Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Hellevoetsluis

Tegelvloer leggen en eventueel egaliseren - Tegels - Hellevoetsluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelvloer leggen en eventueel egaliseren

Wij willen tegels, 45 x 45 cm, laten leggen op de begane grond van onze eengezinswoning. Wij hebben zelf de tegels, Vloertegel bruges gris | Bouwmaat, en het is 43 m2 oppervlakte, eventueel met egaliseren. Graag installatie van deze maand.


Tegelzetter Middelharnis

Offertes tegels in Hellevoetsluis aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hellevoetsluis

woensdag 20 september 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Trap (beton) voor split level woning. Zitten nu tegels op, willen we nieuwe tegels op. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Wat wil je bekleden?: trappen Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Hellevoetsluis
vrijdag 11 december 2020

Tegels leggen in gang en toilet

Gang betegelen inclusief toilet van ongeveer 10m2, Betegelen over de oude tegels heen. Voorzien van grijze voeg en grijze kitrand. Tegels zijn al aanwezig; Vloertegel Serenissima Gravity 60x60cm Greige.


Tegelwerk en betegelen Vierpolders
dinsdag 09 juni 2020

badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamer betegeld hebben. 22 m2 Oud tegelwerk is er al af. Het gaat alleen om de wandtegels 30X60 cm (kopen we zelf) En er moet om de stortbak van het toilet nog een ombouw geplaatst worden. En een klein raampje moet worden dichtgemetseld aan de binnenkant.


Tegelwerk en betegelen Hellevoetsluis
donderdag 26 juli 2018

Betegelen van badkamers en WC

Volgend jaar juni zal mijn nieuwbouwwoning worden opgeleverd. Voor het tegelen van de badkamers en toilet zoek ik een vakman. Het toilet op de begane grond is 1.20 bij 1 meter en 2.50 meter hoog. De badkamer op de begane grond is 2 bij 2.53 meter en 2.50 meter hoog. De badkamer op de 1ste verdieping heeft een schuine kant. De oppervlakte van de vloer is 12 m2 en van de wanden ongeveer 12 m2. De tegels heb ik al aangeschaft, de overige materialen dient de vakman mee te leveren.


Tegelwerk en betegelen Oostvoorne
vrijdag 16 maart 2018

Tegelvloer leggen en eventueel egaliseren

Wij willen tegels, 45 x 45 cm, laten leggen op de begane grond van onze eengezinswoning. Wij hebben zelf de tegels, Vloertegel bruges gris | Bouwmaat, en het is 43 m2 oppervlakte, eventueel met egaliseren. Graag installatie van deze maand.


Tegelwerk en betegelen Middelharnis
donderdag 15 maart 2018

Tegelwerk aanbrengen

Ik wil graag voor een oppervlak van 60 m2 tegels laten aanbrengen. Het gaat om tegels van 40 bij 40 cm.


Tegelwerk en betegelen Hellevoetsluis
maandag 12 februari 2018

Tegelvloer lggen

Ik wil mijn beneden vloer zo goed als helemaal laten betegelen. Woonkamer, keuken, werkkamer en hal. Wij hebben keramische houtlook tegels bij jullie gekocht. Er ligt nu laminaat wat wij er zelf uithalen. Of het egaliseren van de vloer eronder nodig is weten wij niet. Het gaat om ongeveer 65 m2.


Tegelwerk en betegelen Oudenhoorn
donderdag 21 december 2017

Begane grond betegelen

Ik wil graag 70 m2 betegeld hebben. Keuken, woonkamer en hal. Het zijn 60 x 60 cm tegels. Gaat hier om een nieuwbouwwoning.


Tegelwerk en betegelen Melissant
maandag 13 november 2017

Keuken betegelen boven het aanrecht

Ik wil tegels laten zetten in de keuken boven het aanrecht 5,30 meter breed en 60 cm hoog. Het zijn rechthoekige tegels 60 cm bij 20 cm er komt een klein randje tussen en dat is bij de maat inbegrepen.


Tegelwerk en betegelen Abbenbroek
woensdag 01 november 2017

Tegels zetten in badkamer

Ik wil graag badkamer met nieuwe tegels zetten. Huidige badkamer moet eruit en komt nieuwe badkamer met nieuwe tegels. In de badkamer lopen leidingen op de muren, die moeten afgetimmerd worden met platen of iets dergelijk. De badkamer is nu deels betegeld. Die tegels moeten eruit en dan nieuwe tegels plaatsen. De vloer en wanden zijn samen 20,7 m2. Graag bellen voor meer info, het is een beetje ingewikkeld.


Tegelwerk en betegelen Hellevoetsluis
woensdag 11 oktober 2017

Keramische houtlook tegels in de woonkamer aanbrengen

Begaande grond evt boven, binnen korte periode


Tegelwerk en betegelen Hellevoetsluis
woensdag 20 september 2017

Vocht achter de tegels in de badkamer verhelpen

In mijn badkamer zijn 2 tegels in de douche verkleurd, waarschijnlijk omdat er vocht achter de tegels zit door poreus voegwerk.


Tegelwerk en betegelen Hellevoetsluis
donderdag 31 augustus 2017

Toilet, doucheruimte en wasmachinehokje betegelen

Betreft een gedateerd appartement dat een upgrade kan gebruiken. Geen vocht in de wanden, dus er kan over bestaande muur/vloer getegeld worden. Totale oppervlakte is 6 m2, precieze afmetingen voor tegels volgt. Graag uw prijsopgave voor arbeid en budget wand/vloertegels. Voorkeur kleur wand: wit (wat grotere wandtegels), op de vloer grote tegels antraciet/zwart. Voor sfeerimpressie van de ruimtes, zie foto's... In de WC moeten de wandtegels er waarschijnlijk uitgehaald worden, omdat er maar voor de helft getegeld is op dit moment.... Kunt u ook die nieuwe tegels mee aanbieden?


Tegelwerk en betegelen Ouddorp
vrijdag 07 juli 2017

Toiletruimte betegelen

Betegelen van vloer en wanden en deze afwerken. De ruimte is nu tot halverwege betegeld. Waarschijnlijk kunnen tegels blijven zitten behalve de vloertegels. Afmeting: circa 94 x 180 cm. Er zit in de ruimte een raampje van circa 45x45. Graag offerte voor wanden egaliseren en betegelen/voegen/kitten en evt strip tbv raamafwerking.


Tegelwerk en betegelen Hellevoetsluis
vrijdag 31 maart 2017

Granieten vloer herstellen en polijsten

Onze dochter is tegen een glazen deur gelopen, waardoor die uit de scharnieren op onze granieten vloer is gespat. Er zitten nu op diverse tegels witte krasjes en putjes. Het is een zwarte glanzende granieten vloer van het type Nero Assoluto van 145 m². We ontvangen graag een offerte voor het repareren, schuren en polijsten van de vloer. Om geen kleurverschil te krijgen zal de hele vloer gedaan moeten worden. We ontvangen graag uw offerte voor de verzekering. Zodra die akkoord gaat, willen we de klus op korte termijn laten verzorgen.


Tegelwerk en betegelen Oostvoorne
Offertes aanvragen