Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Beverwijk

Badkamer betegelen - Tegels - Beverwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. Het oppervlak is totaal 25 m2. De wanden moeten betegeld worden met tegels van 30 bij 50 cm en de vloer met tegels van 35 bij 35 cm.


Tegelzetter Beverwijk

Offertes tegels in Beverwijk aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Beverwijk

donderdag 24 september 2020

Badkamervloer laten tegelen

Ik wil graag de badkamervloer laten betegelen. Zo’n 6 m2, inclusief afschot douche. Portugese cementtegels met patroon en zijn al aanwezig.


Tegelwerk en betegelen Beverwijk
maandag 20 juli 2020

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen, oppervlak is 31 m2, dekvloer moet erin en een muurtje van cellenbeton met een nis (1m × 2.1m). Ik haal zelf de tegels. Starten rond december. Het gaat dus puur om het betegelen.


Tegelwerk en betegelen IJmuiden
dinsdag 12 mei 2020

Badkamer laten betegelen

Wij willen graag in een bestaande badkamer, de vloer en de muren van de inloopdouche er uit laten halen en opnieuw laten betegelen en extra kitwerk (bijvoorbeeld langs het bad) in de rest van de doucheruimte laten uitvoeren. Ook willen we graag een nieuwe regendouche systeem en de tegels via het bedrijf. De oppervlakte is ongeveer 12 m2. De kitranden zijn slecht, waardoor er water onder is gelopen en de tegels nu langzaam loslaten. Er zal waarschijnlijk schimmel achter zitten. Rond eind juli begin augustus zouden we graag willen beginnen.


Tegelwerk en betegelen Beverwijk
dinsdag 10 maart 2020

Serre betegelen met keramische tegels

Ik wil graag een vloer in mijn serre laten leggen met keramische tegels 75 x 75 x 2 het gaat om +/- 20 m2. De tegels heb ik al, het is de bedoeling om er een soort "2e huiskamer" van te maken! Zodra de tegels geplaatst zijn ga ik de wanden plaatsen!


Tegelwerk en betegelen Beverwijk
maandag 03 februari 2020

Wc tegelen

Ik wil de muren van mijn wc betegelen. Het is 4 a 5 vierkante meter, en de tegels schaf ik zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.


Tegelwerk en betegelen IJmuiden
maandag 16 september 2019

Keukenachterwand betegelen

We willen graag de muur achter de kookplaat betegelen en een laag deel onder het raamstel, is hooguit 5m2 . De tegels lopen door naar de andere muur waar ook nog een klein deel tot aan de grond getegeld moet worden.


Tegelwerk en betegelen IJmuiden
woensdag 17 april 2019

Keuken, hal en wc betegelen, deels wandtegels

Ik wil graag de vloer in de keuken, 2 halletjes en heet toilet laten betegelen. De totale vloeroppervlakte is 20 m2. In de halletjes wille wij eveneens plinten laten aanbrengen. De natuursteen dorpels dienen als afscheiding van de ruimtes. Deels wandtegels (WC en klein stuk keuken). Er ligt nu een tegel in, waarschijnlijk geplakt. Deze halen wij er zelf uit. De te leggen tegels hebben het formaat 75 x 75 cm.


Tegelwerk en betegelen Velsen-Zuid
zondag 23 september 2018

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. Het oppervlak is totaal 25 m2. De wanden moeten betegeld worden met tegels van 30 bij 50 cm en de vloer met tegels van 35 bij 35 cm.


Tegelwerk en betegelen Beverwijk
zondag 20 mei 2018

Tegelvloer in de serre laten leggen

Tegelvloer laten leggen in de serre voor een oppervlak van 16,5 m2. De tegels zijn 218 x 840 mm.


Tegelwerk en betegelen Beverwijk
woensdag 28 februari 2018

Werkruimte betegelen

Ik wil mijn werkruimte laten betegelen, met witte 15 x 15 cm tegels (zelf geregeld). Het gaat om een muur met een hoek van 3.10 x 2 meter, 1.10 x 0.5 meter en 1.80 x 1.90 meter. Dus totaal 10,2 m2. Ik zorg zelf voor het verwijderen van de oude tegels, en zorg dat de muur strak (tegelklaar) is. bevestigingsmateriaal en voegmiddel mag de vakman aanschaffen.


Tegelwerk en betegelen IJmuiden
dinsdag 30 januari 2018

Hal van een rijtjeshuis betegelen

Hal van circa 6 m2 betegelen. Portugese mozaïek tegels (castelo) 15 x 15 cm. Moeten verlijmd worden en na afloop eventueel geïmpregneerd. De huidige ondergrond is beton.


Tegelwerk en betegelen Beverwijk
vrijdag 08 december 2017

Grote badkamer betegelen en zandcementvloer storten

Op dit moment zijn we de hele bovenverdieping van ons huis aan het verbouwen. Onze tegelzetter is door ziekte/omstandigheden niet meer beschikbaar en daarom zoeken wij met enige spoed een vakman voor werk in de nieuwe badkamer. De oude tegels zijn al weg, de afvoer ligt al en de nieuwe wanden zijn geplaatst. Er moet een zandcementvloer worden geplaatst en een vloerdrain. Daarna moet er in totaal 50 m² tegelwerk worden aangebracht met diverse afmetingen. Grote tegels op de vloer en op enkele wanden. Bij het toilet en in de douche tegels met 'brick-model'. Alle tegels zijn al binnen. We hebben foto's al impressie bijgevoegd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.


Tegelwerk en betegelen Beverwijk
zondag 05 november 2017

Badkamer opnieuw betegelen

Ik zoek iemand die mijn vloer in de badkamer (2,50 x 2.00 meter) wil betegelen. Oude tegels kan ik zelf verwijderen. Er is waterlekkage geweest, die verholpen is. Graag advies: kunststof of tegels (houten vloer). Er zit een bad in en een douchecabine, wat een inloopdouche moet worden.


Tegelwerk en betegelen IJmuiden
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer en toilet tegelen

We willen de badkamer met de afmeting 270 lang en 216 breed, 260 hoog betegelen met 30 x 60 centimeter tegels. We hebben 2 kleuren tegels besteld. Voor de vloer en de lange wand grijs en de overige wanden wit. Tegelen graag tot aan plafond. De tegels zijn gerectificeerd; 10,0 en 9,3 millimeter dik. Het egaliseren van de badkamervloer: Op de vloer lagen tegeltjes, deze zijn al verwijderd. Het toilet heeft de afmeting 150 centimeter breed en 116 centimeter lang, ook 260 hoog, Ook hier willen we 2 in kleuren betegelen. De vloer en de achterwand van het toilet betegelen met grijze en overige wanden met witte tegels. Tegelen ook hier tot aan plafond. Misschien dat wij nog een nis in de achterwand willen met dan witte tegels. Materialen zullen aanwezig zijn, behalve het kimband. Mogelijk op uw advies nog aanvullend kit en voegmiddel aan te schaffen. De uitvoering bespreken we in nader overleg. Graag nu uw globale indicatie en na een eventuele bezichtiging gedetailleerd.


Tegelwerk en betegelen IJmuiden
zondag 30 juli 2017

Badkamervloer tegelen

De vloer van de badkamer tegelen. Afvoerputje moet een afvoergoot worden. Geen sloop werkzaamheden, geen afvoer vuil, materiaal aanwezig. Tegels 40 x 40 cm. Oppervlakte 4 m2. Appartement 1e verdieping. Ik krijg op 10-09 de sleutel, zou het fijn vinden als het dan heel snel kan.


Tegelwerk en betegelen IJmuiden
Offertes aanvragen