Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Laren

Vloerverwarming nakijken en repareren - Verwarming - Laren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerverwarming nakijken en repareren

Ik ben sinds kort op dit adres komen wonen en wil weten of de vloerverwarming goed werkt. Het gaat om een oud huis. Er is al 10-15 jaar naar gekeken. Het gaat om ongeveer 40 - 50 m2.


Loodgieter / installateur Blaricum

Offertes voor verwarming in Laren aanvragen

Recente aanvragen uit Laren

maandag 03 juli 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Blaricum
maandag 01 mei 2023

Nieuwe cv monetern

Levering en montage van nieuwe cv. Huidige ketel hangt in de garage, nieuwe ketel moet op zolder komen. Bij voorkeur hebben we een hybride vorm, benieuwd naar de kosten daarvan.


CV en verwarming Blaricum
dinsdag 21 maart 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

We overwegen om bij aanschaf vloerverwarming aan te leggen In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend), Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


CV en verwarming Blaricum
vrijdag 07 oktober 2022

Laadpaal installeren

Ik wil graag een offerte voor een V2G laadpaal van 22kW. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren?: Ja, na het vergelijken van offertes Ligt er al een voedingskabel naar de plaats van de laadpaal?: Nee, nog te plaatsen Wat is het gewenste vermogen van je laadpaal?: 11 tot 22 kW Welk type netaansluiting heb je?: 3-fase netaansluiting Welke type en merk auto wil je opladen?: Ioniq5 Waar wil je een laadpaal laten plaatsen?: Bij mijn woning


CV en verwarming Blaricum
maandag 29 augustus 2022

Zonnepanelen installeren (15-20 stuks)

Ik zoek een vakman die voor mij zonnepanelen kan installeren. Hiervoor heb ik een schuin dak beschikbaar, ik dacht zelf aan 15-20 stuks. Wat ik nu verbruik is ongeveer 8.000kWh per jaar.


CV en verwarming Blaricum
dinsdag 09 augustus 2022

Warmtepomp installeren

Oud hoekhuis dat we gaan isoleren en dat we dus ook willen voorzien van goede warmte voorziening. Oude radiatoren gaan er uit. BG krijgt vloerverwarming; eerste etage radiatoren. Warmwater voorziening. Nu willen wij een warmtepomp laten installeren.


CV en verwarming Blaricum
zondag 06 september 2020

Vrijblijvende offerte vervanging ketel

Remeha Avanta 28C CW4 6-28kW uit 2008 is aan vervanging toe. Zoek soortgelijke ketel met eenvoudiger thermostaat.


CV en verwarming Blaricum
woensdag 12 augustus 2020

Installeren warmtepomp woning

Voor zelfbouw vrijstaande woning ben ik opzoek naar installateurs. We willen graag warmtepompen installeren en pennen in de grond inslaan. Het gaat om 1 warmtepomp.


CV en verwarming Blaricum
donderdag 10 oktober 2019

Warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouw woning, totaal m2 huis is 140 m2 en inhoud is 1050 m3. Start bouw Q1 2020. Ik wil mij laten informeren wat voor mogelijkheden er zijn om een warmtepomp te installeren.


CV en verwarming Blaricum
zondag 22 september 2019

Verticale bodemverwarming leggen (300 m2)

Het betreft een halve boerderij (één persoonshuishouden) dat nu nog wordt verwarmd door gas en momenteel wordt geïsoleerd, maar wil over op verticale bodemverwarming met laagtemperatuur (vloer)verwarming. De gehele verwarming is reeds verwijderd. De oppervlakte van de woning is ongeveer 300 m2. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.


CV en verwarming Blaricum
donderdag 16 augustus 2018

Warmtepompsysteem met koelfunctie installeren

Ik wil een begroting gaan maken, gezien er nu een subsidieregeling in onze gemeente beschikbaar is voor duurzaam verwarmen. De verwarmingspomp is in eerste instantie bedoeld als vervanging van de bestaande combiketel, maar ik ben ook geïnteresseerd in de eventuele koelfunctie die zo’n installatie kan bieden en of dit extra kosten met zich medebrengt. Het woonoppervlak is ongeveer 130 m2


CV en verwarming Blaricum
woensdag 15 augustus 2018

Schoorsteen met asbest renoveren

Graag een voorstel voor renovatie van 8-9 m asbesthoudend schoorsteen-rookkanaal open haard (voor houtstook) uit een jaren '70 middenwoning. Kan nu niet worden gebruikt en wordt niet geveegd. Renovatie mogelijkheden door middel van glijmortel of flexibele buis? Graag te bespreken.


CV en verwarming Blaricum
zondag 15 juli 2018

Ventilatiewarmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp voor het verwarmen van het sanitair water. Deze pomp moet een combinatie worden van een zonnecollector, ventilatiewarmtepomp en HR-ketel, gas 900 m3/a warm water maximaal 100 l/d. Het appartement heeft een woonoppervlak van 120 m2.


CV en verwarming Eemnes
dinsdag 15 mei 2018

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Voor onze schoorsteen waar misschien asbest in zit zijn wij op zoek naar een prijsindicatie om dit op te lossen. Dit zou kunnen d.m.v. een glijmortel of dubbelwandige PVC-buis. De schoorsteen is ongeveer 8 meter hoog en heeft een diameter van zo’n 25 cm. Het betreft een rijtjeswoning, welk goed bereikbaar is.


CV en verwarming Eemnes
woensdag 28 maart 2018

Aanschaf Lucht-lucht warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft nieuwbouw bungalow in Almere Oosterwold.


CV en verwarming Blaricum
Offertes aanvragen