Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Meppel

Toilet/badkamervloer betegelen - Tegels - Meppel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toilet/badkamervloer betegelen

Ik wil zowel de toilet vloer 1m2 en de badkamer vloer opnieuw laten betegelen. Dit kan over de huidige tegels gelegd worden. Ik zorg zelf voor het materiaal.


Tegelzetter Steenwijk

Offertes tegels in Meppel aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Meppel

woensdag 19 april 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

oud terras hertegelen, oude tegels afvoeren, truinhuisje vernieuwen en verplaatsen, vlonder naast een kleine vijver vervangen Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Steenwijk
zondag 19 april 2020

Badkamertegels vervangen

Betreft het vervangen van de huidige tegelvloer in (kleine) badkamer, inclusief douche en afvoerputje. Totaal oppervlak ongeveer 6 m2. Veel lastige hoekjes door schuin geplaatste douchedeur. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Vloer / wanden plaatsen


Tegelwerk en betegelen Nijeveen
maandag 18 maart 2019

Toilet/badkamervloer betegelen

Ik wil zowel de toilet vloer 1m2 en de badkamer vloer opnieuw laten betegelen. Dit kan over de huidige tegels gelegd worden. Ik zorg zelf voor het materiaal.


Tegelwerk en betegelen Steenwijk
dinsdag 07 november 2017

Badkamer tegelen

Type klus: Wand en vloertegels zetten Welke ruimte: Badkamer Te tegelen: Wanden, Vloeren Geschatte aantal m2 te betegelen: 16 Afmeting nieuwe tegels: Gemiddeld Materiaal van de ondergrond: Gipsplaten Oude tegels verwijderen? : Nee Materiaal verzorgd door: de vakman Eerste werkdag: Z.s.m. Aanvullende informatie: Ik ben opzoek naar iemand die mijn badkamer kan tegelen. Betreffen alleen rechte wanden en de vloer met een drain. De ondergrond waarop getegeld word is aan de wanden groen gips en op de vloer speciale "wedi" platen die geschikt zijn om rechtstreeks op te tegelen. Tegels zijn reeds in bezit en de randen zijn reeds voorzien van kimband. Ik ontvang graag een totaal prijs op basis van bovenstaande gegevens.


Tegelwerk en betegelen Meppel
donderdag 05 oktober 2017

Vloertegels leggen in de woonkamer

In onze woonkamer is een nieuwe cementdekvloer gelegd met vloerverwarming en ik wil er nu 33 m² vloertegels laten leggen. We hebben daarvoor bij Praxis de vloertegel Roberto gekocht van 35,5 x 71 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.


Tegelwerk en betegelen Vledder
zaterdag 10 juni 2017

Badkamervloer betegelen

De badkamer vloer moet betegeld worden. Wij halen de oude tegels er uit en zorgen voor materialen. De nieuwe vloertegels zijn 30 x 60 cm. De vloer is ongeveer 5 m2. Eventueel moeten de muren ook opnieuw betegeld worden. Graag begin juli beginnen.


Tegelwerk en betegelen Meppel
vrijdag 05 augustus 2016

Badkamer tegelen

We willen onze badkamer laten betegelen. De badkamer is 4.25 x 1.80 meter. Het gaat om het tegelen van de wanden tot een hoogte tot iets boven deur. Er zitten twee schuine wanden (zie foto's). We hebben wandtegels van 30 x 60 centimeter. Voor het muurtje voor het bad en het wc-reservoir hebben we mozaïektegeltjes. We wonen net buiten Dwingeloo. We zoeken een tegelaar die in de bouwvak beschikbaar is.


Tegelwerk en betegelen Dwingeloo
donderdag 16 juni 2016

Keramische terrastegels lijmen

Ik wil graag keramische tegels op mijn terras en in mijn serre laten leggen. De twee ruimtes lopen in elkaar over. Keramische tegels zijn 60 bij 60 en 1,8 cm dik. In de serre, 17 m² en 53 m² terras, loopt in elkaar over.


Tegelwerk en betegelen Dwingeloo
maandag 13 juni 2016

Terrastegels op betonvloer lijmen

Op 14 juni wordt een betonnen terrasvloer van 70 m² bij onze woning gestort. Wij willen hier binnenkort keramische tegels van 60 x 60 cm x 1,8 cm op laten plaatsen. Wij hebben de tegels al aangeschaft bij Gamma, maar nog geen lijm. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.


Tegelwerk en betegelen Dwingeloo
donderdag 07 april 2016

Vloertegels badkamer opnieuw leggen

De voegen tussen de vloertegels in de badkamer zijn niet goed meer, waardoor er water onder de tegels loopt. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 2 meter bij 1,5 meter en de tegels zijn ongeveer 50 cm bij 20 cm. Kunnen de tegels er heel uit en op nieuw gelegd worden? Indien dit niet mogelijk is zijn er dan andere mogelijkheden?


Tegelwerk en betegelen Meppel
dinsdag 23 februari 2016

Wandtegels laten zetten

Ik wil graag wandtegels laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 1.5 bij 1 meter.


Tegelwerk en betegelen Meppel
woensdag 03 februari 2016

Vloertegels in de badkamer vervangen

De tegelvloer van 4 m² in mijn badkamer is 20 jaar oud en de tegels klinken hol, ze liggen niet meer goed vast. Ik wil de tegels laten verwijderen en nieuwe laten plaatsen en voegen en de badkamer laten afkitten. Ik zal zelf tegels aanschaffen van 30 x 60 cm. Er zit één afvoer van de douche in de vloer. Ik ontvang graag een offerte.


Tegelwerk en betegelen Steenwijk
vrijdag 21 juni 2013

Badkamer en toilet betegelen

Badkamer en toilet betegelen, in totaal 30 m², in week 26. Tegels zijn besteld. Vloeren en wanden.


Tegelwerk en betegelen Meppel
woensdag 23 mei 2012

Voegen badkamer vernieuwen

Er zijn een aantal voegen in onze badkamer verdwenen en om lekkage te voorkomen zullen deze opnieuw moeten worden ingevoegd. Het betreft een aantal rijen tegels.


Tegelwerk en betegelen Steenwijk
woensdag 26 oktober 2011

Opnieuw voegen tegels badkamer bij raam

Wij zijn op zoek naar iemand die een aantal voegen in onze badkamer (in het raamkozijn) opnieuw kan voegen.


Tegelwerk en betegelen Steenwijk
Offertes aanvragen