Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verbouwing van het schrijnwerk op zolder Vleuten

Zolder verbouwen - Zolderrenovatie - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zolder verbouwen

Wij willen twee slaapkamers creëren op de zolder. Hiervoor dienen tevens twee dakramen geplaatst te worden. Graag ontvangen wij advies over voorgestelde keuzes (zie foto) en een offerte voor de werkzaamheden. Exacte afmetingen voor de dakramen zijn ntb. Bestaande dakraam is een Velux P10 (PK10 nu - 94 x 160 cm). Dakraam in de tweede slaapkamer kan wat kleiner en hoeft niet van Velux te zijn (bijv. Luxtra Comfort kunststof 78 x 140 cm). Het dakraam bij de wasmachine zou bijvoorbeeld een 55 x 98 cm dakraam kunnen worden. Het dient een budget oplossing te worden.”


Aannemer Vleuten

Offertes zolderrenovatie in Vleuten vergelijken

Recente opdrachten in Vleuten

dinsdag 09 februari 2016

Diverse klussen laten doen

- Schilderwerk trap begane grond naar eerste verdieping (loopvlak niet nodig in verband met bekleden van trap met PVC); - Aflakken van kop van zoldertrap (waar je het huiswerk vastpakt met je handen) met verf die vet afstotend is; - Ophangen van ongeveer 15-20 lampen in het huis; - Trekken van UTP kabel vanuit meterkast naar woonkamer (loze leiding aanwezig met trekkabel); - Plaatsen van een douchewand; - Vervangen radiator badkamer voor designradiator.


Renovatie Vleuten
zondag 09 september 2007

Aannemer

( SPOED INDIEN MOGELIJK VOOR 11-09 ) Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen in ons nieuwbouwhuis in Vleuten. VOOR as. Donderdag 13-09-07 i.v.m. leggen vloer: -Aansluiten van een radiator -Sifon plaatsen onder de wasbak in de keuken met koppeling vaatwasser. -Gas aansluiten op de gasplaat. Zodra het kraantje van het gas wordt gemonteerd op de buis waar het gas uit komt zit het kraantje in de weg van de la. Het zou dus verplaatst moeten worden. -Ophangen van de afzuigkap in de keuken en het maken van een koof met spotjes voor de slang van de afzuiger. Het gat naar buiten is al gemaakt, alleen te laag. Nieuw gat maken in de gipsplaat en door islotie naar het bestaande gat. Bestaande gat dichten. Overige werkzaamheden: - Maken van een kast op CV ketel op zolder.


Renovatie Vleuten
vrijdag 08 april 2005

Aannemer

Sierpleister aanbrengen op wanden van trappen, zolder en bovenverdieping. Daarnaast schilderwerk aan houtwerk van de trap en een kozijn.


Renovatie Vleuten
Offertes aanvragen