Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Zaandam

Badkamer betegelen - Tegels - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer laten betegelen, graag over de huidige tegels heen. Het gaat om 30 m2. Graag een prijs inclusief materiaal. Tegels verzorgen wij.


Tegelzetter Assendelft

Offertes tegels in Zaandam aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Zaandam

maandag 30 januari 2023

Vloertegels leggen in badkamer en toilet

In de badkamer en toilet zou ik graag vloertegels willen laten leggen . De vloer afmetingen in het toilet zijn 110 cm bij 84 cm . De vloer van de badkamer is 135,5 cm bij 215 cm . Ik zal me z.s.m. laten informeren door Praxis bij de aanschaf van de benodigde materialen , zodat ik alles in huis heb .


Tegelwerk en betegelen Wormer
dinsdag 03 januari 2023

Tegels op balkon plaatsen

Ik wil graag 5 halve vloertegels tegen balkon zijwand laten plakken en 1 tegel op balkonvloer vervangen, zie voorbeeld. Ik heb nog 5 nieuwe vloertegels


Tegelwerk en betegelen Zaandam
zondag 26 september 2021

Tegels leggen 4m2

Ik zoek een tegelzetter voor de gang (4m2). Wij halen zelf het huidige laminaat eruit, er moeten dus alleen tegels gelegd worden.


Tegelwerk en betegelen Zaandam
woensdag 11 november 2020

Tegelvloer leggen in kleine keuken

Ik wil graag tegels gelegd hebben op de vloer in kleine keuken met oppervlakte van ongeveer 5,56 m.


Tegelwerk en betegelen Assendelft
dinsdag 13 oktober 2020

Vloertegels leggen in kleine keuken

Ik wil nieuwe vloertegels in de keuken laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 5,5 m2.


Tegelwerk en betegelen Assendelft
woensdag 19 augustus 2020

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer laten betegelen, graag over de huidige tegels heen. Het gaat om 30 m2. Graag een prijs inclusief materiaal. Tegels verzorgen wij.


Tegelwerk en betegelen Assendelft
woensdag 29 juli 2020

Badkamer tegelvloer vervangen

Mijn badkamertje lekte en ben daarom bezig de tegels te verwijderen, er zat overal water onder de tegels. Het herstel van de vloer wil ik daarom toch maar uitbesteden. Het is een klein badkamertje van 2 x 3 meter, onder het schuine dak. De tegels lagen direct op het hout. de badkamer is al laag, dus de vloer mag niet veel hoger worden. Het is een oud zaans huisje, dus er zit beweging in. Ik heb behoorlijke haast, ik kan nu al niet meer douchen.


Tegelwerk en betegelen Zaandam
maandag 20 juli 2020

Tegelen badkamer en toilet

Ik wil graag mijn badkamer en wc van zo'n 62 m2 laten betegelen. Ik heb de tegels zelf in huis al. De vloertegel in beide ruimtes is een 60x60 tegel In de badkamer één wand (douche scheiding) voorzien van de 60x60 vloer tegel. De rest is voorzien van witte wand tegel van 70x25. In het toilet is de wand tegel wit 60x30 Zelf voeg en lijm meenemen graag. In de badkamer op afschot tegelen. De vloeren zijn beton de wanden zijn voorzien van een WR gips plaat. In de badkamer en toilet zullen ook een aantal nissen gemaakt worden. Uitvoering kan starten half week 31. Mogelijkheid tot komen kijken is er.


Tegelwerk en betegelen Oostzaan
donderdag 02 juli 2020

Vloer van woning betegelen

Wij hebben een paar maanden geleden een funderingherstel gedaan met vloerverwarming. Wij zoeken iemand die keramische tegels kan leggen In huiskamer keuken gang en kast onder de trap. (72mq) Tegels zijn 60x60. De vloer is voor een groot deel van beton, met vloerverwarming. De aanbouw waar de keuken komt is van hout die we gaan egaliseren. Daar moet dus speciale lijm voor worden gebruikt. Ook willen we keramische tegels 60x30 in de badkamer (5mq)


Tegelwerk en betegelen Zaandam
donderdag 14 mei 2020

Badkamer tegelen

Een badkamer tegelen .Wij hebben tegels van25x40 cm. geen tegel lijm. de tegels zijn er al uit gesloop.


Tegelwerk en betegelen Wormerveer
vrijdag 06 september 2019

Douchecabine opnieuw betegelen en voegen

Wij willen graag de douchecabine deels opnieuw betegelen en voegen/kitten. Oude tegels zitten er nog op. Die moeten ook verwijderd. Het gaat om een oppervlakte van rond 6 a 9 m2.


Tegelwerk en betegelen Wormer
dinsdag 03 september 2019

Badkamer tegelen in visgraat motief

Douche betegelen, wanden achterwand 90 bij 260 en 2 x zijwand 150 bij 230 Toilet betegelen, wanden 90 bij 230 en 2 x zijwand 80 bij 230 En 1 x vrijstaand wandje 1 zijde met de afmetingen 126 bij 200 cm Alles in visgraat tegels door ons zelf aangeschaft tegelgrootte ca 100 bij 300 mm


Tegelwerk en betegelen Koog aan de Zaan
dinsdag 25 juni 2019

Wc en hal betegelen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het betegelen van het toilet, wand en vloer en een halletje vloer. Wandtegels ongeveer 10 vierkante meter en vloer ongeveer 5 vierkante meter. Ik zou graag willen dat het in de eerste week van september gaat gebeuren.


Tegelwerk en betegelen Assendelft
maandag 21 januari 2019

Vloer betegelen

Graag een prijsopgave voor het betegelen van een natuurlijke vloer in wildverband. Er liggen nu tegels en er kan naar mijn mening overheen betegeld worden. Graag een vrijblijvende prijsopgave voor ca. 40m2. De tegels incl lijm voeg enz regelen wij.


Tegelwerk en betegelen Oostzaan
maandag 31 december 2018

Leggen van vloertegels in badkamer

De oude vloertegels uit de badkamer dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Deze tegels liggen nu op hout. Voor de nieuwe tegels dient er eerst een ondervloer gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 6 m2.


Tegelwerk en betegelen Koog aan de Zaan
Offertes aanvragen