Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Leiden

Het plaatsen van tegels op een betonnen ondergrond - Tegels - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Het plaatsen van tegels op een betonnen ondergrond

Ik zoek een tegelzetter die ongeveer 20 à 25 m2 aan tegels kan plaatsen op een betonnen vloer. De tegels haal ik hoogstwaarschijnlijk zelf.


Tegelzetter Oegstgeest

Offertes tegels in Leiden aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Leiden

zondag 10 april 2022

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil de achtertuin voorzien van nieuwe tegels, de schutting moet vervangen worden en ik wil een kleine overkapping.


Tegelwerk en betegelen Oegstgeest
dinsdag 25 januari 2022

Betegelen van het toilet, vloer en achterwand inbouwtoilet

Ik wil graag nieuwe vloertegels in het toilet en tegels op de achterwand van ons nieuwe inbouwtoilet. Ik weet niet zeker of er over de huidige tegels heen betegeld kan worden, zo niet mag de vakman die tegels verwijderen. Dus alleen tegelen en voegen. De achterwand is 88 X 126 hoog, de vloer is 88 X 106. Ik zorg zelf voor de nieuwe tegels.


Tegelwerk en betegelen Oegstgeest
dinsdag 04 augustus 2020

Tegels zetten in huis

Ik wil graag hulp bij de volgende klussen: Afronden van badkamer: zetten van glasmozaiek matjes 30 x 30 cm, 26 st. op de wanden voegen van glasmozaiek matten en de al aanwezige tegels op de wanden, totaal 20 m2 Gangetje 5 m2: zetten van keramische tegels 60 x 60 x 1 cm op de vloer en voegen Toilet 10 m2: zetten van glasmozaiek matjes 30 x 30 cm, 9 st. op de wanden voegen van tegels op de wanden 59 x 33 x 1 cm, totaal 8 m2 zetten van keramische tegels 60 x 60 x 1 cm op de vloer 2,4 m2 en voegen


Tegelwerk en betegelen Warmond
vrijdag 26 juni 2020

Badkamer laten betegelen

Over oude tegels nieuwe tegels plaatsen (al besteld) in lijn met tekening. Tegels bedekken 28m2. Additioneel nieuwe regendouche, wc pot en badkamermeubel installeren (allen al aangeschaft). Ook zit achter 3 tegels vocht, welke vervangen moeten worden. Graag deze 3 onderwerpen afzonderlijk uitsplitsen (indicatie is voldoende) om even uurtarief/meterprijs inzichtelijk te krijgen.


Tegelwerk en betegelen Oegstgeest
donderdag 21 mei 2020

Tegelwerk op begane grond tegelwerk

Wij hebben en nieuwbouw gekocht, met een vloerverwarming. Dit wordt hopelijk rond de week 26-28 opleverend. Wij hebben onze vloertegels gekozen, wij willen een offerte voor de tegelwerk voor de ongeveer 70 m2 begane grond. Del Conca Ob3 180 x 26.5 cm 24OB03R


Tegelwerk en betegelen Oegstgeest
zondag 22 maart 2020

Het plaatsen van tegels op een betonnen ondergrond

Ik zoek een tegelzetter die ongeveer 20 à 25 m2 aan tegels kan plaatsen op een betonnen vloer. De tegels haal ik hoogstwaarschijnlijk zelf.


Tegelwerk en betegelen Oegstgeest
zaterdag 16 november 2019

Leistenen vloer leggen

Voor een nieuwbouwbungalow zoeken we iemand die een vloer wil leggen met leistenen tegels in diverse ruimtes. Ze zijn van langwerpig formaat, waarschijnlijk 60 cm x 80 cm in de kleur taupe. De oppervlakte is ongeveer 100 m2. De periode wanneer we willen beginnen is mei 2020. Tegels moeten nog besteld worden en dit zou ik graag in onderling overleg willen doen.


Tegelwerk en betegelen Roelofarendsveen
woensdag 17 april 2019

Badkamer betegelen

Huis gekocht. De wandtegels halen we er zelf af, maar de nieuwe willen we erop laten zetten. Het gaat om ongeveer 21m2. De tegels hebben we zelf.


Tegelwerk en betegelen Leiden
maandag 04 maart 2019

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer vloer opnieuw laten betegelen, en de oude tegels eruit en zorgen dat putje weer goed loopt. De onderburen ondervinden momenteel lekkage hiervan. Vloertje is ongeveer 1,50 bij 1,50. Ik verzorg zelf de nieuwe tegels.


Tegelwerk en betegelen Roelofarendsveen
maandag 26 maart 2018

Vloertegels in de woonkamer aanbrengen

In onze woonkamer willen we een deel (32 m2) betegeld op nieuwe vloerverwarming (wordt reeds geplaatst). De tegel zijn cementtegels van 60 x 60 cm en komen in de keuken en de entree van de woning.


Tegelwerk en betegelen Roelofarendsveen
dinsdag 13 maart 2018

Wandtegels zetten in keuken

Wij hebben nu een gladde, gestucte muur met een dun laagje waterproof verf. We willen wandtegels van 20 x 50 cm laten zetten van het (brede) keukenblad tot 70 cm daarboven (3 horizontale lagen tegels van 20 + 1 horizontale laag van een tegel die over de lengte gesneden is. Het gaat om 1 lange wand met 3 stopcontacten en 1 korte haakse wand. Er is een afzuigkap geplaatst op 70 cm hoogte. We hebben reeds tegels met patronen aangeschaft en een ander tegel voor het randje. We hebben nog geen keuze kunnen maken voor het op een mooie manier afdekken van het zijaanzicht van de tegels (zichtbaar vanuit de woonkamer). Het gaat om ongeveer 5 m2 maximaal. Het zijn niet dezelfde tegels die ik in huis heb.


Tegelwerk en betegelen Leiden
zaterdag 03 maart 2018

Dorpel verwijderen en vloer herstellen

We hebben een verhoogde dorpel midden in de vloer van de badkamer, waarschijnlijk bedoeld om een douchewand op te plaatsen. Wij willen echter een glazen douchewand van Praxis op een andere plek. De dorpel moet daarom verwijderd worden. Op de plek van de dorpel moet, even hoog als nu de bestaande tegels liggen, iets anders komen, mogelijk een stuk van een vloertegel die we nog extra hebben. Aan het ene uiteinde van de dorpel zijn de tegels aan weerszijden van de dorpel even hoog; aan het andere uiteinde is er een hoogteverschil in verband met de afvoer van het douchewater. Zie ook bijgevoegde foto's.


Tegelwerk en betegelen Leiden
zondag 31 december 2017

Toilet- en badkamervloer betegelen

Graag zou ik de vloer van mijn toilet en badkamer laten betegelen en optioneel een rvs douche goot laten plaatsen. Huidige douche putje zit vast gekit en kan ook blijven zitten. Oude tegels zitten er nog in en kunnen blijven liggen. Toilet betreft 1,2 m2 en badkamer ongeveer 5 m2. Nieuwe tegels zijn grijze of witte tegels van 60 bij 60cm. Graag ontvang ik een offerte.


Tegelwerk en betegelen Oegstgeest
dinsdag 21 november 2017

Achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels

Graag achterwand keuken betegelen. Is al gestucd. Lengte 420 centimeter, hoogte 60 centimeter. Materialen ga ik zelf halen. Graag iemand die eerst langs wil komen.


Tegelwerk en betegelen Leiden
donderdag 26 oktober 2017

Wandtegels in de keuken vervangen door andere tegels

Ik wil een spatwand in de keuken vervangen voor andere tegels. Het gaat om 330 cm lengte en 80 cm hoogte. Ik koop de tegels zelf. Ik wil dit nog in 2017 laten uitvoeren. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte


Tegelwerk en betegelen Leiden
Offertes aanvragen