Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Huizen

Doorstroomboiler plaatsen - Verwarming - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Doorstroomboiler plaatsen

Ik zou graag warm water voor mijn douche/bad via een gasloze oplossing willen realiseren (doorstromer?). Ik gebruik mijn cv nu alleen voor douchen/bad en wastafel. Ik verwarm mijn huis met een pelletkachel en ik heb zonnepanelen. In de keuken heb ik een kleine boiler. Ik zou graag advies willen wat de beste keuze is.


Loodgieter / installateur Huizen

Offertes voor verwarming in Huizen aanvragen

Recente aanvragen uit Huizen

zaterdag 02 september 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Er zit nu een split unit met buitenunit en 2 binnen units. Ik wil weer 2 binnen units terug plaatsen. De unit in de slaapkamer moet op de zelfde plek terug komen. Maar de bekabeling gefreesd in de muur. De unit in de woonkamer moet op een andere plek komen. Deze bekabeling moet ook gefreesd in de muur. Is er een systeem waarmee je ook kunt verwarmen? Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Ik wil graag advies


CV en verwarming Huizen
donderdag 10 augustus 2023

Nieuwe boiler monteren

Momteren nieuwe boiler


CV en verwarming Huizen
maandag 07 augustus 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco) Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur


CV en verwarming Huizen
vrijdag 28 juli 2023

Cv controle & nieuwe dakgoot

Zoek voor twee klussen hulp: - check cv: sinds er beneden vloerverwarming ligt gaat de verwarming boven enkel aan als de vloerverwarming aan gaat. Dit zou volgens mij ook los van elkaar moeten werken - herstel dakgoot en houtwerk voorkant huis (lekt, houtwerk is tot volgens mij)


CV en verwarming Huizen
woensdag 31 mei 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Huizen
zondag 07 mei 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Huizen
zondag 07 mei 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Het gaat om 2 splitunits een op het balkon voor de slaapkamer en een op de begane grond achtergevel voor de woonkamer degene in de woonkamer zal ook moeten kunnen verwarmen Slaapkamer is 9 m2 en de woonkamer is 30 m2 met openkeuken van 20 m2 Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Huizen
dinsdag 21 maart 2023

Plaatsen nieuwe HR combiketel

Plaatsen en instellen nieuwe HR combiketel Remeha Tierra Ace 24 c of 28c


CV en verwarming Huizen
dinsdag 07 februari 2023

Aanschaf en plaatsen 6-7 zonnepanelen

aanschaf en plaatsen 6-7 zonnepanelen op een plat dak (zie foto...onze buren hebben ze al)


CV en verwarming Huizen
dinsdag 07 februari 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

woonkamer, 2 convectorputten dichtmaken en kleine wandradiator afkoppelen. Vloerverwarming infreesen in bestaande betonnen vloer. Mechanisme moet gereed zijn voor warmtepomp In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


CV en verwarming Huizen
zondag 18 september 2022

Zonnepanelen leveren en plaatsen(12 stuks)

Zoek een vakman die zonnepanelen kan leveren en plaatsen op het platte dak. Het gaat om zo'n 12 stuks aan panelen.


CV en verwarming Huizen
maandag 12 september 2022

Warmtepompboiler op zolder plaatsen

Warmtepompboiler plaatsen op zolder (er is ruimte) ter ondersteuning van ketel om in de zomer gas loos te zijn. (22 zonnepanelen). Eigen groep al aanwezig, boiler dient geschakeld te kunnen worden via Homey Icm pv productie/gasprijs voor maximaal financieel rendement.


CV en verwarming Huizen
maandag 29 augustus 2022

Zonnepanelen installeren

Graag ontvang ik een offerte betreffende plaatsen 8 of 9 zonnepanelen. Het gaat om het schuine dak aan het zuiden.


CV en verwarming Huizen
maandag 15 augustus 2022

Elektrische boiler plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een elektrische boiler. Met een boiler om te douchen heb ik geen CV ketel meer nodig. Zijn met 2 personen


CV en verwarming Huizen
maandag 15 augustus 2022

Zonnepanelen installeren(16 stuks)

Zoek een vakman die zonnepanelen kan plaatsen. De zonnepanelen moeten waarschijnlijk komen op een schuin dak. Ik schat dat het gaat om zo'n 16 panelen.


CV en verwarming Huizen
Offertes aanvragen