Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Zaandam

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht - Vochtbehandeling - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Wil graag inspectie of de gestucte buitenmuur vocht doorlaat Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtexpert Zaandam

Offertes vochtbehandeling in Zaandam vergelijken

Recente opdrachten in Zaandam

maandag 12 juni 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

De muren moeten geïmpregneerd Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen vocht Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Zaandam
maandag 20 maart 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Wil graag inspectie of de gestucte buitenmuur vocht doorlaat Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Zaandam
maandag 09 januari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Wij hebben last van wat ik denk optrekkend vocht omdat ik de buitenmuren al heb geïmpregneerd en we voor de rest geen vocht in huis hebben Naar welke dienst ben je op zoek?: Vochtprobleem oplossen (+ schimmel verwijderen) Wat zijn de mogelijke oorzaken van het schimmelprobleem?: Opstijgend vocht (= vocht ter hoogte van de plinten) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Wormer
maandag 12 december 2022

Vochtprobleem achterhalen + verhelpen

Het gaat om een hoekwoning, waar er vochtdoorslag op de bovenverdieping is. Niet duidelijk of het door de gevel of door de dak afvoer komt. Ik zou graag in contact willen komen met een vakman die kan achterhalen waar dit precies vandaan komt en het ook kan verhelpen. Graag een offerte.


Vochtproblemen Zaandam
donderdag 01 december 2022

Vochtprobleem onderzoeken + evt. oplossen

Graag zoek ik een vochtexpert die voor mij een diagnose kan stellen vanwege een vochtprobleem. Waarschijnlijk optrekkend vocht, maar zou ook lekkage vanuit dakgoot kunnen zijn? Ik zou ook graag een kostenplaatje willen zien om dit op te lossen.


Vochtproblemen Wormerveer
woensdag 05 oktober 2022

Vochtprobleem achterhalen & oplossen

Het gaat om een jaren 30 huis met een oud rookkanaal aan de zijkant van het huis, geen idee wanneer het is dicht gemaakt. Beneden is er in de muur langs het oude rookkanaal wat vocht te herkennen. Ik zoek nu iemand die kan kijken of deze twee dingen met elkaar te maken hebben en wat de volgende stappen zouden zijn? Bijv. een nieuw rookkanaal of het dichtmaken van de schoorsteen zelf, omdat deze lek is. Ik zoek een specialist die de oorzaak kan achterhalen en indien dat mogelijk/nodig is dan ook oplossen.


Vochtproblemen Assendelft
maandag 24 januari 2022

Vochtprobleem inspecteren en oplossen

Mijn ouders wonen in een beneden appartement en hebben last van een verzadigd muurtje tussen de boven appartementen. Dat muurtje is weer een afscheiding tussen 2 naast elkaar liggend boven appartementen. Deze 2 worden verhuurd. Mijn ouders hebben in hun bijkeuken een zwart beschimmelde muur. Dit willen we graag verholpen hebben.


Vochtproblemen Koog aan de Zaan
vrijdag 13 november 2020

Water leakage detection and fixing

I am looking for a professional to look into water leakage from my shower tray in the bathroom. The shower tray is made of tiles. Drops of water can be seen from the ceiling of the kitchen when taking a long shower (20 - 30 minutes). Several water marks are visible on the ceiling of kitchen, hallway, living room and along the wall next to the staircase.


Vochtproblemen Koog aan de Zaan
donderdag 08 oktober 2020

Lekkage in ons souterrain verhelpen

Er is een stukje wand van ons souterrain vochtig aan het worden; aan een wand is er water naar binnen aan het lopen. Wij willen weten wat er aan de hand is en hoe dit kan worden opgelost.


Vochtproblemen Zaandam
dinsdag 04 augustus 2020

Lekkage aan plafond verhelpen

Na een hevige regenval hebben wij lekkage gehad vanuit de dak, dit is in middels gemaakt maar we hebben op verschillende plekken waterschade. Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport voor ons kan opstellen. De schade is in drie kamers op plafonds. Plafond heeft zelfs even bolle plekken gegeven. De oppervlakte is 15 a 20 m2.


Vochtproblemen Zaandam
vrijdag 17 april 2020

Lekkage badkamer verhelpen en opnieuw betegelen

We hebben een lekkage afkomstig uit de badkamer. Dit moet gefixt worden. Daarna moet alles natuurlijk weer netjes betegeld worden, want om bij de lekkage te komen zal er een en ander gesloopt moeten worden.


Vochtproblemen Zaandam
maandag 29 april 2019

Plafond, electra, vloer herstellen na waterschade

Onze pas aangekochte woning bleek te zijn getroffen door waterschade. De woning dateert uit de eerste helft van de 20ste eeuw (c.a. 1937). De schade bedraagt een deel van het plafond dat opnieuw geplaatst en gestuukt dient te worden, er bevond zich electra in het plafond (spotjes) en de vloer moet vervangen worden. Dit was een houden vloer die wij willen vervangen door laminaat. Het laminaat is al aangekocht. ondervloer nog niet. Het oppervlak van de vloer is 39 m2, het plafond zal zo'n 15 tot 20 m2 bedragen dat vervangen moet worden. Wat betreft de elektra gaat het om 3 spotjes. Bijgevoegd zijn de foto's van de schade. Inmiddels is de vloer al verwijderd en ook het betreffende deel van het plafond ligt al open.


Vochtproblemen Wormerveer
maandag 29 april 2019

Waterschade rapport

Onlangs hebben wij een huis aangekocht, hier blijkt waterschade aanwezig, zeer waarschijnlijk afkomstig uit de oude CV. Echter leek het onderling opgelost te kunnen worden met de verkoper, vandaar dat inmiddels de CV zelf al vervangen is. Toch blijkt er nu problematiek met de afhandeling van de schadeclaim aan de verkoper, een schaderapport met schatting/offerte van de kosten van de schadereparatie blijkt. Er is schade aan het plafond, aan de vloer en aan de electronica (in het plafond). Bijgevoegd zijn de foto's van de schade die wij destijds hebben genomen. Hopelijk is dit voldoende om een rapport uit op te maken, de vloer is inmiddels al verwijderd en opgehaald in een container, ook het plafond ligt eruit en de electra is verwijderd.


Vochtproblemen Wormerveer
dinsdag 04 september 2018

Schimmelplekken behandelen en tegengaan

Een muur in de garage vertoont grote zwarte schimmelplekken. Ik zou dit graag willen laten repareren. Ook weten we niet wat de reden is van de schimmel. Ik zoek iemand die dit kan beoordelen en oplossen. De muur is ongeveer 2 bij 2 meter.


Vochtproblemen Zaandijk
dinsdag 31 juli 2018

Schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen

Ik zoek een partij die de kruipruimte kan reinigen. Er bevindt zich schimmel op de hout- en zandlaag. De kruipruimte is ongeveer 40 m2 groot.


Vochtproblemen Zaandam
Offertes aanvragen