Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Huizen

Verwarming - Huizen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Huizen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Huizen aanvragen

Recente aanvragen uit Huizen

donderdag 24 december 2020

Doorstroomboiler plaatsen

Ik zou graag warm water voor mijn douche/bad via een gasloze oplossing willen realiseren (doorstromer?). Ik gebruik mijn cv nu alleen voor douchen/bad en wastafel. Ik verwarm mijn huis met een pelletkachel en ik heb zonnepanelen. In de keuken heb ik een kleine boiler. Ik zou graag advies willen wat de beste keuze is.


CV en verwarming
donderdag 17 december 2020

Radiator aansluiten in de hal

Bij een verbouwing dertien jaar geleden heb ik de radiator bij de binnenkomst huis (vestibule) niet laten terugplaatsen. Op de vloer liggen marmeren tegels. Om de radiator aan te sluiten, moet door de vloer worden geboord. De verwarmingsbuizen zijn dus aanwezig en zijn bereikbaar in de kruipruimte. De hoogte van het halletje is 2,14 m, de breedte 2,33 m, de diepte bedraagt 1,86. Minus de meterkast/garderobe van 1,06 m x 0,86 m. De breedte van de muur waar de radiator moet komen bedraagt 0,88 m, van de vloer tot aan de lichtschakelaar is dat 0,86 m. Zo'n 7,19 m³. Voor nadere informatie kan ik foto's doen toekomen.


CV en verwarming
dinsdag 01 december 2020

Boiler plaatsen

Er moet een nieuwe elektrische boiler geplaatst worden. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen


CV en verwarming
Offertes aanvragen