Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Zwijndrecht

Lekkage opsporen en verhelpen - Vochtbehandeling - Zwijndrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lekkage opsporen en verhelpen

Er is schade bij de ingang van de schuifpui, geplaatst begin 2016. De muur is vochtig en er komen pissebedden naar binnen. Parket nat bij regen.


Vochtexpert Zwijndrecht

Offertes vochtbehandeling in Zwijndrecht vergelijken

Recente opdrachten in Zwijndrecht

zaterdag 23 april 2022

Vochtprobleem verhelpen

Ik heb in 1 slaapkamer vochtplekken naast het raam en ik weet niet waar dat vandaan komt. Ik wil dit graag verholpen hebben.


Vochtproblemen Puttershoek
woensdag 02 september 2020

Waterschade in de muur

Ik heb schade gemeld bij de verzekeraar, toen ik plafond ging stofzuigen voelde de houten afdekplank nat aan. Waarschijnlijk lopen de leidingen er onder door. Graag de oorzaak uitzoeken en offerte opstellen aub


Vochtproblemen Zwijndrecht
woensdag 26 februari 2020

Lekkage opsporen en verhelpen

Er is schade bij de ingang van de schuifpui, geplaatst begin 2016. De muur is vochtig en er komen pissebedden naar binnen. Parket nat bij regen.


Vochtproblemen Zwijndrecht
vrijdag 11 januari 2019

Stank meterkast en kruipruimte verhelpen

Er komt een sterke stank uit onze meterkast en soms ook uit de kruipruimte. Kunt u onze stank verhelpen?


Vochtproblemen Zwijndrecht
maandag 05 november 2018

Schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen

Ik zoek een expert die schimmel in onze kruipruimte kan verwijderen en behandelen. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 50 m2 groot.


Vochtproblemen Zwijndrecht
zondag 25 maart 2018

Vochtprobleem in muren van badkamer verhelpen

Bij het verbouwen van mijn woning komen we, naar mijn idee, verborgen gebreken tegen. Het slopen van mijn gehele badkamer duurde 20 minuten. Na 1 slag viel de rest van de tegels er vanzelf af. Stukwerk is zacht, nat en zonder problemen te doorboren. We zitten inmiddels op de buitenmuur. Graag zou ik iemand willen die langs zou komen om te bekijken wat het probleem is en wat er aan te doen is. Daarbij een offerte, zo gedetailleerd mogelijk, wat de kosten gaan worden van reparatie. Het kan maar net zo zijn dat de buitenkant van het huis geïsoleerd moet worden. Daar ook graag advies over. Wie kan mij daarbij helpen op korte termijn?


Vochtproblemen Zwijndrecht
dinsdag 27 december 2016

Onderzoek naar oorzaak van zwarte schimmel

Graag ontvang ik adviezen op basis van de foto's of de zwarte schimmel in de woonkamer en slaapkamer een oorzaak is door een lekkende dak of dat het komt door slechte ventilatie in het huis? Ik ben een vriend van de familie en schrijf het namens de familie.


Vochtproblemen Zwijndrecht
zaterdag 17 september 2016

Expertise aangaande vocht in de muur

Vorige week heb ik de sleutel van mijn woning gekregen en met aftrekken van het behang heb ik schimmel op de muren ontdekt. Het gaat om een slaapkamermuur op de begane grond die grenst aan de badkamer. Ik heb een taxatie nodig van de schade en het probleem op papier krijgen. Ik moet weten of de oude eigenaar van het huis dit probleem had kunnen weten. Dit moet ik op papier hebben voor het aansprakelijk stellen van de oude bewoners. Waarschijnlijk moet ik de kosten zelf voorschieten. Dus ik heb voor mezelf ook een offerte nodig.


Vochtproblemen Zwijndrecht
maandag 25 januari 2016

Schimmelprobleem in woningen

Wij wonen al elf jaar in een tussenwoning. In de woonkamer hebben wij sinds ongeveer twee maanden een witte schimmel op de muur. Volgens een verzekeringsexpert komt dit door optrekkend vocht. Wij hebben een kruipruimte waar niet onder de gehele woning toegang kan worden gekregen. Het is er licht vochtig, maar niet extreem. Ook onze buren hebben een schimmelprobleem op dezelfde muur als in ons huis. Graag laten wij onderzoek doen naar de oorzaak en het probleem verhelpen.


Vochtproblemen Zwijndrecht
dinsdag 27 december 2011

Vochtprobleem in muur onder balkon

Na de hevige regenbuien van afgelopen tijd zijn er bij ons in de woonkamer vochtplekken ontstaan in de muur onder het balkon. Nu zoek ik iemand die ons een oplossing kan geven of zelf de oplossing heeft. Ik zelf denk aan lekkage op het balkon na de buien wat is gaan doorlekken naar de muur eronder.


Vochtproblemen Zwijndrecht
dinsdag 03 mei 2011

Vochtproblemen

Veel last van optrekkend vocht in de buitenmuur en last van veel vocht in de kruipkelder.


Vochtproblemen Zwijndrecht
zondag 11 juli 2010

Vochtexpert

Er is een lekkage er is iets beschimmeld, lekkage oplossen. Misschien moet alles opnieuw afgekit worden. Misschien vloer en wand opnieuw betegelen van een badkamer


Vochtproblemen Zwijndrecht
zondag 16 oktober 2005

Vochtexpert

vocht problemen van de funderingsruimte die opklint naar de begane grond in de mueren op bepaalde punten


Vochtproblemen Zwijndrecht
vrijdag 07 juni 2002

Vochtexpert

Te veel vocht in de kruipruimte. Waarschijnlijk veroorzaakt door te weinig ventilatie. Houten balken vloer nog niet rot. Maar wel te vochtig daarom plannen nu het probleem aan te pakken


Vochtproblemen Zwijndrecht
Offertes aanvragen