens een uitbouw aan de achterzijde van de woning te laten realiseren van circa 5 meter breed en 2,5 meter diep en zijn daarvoor op zoek naar een realistische kostenopgave.
maandag 18 juni 2018

Portiek renoveren

Portieklatei reparatie en enkele treden van portiektreden/stootranden vervangen/repareren/ en reparatie/vervangen portiekleuning.
maandag 18 juni 2018

Beton storten in een gemaakte kist

Ik zoek een partij die 1 kuub beton kan komen storten in een reeds gemaakte kist in mijn achtertuin. De tuin is zeer goed bereikbaar.
maandag 18 juni 2018

Entresol bouwen

Ik wil een entresol laten bouwen op mijn kamer. De afmetingen van de vide zijn zo'n, 4.20 bij 2 meter, vlak boven de deur. Tussen de deur en het plafond is er een ruimte van 1.40 m. Muren zijn van kalkzand. Gelieve geen steunpaal maar bevestigen aan de 3 aangrenzende muren. Plafond mag niet bewerkt worden in verband met monumentaal pand.
maandag 18 juni 2018

Dakterras aanleggen

Voor onze woning willen wij op korte termijn een dakterras laten aanleggen. De constructie berekeningen en tekeningen zijn hier reeds voor gemaakt. In de bijlage een situatieschets(bij interesse in de klus zullen tekeningen en berekeningen volgen). In overleg moeten er gekeken worden of wij alleen het geraamte inclusief stalen balken gedaan willen hebben of het gehele dakterras inclusief dakhuis.
maandag 18 juni 2018

Woonkamer uitbouwen

Graag willen wij onze woonkamer 2,5 m uitbouwen. Ons huis zelf is 5,5 m breed. Wij willen dan ook graag vloerverwarming laten plaatsen en tegels laten leggen. Ook moet er dan opnieuw gestuukt en geverft worden en graag een nieuwe schuifpui geplaatst worden.
maandag 18 juni 2018

Extra verdieping opbouwen

Wij willen op een platdak een extra verdieping van 4 bij 9 meter
maandag 18 juni 2018

Kruipruimte inspectie

We willen graag een kruipruimte inspectie laten uitvoeren om vast te stellen of er houtrot, zwam, constructie problemen etc zijn. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar en de kruipruimte heeft voldoende bewegingsruimte.
maandag 18 juni 2018

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Voor onze nieuwe woning in Amsterdam zoeken wij iemand die in de maand augustus in staat is de dragende muur die de woonkamer/keuken voor een gedeelte splitst te verwijderen. Verder dient er volgens de aanwezige constructie berekeningen een stalen balk geplaatst te worden die het gewicht wat op de draagmuur viel kan opvangen. Een CAR verzekering is een vereiste. Het is mogelijk de situatie van te voren te bekijken. De constructieberekeningen zijn aanwezig en kunnen worden ingezien.
maandag 18 juni 2018

Zolder isoleren en dakraam plaatsen

Ik zou graag wat informatie willen over de kosten voor het isoleren van onze voorzolder (overloop op bijgevoegde plattegrond, schuin dak) en het bestaande kleine dakraampje vervangen door een groter standaard formaat dakraam.
zondag 17 juni 2018

Terrasoverkapping plaatsen

Graag wil ik bij mijn bestaande schuur een houten terrasoverkapping plaatsen. Afmeting: 2m x 3,5 m hoogte +/- 2,20 m graag een prijs aub
zondag 17 juni 2018

Praktijkruimte bouwen op plat dak

Ik wil graag een praktijkruimte aan huis, van ca 3 bij 3 m in twee verdiepingen op het bestaande platte dak van de schuur. Er moet een eigen opgang komen in de vorm van een trap, onder de carport. Het dak moet aan de linkerzijde schuin naar boven, precies zoals het dak van het huis. Waarschijnlijk is de draagconstructie onvoldoende, dus zal er een extra dragen de constructie gemaakt moeten worden. Er moeten ramen in, en electriciteit, waterleiding en afvoer geplaatst. ( voor een klein toilet, keukentje en verwarming) Ik ben benieuwd welk kostenplaatje hierbij hoort. Ik hoor het graag.
zondag 17 juni 2018

Uitbouwen aan achterzijde woning

Wij willen een achter aanbouw.2. 5 bij 4 meter en benieuwd naar de prijzen bij jullie
zondag 17 juni 2018

Boerderij renoveren

Boerderij uit 1903 renoveren, thans niet bewoonbaar. Nieuwe vloeren BG en 1e verdieping nog bruikbaar. Dak moet geheel vervangen worden. Wij wensen een rieten dak, 2 werkruimten in/aan huis. Er moet 4 meter rechterzijde gesloopt worden.
zondag 17 juni 2018

Prefab dakopbouw opbouwen

We willen een dakopbouw op een plat dak van ons top appartement (2e etage). Dit kan een prefab opbouw zijn, maar moet in ieder geval met een stijl dakpannen dak aan de voorgevel, aansluitend op de opbouwen zoals door de buren gerealiseerd. Voorzijde 2 ramen, achtergevel moet steen(look) zijn, met twee ramen en een deur achter naar het dakterras. Inclusief trap, binnenmuren. De opbouw wordt ongeveer 700 bij 1000 cm. De vergunning is reeds binnen. Tekeningen zijn beschikbaar voor een gedetailleerde prijsopgave.
zondag 17 juni 2018

Uitbouw aan achterzijde

3 bij 5. 70 met lichtstraat van 1. 20 en raam zijkant van 1. 80 bij 1. 20 kunstof met roedeverdeling en betonnen (grijs)dorpels pui voorzijde moet herbruikt worden
zondag 17 juni 2018

Uitbouw twee verdiepingen bouwen

Maten 5x4. Vergunnings is binnen, alle rapporten gemaakt behalve constructie. Met vloerverwarming en aansluitpunten. We willen zsm beginnen. Budget is beperkt.
zondag 17 juni 2018

Funderingherstel

Een scheur van 1 cm tussen muur en plafond door wellicht de fundering.
zondag 17 juni 2018

Aanbouw met kelder bouwen

Ter indictie aan te kopen woning aanbouw achterzijde woning. Breedte: 750 cm Diepte 400 cm Begane grond en verdieping met plat dak Graag optioneel meenemen kelder onder nieuwe aanbouw Globale prijs is in eerste instantie voldoende een indicatie volstaat.
zondag 17 juni 2018

Nieuwbouw Almere

Woning van 8 x 13
zondag 17 juni 2018

Balkons renoveren

In ons gebouw bevat in de natuurstenen vloer van een Frans balkon (voorkant van het gebouw, ongeveer 188 x 68 cm) ) een scheur die over de volledige breedte van het balkon doorloopt. De scheur zit ongeveer 16 cm van de buitenmuur. Tevens zijn er 2 balkons (achterkant gebouw) waarvan de houten draagbalken zijn aangetast. We zoeken hiervoor een vakman die dit kan oplossen.
zondag 17 juni 2018

Heipalen slaan in de tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van heipalen zoals weergegeven op de meegestuurde tekeningen. Onze planning is dat deze werkzaamheden zo snel mogelijk plaats kunnen vinden. Mocht U aanvullende informatie/vragen willen, laat het me weten. Graag zie ik uw reactie tegemoet.
zondag 17 juni 2018

Garage bouwen in de achtertuin

Ik wil graag een garage laten bouwen aan de achtertuin van mijn toekomstige huis. Het gaat om nieuwbouwhuis dat het omstreeks volgende jaar Juni 2019 opgeleverd zal worden. De afmeting van platte dak garage is 3. 5m breed X 8m lang X 4m hoog. De toekomstige houten berging zal afgebroken worden voor een plaats maken voor een garage. Het gebouw zal als casco opgeleverd worden. Zou u graag een globale offerte kunnen maken en naar mij toe sturen?
zondag 17 juni 2018

Nokverhoging realiseren

Lengte van het dak is 7. 58m over 6m willen we een 2 zijdige nok verhoging. Midden op het dak is een schoorsteen aanwezig.
zondag 17 juni 2018

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen graag een aanbouw van de woning van 4 bij 3 we weten alleen nog niet of het van hout of steen moet worden kunnen we beide offertes krijgen.
zondag 17 juni 2018

Funderingsherstel, geen kelder

Technische begeleiding
zaterdag 16 juni 2018

Casco uitbouw achterzijde aanbouwen

Graag zou ik willen weten wat het ons kost om een casco aanbouw te laten bouwen. Deze zou 5 meter breed en 2,5 diep zijn. De schuifpui zou dan over gezet moeten worden.
zaterdag 16 juni 2018

Balkon repareren

Stuc-concurrent, In ons balkon van +- 3,5 m bij 1 m is aan de onderkant een stuk beton losgekomen van ca. 20 bij 15 cm. Deze plek is al eerder gerepareerd geweest. Op een paar andere plaatsen laat ook de bovenste laag beton los (maar geen bewapening zichtbaar). Graag ontvangen we een offerte voor 1. Het repareren van de kapotte delen en 2. Het eventueel opnieuw stucen van het gehele balkon. Met vriendelijke groet,
zaterdag 16 juni 2018

Reparatie van plafond

Ik heb een kleine plafondreparatie nodig in mijn keuken. Een deel van het plafond moet worden vervangen. Geen schilderwerk nodig. Zie foto's.
zaterdag 16 juni 2018

Dakopbouw op plat dak

Wij willen een volledige verdieping op ons platte dak met 3 slaapkamers realiseren. Ik zoek een vakbedrijf die dit voor mij zou kunnen realiseren. De woning is goed bereikbaar.
zaterdag 16 juni 2018

Fundering herstellen door injectie

Ons 100 jaar oude pand in Zeeland staat op een plaat (kleigrond) die gebroken is door verzakking/te hoge grondwaterstand na nieuwbouw in de directe omgeving en incorrecte afwatering. Verzakt op 1 punt bij (in wintertijd altijd onderwater staande) kelder. Injectie harsen of id om gebouw weer terug te liften. Daarna grond eromheen mogelijk verstevigen, advies afwatering mbt kelder. We zoeken een partij die dit voor ons kan regelen.
zaterdag 16 juni 2018

Woonhuis volledig verbouwen

Zonder splitsen dakkapel, douche verplaatsen slaapkamers opknappen hal en gang opknappen vloer eruit woonkamer nieuwe vv aanleggen nieuwe keuken plaatsen en verplaatsen deurpost
zaterdag 16 juni 2018

Uitbouw realiseren

We willen uitbouw. De maat is 4,50 bij 2.50
zaterdag 16 juni 2018

Woning uitbouwen en verbouwen

25 meter Aanbouwen aan de woning. Muren slopen en verplaatsen in de woning, leidingen verleggen. Keuken en badkamer plaatsen en vloer plaatsen. Totale woning nu 100 meter en met aanbouw 125 meter. Graag wanneer mogelijk telefonisch contact opnemen
zaterdag 16 juni 2018

Tussenwoning bouwen

Ik zoek een partij die voor mij een tussenwoning kan realiseren. Het gaat om een woning van 7,5 meter breed en 11 meter lang. Daarnaast wil ik dat de woning ongeveer 9 meter hoog wordt en ik wil ongeveer 225 m2 woonoppervlakte terug zien in de woning.
vrijdag 15 juni 2018

Uitbouwen aan tuinkant

Ik wil in mijn tuin uitbouwen. Het gaat om een stuk van 7x4 meter. Kunstof schuifdeur en glas.
vrijdag 15 juni 2018

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik zoek een partij die mijn muur tussen keuken/woonkamer kan voorzien van H-profiel en verwijderen. Het gaat om een stuk van 3 meter. Het moet vervolgens stuc-klaar worden opgeleverd.
vrijdag 15 juni 2018

Overkapping laten maken

Ik wil een overkapping laten plaatsen van 3 mtr bij 3 mtr. Het geheel is een compleet pakket, met twee vaste wanden.

Partners

Partners van Casius