Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Zwolle

Opstijgend vocht bestrijden - Vochtbehandeling - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opstijgend vocht bestrijden

Rond om het kamer raam vocht ophoping. Laag slaat et ook naar binnen in het pleisterwerk. Buiten boven het raam drupt het uit de spouw. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtexpert Giethmen

Offertes vochtbehandeling in Zwolle vergelijken

Recente opdrachten in Zwolle

zaterdag 25 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Rond om het kamer raam vocht ophoping. Laag slaat et ook naar binnen in het pleisterwerk. Buiten boven het raam drupt het uit de spouw. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Giethmen
maandag 19 december 2022

Lekkage achterhalen en oplossen

Het probleem is dat we niet zeker weten waar de natte plek op de muur vandaan komt. Het kan dus een condens probleem zijn of een lekkage. Het zit aan de voorkant van het huis dichtbij de dakgoot. We zoeken een vakman die kan achterhalen waar dit precies vandaan komt en ook kan oplossen.


Vochtproblemen Zwolle
donderdag 01 december 2022

Vochtprobleem in schuur aanpakken

Wij hebben een schuurtje achter het huis staan, deze is erg vochtig en wij denken dat het uit de grond en vanuit dak komt. We hebben grote ventilatie gaten en roosters, maar het helpt niets. Graag willen wij dit verholpen hebben. De fietsen die in de schuur staan zijn nat en er ontstaat schimmel op de fietstassen.


Vochtproblemen Hattem
donderdag 22 september 2022

Schimmelplek verwijderen

Ik heb zwarte schimmelplekken op een muur van 1 x 1,5 m in de woonkamer. Ik wil dit laten verwijderen, de oorzaak is al aangepakt. Graag bespreek ik de mogelijkheden in overleg.


Vochtproblemen Hattem
zondag 09 augustus 2020

Droog maken van de kruipruimte

In onze kelder geldt een hoge vochtigheid. Wij zouden graag willen dat deze ruimte vochtvrij wordt gemaakt. De kelder is 3 x 2 meter. Zouden jullie mij daar een offerte over kunnen sturen?


Vochtproblemen Zwolle
maandag 21 oktober 2019

Plafond herstellen na waterschade

Ik heb waterschade aan meerdere plafonds (bollingen/verzakking) en kringen (totaal oppervlakte plafonds ongeveer 60 m2). Ik wil graag weten of het plafond vervangen moet worden of alleen overschilderen voldoende is. En ik wil het schilderen laten uitvoeren (isolerende voorstrijk + verf en kwasten/rollers aanwezig).


Vochtproblemen Zwolle
maandag 05 november 2018

Vochtmeting in een woning uitvoeren en rapport opstellen

Ik zoek een vochtexpert die een vochtmeting in de woonkamer/keuken over een langere periode kan uitvoeren in verband met vochtproblemen. Het gaat om een tussenwoning.


Vochtproblemen Nieuwleusen
dinsdag 03 oktober 2017

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door lekkage bij het dak heb ik waterschade. Mijn slaapkamer is de muur vochtig (nu wel opgedroogd) dit geldt ook voor mijn voordeur alleen zit er hierbij wel een schimmelplek. Ook mijn laminaat in de slaapkamer staat omhoog door de waterschade.


Vochtproblemen Wijhe
vrijdag 08 september 2017

Vocht in de gevel verhelpen

Ik heb al een tijdje bij hevige regenval last van vocht op meerdere plekken bij de voorgevel, en achtergevel, op de bovenverdieping. Aan de binnenkant van muur zie ik dan vocht in de muur trekken. Is er een deskundige die hier naar wil kijken en dit ook kan verhelpen? Is bereikbaar met ladder of iets dergelijks.


Vochtproblemen Zwolle
maandag 04 september 2017

Ventilatieprobleem in de woonkamer verhelpen

Muffe geur in woonkamer. In de rest van het huis niet. Geen vochtige kruipruimte, maar lucht komt waarschijnlijk wel uit de kruipruimte. Weinig tot geen ventilatie in woonkamer, wel in kruipruimte.


Vochtproblemen Zwolle
woensdag 08 februari 2017

Kelder vochtvrij maken en afwerken

We hebben een kelder van 490 x 248 x 172 centimeter (L/B/H). Deze willen we vochtvrij laten maken. Er is af en toe een vochtplek. Het plafond / wand laten voorzien van nieuw stuc werk en de vloer laten afwerken. Huis is van 1878. Ik verwacht dat de vakman ervaring met kelders heeft.


Vochtproblemen Zwolle
donderdag 02 februari 2017

Optrekkend vocht in een hoekwoning aanpakken

Met name wanneer het vochtig weer is ruikt het muf en voelt het vochtig in ons toilet (hoek voorkant huis). We hebben schimmel op de muren onderaan de grond. We hebben vloerisolatie aan laten brengen in de kruipruimte en hadden gehoopt dat hiermee het probleem verholpen zou zijn, maar helaas. We vermoeden dat het te maken heeft met de afwatering van gemeentegrond maar weten niet hoe het probleem op te lossen. Graag zien wij reacties tegemoet.


Vochtproblemen Zwolle
zondag 29 januari 2017

Stankoverlast uit de kruipruimte oplossen

De kruipruimte stinkt. Het is een soort rioolgeur. Niet helemaal duidelijk waar het vandaan komt. Nu sinds een week last van behoorlijke stank. Eerder bij koud weer ook wel eens gehad. Maar niet zo erg als nu. Graag onderzoek naar oorzaak van de geur en mogelijke oplossingen. Betreft een tussenwoning uit 1920 met een houten ondervloer. Het is een kruipruimte van ongeveer 40 m2. De ruimte is prima begaanbaar.


Vochtproblemen Zwolle
vrijdag 01 juli 2016

Vochtprobleem in de woonkamer

Wij hebben bij de woonkamer aan de buitenmuur last van vocht. Het probleem toont zich aan de binnenkant van de woning. Wat kan ik hier aan doen?


Vochtproblemen Zwolle
woensdag 24 februari 2016

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Op het moment hebben wij lekkage in onze kelder van 6 m2 en 1.73 meter hoog. Voorheen was dit een droge kelder met misschien wat luchtvochtigheid, maar momenteel zijn wij genoodzaakt om deze dagdagelijks te dweilen. Het huis zelf is gebouwd voor 1900, graag ontvangen wij hier een aantal offertes over of vrijblijvend advies om deze kelder weer droog te maken


Vochtproblemen Zwolle
Offertes aanvragen