Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Den Helder

Herstellen wand tegelwerk keuken - Tegels - Den Helder

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Herstellen wand tegelwerk keuken

Diverse tegels laten spontaan los, gaat om 60 cm bij 2,5 m in de keuken. Dit wil ik graag laten herstellen.


Tegelzetter Den Helder

Offertes tegels in Den Helder aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Den Helder

donderdag 02 december 2021

Hal en toilet egaliseren en betegelen (7m2)

Wij zoeken iemand die de tegels van de Praxis heel netjes kan plaatsen in ons halletje op de vloer en in het toilet op de vloer en de muren. Onder de oude tegels zal geëgaliseerd moeten worden omdat er een tegel gebarsten is. Tegels eraf halen doen wij zelf, net als de nieuwe toilet plaatsen en de wasbak. Ik schat de totale oppervlakte op een 7m2.


Tegelwerk en betegelen Den Helder
vrijdag 09 oktober 2020

Herstellen wand tegelwerk keuken

Diverse tegels laten spontaan los, gaat om 60 cm bij 2,5 m in de keuken. Dit wil ik graag laten herstellen.


Tegelwerk en betegelen Den Helder
woensdag 23 september 2020

Badkamer tegelen over de bestaande tegel heen

Badkamervloer en badwand betegelen over bestaande tegel heen. 30 x 30cm tegel. Ik heb de tegels, lijm en voegsel. Max 5 m2!


Tegelwerk en betegelen Den Helder
maandag 23 december 2019

Vloer en toilet tegelen

Vloer tegelen van bijkeuken, hal en toilet met keramische tegels van 60*60. Circa 15 m2 in totaal. De vloer is op dit moment vloer.


Tegelwerk en betegelen Callantsoog
dinsdag 29 oktober 2019

badkamers tegels zetten

In onze nieuwe badkamer (4.20 x 3.20) zoeken wij een vakman, die de tegels kan plakken, en voegen. De tegels hebben wij al, in theorie hoeven ze alleen geplakt en gevoegd te worden.


Tegelwerk en betegelen Hippolytushoef
donderdag 02 mei 2019

Keuken wanden betegelen

Ik wil enkele keuken wanden laten betegelen. Betreft boven het aanrecht en achter/opzij van de koelkast. Ongeveer 6m2.f Formaat tegel 15,2x15,2cm Vakman kan direct aan de slag, ik zorg voor de tegels.


Tegelwerk en betegelen Den Helder
woensdag 28 november 2018

Vloertegels laten zetten

In het nieuwe douchegedeelte wil ik graag op de vloer tegels laten plaatsen. De ruimt zal niet groter zijn van 87 bij 87 cm en er dienen kleine antislip tegels geplaatst te worden.


Tegelwerk en betegelen Den Helder
zondag 25 februari 2018

Tegels zetten in badkamer

Wij willen tegels laten zetten in de badkamer. Alleen de wanden moeten moeten betegeld worden. De wanden zijn geëgaliseerd (gipsplaten). De tegels kunnen wij zelf aanschaffen of via de tegelzetter aankopen. Schatting is in totaal ongeveer 23 m2.


Tegelwerk en betegelen Callantsoog
maandag 31 juli 2017

Badkamer vloer tegelen

Ik ben opzoek naar iemand die op korte termij tegels bij ons in de badkamer kan komen plaatsen. De badkamer is Ongeveer 4m2, de vloer is al kaal er hoeft dus alleen getegelt te worden.


Tegelwerk en betegelen Wieringerwerf
maandag 13 maart 2017

Badkamer laten betegelen

In een kleine badkamer moeten de muren opnieuw betegelt worden, tegel 120 x 20 cm en de andere wand met tegels van 60 x 60 cm. Tevens afvoegen en kitten van de vloer.


Tegelwerk en betegelen Den Helder
donderdag 07 juli 2016

Achterwand van de keuken betegelen

Het gaat om het betegelen van een achterwand van een hoekkeuken met daartussen een raam, totaal ongeveer 4 vierkante meter. De tegels uitzoeken in overleg met de tegelzetter (hitte bestendig in verband met gascomfoor). Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.


Tegelwerk en betegelen Den Helder
zaterdag 02 juli 2016

Vloertegels op het balkon aanbrengen

Vloertegels op het balkon aanbrengen. Het balkon is 11 m2. De tegel is 75 x 75 cm. Aanwezige materialen: waterdichte poederlijm 705, 30 kg. Quartsprimer Sopro, voeg WD 706, strip ELTEX recht RVS geborsteld 12,5 x 2700 mm. De tegels en aanvullende materialen schaf ik zelf aan.


Tegelwerk en betegelen Den Helder
donderdag 21 april 2016

Toilet opnieuw betegelen

Ik wil mijn toilet graag opnieuw laten betegelen. Er moeten nieuwe tegels op de wanden en nieuwe vloertegels. Het toilet is ongeveer 1.5 meter x 1.5 meter en de hoogte is 2.50 meter. Er zal tot aan het plafond betegeld moeten worden.


Tegelwerk en betegelen Anna Paulowna
donderdag 11 februari 2016

Verwijderen tegelvoer en tegels leggen

Graag ontvang ik een richtprijs voor het verwijderen van een bestaande tegelvloer van ongeveer 14 m2 en het daarna opnieuw leggen van tegels. Doordat ik nog geen keuze heb gemaakt in de tegelsoort, behoeft dat niet in de opgave te worden opgenomen.


Tegelwerk en betegelen Den Helder
woensdag 21 oktober 2015

Badkamer betegelen

Betegelen badkamer, vanaf 16 december 2015. (overdracht woning is op 15 dec) wandopp ca 30m2, wordt betegeld met 60cm x 30cm tegels. Vloeropp ca 8 m2, wordt betegeld met 60cm x 30cm tegels. Originele betegeling is volgens ons van 2001 (vanuit bouw mee getegeld)? Oi kan er over de oude tegels prima heen getegeld worden. Vóór betegelen wastafels en douchegebeuren verwijderen etc (er is GEEN douchebak oid), Met uitzondering van bad lijkt ons. Hierna weer terugplaatsen, cq vervangend nieuw ophangen. Tekeningen en foto's toegevoegd. - Zelf verzorgen wij de tegels en rest van de benodigdheden Graag een offertes / prijsopgaaf van: - tegelen over tegels, spullen demonteren en monteren - oude tegels verwijderen (vanwege staat) en opnieuw betegelen, spullen demonteren en monteren.


Tegelwerk en betegelen Den Helder
Offertes aanvragen