Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Weert

Tegelvloer zetten of vervangen - Tegels - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelvloer zetten of vervangen

Oprit van ongeveer 50m2 en terrasaanleg. Betreft renovatie van een bestaande tuin. Wens is om tegels 60x60x6 beton te laten leggen. Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelzetter Maarheeze

Offertes tegels in Weert aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Weert

zaterdag 25 februari 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Oprit van ongeveer 50m2 en terrasaanleg. Betreft renovatie van een bestaande tuin. Wens is om tegels 60x60x6 beton te laten leggen. Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Maarheeze
dinsdag 25 augustus 2020

Badkamervloer betegelen

Ik wil in mijn badkamer (2.40 x 1.70 mtr) nieuwe vloertegels gelegd hebben. Misschien over de bestaande tegels heen, waarbij dan de draingoot en de drempel moeten worden opgehoogd, ofwel met uitkappen van de bestaande tegelvloer. Over de bestaande vloer heeft mijn voorkeur.


Tegelwerk en betegelen Maarheeze
maandag 16 september 2019

Keuken, hal en wc betegelen

Ik wil graag de hal, de wc en de keuken laten betegelen. De hal is ongeveer + plint 7 m2, in de wc (4 m2) wil ik graag vloer en de wanden deels laten betegelen. Ook moet het inbouwreservoir nog gemaakt worden (kunnen jullie dit?). Als laatste wil ik de keuken betegeld hebben 9 m2. De tegels zijn al gekocht. De afmetingen zijn 60 x 60. Ik hoor graag van jullie.


Tegelwerk en betegelen Weert
vrijdag 25 mei 2018

Keramische vloertegels leggen

Ik heb 70-75 m2 keramische tegels gekocht bij Gamma en wil deze 6-7 juli graag geplaatst zien in Weert. Betreft een woonkamer en twee slaapkamers. Graag een offerte hiervan.


Tegelwerk en betegelen Weert
zaterdag 22 juli 2017

Boven het aanrecht tegelen

Ik wil graag ongeveer 2 vierkante meter muur boven het aanrecht betegeld hebben met Wandtegel metro wit 10x20 cm. De ondergrond is glad. Er zit een verflaag of coating op. De tegels, lijm en voegsel is in huis. Bij voorkeur op korte termijn uitvoeren.


Tegelwerk en betegelen Heusden gem. Asten
maandag 03 april 2017

Betegelen van de toiletruimte

Betegelen van wc (wanden) 8,5 m2 achterwand en bij deur kleinere vierkante tegels zijkant grotere tegels. Vloer is niet nodig. Tegels worden over drie weken geleverd.


Tegelwerk en betegelen Weert
donderdag 23 maart 2017

Binnentegels in huis laten leggen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het leggen van tegels in mijn huis. Het betreft een gang van 5 meter lang en 1.5 meter breed. Het is geen rechte gang: er zitten wat bochten in. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn. Graag zou ik nog voor het eind van morgen (vrijdag) een reactie krijgen zodat ik een indicatie heb van de kosten. Vriendelijk bedankt! Hartelijke groet.


Tegelwerk en betegelen Weert
dinsdag 07 februari 2017

Vloertegels in wildverband aanbrengen

Over de hele begane grond in diverse ruimtes wil ik graag vloertegels laten lijmen in wildverband. De oppervlakte is ongeveer 72 m2. De nieuwe tegels moeten over een bestaande tegelvloer heen gelegd worden. Uitvoering is gewenst in eind april / begin mei.


Tegelwerk en betegelen Maarheeze
zaterdag 01 oktober 2016

Tegelvloer over de grindvloer leggen

Ik zit in het aankooptraject van een huis. Hier ligt op dit moment een grindvloer in. Aangezien het eruit halen van de grindvloer bijna onbegonnen werk is, wil ik er graag een tegelvloer overheen laten leggen. Het gaat om de kamer en de keuken (33.3 m2) en de gang (5.4 m2, hier ligt geen grindvloer). Ik wil graag een zwarte antraciet tegelvloer laten leggen met tegels van 60 x 60 centimeter. Ik had graag een offerte ontvangen.


Tegelwerk en betegelen Ittervoort
maandag 04 april 2016

Badkamer- en vloerbetegeling in woningen

Soort tegels: Vloer- en wandtegels Betegelen van: Badkamer en begane grond vloer Oppervlakte: 300 m2 Huidige tegels verwijderen: nee Omschrijving opdracht: in 8 woningen de badkamerwand en vloer lijmen en voor 4 woningen op begane grond vloertegels (30 bij 30) lijmen.


Tegelwerk en betegelen Nederweert
zaterdag 27 februari 2016

Zetwerk van wand- en vloertegels in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting net vóór of net ná de bouwvak wordt opgeleverd. Wij willen daar 120 m² vloertegels in cement laten zetten in de woonkamer, keuken en bijkeuken. Er zit daar dan al vloerverwarming in. De tegelmaat is 80 x 80 cm. Verder willen we in de badkamer de vloer en de wanden laten betegelen, ook zetwerk. De vloertegels hebben daar ook dezelfde tegelmaat. De wandtegels moeten we nog uitzoeken, maar dat wordt een kleiner formaat. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de werkzaamheden.


Tegelwerk en betegelen Heusden gem. Asten
dinsdag 23 februari 2016

Tegelwerk in de badkamer aanbrengen

Ik wil graag de wand- en vloertegels in de badkamer laten vernieuwen. De voorkeur heeft om over de huidige tegels heen te tegelen. De wanden beslaan ongeveer 20 m2 en de vloer 9 m2.


Tegelwerk en betegelen Budel Dorplein
woensdag 07 mei 2014

Kit- en tegelwerk in huis

Ik wil de kitranden bij de kozijnen voor en achter laten vervangen, zowel aan binnen- als aan de buitenkant. Ook wil ik in de keuken vloertegels laten leggen, ongeveer 10 m2. Graag ontvangen wij de indicatie per email.


Tegelwerk en betegelen Weert
woensdag 10 juli 2013

Tegels zetten in badkamer

Badkamer is 2 bij 2,2. 2 soorten tegels (aanwezig). Maat tegels 30x60. Ze moeten gezet worden. We willen geen profielen, het moet strak betegeld worden. Bij 1 soort tegel licht grijze voeg bij de andere een antracietkleurige voeg. In badkamer: inloop douche met lage douchebak, dus daar vloer niet betegeld. In de doucheruimte is een zitje wat betegeld moet worden (gewoon rechthoekig, geen bijzonderheden) en naast doucheruimte is een nis bestaande uit 2 muren met achterkant dus ook recht toe recht aan. Achter de toilet is een driehoekige kolom die aansluit aan het zitje van de douche. Deze moet ook betegeld worden. Voor de rest recht muren. Ik klein raampje in de badkamer en 1 deur.


Tegelwerk en betegelen Budel
dinsdag 05 juni 2012

Badkamer betegelen

Badkamervloer betegelen waarbij de tegels in cement gezet moeten worden. Afmeting ongeveer 2000 x 2400 mm +/- 5m². Badkamerwand betegelen/lijmen, oppervlak circa 2400 x 2400 mm. Met een vlakke wand van 2400 x 2400 mm met wc ombouw en een douche van 2000 x 2400 mm, minus deur, 2000 x 2400 minus raam. Totaal +/-20 m². Graag eerst indicatie daarna offerte met kijken. Tegels koop ik zelf.


Tegelwerk en betegelen Weert
Offertes aanvragen