Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Roosendaal

Tegelvloer op de keukenvloer leggen - Tegels - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelvloer op de keukenvloer leggen

Ik wil graag in mijn keuken tegels laten leggen. Nu ligt er een houten was vloer. Die gaat geschuurd worden en die wordt daarna in de lak gezet. Het gedeelte van de keuken moet worden uitgezaagd en daarin willen we graag tegels leggen. De tegels zijn inmiddels door Praxis afgeleverd. Het gaat om 1.65 bij 1.70 meter.


Tegelzetter Roosendaal

Offertes tegels in Roosendaal aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Roosendaal

zondag 01 mei 2022

Keramische tegels leggen

Wij willen graag keramische tegels laten leggen in visgraatpatroon het gaat om 86M2. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Alvast bedankt.


Tegelwerk en betegelen Fijnaart
maandag 21 juni 2021

Vloer en wandtegels leggen

Ik zoek iemand voor het leggen van 18m2 vloertegels en 15m2 wandtegels. Gaat om nieuwbouw dus hoeft niks verwijderd te worden.


Tegelwerk en betegelen Roosendaal
maandag 05 april 2021

26m2 hal tegelvloer

Ik zoek iemand die een tegelvloer kan leggen over een bestaande tegelvloer in een hal (26m2) van een bungalow. Er worden een aantal nieuwe kunstof CV leidingen (by pass) in de oude tegelvloer gefreesd i.v.m. lekkage oude CV leidingen in de badkamer. Er liggen nu keramische tegels 60x60. Ik wil graag vergelijkbare tegels hiervoor terug.


Tegelwerk en betegelen Sint Willebrord
donderdag 08 oktober 2020

Toiletruimte nieuw sanitair monteren en opnieuw tegelen

Het gaat om Toilet ruimte van 165 bij 100. Dit moet gesloopt worden van tegels en fontein. De nieuwe fontein en wasbak moeten worden gemonteerd en betegelen van muur, wand, vloer. Toilet blijft, alleen komt hier een nieuwe tegelmuur omheen. Tegels en fontein zijn al uitgezocht en regel ik zelf. Sloopwerk graag als optie, wellicht doe ik dit anders zelf. Gaat dus puur om het slopen (als optie), monteren van het sanitair en tegelen van de ruimte.


Tegelwerk en betegelen Roosendaal
vrijdag 28 augustus 2020

Nieuwbouwproject 10 badkamers en 10 toiletten tegelen

Voor de bouw van een nieuwbouwproject wil ik 10 woningen laten betegelen. Het gaat om de badkamers en toiletten. Afmetingen per badkamer/toilet zijn als volgt (per woning): - Wandtegels badkamer ca. 28 m2 - Vloertegels badkamer 4,5 m2 - Wandtegels toilet 4,5 m2 - Vloertegels toilet 1,4 m2 De tegels regel ik zelf, ik wil enkel laten betegelen door de vakman.


Tegelwerk en betegelen Dinteloord
maandag 27 juli 2020

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil graag dat er wandtegels van het merk dumawall laten plaatsen. Deze moeten over de bestaande tegels aangebracht worden. Totaal is de verwerking 21 m2. Graag hierover een offerte.


Tegelwerk en betegelen Oudenbosch
vrijdag 07 februari 2020

WC opnieuw betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor tegels in mijn wc (zie foto). Het is ongeveer 13 m2 wandtegels en de vloer. Tegels moet ik nog kopen, maar waarschijnlijk worden het tegels van 30 x 90 en 30 x 120. Oude tegels moeten er ook afgehaald worden en afgevoerd. En de wc en fonteintje moeten opgehangen worden.


Tegelwerk en betegelen Roosendaal
woensdag 25 december 2019

Vloer opnieuw betegelen van de bijkeuken/schuur

De bestaande vloertegels, 20 x 20 cm., in deze rechthoekige ruimte van 5 x 3 meter zijn plotseling na een 20 tal jaren omhoog gekomen, de helft van de tegels is los gekomen van de betonvloer. Ik denk dat de rest er moet worden uitgehakt. Wij willen deze vloer opnieuw betegeld hebben met vloertegels van 30 x 60 cm. in een licht grijze kleur en gevoegd met een lichte kleur voeg.


Tegelwerk en betegelen Roosendaal
maandag 15 april 2019

Badkamer betegelen

Wij zoeken een tegelzetter om onze badkamer te betegelen. Tegels, lijm, voorstrijk etc. is in huis. Muren circa 25 m2 grond oppervlakte circa 7 m2. Wij zorgen zelf voor al het voorwerk zodat de vakman zo kan starten.


Tegelwerk en betegelen Roosendaal
maandag 12 november 2018

Boven verdieping laten tegelen in visgraat

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om op de 1e verdieping in 3 kamers en gang een tegelvloer in visgraat te leggen. Graag zouden wij willen weten of jullie interesse hebben in deze klus en wat hier de geschatte kosten voor zouden zijn. Onze streven is om de 1e week van december de vloer erin te hebben zitten i.v.m. deadline verhuizing. De tegels zijn reeds aanwezig en zijn 15x60cm keramische houtlook tegels. Afmetingen ruimtes: Kamer1 : 475x273 (~13m2) (enkel rechte muren) Kamer 2: 373x226 (~8,5m2) (Kleine koof in de hoek) Kamer 3: 307x283 (~8,7m2) (enkel rechte muren) Gang: 225 x 90 + 90x30 (~2,3m2) (L-vormig) De ondergrond is in alle kamers een cementdekvloer. Bij tevredenheid is er mogelijkheid tot het leggen van een 60x30 halfsteens verband vloer op de begane grond en eenzelfde visgraatvloer op de zolder Ik hoor graag of jullie interesse hebben en mochten er nog vragen zijn of behoefte om een keer langs te komen om te kijken dan hoor ik het graag.


Tegelwerk en betegelen Roosendaal
woensdag 07 november 2018

Vloertegels badkamer laten leggen

Ivm waterlekkage wil ik een nieuwe vloer in de badkamer laten leggen, zodra afvoer gerepareerd is. Tegels schaf ik zelf aan. Er lagen 24 vloertegels van 30x30cm in. Tevens zou ik graag 2 tegels die als noodluik vh bad fungeerden terug willen laten zetten. Graag zou ik uw vrijblijvende offerte willen ontvangen. Indicatie vloer tegelen schat ik op eind november.


Tegelwerk en betegelen Roosendaal
donderdag 30 augustus 2018

Tegelvloer in de badkamer herstellen of vernieuwen

In onze badkamer (gerenoveerd in 2012) liggen een aantal vloertegels (deels) los en zit er vocht onder. Deze moeten opnieuw gelegd worden. Het betreft circa 6 tegels van 60 x 60 cm. De oorzaak is waarschijnlijk een poreuze voeg, maar een lekkage zou ook kunnen. Idee is: tegels eruit, drogen, onderzoeken oorzaak, oplossen en opnieuw leggen.


Tegelwerk en betegelen Roosendaal
donderdag 02 augustus 2018

Tegels zetten vloer benedenverdieping

De gehele benedenverdieping van 65 m2. Er is al een plavuizenvloer aanwezig, met hieronder vloerverwarming. Hierover willen we tegels leggen van 90x90


Tegelwerk en betegelen Oud Gastel
zondag 27 mei 2018

Tegelvloer op de keukenvloer leggen

Ik wil graag in mijn keuken tegels laten leggen. Nu ligt er een houten was vloer. Die gaat geschuurd worden en die wordt daarna in de lak gezet. Het gedeelte van de keuken moet worden uitgezaagd en daarin willen we graag tegels leggen. De tegels zijn inmiddels door Praxis afgeleverd. Het gaat om 1.65 bij 1.70 meter.


Tegelwerk en betegelen Roosendaal
donderdag 15 februari 2018

Tegels zetten in badkamer

Vloer- en wandtegels laten zetten in de badkamer, de ruimte is ongeveer 2 bij 2 meter en ongeveer 2 tot 2,5 meter hoog. Verwijderen en afvoeren van de tegels willen we ook gedaan hebben, afhankelijk van de kosten.


Tegelwerk en betegelen Oudenbosch
Offertes aanvragen