Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Woerden

Tegelvloer leggen keuken - Tegels - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelvloer leggen keuken

Wij hebben nieuwe keuken besteld nu willen we nieuwe tegels op de vloer in de keuken en gaat om ongeveer 7 m2 de vloer gaat over in een houten beuken vloer. Bestaande bar gaat er uit


Tegelzetter Oudewater

Offertes tegels in Woerden aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Woerden

zondag 23 juli 2023

Tegels achtertuin

Onze nieuwbouwwoning heeft een achtertuintje van ongeveer 30m2 die we grotendeels willen laten bestraten met betontegels. Er ligt nog geen zand. Een strook van ongeveer 1x4m mag open blijven voor beplanting.


Tegelwerk en betegelen Woerden
zondag 05 september 2021

Tegelvloer leggen keuken

Wij hebben nieuwe keuken besteld nu willen we nieuwe tegels op de vloer in de keuken en gaat om ongeveer 7 m2 de vloer gaat over in een houten beuken vloer. Bestaande bar gaat er uit


Tegelwerk en betegelen Oudewater
dinsdag 13 april 2021

15m² wc betegelen

Vloer en wanden van de wc tegelen, circa 15m². Tegels zijn aanwezig, lijm niet. We zouden het heel graag voor 3 mei uitgevoerd willen hebben, mocht dit mogelijk zijn. Anders zou het eventueel na 7 mei mogelijk zijn, maar voor 3 mei zou ideaal zijn.


Tegelwerk en betegelen Bodegraven
woensdag 03 februari 2021

115m² vloer en 27m² muur betegelen

Het betreft het leggen van 60x60 tegels op de begane grond voor 115 m2 en in badkamer en toilet 27 m2 aan wandtegels 60x20. We willen het werk in september laten uitvoeren.


Tegelwerk en betegelen Zegveld
dinsdag 24 november 2020

Vernieuwen buiten tegelvloer

Goedemorgen, Bij ons bedrijfspand bij de voordeur hebben wij op dit moment zwarte tegels liggen. Bij de opstaprand begint hij nu af te breken zoals u ziet op de foto. Ik denk dat het ongeveer 4 m2. Kunt u een offerte sturen wat het gaat kosten om dit te maken/opnieuw te laten betegelen met soortgelijke tegels? Is het misschien ook mogelijk om op die rand een sierstrip of iets te doen zodat dit in de toekomst niet nog een keer gebeurd? Graag ontvang ik een offerte van u per mail. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.


Tegelwerk en betegelen Linschoten
dinsdag 18 februari 2020

Badkamer tegelen met 2 soorten tegels

Badkamer moet worden betegeld het is 25 vierkante meter aan tegels. Deze zijn 80 x 40 cm en 40 x 40 cm en de installeren van de badkamer. Tegels hebben wij, het voeg en lijm niet, dit laatste laten wij graag door u regelen. De badkamer is van de schoonouders. Het bad en tegels halen wij weg, een muurtje gaan wij slopen en daarna moet alles opnieuw getegeld worden, dit laatste besteden wij graag aan u uit.


Tegelwerk en betegelen Woerden
donderdag 07 november 2019

Spoed: Wandtegels plaatsen +- 65m2 in Woerden

Voor mijn nieuwe woning in Woerden zoek ik een tegelzetter. Betreft 2 badkamers, 1 toilet en een stukje keukenmuur. Netto 65m2. Tegels heb ik: https://tile.expert/nl/tile/IBERO-Porcelanico/Ionic/a/ionic-steel-60x120-rect Werk moet deze maand (voor 2 december) zijn uitgevoerd. De wanden zijn tegelklaar opgeleverd.


Tegelwerk en betegelen Woerden
donderdag 22 augustus 2019

Begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouwwoning wil ik graag tegels laten leggen op de begane grond, de berging en de serre. hier is vloerverwarming aanwezig. Het gaat om ongeveer 97 m2 dat gelegd moet worden. De tegels regelen we zelf.


Tegelwerk en betegelen Kamerik
zondag 14 april 2019

Bijkeuken vloer betegelen

Ik wil graag de vloer van onze bijkeuken laten betegelen. De oppervlakte is ongeveer 7 m2. De ondervloer is beton en de tegels kunnen gelijmd worden. De tegels ter grootte van 45 bij 45 cm worden zelf aangeschaft. Voorkeur voor 2de of 3de week van mei.


Tegelwerk en betegelen Woerden
vrijdag 05 oktober 2018

Keuken betegelen

Ik wil de wanden, 3 stuks, in mijn keuken laten betegelen. Het te betegelen oppervlak is in totaal ongeveer 3,5 m2 groot. Dit dient deels met gladde tegels van 20 x 50 cm te gebeuren en deels met 1 x 1 cm mozaïektegeltjes op matten. De tegels heb ik, de overige materialen, lijm, voegmiddel, gereedschap, niet.


Tegelwerk en betegelen Woerden
dinsdag 03 oktober 2017

Tegelvloer leggen in de keuken en gang

De keukenvloer en gang wil ik laten betegelen, samen ongeveer 10 m2. Tegels van ongeveer 20 x 20 cm lever ik zelf aan. Ook bereid eventueel zelf te mee te helpen. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Tegelwerk en betegelen Woerden
donderdag 31 augustus 2017

Badkamer laten tegelen

Wanden en vloer in badkamer opnieuw tegelen. Er kan waarschijnlijk over de oude tegels heen betegeld worden. Alles is glad. Wanden totaal 18 m2. Vloer ongeveer 6 m2. Ik heb nog niets aangeschaft. De tegels mogen ongeveer 30 x 30 cm worden, voor zowel vloeren als wanden.


Tegelwerk en betegelen Harmelen
maandag 19 juni 2017

Vloertegels op de begane grond aanbrengen

Wij willen in ons huis op de begane grond, de hal-, woonkamer en keuken vloertegels laten leggen. De woonkamer en keuken zijn samen 33 m2 daarbij komt dan nog de hal ongeveer 7 m2 graag wil ik weten wat de kosten zijn van het leggen van de tegelvloer, de tegels moeten gelijmd en gevoegd worden, het is namelijk een huurwoning, dus niet in de cement. Ik wil graag houtstructuurtegels van de Gamma maar deze zijn niet op voorraad.


Tegelwerk en betegelen Harmelen
donderdag 15 juni 2017

Tegelvloer leggen met keramische tegels

Het leggen van keramische tegels op de begane grond in een nieuwbouwhuis. De opleverdatum is waarschijnlijk november/december. Ongeveer 63 m2. In de vloer zit vloerverwarming. Eventueel door u aan te brengen: hoge plinten. We willen dan witte hoge plinten. De tegel is een witte tegel met houtlook van 120 x 30 cm. De tegels en plinten kopen we waarschijnlijk zelf.


Tegelwerk en betegelen Waarder
maandag 12 juni 2017

Opnieuw voegen van badkamertegels

Voor het gedeelte binnen onze douchecabine (ongeveer 3.80 m²) zijn wij op zoek naar iemand die de voegen tussen de tegels kan vervangen. De grootte van de tegels is 20 cm bij 25 cm. Ik zie uw offerte met interesse tegemoet.


Tegelwerk en betegelen Woerden
Offertes aanvragen