Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Almelo

Badkamer betegelen - Tegels - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die bij mij een badkamer wil betegelen. Het gaat om het betegelen van wandtegels met een oppervlakte van ongeveer 23 m2. De tegels zijn 40 bij 120 cm.


Tegelzetter Almelo

Offertes tegels in Almelo aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Almelo

donderdag 31 augustus 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

96 m2 vloertegels op de begane grond tegels zijn 100x100


Tegelwerk en betegelen Nijverdal
dinsdag 19 januari 2021

Tegels zetten in keuken en sanitaire

Ik wil graag wand en vloer tegels laten zetten in de keuken en sanitaire. 13 m2 vloer tegels. En voor dezelfde plaatsen ook de wandtegels.


Tegelwerk en betegelen Almelo
woensdag 22 juli 2020

Tegelwerk badkamer

Na lekkage, moet het tegelwerk in de douche en toiletruimte vervangen worden. Tegels wit afmeting 60 x 30 cm. Totaal 11 m2. Bekisting graag meenemen. De offerte moet eerst bij de verzekering ingediend worden.


Tegelwerk en betegelen Wierden
donderdag 23 april 2020

Opnieuw betegelen inloopdouche

Na een lekkage willen wij onze inloopdouche opnieuw laten betegelen. Het zou gaan om ongeveer 8m2 tegels, zowel de wanden (4x) als de vloer. Het verwijderen van de bestaande tegels en het leveren van de nieuwe tegels zullen we in overleg zelf doen, of ook uit laten voeren.


Tegelwerk en betegelen Westerhaar
vrijdag 15 november 2019

Benedenverdieping betegelen

Ik wil graag de hal, woonkamer, keuken aan 1 stuk getegeld hebben, oppervlakte is 48 vierkante meter, tegels zijn ca. 90 bij 20 cm. We maken gebruik van vloerverwarming.


Tegelwerk en betegelen Almelo
zaterdag 20 oktober 2018

Vloertegels plaatsen

Ik zou graag mijn benedenverdieping willen laten betegelen. Het gaat om 65 m2. De tegels zijn 30 bij 60 cm. Het gaat om vloertegels die op hout lijken. Lijm en voeg moet de vakman regelen.


Tegelwerk en betegelen Hellendoorn
donderdag 12 juli 2018

Tegelwerk in toilet aanbrengen

Wandtegeltjes plaatsen in het toilet, totaal circa 6 m2, deels op bestaande tegelwand (nieuwe tegels zijn al aanwezig).


Tegelwerk en betegelen Gramsbergen
dinsdag 19 juni 2018

Badkamer deels laten betegelen

Ik moet mijn badkamer vloer betegelen, heb alles al in huis qua tegels, lijm(speciale voor tegel op tegel), voegmiddel. Ook een klein stukje muur moet betegeld. De douche cabine is er al uit evenals het muurtje links van het bad. Het gaat om 9-10 m2.


Tegelwerk en betegelen Almelo
maandag 23 april 2018

Badkamer betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die bij mij een badkamer wil betegelen. Het gaat om het betegelen van wandtegels met een oppervlakte van ongeveer 23 m2. De tegels zijn 40 bij 120 cm.


Tegelwerk en betegelen Almelo
donderdag 05 oktober 2017

Tegels leggen in de woonkamer

40 m2 tegels leggen in de woonkamer


Tegelwerk en betegelen Vriezenveen
dinsdag 22 augustus 2017

Voegwerk douchecabine herstellen

Uit bouwkundige inspectie van onze nieuwe woning is gebleken dat de voegen in de douchecabine aangetast zijn door kalkreiniger waardoor het vochtpercentage in de achterliggende muur te hoog is. Tegels zitten nog goed vast, klus betreft enkel het herstellen van de voegen (+/- 1 m2)


Tegelwerk en betegelen Nijverdal
zaterdag 22 april 2017

Leggen van tegellaminaat in een nieuwbouwwoning

Op 24 juli wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd en wij willen daar graag 100 m² tegellaminaat laten leggen over de vloerverwarming. De woning wordt 14 dagen voor de bouwvak opgeleverd en we hopen dat er bedrijven zijn die dan tijd hebben voor deze klus. Wij zorgen zelf voor de tegelstroken. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor het leggen.


Tegelwerk en betegelen Den Ham
dinsdag 21 maart 2017

Tegelwerk in de keuken

De klus betreft hier 3,6 m2 tegelwerk op een keukenwand boven het aanrechtblad. De onderlaag bestaat dan uit de oude tegeltjes van 7 x 15 cm in half-steens verband. De nieuwe tegeltjes hebben een afmeting van 10 x 10 cm en moeten in strekverband, dus gewoon naast en boven elkaar, worden gelijmd. De voorbereidende werkzaamheden zoals het schoonmaken en opruwen van de oude tegelwand kan ik eventueel zelf doen. Het opbrengen van de eerste lijmlaag als ondergrond en verdere werkzaamheden moet dan door de vakman gedaan worden. Tegels, lijm en voegsel zijn aanwezig evenals lijmkam en voegspatel.


Tegelwerk en betegelen Almelo
zaterdag 26 november 2016

Begane grond tegelen en verwarming leggen

Ik wil in mijn kleine tussenwoning een tegelvloer laten leggen van ca. 40 m2. Dit is ruim geïndiceerd, is eerder minder dan meer. Aan te leggen over de oppervlakte op de begane grond. Dit is exclusief de kleine ruimte van het toilet beneden en het aanrechtblok etc. Het gaat om vloertegel van het Type Atelier, taupe aangekocht bij de Gamma afmeting 23.3 x 120 centimeter groot. Er zijn 36 pakken van 1.12 m2 besteld en betaald. Ik wil dit graag laten leggen met vloerverwarming. Dit materiaal is voor deze oppervlakte nog niet aangekocht en tevens is het benodigde verwerkingsmateriaal om de klus uit te voeren nog niet aangekocht. Indien mogelijk dus graag een prijs voor het leveren en plaatsen van de vloerverwarming en enkel het plaatsen van de tegels. De tegels worden 21 december geleverd aan bovengenoemd adres. Ik zou dus het liefst op of direct de dag erna de klus willen laten uitvoeren.


Tegelwerk en betegelen Almelo
zaterdag 26 november 2016

Tegelvloer inclusief vloerverwarming leggen

Ik wil in mijn kleine tussenwoning een tegelvloer laten leggen van ca. 40 m2. Dit is ruim geindiceerd, is eerder minder dan meer. Aan leggen over de oppervlakte op de begane grond. Dit is excl. De kleine ruimte v het toilet beneden en het aanrechtblok etc.. Het gaat om vloertegel van het Type Atelier, taupe aangekocht bij de Gamma afm 23,3 x 120 cm. 1,12 m2. Er zijn 36 pakken besteld en betaald. Ik wil dit graag laten leggen met vloerverwarming. Dit materiaal is voor deze oppervlakte nog niet aangekocht en tevens is het benodigde verwerkingsmateriaal om de klus uit te voeren nog niet aangekocht. Indien mogelijk dus graag een all-in klus prijs excl. De prijs van de tegels zelf. De tegels worden 21 december geleverd aan bovengenoemd adres. Ik zou dus het liefst op of direct de dag erna de klus willen laten uitvoeren.


Tegelwerk en betegelen Almelo
Offertes aanvragen