Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Papendrecht

Plavuizen laten leggen in de keuken - Tegels - Papendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plavuizen laten leggen in de keuken

Wij willen graag plavuizen in de keuken gelegd hebben en de keuken is ongeveer 8 vierkante meter. En de tegels zijn 61 x 61 cm .


Tegelzetter Alblasserdam

Offertes tegels in Papendrecht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Papendrecht

woensdag 16 oktober 2019

Keramische tegels leggen

Ik ben voor begin 2020 op zoek naar iemand die een keramische houtlook tegelvloer wil leggen op de begane grond. De tegels worden ongeveer 120 x 20 cm. Ook willen we plinten van dezelfde tegels. Het oppervlakte is ruw gezien ongeveer 40 m2. het huidige laminaat en tegels worden door mij verwijderd. De tegels verzorg ik zelf.


Tegelwerk en betegelen Alblasserdam
zaterdag 03 november 2018

Tegelstrook haardombouw uitslijpen en vervangen

Van onze betegelde haardombouw heeft een van de tegelstroken een beschadiging op de hoek. Graag ontvangen wij een prijsopgaaf voor het uitslijpen van de tegelstrook en het op maat slijpen en plaatsen van een nieuwe tegelstrook. We hebben nog enkele nieuwe tegels liggen. Afmetingen tegelstrook 64,5cm x 8,6 cm x 1cm. Zie verder bijgevoegde foto's ter verduidelijking.


Tegelwerk en betegelen Alblasserdam
donderdag 18 januari 2018

Tegelwerk in de douche uitvoeren

Ik wil een douch betegeld en hij moet gevoegd worden. Het is een inloopdouche en we hebben al tegels van de gamma van 40x40. Ze moeten om een gootje geplaatst worden en de omvang is 4 tegels totaal en dat komt neer op 1m2.


Tegelwerk en betegelen Alblasserdam
zondag 24 september 2017

Woonkamervloer betegelen

Ik wil de vloer van de woonkamer, gang en wc laten betegelen. Er zit nu een cementvloer en de hele begane grond van de woning is leeg. De tegels moeten 60 x 60 zijn en het gaat om ongeveer 43-45 m2.


Tegelwerk en betegelen Alblasserdam
maandag 28 augustus 2017

Badkamer betegelen

Ik ben op zoek naar een vakkundige tegelzetter die vanaf maandag 4 december tegelwerk kan plaatsen in onze badkamer. We willen 17 m² wandtegels laten plaatsen van 40 x 25 cm en 5 m² vloertegels van 60 x 30 cm. Er moet om een douchedrain van 80 cm in de vloer worden betegeld. Er is ook een decoratieve bewerkte tegel van 40 x 25 cm. Die willen wij als enkele rij tegels op de wand bij de douche laten plaatsen en achter het badkamermeubel van het plafond tot de vloer. We ontvangen graag uw offerte.


Tegelwerk en betegelen Papendrecht
zaterdag 12 augustus 2017

Tegels in de toilet laten zetten

Ik wil tegels laten zetten in het toilet. De vloer heeft een oppervlakte van 1 m² en de wanden zijn in totaal 7,5 m². Het liefst eind oktober uit te voeren maar eventueel zou het wat later kunnen. De tegels zijn besteld bij Praxis, die gaan we morgen ophalen.


Tegelwerk en betegelen Papendrecht
donderdag 20 juli 2017

Badkamer in een nieuwbouwhuis betegelen

Ik wil graag de badkamer in mijn nieuwbouwhuis laten betegelen. Mijn badkamer is 2 bij 2,5 meter (5 m2). Het plafond is op 2.45 meter, ongeveer. Op de vloer heb ik tegels van 60 bij 60 cm. Op 3 van de 4 muren (1 lange en 2 korte muren); tegels van 60 bij 30 cm. De andere lange muur laat ik stuken. Daarnaast heb ik nog 2 kleine muurtjes bij mijn douche waar mijn douchedeur tussen geplaatst wordt. Hier komen ook tegels van 60 bij 30 cm. De wanden zijn bij elkaar een kleine 20 m2. De oplevering staat gepland voor maart 2018. De tegels en toebehoren verzorg ik zelf.


Tegelwerk en betegelen Alblasserdam
donderdag 02 maart 2017

Plavuizen laten leggen in de keuken

Wij willen graag plavuizen in de keuken gelegd hebben en de keuken is ongeveer 8 vierkante meter. En de tegels zijn 61 x 61 cm .


Tegelwerk en betegelen Alblasserdam
zondag 29 januari 2017

Badkamer betegelen

Wij willen na de zomervakantie onze badkamer opnieuw laten betegelen over de bestaande tegels heen en zijn de kosten aan het berekenen. Wij zullen zelf tegels aanschaffen van vermoedelijk 30 x 60 cm. Het is een badkamer van 2 x 2 meter waar een bad in staat. Alleen de tegels rond het bad moeten eraf, want we willen de vloertegels daarop laten doorlopen. Het gaat om ongeveer 16 m² wandtegels en 3 m² vloertegels. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.


Tegelwerk en betegelen Papendrecht
dinsdag 30 augustus 2016

Balkon opnieuw betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om mijn balkon opnieuw te betegelen. Het balkon is bij oplevering(2010) betegeld. De onderlaag bestaat uit bituum, waarop door de aannemer toetertijd een onderlaag is aangebracht. Deze onderlaag bestaat uit een oranje blokjesvormige mat, waarop een egalisatie laag is aangebracht. De rand rondom is aangesmeerd met een speciaal groen kleurig hechtingsmateriaal. Daarna is het balkon betegeld met dezelfde plavuizen als binnenshuis. (Vorstvrij) Helaas heb ik geen tegels meer extra in mijn bezit, en het bedrijf waar ze destijds gekocht zijn, is helaas failliet. Het betreft het merk Ragno, leisteen zwarte tegels. 30x60 cm. Er is een soort witte lijm laag, vermoedelijk door de voegen naar boven gekomen, waardoor de tegels een witte laag hebben gekregen. Er komt vermoedelijk ook vocht door de voegen naar boven. Dit probleem doet zich niet voor op de randen. Direct op beton betegeld, geen bitumen onderlaag. Kunt u mij een vrijblijvende offerte sturen voor het renoveren van dit balkon? Met en zonder soortgelijke tegels? Indien u foto's wenst van de situatie, kan ik u deze toesturen. Alvast bedankt.


Tegelwerk en betegelen Papendrecht
woensdag 18 mei 2016

Kapotte plavuizen vervangen

Er zijn in de woonkamer 2 gescheurde plavuizen van 60 x 60 cm die vervangen moeten worden. Dit betreft de gesneden tegels op een vloer met vloerverwarming. Nieuwe tegels zijn aanwezig, voegsel niet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Tegelwerk en betegelen Papendrecht
zaterdag 16 april 2016

Verwijderen tegels en opnieuw aanleggen plavuizen

Het verwijderen van tegels op ons buitenbordes (10 bij 10 cm). En het opnieuw leggen van nieuwe buiten plavuizen (20 bij 20/30 cm). Als ook het op nieuw voegen van twee opstaande muurtjes. Ook het vastleggen van een aantal lateien. Als de prijs goed is dan willen ook een aantal buren meedoen.


Tegelwerk en betegelen Papendrecht
zondag 22 november 2015

Badkamer tegelen

De badkamer is 2.36 bij 3.26 meter. Graag laten wij de wanden en de vloer opnieuw betegelen. Dit moet over de oude tegels heen. 1 wand zal een stroken mix gaan worden en 1 wand met witte tegels van 30 bij 60 cm of 20 bij 40 cm. Verder zit er een groot raam en zal er een grote lage douchebak geplaatst worden en een ligbad van 80 bij 180 cm. De rand van het bad dient te worden betegeld. In totaal gaat het om ongeveer 28 m2 tegelwerk.


Tegelwerk en betegelen Papendrecht
woensdag 29 juli 2015

Gedeeltelijke renovatie van de badkamer

De vloer in de badkamer dient iets te worden verhoogd. Bij 1.5 wand dienen de tegels te worden verwijderd. Daarna dient dit op nieuw betegeld te worden inclusief de vloer. De badkamer is ongeveer 3 bi 2 meter.


Tegelwerk en betegelen Papendrecht
donderdag 23 juli 2015

Keuken en hal betegelen

We willen graag de vloer in de keuken en hal laten betegelen met waarschijnlijk 60 x 60 cm tegels. Het gaat totaal om ongeveer 15 vierkante meter. Het gaat hier om een nieuwbouwwoning. Graag de prijs berekenen incl. extra benodigde materialen als lijm en voegsel. Een plattegrond is bijgevoegd.


Tegelwerk en betegelen Alblasserdam
Offertes aanvragen