Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Nootdorp

Warmtepomp realiseren - Verwarming - Nootdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Warmtepomp realiseren

Wij hebben een woonhuis met vloerverwarming, oude type buis, en luchtverwarming. De ketel moet worden vervangen. Het huidige gasverbruik is ongeveer 1800 m3. Sloot achter het huis. Ik zou hiervoor een ketel willen.


Loodgieter / installateur Nootdorp

Offertes voor verwarming in Nootdorp aanvragen

Recente aanvragen uit Nootdorp

donderdag 07 september 2023

Airconditioning onderhouden of repareren


CV en verwarming Nootdorp
maandag 10 juli 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

twee split-airco's plaatsen aan gevel (bg): een 2,5kW voor slaapkamer en 3,5 kW voor woonkamer. geen multi-split. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Nootdorp
vrijdag 14 april 2023

Vervangen radiator, opnieuw stucen achter radiator

Radiator vervangen ( 3 m. 50cm). Stuuklaag erachter vervangen met vochtwerend stuuk. Eventueel buitenzijde muur onder het raam impregneren.


CV en verwarming Nootdorp
vrijdag 06 mei 2022

Elektrische warmtepompboiler installeren

Ik wil verduurzamen en van het gas af. Ik begreep dat een elektrische warmwaterboiler zowel het warme water voor de verwarming als de sanitaire ruimte zou kunnen voorzien. Wij zijn met 2 personen. Gasverbruik momenteel 1300. Ik word hier graag verder over geïnformeerd.


CV en verwarming Nootdorp
donderdag 12 november 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik zoek een bedrijf voor de aanleg van 53 m2 vloerverwarming (met vernieuwing verwarmingsketel), het vernieuwen van de vloer in ons huis (voorkeur keramische tegels), en eventueel ook de verbouw van het toilet op de begane grond.


CV en verwarming Nootdorp
woensdag 15 januari 2020

Droog vloerverwarming systeem aanleggen als hoofdverwarming

Wij willen vloer verwarming als hoofdverwarming laten aanleggen. We denken aan een droog systeem. Het betreft een vrijstaande woning met een vloeroppervlakte van 65 m2 (huiskamer/keuken en hal) waar nu nog verschillende vloerafwerking aanwezig is. Er is een houten vloer aanwezig in het huiskamer deel. Voor de rest weet ik het helaas nog niet, omdat wij de sleutel pas in maart ontvangen. Vanaf dan kan ik definitief beoordelen of het een betonnen of een houten vloer is. De vloer wordt door onszelf vlak gemaakt.


CV en verwarming Nootdorp
woensdag 04 december 2019

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Graag offerte voor het vervangen van de regelklep van de stadsverwarming. De huidige regelklep (van merk Danfoss) die noodzakelijk is voor het functioneren van de Nest thermostaat is kapot. Materiaal en arbeidsloon specificeren a.u.b. Foto's zijn voorhanden.


CV en verwarming Nootdorp
zaterdag 27 juli 2019

Radiatoren plaatsen

Er moeten 6 radiatoren geplaatst worden, waarvoor in de meeste gevallen ook een stuk leiding gelegd moet worden. De radiatoren zijn aanwezig of worden door mij geleverd. Gewenste datum: bij voorkeur in augustus, afhankelijk van levering radiatoren


CV en verwarming Nootdorp
donderdag 20 juni 2019

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler kan op de aanbouw met plat dak geplaatst worden. De woning is gebouwd in 2018 met warmtepomp en zonnepanelen. Ons gezin is groot. 5 pubers met vaak aanhang. Onze rekening voor gas is ongeveer 1500 per jaar.


CV en verwarming Nootdorp
woensdag 08 mei 2019

Advies en installatie warmtepomp

Ik ben bezig met de afbouw van mijn woning. Ik wil een warmtepomp voor warm water. Wij zijn een gezin met 4 jonge kinderen. Dagelijks douchen hoort hier wel bij. Ik laat mij graag informeren over de eerste stappen en bij voorkeur dit alles nog dit jaar laten realiseren.


CV en verwarming Nootdorp
dinsdag 11 december 2018

Plaatsen open haard incl rookkanaal

Ik ben heel benieuwd wat het laten plaatsen van een open haard (bij benadering) kost. Op dit moment hebben we nog niks. Ik zou graag een 'echte' open haard willen. Het rookkanaal zou door 2 vloeren/plafonds en een plat dak moeten.


CV en verwarming Nootdorp
vrijdag 23 november 2018

Warmtepomp realiseren

Wij hebben een woonhuis met vloerverwarming, oude type buis, en luchtverwarming. De ketel moet worden vervangen. Het huidige gasverbruik is ongeveer 1800 m3. Sloot achter het huis. Ik zou hiervoor een ketel willen.


CV en verwarming Nootdorp
maandag 16 juli 2018

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Wij willen graag vloerverwarming als hoofdverwarming aan laten leggen op de begane grond (circa 100 m2). Op de overige etages blijven de radiatoren gehandhaafd. Op dit moment ligt er een gietvloer in de woning waarin de sleuven getrokken kunnen worden. Hier komt uiteindelijk laminaat overheen. Het is in combinatie met stadsverwarming.


CV en verwarming Nootdorp
dinsdag 27 maart 2018

CV ketel verplaatsen

De CV ketel hangt aan een gemetseld muurtje in de bijkeuken die te betreden is vanaf de tuin. Dit muurtje met ketel moet zo'n 60 cm verplaatst worden zodat er ruimte komt voor een toilet aan de andere kant.


CV en verwarming Nootdorp
dinsdag 06 februari 2018

CV-ketel verplaatsen

We willen een muurtje een meter opschuiven naar waar nu de cv-ketel aanhangt. Het gaat om een hok van 2 meter bij 1 meter. Als we die opschuiven kunnen we daar een toilet maken. Het gaat om een stenenmuur in een ketelhok grenzend aan de bijkeuken. Het oude materiaal mag afgevoerd of hergebruikt worden. Het is op de begane grond en goed toegankelijk. Alle leidingen moeten dus ook even verlengd worden. Even komen kijken graag naar het dak ook en dergelijke.


CV en verwarming Nootdorp
Offertes aanvragen