Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Zutphen

Ventilatie in de kelder aanbrengen - Vochtbehandeling - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ventilatie in de kelder aanbrengen

Graag zou ik aan de voorzijde van mijn woning in Zutphen kelderventilatie willen aanbrengen. De voorzijde is nu dicht (zie foto). De woning is aan de voor- en achterzijde van het huis goed te bereiken. Vrij parkeren. Graag ontvang ik een totaalprijs voor de klus, inclusief materiaal. Aanvaarding per direct.


Vochtexpert Zutphen

Offertes vochtbehandeling in Zutphen vergelijken

Recente opdrachten in Zutphen

maandag 07 augustus 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Eerbeek
dinsdag 21 februari 2023

Ernstig vocht en schimmel probleem in appartement (2e verdieping) in Zutphen

Sinds enige tijd last van ernstige vocht- condens- en schimmelproblemen op muren en plafonds. Aantal keer geprobeerd te verwijderen en grondig schoon te maken, maar blijft terugkomen. Ventilatie helpt niet, het wordt steeds erger. Gaat om een appartement op 2e verdieping.


Vochtproblemen Zutphen
zondag 23 oktober 2022

Schimmel verhelpen

Op het plafond in onze badkamer zit hardnekkige schimmel. Huis- tuin- en keuken middelen helpen niet voldoende. We willen er nu graag een keer vanaf. Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Lochem
zondag 21 augustus 2022

Inspectie ivm vochtprobleem van onze kelder

Hallo, Graag zouden wij een inspectie willen laten uitvoeren om te kijken waar het vochtprobleem van onze kelder vandaan komt. Is dat mogelijk en zijn daar kosten aan verbonden


Vochtproblemen Lochem
woensdag 19 september 2018

Vochtmeting laten uitvoeren

Ik zoek een vochtexpert die in mijn woning een vochtmeting kan uitvoeren. Begin dit jaar is een koppeling bij de ketel gesprongen, waardoor er veel vocht op de betonnen vloer is gekomen. Het gaat voornamelijk om metingen bij de overloop en in het trapgat.


Vochtproblemen Dieren
zondag 11 februari 2018

Ventilatie in de kelder aanbrengen

Graag zou ik aan de voorzijde van mijn woning in Zutphen kelderventilatie willen aanbrengen. De voorzijde is nu dicht (zie foto). De woning is aan de voor- en achterzijde van het huis goed te bereiken. Vrij parkeren. Graag ontvang ik een totaalprijs voor de klus, inclusief materiaal. Aanvaarding per direct.


Vochtproblemen Zutphen
maandag 08 januari 2018

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag de totale waterschade op laten meten na aanleiding van een lekkage via de bovenburen. Dit heb ik nodig om te verhalen bij mijn opstalverzekering


Vochtproblemen Dieren
maandag 23 oktober 2017

Schimmel laten verwijderen en ventilatie verbeteren

Ik heb op 2 plekken in mijn woning last van schimmelvorming en in denk dat de oorzaak in slechte ventilatie is gelegen. Het gaat om een aangebouwde bijkeuken waar op 6 m² binnenmuren schimmelvorming is, voornamelijk vanaf de vloer. Daar is ook vaak condensvorming op de ramen. Ik wil mij laten adviseren over een betere ventilatie in die ruimte. Verder zit er op 1 m² van het plafond in de badkamer ook schimmelvorming. De ventilatie wordt daar binnenkort verbeterd middels een nieuwe ventilatiebox. Ik laat de schimmel graag verwijderen en de ventilatie verbeteren.


Vochtproblemen Brummen
vrijdag 18 november 2016

Water in de kelder voorkomen

Onze kelder, onder straatniveau heeft een lekkage door de muur heen. Er sijpelt water door een "kraan" die naar buiten gaat. Onder de kraan op ongeveer 50 cm hoogte is de muur al heel nat en de bodem van de kelder dus ook. Indien mogelijk zo snel mogelijk reactie.


Vochtproblemen Dieren
zondag 13 november 2016

Ventilatiegaten naar de kruipruimte boren en roosters plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van 5 ventilatiegaten in mijn buitenmuur naar de kruipruimte en het leveren en plaatsen van 5 ventilatieroosters. Het betreft een oud huis uit 1920. Er zijn reeds 3 ventilatieroosters aanwezig,maar dat is te weinig voor het verhelpen van vochtproblemen. De kamer ruikt daardoor soms muf en de kelder is vochtig. We willen t.z.t. vloerisolatie laten aanbrengen, maar vragen nu eerst een gespecificeerde offerte voor het voorbereidende werk.


Vochtproblemen Leuvenheim
donderdag 22 september 2016

Optrekkend of doorslaand vocht tegengaan

Binnen hebben wij vochtproblemen door een enkelsteens muur. Het is ofwel optrekkend vocht ofwel doorslaand vocht. Het is op één plek. Het is een buitenmuur die grenst aan de binnenmuur van het toilet. Het is blootgelegd en uitgraven. Je ziet dat de stenen nat zijn. De vraag is: Is het doortrekken vocht óf optrekkend vocht? Onder het toilet zit beton en geen kruipruimte. De situatie is lastig uit te leggen het beste is om dit op locatie te bekijken. Kunnen wel eventueel foto toezenden.


Vochtproblemen Laren
donderdag 07 juli 2016

Kruipruimte met een camera inspecteren

Ik wil een camera inspectie laten uitvoeren voor mijn kruipruimte, om zodoende de oorzaak te achterhalen van optrekkend vocht langs een binnenmuur (jaren '30 huis). Het gaat om een houten vloer. Er is geen toegang tot de kruipruimte. Ik kan niet zien of er water in de kruipruimte staat. Ik heb een bouwtekening. De vloer is ongeveer 8 bij 4 meter.


Vochtproblemen Lochem
zaterdag 27 februari 2016

Advies over hoge luchtvochtigheid, schimmel en condens

Wij wonen in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1975. Er is momenteel sprake van een hoge luchtvochtigheid en daardoor is er schimmelvorming door de hele woning en veel condensvorming op de woonkamer ramen. Daar zit isolatieglas in. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren over de te nemen maatregelen. Wij ontvangen daarvoor graag een offerte.


Vochtproblemen Warnsveld
zondag 03 januari 2016

Water in de kruipruimte verhelpen

Er komt water in de kruipruimte na veel regenval. Het is niet duidelijk waar het water vandaan komt want het huis is nog maar 6 jaar oud. Of de regenwater afvoer is ergens lek, of er is tijdens de bouw misschien iets niet goed gegaan. Wij zijn de 2e bewoners van dit huis en weten niet goed waar te beginnen want de aannemer die het gebouwd heeft is niet echt behulpzaam.


Vochtproblemen Laren
woensdag 20 mei 2015

Grondwater in de kelder tegen gaan

Er komt via de zijmuur grondwater de kelder in. Het is een kleine provisie kelder van circa 2 bij 3 meter. De wand waar het water naar boven komt is circa 2 meter. Het sijpelt via de naad onder aan die wand naar binnen. De kelder heeft een betonnen vloer en gemetselde wanden. Wat zou het kosten om dit op een betaalbare manier te stoppen?


Vochtproblemen Zutphen
Offertes aanvragen