Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in uw regio.

18819 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, hout log huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 29 mei 2020

Zolder tot o.a. kamer maken

L.S. Wij wonen nu iets meer dan 2 jaar in onze nieuwbouw woning en willen graag de zolder inrichten als toekomstige slaapkamer. De werkzaamheden zullen betreffen: - wanden aanbrengen - de trapruimte ook dichtmaken - in de schuine dakdelen het dusdanig inrichten dat er kledingkast ruimte ontstaat. Ik heb meer foto's en kan deze na response na emailen. Wij willen graag weten wat er mogelijk is en een prijsbegroting/offerte . Wij vernemen graag wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 29 mei 2020

Egaliseren vloer i.v.m. leggen vinyl

Appartement egaliseren ongeveer 75 m² ... geen idee of alle kamers gedaan moeten worden ... graag in overleg.
vrijdag 29 mei 2020

Kelder bouwen onder bestaande woning

Wij willen een kelder inbouwen liefst over de volle breedte van het huis. De woning dateert uit 1991. Liefst 7 meter breed en 7 meter lang indien mogelijk. Het betreft een hoekwoning zonder kruipruimte, zonder kelder. Meerdere mensen bij ons in de wijk hebben een kelder laten bouwen dus vergunning moet geen probleem zijn. Graag advies over wat bij ons bouwkundig mogelijk is, eventuele alternatieven en tegen welke prijs.
vrijdag 29 mei 2020

uitbouw achterzijde woning

Aanbouw achterzijde (6,00 meter breed x 2,50 meter diep) Tussenwoning.
vrijdag 29 mei 2020

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer / sloopbedrijf die voor ons een draagmuur kan doorbreken inclusief de afwerking. Constructieberekening is gemaakt, het rapport is bijgesloten.
vrijdag 29 mei 2020

Erker of Serre aan achterzijde plaatsen

Wij overwegen een erker van 1,5 meter diep en 3,4 meter breed aan een slaapkamer te laten bouwen om hem te vergroten. Er zijn nu 2 grote openslaande deuren naar de tuin in die muur die dan uiteraard komen te vervallen. Een Serre behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Graag advies van een vakman die hier ervaring mee heeft. De woning is al aangekocht maar de sleuteloverdracht is pas in December 2020.
donderdag 28 mei 2020

Trap en trapgat (3e verd.) compleet verplaatsen in bovenwoning uit 1906

Wij willen de trap in de woonkamer (3e verdieping naar 4e verdieping) verplaatsen zodat deze niet meer in de woonkamer staat. Dit kan echter niet overal omdat op de 4e verdieping de zolder begint met schuine kanten. Het betreft een bovenwoning uit 1906. Graag advies van een bouwkundige Aannemer die ervaring heeft met dergelijke situaties.
donderdag 28 mei 2020

Erker met grote ramen tot op de grond bouwen

Uitbouw voorkant: 3,5 meter breed, 1,5 meter diep. Grote ramen tot op de grond. Het liefst met een deur aan de zijkant. Bijgevoegd een eigen ontwerp.
donderdag 28 mei 2020

Verschillende werkzaamheden

ik heb per september de volgende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden in onze nieuwe woonhuis in Hoofddorp, waar ik graag z.s.m van jullie een offerte zou willen ontvangen; 1. zolder verbouwen tot 2 slaapkamer met slaapvides, nok is hoog. slaapvides ook schilderen. 2. spuitverven van de hele woning. 3. paar vloertegels in de keuken plaatsen 4. voorbereidende keukenwerzaamheden; verplaatsen/ aanleggen stopcontacten, water wat stucewerk hoort daar ook bij. 5. verwijderen laminaatvloeren woonlaag 2 en 3. ik hoor het graag van u. Als er vragen zijn ben k bereikbaar
donderdag 28 mei 2020

Overkapping in achtertuin

Geachte, wij willen graag een afdak bij de achtergevel, boven de schuifpui. Van hout, met oranje Hollandse dakpannen, schuin aflopen vanaf de gevel. Het laagste punt 2.20m. Vanaf de gevel 1.80m diep de tuin in, breed 3.45m. De hoek laat ik aan jullie over, maar de achtergevel is max. 3.00m. Bij voorkeur geen staander in het midden, en waterdicht tegen de achtergevel afgewerkt. Het afdak beslaat de breedte tussen de berging en de schutting, en vanaf de gevel tot ongeveer aan het gras. Zie foto. Graag zie ik een prijsindicatie tegemoet.
donderdag 28 mei 2020

Chalet waterpas laten stellen

Heb een Chalet van 75 m2 maar is nu na 15 jaar iets aan het verzakken en zou graag een offerte willen vragen wat dat gaat kosten. Alvast bedankt
donderdag 28 mei 2020

Verwijderen asbest

Verwijdering van asbest golfplaten op een schuurtje. Oppervlakte ca. 26m2.
donderdag 28 mei 2020

Opbouw plat dak

Wij zouden graag een opbouw op het platte deel van ons dak willen, de voorzijde van het huis is al een punt dak de opbouw zal op de achterkant van het huis worden gebouwd en zal dan aan moeten sluiten op het punt dak om zo een extra verdieping te creëren, ook zal er een trap moeten komen van de 1e naar de 2e verdieping. De woning is circa 5,10 meter breed. Bijgevoegd een aantal foto’s het huis met de gele pijlen is de onze, de andere foto’s zij van de buren die bijna allemaal al zo’n opbouw hebben. Mijn buurvrouw is eventueel ook geïnteresseerd.
donderdag 28 mei 2020

fundering en beton

Bij deze wil ik graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van bekisting en storten van fundering voor een woning en een bijgebouw volgens tekening. Dit zal in week 28 of 29 moeten gebeuren. (uiterlijk week 34 op maandag). Valt dit binnen jullie mogelijkheden dan zou ik graag een offerte ontvangen voor de werkzaamheden. Afmetingen voor de woning-fundering zijn circa 22,00 meter x 9,00 meter en van het bijgebouw circa 12,00 meter x 5,00 meter.
donderdag 28 mei 2020

Gemetselde uitbouw achterzijde woning

Wij willen aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren van 2.00 x 6.50 meter. Onze voorkeur gaat uit naar een gemetselde constructie en er kan vergunningsvrij gebouwd worden. De afwerking graag in overleg. Wij hebben vloerverwarming in onze woning, welke we graag willen laten verwijderen. Om vervolgens een nieuwe vloerverwarming te laten aanbrengen en door te trekken naar de uitbouw.
donderdag 28 mei 2020

Serre achterzijde

Wij zouden graag een serre achter onze hoekwoning willen realiseren. Graag advies en prijs. Afmetingen circa 5 meter breed en 3 meter diep. Er is namelijk een bestaande verhoging met ongeveer deze maten. Aan 1 zijde is al een bestaande muur dus de lange zijde moet van glas worden en de andere korte zijde willen we ook van steen.
donderdag 28 mei 2020

Steunbalk in het plafond repareren/vervangen

In het plafond tussen de 2e en de 3e verdieping blijkt ooit een steunbalk te zijn ingekort. Hier lijkt echter ons toilet van de 3e verdieping op te rusten. Graag wil ik samen met de benedenburen advies van een vakman en een prijs om dit bouwkundig te herstellen. Dan kunnen wij dit aan de VVE voorleggen want het moet wel hersteld worden.
donderdag 28 mei 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw zodat de woonkamer groter wordt. Gaat om een ruimte van circa 4 meter breed x circa 2,50 meter diep.
donderdag 28 mei 2020

Reparatie of vernieuwing daklicht

Over ons daklicht heb ik wat vragen. Ter ondersteuning een aantal situatie foto’s: • Het betreft hier 2 daklichten naast elkaar • Er is een lichte helling (15%?) • Ieder daklicht heeft 2 “schuine” vlakken samenkomend in de nok • Elk schuin vlak heeft 3 ramen/glasplaten • De glasplaten zijn 30 minuten brandwerend en doorzichtig en gewapend • De afmetingen van de glasplaten zijn ongeveer 56.5 cm breed, 138 lang en 8 mm dik • Een totaal vlak van 1 vlak met 3 ramen is ongeveer 182 cm breed en 150 cm diep Er treden de volgende problemen op waar wij graag een oplossing voor hebben: Bij daklicht 1: • Zijn 2 ramen gebarsten en moeten dus vervangen worden • Is er op meerdere punten lekkage Bij daklicht 2: • Er is daar condens vorming • Is er ook op meerdere punten lekkage De vraag die wij hebben is dit door reparatie/herstel op te lossen of moet er een geheel nieuwe construktie komen? Bij dit laatste valt natuurlijk aan uw produkt te denken Nog even als laatste, wij willen geen plastic maar wederom doorzichtig glas Ik hoor graag van u
donderdag 28 mei 2020

Een vrijstaande woning bouwen

Wij gaan een optie van 2 weken nemen op een kavel in Heerhugowaard. We zijn op zoek naar een goedkope standaard (catalogus) woning welke op deze kavel gebouwd kan worden. Prefab/Casco. Ons budget voor de woning zelf is tussen de 100K en 150K. Het is een relatief kleine oppervlakte (96m2). In de bijlage kunnen jullie het kavelpaspoort vinden. Kunnen jullie op basis van het kavelpaspoort zeggen wat de mogelijkheden zijn? We willen eigenlijk gewoon een hele goedkope maar schappelijke oplossing waar we alles zelf afbouwen van binnen. Alleen zouden wij graag waterleidingen, elektriciteit en verwarming gelijk in de bouw willen meenemen (als daar geen sprake van is). Wij horen graag van jullie wat de mogelijkheden zijn. Ook zouden wij het fijn vinden als we kunnen schakelen over het totaalkostenplaatje (vergunningen, alles wat er bij komt kijken etc.).
donderdag 28 mei 2020

Verbouwen openhaard ombouw

Het gaat om het plateau om de open (gas) haard. Het rechter deel moet ingekort worden, zodat links en rechts gelijk zijn. De stenen moeten uit het plateau worden verwijderd. De muur en de vloer (waar 1 poot staat) hersteld.
donderdag 28 mei 2020

Roof extension

I am looking for a construction company to expand my house with another floor. Currently the house consists of two floors with a flat roof. I want a complete, wood extension with elektricity and plastering on the inside. The extension needs to be around 25 square meters. Building permit has been already approved! Architectural drawings available upon request.
donderdag 28 mei 2020

Uitbouw achterzijde woning en overige werkzaamheden

Per november 2020 krijgen wij de sleutel van onze aangekochte woning uit de jaren 30 in Haarlem, waar wij de achterkant zouden willen uitbouwen (5 meter breed, 3 meter diep). Daarnaast andere verbouwingen als vloer, muren, badkamer en voorbereiding leidingwerk/elektra voor een nieuw te plaatsen keuken. Eventueel de nieuwe keuken verplaatsen naar de voorkamer en de ruimte van de oude keuken (achterzijde) bij de woonkamer trekken. Graag horen wij de mogelijkheden van een Aannemer die ervaring heeft met dit soort totaal-verbouwingen.
woensdag 27 mei 2020

Vide/tussenvloer in hoge zolder aanbrengen

Onze zolderverdieping heeft een nok-hoogte van meer dan 5 meter. Ik wil een soort van vide/tussenvloer van 31 m2 erin met een trap om zo extra kamers te creëren. Deze moeten voorzien worden van elektra. Eventueel compleet met binnenwanden.
woensdag 27 mei 2020

Deurkozijn in een dragende binnenmuur slaapkamer 1e etage en garage

Ik overweeg een kozijn met deur in een dragende muur tussen woning en aanpandige garage te laten plaatsen. Het idee is dat de vide op de garage als aparte kamer aan de 1e etage van de woning toegevoegd kan worden. De wand zelf lijkt uit grote blokken te bestaan. Zie foto's. Ik vermoed dat boven het kozijn een versteviging aangebracht moet worden. In dit gedeelte loopt een buis voor de verlichting in de garage. Zie foto vide. Deze koppel ik vooraf zelf af en leg dat later opnieuw zelf aan. Het gaat dus om levering en plaatsing van een (stel)kozijn met bovenlicht en opdekdeur met loopslot. Kleur RAL 9010. Belangrijk detail: in de slaapkamer/kantoor ligt een parketvloer. Die mag niet nat c.q. beschadigd worden. Aan de vloerzijde moet dus nauwkeurig gezaagd/gewerkt worden. Er is nog geen draagkracht berekening uitgevoerd.
woensdag 27 mei 2020

Uitbouw achterzijde

Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van circa 5,30 meter breed, 2,50 meter diep en 2,80 meter hoog. (zie tekening). Hoeft niet perse met glazen dak, een lichtstraat mag ook. De bestaande vloerverwarming dient in de aanbouw te worden doorgetrokken. Graag ook installeren 2 dubbele wandcontactdozen en 1 lichtpunt (zowel buiten als binnen) De reeds aanwezige buitenkraan dient verlegd te worden. Binnenmuren en plafond dienen gestuct te worden. Voor de vloer regel ik zelf de plavuizen welke erin gelegd moeten worden. Type buitendeuren is bespreekbaar, schuif- of openslaand.
woensdag 27 mei 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van het huis van 5.77 meter breed x 2 meter diep. Inclusief kunststof kozijnen met dubbele openslaande deuren.
woensdag 27 mei 2020

Balkon dichtbouwen om opbouw te realiseren

We willen het balkon dichtbouwen en omtoveren tot een soort opbouw. De afmetingen hiervan zijn ongeveer 2.5 diep en 5 meter. Het gaat om een casco oplevering, wij zijn benieuwd hoeveel dit gaat kosten.
woensdag 27 mei 2020

Stenen schuur bouwen aan huis

Wij hebben een houten schuur aan het huis vast, van ongeveer 10m2. Deze willen wij afbreken om hier vervolgens een iets grotere stenen schuur te realiseren. Dit gaat dan ongeveer 14m2 worden. Deel van de schuur is een toilet, wij willen in de nieuwe constructie ook weer een toilet laten terug komen, volledig afgewerkt betegeld etc.
woensdag 27 mei 2020

Dakopbouw op de eerste verdieping, zoals bij de buren

Ben geïnteresseerd in een dakopbouw van circa 25 m2 en wil daar graag een offerte voor ontvangen. Huidige situatie is BG met daarop 1 verdieping. vergunning is nog niet aangevraagd maar buren hebben al wel een soortgelijke situatie.
woensdag 27 mei 2020

Uitbouw achterzijde

Uitbouw aan een tussenwoning. Circa 5,00 meter breed en 2,50 meter diep (dus ca. 12,50 m2.) Graag met dubbele openslaande deuren. Woning heeft hete-luchtverwarming wat verlegd moet worden.
woensdag 27 mei 2020

Dakopbouw plat dak

Het gaat hier om een dakopbouw op een woon- winkelpand in Hilversum. Het pand is voorzien van een plat dak. De vergunning hiervoor is reeds afgegeven. Het werk is gelegen in een winkelstraat waar betaald parkeren aan de orde is. Het object is aan de voorzijde bereikbaar. De ketel heeft voldoende vermogen voor de nieuwe situatie. Graag bij dit werk het verplaatsen van de keuken van de oude naar de nieuwe situatie buiten beschouwing laten. Graag ontvang ik voor dit werk (zie tevens bijgevoegde vergunde tekeningen) een vrijblijvende offerte voor de casco dakopbouw, bij voorbaat dank.
woensdag 27 mei 2020

Een tuinkamer met schuur aanleggen

Wij willen graag een tuinkamer met schuur plaatsen. De tuinkamer dient voorzien te worden van schuiframen. De tuinkamer zal een oppervlakte van 8m x 5m met daaraanvast een schuur van 8m x 3m. Wij willen heel graag dat de beton zogezegd doorloopt naar het terras. In de tuinkamer willen wij graag van die schuiframen in een rails. De tuin/schuur graag met Douglas hout. Wat is voor jullie het makkelijkste om dit te realiseren? Eerst de tuinkamer laten plaatsen en dan beton.Of eerst het beton laten doen, met bijvoorbeeld een ijzeren balk voor de rails. Waarna de tuinkamer er door middel van betonankers op geplaatst kan worden. Of eventueel betonpoeren met schroefdraad verwerken in de vloer? Het zou gaan dus gaan om een oppervlakte van 800cmx800cm waarvan 500cmx800cm tuinkamer wordt, en het andere gedeelte tuinhuis/schuur. Het terras komt nog voor de tuinkamer. Dit zal 800cmx300cm. Ik zou hiervan graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen. Met de toelichting wat voor jullie het makkelijkste werkt. Alvast bedankt.
woensdag 27 mei 2020

Vervangen van stalen balk onder voorzijde van 2 huizen

Onder 2 huizen (aan de voorzijde) loopt een stalen balk die aan vervanging toe is. (zie tekening) De offerte dient goedgekeurd te worden door 2 (kleine) VVE's van in totaal 8 bewoners.
woensdag 27 mei 2020

Balkon met betonrot opknappen

Mijn balkon is 1.20 bij 3.00 meter groot. Er blijft vaak water staan op het balkon waardoor de verf er vanaf gaat. Aan de zijkant is er n klein stukje beton weg. Ik wil graag weten wat het ongeveer gaat kosten om het balkon te herstellen.
woensdag 27 mei 2020

Plafond verlagen (40 m2) en daarna graag stucen

We willen graag in onze nieuwbouwwoning ons plafond verlagen. Gaat om het plafond woonkamer en de keuken. Tekening woonkamer + keuken als bijlage toegevoegd. Graag met spots in het plafond. De totale oppervlakte is 40 m2. Graag daarna afwerken door plafond te sctucen
woensdag 27 mei 2020

Dak opbouw Den Haag

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een dakopbouw in Den Haag. Het is de bedoeling om een dakopbouw te plaatsen alszijnde een 4e verdieping (en eventueel een gedeeltelijke vijfde verdieping of dakterras).
woensdag 27 mei 2020

Verbouwklus aan een pand uit 1900

Ik zoek een aannemer voor het uitvoeren van een verbouwing. Objectgegevens:2e verdieping, pand uit ~1900, halfsteens draagmuren, 78m2 Werk om te verrichten: Gedeeltelijk slopen van enkele niet-dragende muren. Plaatsen van stempels ten behoeve van draagmuur ingrepen. Gedeeltelijk verwijderen draagmuren en plaatsen van twee poorten. Verwijderen van gehele vloer van de woning . Ik heb de constructietekening van de te verwijderen muren en te plaatsen poorten en stempels aangebonden. De vergunning is al aangevraagd.
woensdag 27 mei 2020

Raam maken en verbreden in blinde muur

Ik wil 1 raam/kozijn verbreden van 67 cm naar 120 cm. Hoogte is 1.67 En een nieuw raam van 120, bij 1.67. Dit moet gebeuren op de begane grond. Graag zou ik bij beide (nieuwe)ramen het glas in lood behouden zoals de stijl in de rest van de woning.
woensdag 27 mei 2020

Deur verwijderen, muur doortrekken en elders nieuw deurgat maken/ zagen

1- Het betreft het verwijderen van een binnendeur plus kozijn en het dichtmaken van het deurgat met gips blokken. ( stucklaar maken) graag incl. Materiaal etc.. 2- het maken van een deuropening/ gat voor het plaatsen van een nieuwe deur. Hoogte van 265mm en breedte van 100 mm. Betreft een woning uit 2010 met standaard nieuwbouw deuren.
woensdag 27 mei 2020

Draagmuur verwijderen

Ik wil de keuken bij de woonkamer betrekken en daarvoor wil ik een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer later verwijderen en een draagbalk laten plaatsen. Op de plattegrond kun je zien om welke muur het gaat. Het gaat om een overspanning van 3,10 meter. Indien mogelijk wil ik dat de draagbalk in de plafond wordt verwerkt, dus geen zichtbare (afgewerkte) draagbalk. Graag voor beide situaties een offerte.
woensdag 27 mei 2020

Een cementdekvloer ter egalisatie aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een betonnen vloer kan egaliseren. Betreft een vloer van 26 m² in hoogte variërend van 30 mm tot 50 mm.
woensdag 27 mei 2020

Appartement verbouwen in een bestaand pand

Ik heb een casco appartement van 5.00 x 9.60 met wat bewoonbaar moet worden. Overal zit een kruipruimte onder. Er moeten 2 slaapkamers in gebouwd worden, een (open) ikea keuken geplaatst, een kleine badkamer met douche, toilet, wasbak en wasmachineaansluiting moet worden gemaakt. Ook de electra moet worden gedaan (de stoppenkast is wel in orde). Ook een kozijn moet vervangen worden door schuifdeuren, en het glas van 2 andere ramen moet worden vervangen door dubbel glas (past in het kozijn). De spullen voor sanitair, de keuken en het laminaat regel ik zelf, maar voor de wanden etc. dat laat ik graag regelen. De tekening in de bijlage geeft aardig wat houvast. Graag mailen, daar reageer ik vaak snel op.
woensdag 27 mei 2020

Betonnen vloer verlagen, afvoer en evt waterleidingen daarin verleggen en egaliseren

Ik wil mijn betonnen douchevloer verlagen en egaliseren in verband met een door mij ingeschakeld bedrijf te plaatsen nieuwe douchecel en een uit 1 stuk bestaande nieuwe vloer. Ook zal de afvoer in dat kader moeten worden aangepast/verlaagd. Eventuele leidingen in de huidige vloer moeten zo nodig worden verlegd/verzonken. Om een beeld te vormen zie de bijgevoegde foto en bouwtekening van de nieuwe vloer. Aanvullende informatie kan verkregen worden bij de leverancier van de vloer. De vloer is in totaal 90 cm bij 90 cm. De badkamer bevindt zich op de derde verdieping.
woensdag 27 mei 2020

schuur bouwen in de tuin

Ik wil schuur bouwen in de tuin met sandwichpanelen. Grote schuur bouwen, 8 meter lang , 2,7 breed. Ik wil graag tegels als vloer hebben, als ondergrond beton. De wanden en het plafond mogen gemetseld worden. 1 raam mag er in plaatsen. Al het materiaal mag geregeld worden door de vakman, de tuin is toegankelijk.
woensdag 27 mei 2020

2 kamers op zolder creeren met schuifdeur en extra elektra-punten

Op zolder willen wij 2 kamers creeren door de zolder in tween te delen. Hiervoor willen wij geluidsarme en brandvertragende gipswanden laten plaatsen. Ook moet er een schuifdeur komen die in 1 van deze wanden "verdwijnt". Tevens willen wij in de nieuwe wanden een aantal elektra-punten laten aanbrengen. De gehele breedte van de zolder is circa 6 meter en lengte schat ik op 7 meter. De nokhoogte in het midden is 3,60 meter hoog. Er is een dakkapel aanwezig dus hier moet rekening mee worden gehouden.
woensdag 27 mei 2020

Vloer laten egaliseren

Ik wil mijn betonnen vloer laten egaliseren. Het gaat om een vloer van in totaal 63 m2. De vloer is op de eerste verdieping gelegen.
woensdag 27 mei 2020

Grote kelder en een uitbouw

Onder onze jaren-20 woning met grotendeels zand ondergrond willen wij een kelder met woonfunctie; 4 slaapkamers en een douche met wc. Trap naar boven en tevens op de BG een uitbouw waar de woonkamer moet komen met schuifpui naar de tuin. Woning meet momenteel circa 8 meter breed en 11 meter lang. Er is geen achterom. Graag een prijsopgave en advies van een ervaren kelderbouwer.
dinsdag 26 mei 2020

Woonserre achterzijde bouwen

Ik zoek een aannemer die een woonserre kan realiseren aangrenzend aan de tuin achter mijn woning. De afmetingen zijn ongeveer 2,5 bij 4,8 meter. De woning is bereikbaar per achterom. De serre graag met kunststof kozijnen.
dinsdag 26 mei 2020

Balkon laten bouwen aan achterzijde

Wij hebben een rijtjeshuis uit het jaar 2000 en hebben op onze 1e verdieping aan de achterzijde een "frans" balkon (dus alleen een hekwerk en naar binnen openslaande deuren). Wij willen hier een buitenbalkon laten plaatsen wat 2,50 meter uit de achtergevel steekt met een breedte van 4,00 meter. Ik wil advies van de vakman over de constructie en wat het kost. Ik weet niet of ik hier een vergunning voor moet aanvragen.

Partners

Partners van Casius