Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Elektrische installeren - Verwarming - Roermond

Elektrische installeren - Verwarming - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektrische installeren

Ik wil zowel het warm water voor de douche, als ook voor de keuken dmv een elektrische boiler laten verwarmen. Ik zou graag willen weten wat een installatie hiervan kost / waar het geplaatst kan worden en wat de kosten van een installatie zouden zijn. Dus ik hoor graag de mogelijkheden.


Loodgieter / installateur Roermond

Offertes voor verwarming in Roermond aanvragen

Recente aanvragen uit Roermond

maandag 17 januari 2022

Warmtepomp installeren of vervangen (lucht-lucht)

Zoek een vakman voor het plaatsen van een warmtepomp. Gezinssamenstelling bestaat uit 2 personen, het huis is 150 m2 met 2 verdiepingen.


CV en verwarming Heythuysen
vrijdag 14 januari 2022

Elektrische installeren

Ik wil zowel het warm water voor de douche, als ook voor de keuken dmv een elektrische boiler laten verwarmen. Ik zou graag willen weten wat een installatie hiervan kost / waar het geplaatst kan worden en wat de kosten van een installatie zouden zijn. Dus ik hoor graag de mogelijkheden.


CV en verwarming Roermond
maandag 25 oktober 2021

Warmtepompboiler installeren

Aansluiten van edel 270 air op de plaats waar nu een conventionele (gasgestookte) boiler staat Om welk type gebouw gaat het?: vrijstaand gebouw Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken?: sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden?: gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


CV en verwarming Beesel
maandag 11 oktober 2021

Boiler vervangen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een nieuwe boiler in de hal op de plek waar nu nog een gasgestookte boiler is geplaatst. Wij willen een boiler van ca 250 a 300 liter.


CV en verwarming Beesel
dinsdag 02 maart 2021

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1930 met een woonoppervlakte van 400 m2. Het huis is goed geisoleerd.


CV en verwarming Swalmen
maandag 22 februari 2021

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Ik wil graag vloerverwarming aanleggen, en vandaar de warmtepomp. Het gaat om een renovatieproject. Het is een vrijstaand gebouw. Graag advies of ik de bestaande radiatoren en vloerverwarming kan combineren.


CV en verwarming Melick
zondag 27 december 2020

Combiketel vervangen door een nieuwe

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een bestaande Nefit combiketel door een nieuwe combiketel of een alternatief. De thermostaatkranen van de radiatoren dienen te worden gecontroleerd of vervangen. Tevens controle van het cv systeem.


CV en verwarming Heel
woensdag 02 december 2020

Warmtepomp plaatsen

We hebben het huis zojuist gekocht en ik ben zoekende naar een combinatie van zonnepanelen / warmtepomp en warm water voorziening. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Gaat om een grond oppervlakte van 56 m2 met vier verdiepingen. Gezinssamenstelling zal uit 2 personen bestaan. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw


CV en verwarming Sint Odilienberg
dinsdag 01 december 2020

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Ik wil 47 m2 infrarood vloerverwarming als hoofdverwarming in de gehele begane grond (woonkamer, keuken, gang, toilet). Planning is dat we 01-02-21 de sleutel krijgen, dus indien mogelijk plaatsen in februari. Graag twee offertes opstellen: - een inclusief montagekosten. - een indien zelf plaatsen, dus alleen materiaalkosten.


CV en verwarming Sint Odilienberg
vrijdag 30 oktober 2020

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een nieuwe warmtepompboiler met 300 liter inhoud. Deze moet in de kelder geplaatst worden. De afvoer is al aanwezig.


CV en verwarming Heythuysen
donderdag 15 oktober 2020

Vloer en wand verwarming aanleggen in de keuken

Ivm keukenrenovatie dient vloerverwarming (15m²) aangelegd te worden in de keuken en wandverwarming in een aangrenzend vertrek (ongeveer 16m²). Woning heeft nu combinatie van cv-radiatoren en hetelucht. De vloerverwarming en wandverwarming dient hiermee te worden gecombineerd.


CV en verwarming Horn
vrijdag 04 september 2020

Warmtepomp laten plaatsen

Ketel moet vervangen worden en wij willen de mogelijkheden van warmtepomp laten beoordelen. Wat voor werkzaamheden komen er bij en wat gaat het kasten. Vloerverwarming benedenverdieping en badkamer. Verder normale radiatoren.


CV en verwarming Haelen
zaterdag 04 juli 2020

Nieuwe verwarmingsinstallaties plaatsen

Ik wil op de begane grond (50 m2) nieuwe vloerverwarming laten leggen. In de eetkamer en woonkamer. Ook wil ik alle oude radiatoren weghalen, en nieuwe radiatoren/infraroodverwarming plaatsen. Ik heb al een nieuwe Aristor Lydos hybride boiler voor de tapwater/badkamer.


CV en verwarming Thorn
woensdag 01 juli 2020

Elektrische verwarming aanleggen ipv huidige CV (aardgas)

Het gaat om elektrische verwarming te plaatsen, in onze woonkamer en gang. Het huis, 2 onder een kap, is gebouwd in 1986, voorzien met dubbel glas. De gang is ongeveer 4 m2 met trap naar hal naar boven.En er hangt nu een gewone verwarming. In de kamer hangt nu ook nog gewone verwarming en deze kamer is ongeveer 38 m2. De kamer heeft een normale hoogte van 2.40 mtr. Verder de vraag om het idd handig is , met het oog op de toekomst om dit te doen. Prijsvergelijk gas versus elektriciteit. Wij hebben al 12 zonnepanelen, sinds een aantal jaren. Het moet een mooie/design verwarming zijn, maar niet groot. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming


CV en verwarming Beesel
donderdag 04 juni 2020

Elektrische warmtepomp-boiler leveren en plaatsen op zolder

Verwijderen en afsluiten van de geiser in de kelder. Op zolder een elektrische warmtepomp-boiler leveren en plaatsen en leidingwerk verzorgen. (voor alleen warmwater-voorziening).


CV en verwarming Herten
Offertes aanvragen