Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Roermond

Vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer - Tegels - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer

Ik wil de badkamervloer en douchevloer en -wanden laten betegelen. De tegels zijn aanwezig, lijm nog niet. Tegels vloer: 80x80cm, ongeveer 18 m2 Tegels douchevloer en wand: 60x60, ongeveer 15 m2


Tegelzetter Roermond

Offertes tegels in Roermond aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Roermond

zondag 01 november 2020

Tegelen in keuken

4 vierkante meter tegels lijmen in keuken tussen aanrecht en kastjes.


Tegelwerk en betegelen Roermond
maandag 14 september 2020

Badkamer en toilet tegelen

In het kader van een verbouwing wil ik graag de wanden van een badkamer en het toilet laten betegelen. In beide gevallen moet dat voor het grootste gedeelte over bestaand tegelwerk, het stucwerk erboven is gelijkgetrokken, zodat er sprake is van rechte muren. De tegels (moeten nog worden uitgezocht) kunnen dus worden geplakt. De badkamer betreft ongeveer 18 vierkante meter, met achterin een gemetseld zitbankje dat moet worden mee getegeld. Het toilet is ongeveer 14 vierkante meter en hier moet de ombouw van het spoelreservoir worden meegetegeld.


Tegelwerk en betegelen Heythuysen
zaterdag 13 juni 2020

Vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer

Ik wil de badkamervloer en douchevloer en -wanden laten betegelen. De tegels zijn aanwezig, lijm nog niet. Tegels vloer: 80x80cm, ongeveer 18 m2 Tegels douchevloer en wand: 60x60, ongeveer 15 m2


Tegelwerk en betegelen Roermond
woensdag 03 juni 2020

Tegelwerk benedenvloer

We zouden graag de gehele benedenverdieping laten betegelen. Er komt vloerverwarming onder. tevens wordt er een ondervloer van beton gestort. Gaat dus alleen om het leggen van tegels. We schaffen zelf deze tegels aan. Het gaat om een totale oppervlakte van +- 80 m². Betreft de hal, keuken, woonkamer en bijkeuken op de begane grond.


Tegelwerk en betegelen Sint Joost
vrijdag 01 mei 2020

Terrastegels in beton leggen

Hallo , wij willen graag het terras betegelen de tegels zijn 1m-0.50m-2cm dus ze moet in cement worden gelegd. Wat zal hiervoor de prijs zijn voor 18m2? Het is nieuwbouw dus er ligt nu aangewalste grond. Wat zal de totaal prijs zijn?


Tegelwerk en betegelen Sint Odilienberg
maandag 17 december 2018

vloertegels leggen op een woonlaag in nieuwbouw huis

Ik wil in mijn nieuwbouw woning vloertegels laten leggen op een woonlaag waarvan de vloerverwarming behouden moet blijven. Het gaat om een om totale oppervlakte van 65,5 meter voor woonkamer/keuken, gang en slaapkamer. Uitvoering vanwege de logistiek graag in eerste week van februari, dus vanaf maandag 4 februari. Vloertegels moeten nog besteld worden maar verwacht geen problemen met de levering.


Tegelwerk en betegelen Beegden
vrijdag 23 februari 2018

Extra tegels bij plaatsen

Na een keuken aanbouw moeten er nog 7 tegeltjes bij geplaatst worden.


Tegelwerk en betegelen Haelen
zondag 18 februari 2018

Acht tegels bijplaatsen

Na de keukenuitbouw zou ik nog 8 tegels willen plaatsen.


Tegelwerk en betegelen Haelen
woensdag 30 augustus 2017

Vloer van badkamer en toilet betegelen

De bedoeling is dat er een nieuwe tegellaag op de bestaande tegelvloer wordt aangelegd in badkamer en toilet. Indien mogelijk, ik weet namelijk niet of de bestaande tegels wel of niet kunnen blijven liggen. In dat geval hoeven de tegels niet verwijderd te worden (indien nodig kan ik dat zelf doen). De badkamer te betegelen vloer in de badkamer is 1,75 m breed en 1,90 meter lang (circa 3,5 m2), de vloer van het toilet is 1,16 m breed en 0,94 m breed (circa 1,1 m2). De tegels op badkamer en toilet zullen hetzelfde zijn en naar verwachting 30 x 30 cm.


Tegelwerk en betegelen Herten
maandag 31 juli 2017

Tegels leggen in keuken

Ik wil een nieuwe vloer van tegels laten leggen in de keuken. De keuken is 2.50 meter x 2.40 meter. Er is ook een radiator aanwezig waarvan buizen de vloer in lopen. Bijgevoegd een foto als indicatie van de situatie. De huidige vloer is een soort zeil met daaronder een betonnen ondervloer. Graag willen we de vloer in de eerste of tweede week van september klaar hebben. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.


Tegelwerk en betegelen Roggel
woensdag 19 juli 2017

Tegels zetten in diverse ruimtes

Gevraagd een (globale) raming van de benodigde uren en het bijbehorend uurtarief voor het aanbrengen van nieuwe vloer- en wandtegels in badkamer (6 m2) en toilet (2 m2), dit is nu ook betegeld. Waarschijnlijk kan het grotendeels over de huidige tegels worden aangebracht, in de douche ruimte moet dit bekeken worden. In de hal (6 m2) en keuken (20 m2) moeten ook tegels worden gelegd. Tevens verwijderen van de bestaande laminaat vloeren en ondertapijt (26 m2) en het afvoeren van de materialen. Tegels (60 x 30) en lijm zijn aanwezig. Extra stelpost (eventueel later te bepalen) afbreken en herplaatsen van (identiek) nieuw keukenblok. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Tegelwerk en betegelen Roermond
maandag 10 juli 2017

Tegels leggen in de hal, toilet en garage

Tegels leggen in de inkomhal, het toilet en de garage. Betreft zo ongeveer 30 m2.


Tegelwerk en betegelen Roermond
dinsdag 20 juni 2017

Tegelvloer leggen in kamer en keuken

We willen een tegelvloer laten leggen in de hal, huiskamer en open keuken. Het is ongeveer 50 vierkante meter (royaal geteld). De nieuwe tegels zijn 50 x 50 cm groot. Op dit moment ligt er een vinylvloer (eerste vloer) en deze zullen we zelf verwijderen. Onder de vinylvloer ligt beton. Graag ontvang ik op korte termijn een indicatie van de kosten.


Tegelwerk en betegelen Roermond
zondag 07 mei 2017

Woningvloer betegelen

Wij zijn opzoek naar een tegelzetter voor medio augustus 2017 voor het betegelen van onze gang, woonkamer en keuken. Alles op 1 niveau gelegd. De tegels moeten worden gelegd in de cement. De oude vloer wordt verwijderd. Er wordt door ons zelf vloer verwarming gelegd. Oppervlakte is 60 m2 en 40 meter plinten.


Tegelwerk en betegelen Roermond
woensdag 15 maart 2017

Tegels in beton rondom zwembad leggen

In onze tuin willen we graag nieuwe tegels laten leggen in beton rondom het zwembad. Het gaat om ongeveer 60 m2.


Tegelwerk en betegelen Roermond
Offertes aanvragen