Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Roermond

Verwarming - Roermond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Roermond?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beegden, Beesel, Buggenum, Echt, Grathem, Haelen, Heel, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Horn, Linne, Maasbracht, Melick, Montfort, Neer, Nunhem, Posterholt, Roggel, Sint Joost, Sint Odilienberg, Stevensweert, Swalmen, Vlodrop, Wessem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Roermond aanvragen

Recente aanvragen uit Roermond

dinsdag 02 maart 2021

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1930 met een woonoppervlakte van 400 m2. Het huis is goed geisoleerd.


CV en verwarming
maandag 22 februari 2021

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Ik wil graag vloerverwarming aanleggen, en vandaar de warmtepomp. Het gaat om een renovatieproject. Het is een vrijstaand gebouw. Graag advies of ik de bestaande radiatoren en vloerverwarming kan combineren.


CV en verwarming
zondag 27 december 2020

Combiketel vervangen door een nieuwe

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een bestaande Nefit combiketel door een nieuwe combiketel of een alternatief. De thermostaatkranen van de radiatoren dienen te worden gecontroleerd of vervangen. Tevens controle van het cv systeem.


CV en verwarming
Offertes aanvragen