Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Uithoorn

Tegels vervangen - Tegels - Uithoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegels vervangen

Ik wil een aantal tegels laten vervangen in mijn badkamer. Ik heb zelf de tegels al. Ik wil dat het zo snel mogelijk uitgevoerd wordt.


Tegelzetter Uithoorn

Offertes tegels in Uithoorn aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Uithoorn

dinsdag 21 februari 2023

Tegels vervangen

Ik wil een aantal tegels laten vervangen in mijn badkamer. Ik heb zelf de tegels al. Ik wil dat het zo snel mogelijk uitgevoerd wordt.


Tegelwerk en betegelen Uithoorn
zaterdag 18 februari 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Bourgondische Dallen vieux Medoc banen verband 61 breed / vrije lengtes Tuin Terras buiten, de tegels/lijm/en voegsel zal aanwezig zijn. Stenen worden geleverd over ongeveer 2weken Voor welke toepassing dient de natuursteen?: terras Welke vlakken moeten bekleed worden met natuursteen?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen De Kwakel
dinsdag 11 mei 2021

Betegelen badkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn badkamer opnieuw kan betegelen. Op de vloer komt een keramisch pakket van tegels 123x23 cm. Op de wanden komen tegels van 60x60 cm. Totaal ca 30 m2


Tegelwerk en betegelen Uithoorn
zaterdag 19 september 2020

Badkamer laten betegelen

Ik wil een badkamer laten betegelen, zowel vloer als wand. De materialen: nieuw toilet en badmeubel en wastafel en tegels zijn er al alleen de klus moet geklaard worden, kunt u mij helpen?


Tegelwerk en betegelen Mijdrecht
donderdag 21 mei 2020

Keuken betegelen

Ik wil graag de keuken wand laten tegelen, het gaat om ongeveer 7 m2. Zie de gemarkeerde foto aangehecht. Tegels heb ik al aangeschaft en zijn 13 bij 13 cm. materiaal: keramiek tegels. Onze voorkeur is om geen voeg aan te brengen.


Tegelwerk en betegelen De Hoef
woensdag 21 augustus 2019

Woning betegelen met keramische tegels

Aanstaande november wordt ons nieuwbouwhuis in Uithoorn opgeleverd waarin wij tegels willen laten leggen in de keuken (60 x 60 op 13,5 m2, grijs keramische tegel) en in de woonkamer en hal (150 x 25 op 57,5 m2, keramisch parket tegel). Lijm en voegen worden door de tegelleverancier meegeleverd. Het betreft de vloer op de begane grond, waar vloerverwarming aanwezig is, afgewerkt met een cementdekvloer. Wij zijn benieuwd naar een prijsopgave van het leggen van deze tegels.


Tegelwerk en betegelen Uithoorn
zondag 24 februari 2019

Tegelvloer leggen

Graag wil ik 11 m2 tegelvloer laten leggen. Er zullen tegels van 60 bij 60 cm gelegd moeten worden. Er ligt nu tapijt, de ondervloer zal gecontroleerd moeten worden.


Tegelwerk en betegelen Uithoorn
zondag 06 mei 2018

Tuintegels in cement plaatsen

Ik wil tuintegels met cement laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van 38 m2.


Tegelwerk en betegelen Wilnis
dinsdag 13 maart 2018

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer (15 m2) laten betegelen. De badkamer heeft een vrijstaand bad op pootjes en alleen vloertegels, hier is vrij ingewikkeld om heen te tegelen. Tegels, tegellijm en voegmiddel zijn al aangeschaft en worden over twee weken geleverd. Ik zoek iemand die netjes over de bestaande tegels heen wil tegelen.


Tegelwerk en betegelen Uithoorn
zondag 25 februari 2018

Vloertegels van Praxis laten snijden

Mijn badkamervloer heb ik zelf betegeld, maar ik heb geen tafelzaag machine voor een paar hoeken en smalle stroken. Het zijn Downtown Grey vloertegels van Praxis van 60 x 30 cm en 6 mm dik. Het gaat om twee hoeken en ongeveer 6 smalle stroken.


Tegelwerk en betegelen Uithoorn
zaterdag 24 februari 2018

Badkamer, toilet en keuken betegelen

Tegelzetter gezocht, 15-18 vierkante meter. Badkamer, toilet en keuken. Vloertegels 30 x 30 cm, wandtegels 15 x 15 zijn reeds aanwezig. Profielen om koofjes af te werken zijn ook aangeschaft. Wandtegels zwart voegen. Ik ben flexibel op werkdagen, eventueel ook zaterdag, project kan in delen. Eerst de badkamer. Graag een offerte (met voegmiddelen, voorstrijk en lijm per vierkante meter) en vooraf bezichtigen. Wanden en vloer in badkamer zijn volledig vlakgemaakt. In toilet tegel over tegel.


Tegelwerk en betegelen Mijdrecht
dinsdag 13 februari 2018

Tegels zetten

15-18 m2 tegelen. Deels vloer en wandtegels. Vloer zijn 30 x 30 cm tegels en wand 15 x 15 cm tegels en een aantal sierstrips op de hoeken. Gaat om badkamer, toilet en keuken. Tegels worden door mij zelf aan geleverd, net als de rest van de materialen, zoals strips, voegmiddelen, in overleg welke materialen de voorkeur hebben. Graag vooraf klus op locatie door bespreken. Ik doe zelf al het voorwerk.


Tegelwerk en betegelen Mijdrecht
maandag 01 januari 2018

Keukenvloer en -wand betegelen

Ik krijg morgen de sleutel van mijn huis en mijn klusjesman zegt zojuist af ! In de keuken (3. 5 x 2,5) zou een tegelvloer gelegd worden en tegels tegen de wand. Het is een oud en geen standaard huis, vloer is recht, maar loopt wel wat schuin. Ik ben een vrouw alleen en zoek een ervaren iemand die met me meedenkt, ook of hij over de huidige wand heen kan tegelen enz.


Tegelwerk en betegelen Uithoorn
dinsdag 28 november 2017

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Offerte voor direct herstel van een lekkage. Voegwerk moet opnieuw gebeuren voor grofweg 30 vierkante meter. De badkamer is circa 3 bij 4 meter. Tegels op muur zijn 20 x 40 en op vloer 20 x 20 cm. Kitwerk moet opnieuw gedaan worden voor grofweg 20 strekkende meter. Vanuit verzekering is er al een lekdetectie onderzoek geweest. Voor nu gaat het om het direct oplossen van de lekkage. Als blijkt dat de onderliggende tegels los zitten vanwege de lekkage, dient dit ook te gebeuren.


Tegelwerk en betegelen Amstelhoek
donderdag 23 november 2017

Badkamer betegelen

Ik wil de vloer en wanden betegelen. Oppervlakte is 6 m². De vloer is van beton. Wanden zijn ongeveer 2,30 meter hoog. Vloertegels zijn 60 x 60 cm. Wandtegels 30 x 60 cm.


Tegelwerk en betegelen Mijdrecht
Offertes aanvragen