Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Bergen op Zoom

Wand en vloertegels leggen badkamer. Vloertegels leggen in woonkamer, keuken en 2 slaapkamers. - Tegels - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Wand en vloertegels leggen badkamer. Vloertegels leggen in woonkamer, keuken en 2 slaapkamers.

Witte wandtegel badkamer 60x30 te plaatsen. Vloertegels 120. X 19 houtmotief te plaatsen in wildverband in badkamer, keuken, woonkamer en 2 slaapkamers.


Tegelzetter Scherpenisse

Offertes tegels in Bergen op Zoom aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Bergen op Zoom

donderdag 21 september 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Een woonkamervloer van 52 m2 met antieke estrikken 20x20 aanbrengen. Deze tegels zijn niet maatvast en zullen dus in dikbedmortel of specie aangebracht moeten worden. Ruimte vloer is 4 cm dikte tegel is tussen de 2 en 3 cm


Tegelwerk en betegelen Oud Vossemeer
zondag 07 mei 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

vlakken. natuurstenen tegels 100x100 cm in serre , ondervloer beton , daarlieten nu betontegels 60x 60 cm in 4 cm zand . opp 3,5 x 5,5 meter rondom 1 cm open dilletatoevoeg en een centrale dilatatie voeg van 5 mm Om welke toepassing gaat het?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Wat wil je bekleden?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Bruinisse
maandag 06 juni 2022

Wand en vloertegels leggen badkamer. Vloertegels leggen in woonkamer, keuken en 2 slaapkamers.

Witte wandtegel badkamer 60x30 te plaatsen. Vloertegels 120. X 19 houtmotief te plaatsen in wildverband in badkamer, keuken, woonkamer en 2 slaapkamers.


Tegelwerk en betegelen Scherpenisse
maandag 07 februari 2022

96 m2 aanleggen van graniet tegel

ik zoek een tegelzetter die op de begane grond en op de 2de etage kan betegelen. Het gaat in totaal om 96 m². Het is een nieuwbouwwoning dus er kan gelijk geteld worden. Het zijn granieten tegels die ik al gekocht heb. Woning wordt eind maart opgeleverd dus begin april hiermee van start gaan.


Tegelwerk en betegelen Hansweert
donderdag 27 januari 2022

Wanden in de keuken betegelen 5 a 6m2

Wij zoeken een vakman voor het betegelen van wat wanden in de keuken. Het gaat om 5 a 6m2. De aanschaf van de tegels doen wij zelf. Het huis waar het werk uitgevoerd moet worden is net over de grens van België.


Tegelwerk en betegelen Ossendrecht
vrijdag 13 augustus 2021

Tegels leggen in hal en toilet op benedenverdieping 19m2

Betreft vloertegels in de hal en toilet. We willen graag dat de tegels door lopen vanuit hal in toilet zodat het 1 geheel is zonder drempels. Oppervlakte is in totaal 19m2.


Tegelwerk en betegelen Yerseke
zaterdag 14 november 2020

Tegels in keuken en hal plaatsen

Ik wil graag tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Totaal 17 m2 + kader voor watermeterput aan voordeur met daarin een voetmat. Afmetingen watermeterput = 91 x 51,5 cm.


Tegelwerk en betegelen Putte
vrijdag 02 oktober 2020

Vloertegels aanleggen en plint in kamer, keuken en hal

Wij willen vloer tegels laten leggen in de woonkamer , keuken en hal in onze nieuwbouw woning met vloer verwarming. Tegels 60 X 60 en plint. ongeveer 51m2 . incl.flexibele lijm , kit en voeg.


Tegelwerk en betegelen Hansweert
woensdag 23 september 2020

Stoepje voor voordeur en voorruit tegelen in cement

Voor mijn huis liggen natuurstenen tegels. Hier zijn enkele tegels gebroken. Hierom moet dit stukje opnieuw bestraat worden (tegels in cement). Dit mag over de oude tegels heen, of de oude eruit slopen en dan opnieuw tegelen. Het gaat om stukjes van 270*133 en 3,50*78. Zo'n 6,5 vierkante meter. Graag een all in offerte (incl. tegels zelf (natuursteen, grijze tegels in grote rechthoek vorm). Vergelijkbare tegels zoals op de foto's van natuursteen, dus geen beton).


Tegelwerk en betegelen Bergen op Zoom
maandag 17 augustus 2020

Tegelvloeren aanhelen

in de woonkamer moet een rand van de vloer aan geheeld worden. De tegels hebben we - ik schat dat het ongeveer een halve dag werk is Het gaat om ongeveer 3 tot 4 vierkante meter. Als het werk ons bevalt willen wij graag nog meer ruimtes betegelen. Kunt u ons helpen?


Tegelwerk en betegelen Bergen op Zoom
zaterdag 11 juli 2020

Achtertuin betegelen

Ik wil 42 vierkante meter tegels laten leggen in onze tuin. Als het kan met tegels erbij die we uit kunnen kiezen, 30x60. Als dit niet kan dan regelen we de tegels zelf. Wij halen de oude tegels er zelf uit.


Tegelwerk en betegelen Bergen op Zoom
maandag 22 juni 2020

Badkamer tegels zetten

Ik zou graag mijn badkamer willen laten betegelen. De wanden zijn in totaal 21 m2. De vloer moet misschien ook betegeld worden, deze is 3.5 m2. Ik ga de huidige tegels er zelf uit hakken. Ook de tegels die geplaatst moeten worden ga ik zelf aanschaffen.


Tegelwerk en betegelen Bergen op Zoom
dinsdag 14 april 2020

Vloer betegelen begane grond

Ik heb een nieuwbouw rijtjeshuis wat rond september zal worden opgeleverd. Op de begane grond wil ik de gehele verdieping, met uitzondering van toilet en warmetepompkast, een tegelvloer willen. Dit is ongeveer 42 m2 oppervlakte. De maten van de keramiek tegels zijn 1 x 60 x 60 cm. De tegels heb ik al besteld. Bij de keuken is het de bedoeling dat de tegels tot de eerste pootjes van de keukenkasten komen, en dus niet helemaal doorlopen.


Tegelwerk en betegelen Oude-Tonge
zondag 27 oktober 2019

Wand- en vloertegels in hal, wc en douche plaatsen

Wij zoeken een tegelzetter die eind november onze hal, WC en douche kan betegelen. Tegels en lijm zijn besteld en worden 3e week november geleverd. Douche en hal/wc zijn dan ook gereed om betegeld te worden. Werk moet uiterlijk 13 december uitgevoerd zijn. Gaat om 40 m2.


Tegelwerk en betegelen Bergen op Zoom
dinsdag 20 augustus 2019

Leggen natuursteen vloer in meerdere vertrekken

Wij zouden graag de vloer in de woonkamer, keuken, hal en toilet opnieuw aanleggen als ook het toilet vernieuwen. Vloer zelf eruit doen. Tegels moeten nog voorzien worden. Graag hadden wij een natuursteen gehad. Maat 40 x 40 ongeveer. Het gaat hier om circa 45 m2.


Tegelwerk en betegelen Ossendrecht
Offertes aanvragen