Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Gorinchem

Badkamer tegel over tegel tegelen - Tegels - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer tegel over tegel tegelen

Tegels blijven liggen. Nieuwe tegels bovenop


Tegelzetter Hardinxveld Giessendam

Offertes tegels in Gorinchem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Gorinchem

dinsdag 05 september 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Iets verwerken over bestaande keramische tegels….composiet of weer keramische tegels in een grote maat. Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Hardinxveld Giessendam
vrijdag 21 juli 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Bestaande tegelvloer ligt goed met een enkele beschadiging. Het is ongeveer 40 m2.. wij gaan voor de dunste meest praktische vloer tegels of? Prijs is uiteraard ook belangrijk en levertijd. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Wat wil je bekleden?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Hardinxveld Giessendam
maandag 03 mei 2021

Tegels benedenverdieping

Ik wil graag 65m2 tegels leggen in kamer en doorlopend naar keuken. In de keuken liggen tegels in de kamer houten vloer


Tegelwerk en betegelen Spijk gem. Lingewaal
zondag 02 augustus 2020

Tegelwerk nieuwbouw woning

Ik wil graag de vloer in de keuken, woonkamer en hal op de begane grond laten tegelen, netzoals de overloop en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. Het betreft tegels van 60 bij 60cm. Het betreft een nieuwbouwhuis dus de klus zou pas over een jaar zijn, maar we hebben de offerte nodig voor de hypotheek. Het gaat om 114 m2


Tegelwerk en betegelen Herwijnen
dinsdag 21 juli 2020

Tegels laten zetten in de badkamer

Voor een badkamer renovatie ben ik op zoek naar een tegelzetter (en plafond stucen) die ongeveer 48 m2 aan tegels kan plaatsen. Het betreffen tegels van voornamelijk 30 x 60 en 60 x 60 cm. Een kijk afspraak is mogelijk, 3D model is aanwezig van de gewenste badkamer.


Tegelwerk en betegelen Gorinchem
zondag 10 mei 2020

Tegels leggen

Ik zoek iemand om 31 vierkante meter aan tegels te leggen, alles is aanwezig.


Tegelwerk en betegelen Gorinchem
donderdag 31 oktober 2019

Tegelzetter gezocht voor een benedenverdieping

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter voor de vloer, voor de gehele beneden verdieping van 46 m2. De tegels heb ik aangeschaft, het overige materiaal moet de vakman meenemen. Ik zorg ervoor dat de vloer gereed is om te starten aan deze klus.


Tegelwerk en betegelen Giessenburg
woensdag 17 april 2019

Keukenwand betegelen

Ik wil de achterwand van de keuken laten betegelen. het gaat om ca 7 m2. de ondergrond is gipsplaat, maar er zit wel muurverf op. Tegels schaf ik zelf aan.


Tegelwerk en betegelen Gorinchem
woensdag 05 december 2018

Tegelwerk uitvoeren

Onze keuken, hal, toilet en douchecel moeten worden betegeld. De tegels zal ik zelf bestellen. Het gaat om ongeveer 40 m2.


Tegelwerk en betegelen Almkerk
woensdag 03 oktober 2018

Begane grond nieuwbouw betegelen

Ik ben op zoek naar een specialist die in februari 2019 de vloer in mijn woonkamer, keuken en hal kan betegelen. De tegels zijn aanwezig en het betreft circa 48 m2.


Tegelwerk en betegelen Nieuwendijk
maandag 25 juni 2018

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Wandoppervlakte is totaal 10 m2 meter met tegels van 20 x 40. Vloer is 4 m2 met tegels van 40 x 40 cm. De huidige tegels moeten worden verwijderd en het puin worden afgevoerd.


Tegelwerk en betegelen Leerdam
donderdag 12 april 2018

Badkamer tegel over tegel tegelen

Tegels blijven liggen. Nieuwe tegels bovenop


Tegelwerk en betegelen Hardinxveld Giessendam
zondag 03 december 2017

Marmeren wandtegels plaatsen in de keuken

Onze nieuwbouwwoning is opgeleverd en we zijn deze nu aan het afwerken. We zoeken een tegelzetter die voor ons 4 m² beige marmeren wandtegels van 10 x 10 cm kan aanbrengen in de keuken. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.


Tegelwerk en betegelen Leerdam
donderdag 17 augustus 2017

Woonkamermuur betegelen

Betreft al aangeschafte betontegels (960 x 600 x 12 mm) van Concreet design, welke tegen een woonkamermuur geplaatst dienen te worden in horizontaal tegelverband (doorlopende voegen). Deze kunnen tegen de muur verlijmd worden. 2 tot 3 mm voor de voegen. Kunnen worden gevoegd met grijze kit voor een dergelijk resultaat: Kit en tegellijm zijn nog niet aangeschaft. De bovenste rij tegels komt niet precies uit qua maat. Hier zullen tegels voor verslepen moeten worden. Leverancier raadt diamant slijptol aan voor een mooie rechte rand. Uit een aantal tegels kan boven en onder een reep worden geslepen voor de bovenrand. Het resterende middenstuk is afval (dan kunnen de mooie kanten naar beneden wijzen, en de geslepen kant naar het plafond). De muur is 2.60 meter hoog en 5.40 meter breed ongeveer. Het betreft een rechte, strekkende muur. Geen hoeken, gaten, of nissen om rekening mee te houden. De tegels zijn vanaf week 36 beschikbaar. Deze kunnen tijdelijk in huis worden gestald, dus dat is geen harde begindatum.


Tegelwerk en betegelen Hardinxveld Giessendam
woensdag 22 maart 2017

Badkamer en WC laten tegelen

De oude tegels in de douche en toilet ga ik verwijderen. Hierna dient de vloer en de wanden betegeld te worden. De douche is ongeveer 2 m2 en het toilet ook. De tegels zal ik zelf aanschaffen, de precieze maat van de tegel is nog niet duidelijk.


Tegelwerk en betegelen Gorinchem
Offertes aanvragen