Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Heerenveen

Badkamer tegelen - Tegels - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer tegelen

Wij zoeken iemand die onze badkamer opnieuw wil betegelen of daarbij de helpende hand wil geven. Het zal gaan de vloer en de wanden en de oppervlakte is ongeveer 24 m2. De nieuwe tegels kunnen over de oude tegels heen. We hebben inmiddels tegels met bijbehorende materialen aangeschaft.


Tegelzetter Goingarijp

Offertes tegels in Heerenveen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Heerenveen

dinsdag 05 januari 2021

Gehele beneden verdieping betegelen

Ik wil in contact komen met een tegelzetter voor het betegelen van de begane grond van onze woning. Dit betreft 57 m2. Het moet gebeuren met keramische tegels van 60 bij 60 cm. Het komt op een betonnen ondergrond die her en der nog geëgaliseerd dient te worden. De benodigde tegels zijn al besteld. Er zit geen vloerverwarming in de vloer.


Tegelwerk en betegelen Scherpenzeel
dinsdag 20 oktober 2020

49.2M2 keramische tegels laten leggen van 120x60cm (Januari 2021)

Onze nieuwe woning wordt waarschijnlijk half/eind januari 2021 opgeleverd en dan zouden wij graag het ook als eerste na de oplevering willen laten uit voeren. Het gaat om een ruimte van 49,2 M2 Hieronder nog enkele details: Afmeting tegels; 120 x 60 cm Materiaal; keramische tegels Legpartoon; n.t.b. Concrete vragen: - de kosten voor het leggen van de vloer - welke leg patronen zijn mogelijk - welke technieken gebruiken jullie - plaatsen jullie ook hoekprofielen of andere afwerkingen m.b.t. de deurmat. - hebben jullie rond deze datum nog ruimte in de agenda. Is het trouwens het best om bij een nieuwbouwwoning eerst de vloer te doen, daarna dunpleisterspuiten (of) stucen van de muren en plafond en als volgt het plaatsen van de keuken? Alvast bedankt voor de offerte en jullie antwoorden.


Tegelwerk en betegelen Scherpenzeel
woensdag 29 juli 2020

Beneden verdieping woning betegelen

Ik wil graag de vloer van de beneden verdieping (hal, toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken, zijkamer en serre) laten betegelen met tegels van 60x60. Totaal 105 m2, en de tegels kunnen over de huidige ondergrond geplaatst worden. We hebben de tegels nog niet in huis.


Tegelwerk en betegelen Heerenveen
zaterdag 21 september 2019

Woning betegelen

Ik wil graag de beneden verdieping uitgezonderd de wc en badkamer willen laten betegelen met tegels 90 x 90 cm, is ongeveer 160 m2 .


Tegelwerk en betegelen Heerenveen
woensdag 10 april 2019

Tegels leggen op begane grond

Ik wil graag op de begaande grond (55 m2) van mijn woning tegels van 60x60 laten leggen. De huidige vloer betreft een zand cement dekvloer. Ik schaf zelf de tegels aan. Start werkzaamheden 17 juli.


Tegelwerk en betegelen Lemmer
zaterdag 12 januari 2019

Badkamer tegelen

Wij zoeken iemand die onze badkamer opnieuw wil betegelen of daarbij de helpende hand wil geven. Het zal gaan de vloer en de wanden en de oppervlakte is ongeveer 24 m2. De nieuwe tegels kunnen over de oude tegels heen. We hebben inmiddels tegels met bijbehorende materialen aangeschaft.


Tegelwerk en betegelen Goingarijp
zaterdag 10 maart 2018

Vloer- en wandtegels laten zetten

Ik wil tegels laten zetten over een oppervlak van 40 m2 aan vloer en bijna 35 m2 aan wand. De tegels heb ik nog niet gekozen maar dat moeten wel goedkope tegels zijn.


Tegelwerk en betegelen Heerenveen
zaterdag 17 februari 2018

60 m2 keramische tegels aanleggen

In onze woning moeten er keramische tegels gelegd worden. Het gaan om 60 m2 met voegen van 3 mm. Wij halen zelf tegels, deze zijn van het formaat 60 x 60 cm. Verder is er geen voorwerk nodig en de uitvoering graag ergens in juni.


Tegelwerk en betegelen Scherpenzeel
maandag 29 januari 2018

Keramische vloertegels leggen

Leggen van keramische vloertegels 60 x 60 cm, totaal 152 m2. De huidige ondergrond is beton. Tegellijm aanschaf graag via vakman, de tegels schaf ik zelf aan. Graag in de eerste week van Juli 2018 starten met de klus.


Tegelwerk en betegelen Heerenveen
dinsdag 21 november 2017

Badkamervloer betegelen

Ik wil graag de vloertegels van de badkamer vervangen (circa 8 m2) het toilet en de douchebak zal hiervoor gedemonteerd en opnieuw gemonteerd moeten worden. Ik wil 20 x 20 cm tegels herplaatsen. Het hoeven geen luxe tegels te worden.


Tegelwerk en betegelen Heerenveen
donderdag 19 oktober 2017

Tegels zetten in de keuken boven het aanrecht

Wij zijn opzoek naar een bekwaam tegelzetter voor het aanbrengen van tegels. Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen door Keuken Kampioen en waren in de veronderstelling dat zij ook het tegelwerk zouden doen. Dat bleek echter niet het geval. Zij hebben wel alle materialen geleverd (tegels, lijm en voegmateriaal). Het gaat in totaal om net iets minder dan 3 m2. Het is een nieuw huis, dus geen voorwerk nodig.


Tegelwerk en betegelen Gorredijk
maandag 31 juli 2017

Vloertegels zetten in woonkamer

De tegels worden gezet in een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. Dit gebeurt in de woonkamer met een oppervlakte van 60m2. De tegels worden 60 x 60 cm. Gelieve reactie via mail ivm bereikbaarheid.


Tegelwerk en betegelen Heerenveen
zaterdag 17 juni 2017

Douchevloer herstellen

Ik wil graag mijn loszittende tegels in de douchevloer laten vervangen. De afmeting zijn 117 bij 90 centimeter. Graag wil ik ook dat het water goed af kan lopen naar de afvoer, dit gebeurt namelijk niet goed.


Tegelwerk en betegelen Heerenveen
dinsdag 30 mei 2017

Badkamerwanden betegelen

We willen onze badkamer laten betegelen met tegels op de wanden en de vloer. Wandtegels van 120 x 30 cm, de wanden zijn samen 22 m2. Op de vloer 70 x 70 cm, de vloer is 6 m2. De wanden en vloer zullen gestuct/geëgaliseerd zijn. Voor de bouwvak moet het uitgevoerd zijn.


Tegelwerk en betegelen Scherpenzeel
zaterdag 11 maart 2017

Wandtegels plaatsen na keukenmontage

Op 16 en 17 maart wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Ik heb 5 m² wandtegels van 50 x 20 cm gekocht bij Gamma en wil die nadat de keuken is geplaatst laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.


Tegelwerk en betegelen Oudehaske
Offertes aanvragen