Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Woerden

Zwarte schimmel verwijderen van plafond - Vochtbehandeling - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zwarte schimmel verwijderen van plafond

Ik heb zwarte schimmel op het plafod in onze kleine badkamer. Dit wil ik graag laten verwijderen.


Vochtexpert Woerden

Offertes vochtbehandeling in Woerden vergelijken

Recente opdrachten in Woerden

zondag 05 juni 2022

Zwarte schimmel verwijderen van plafond

Ik heb zwarte schimmel op het plafod in onze kleine badkamer. Dit wil ik graag laten verwijderen.


Vochtproblemen Woerden
maandag 10 januari 2022

Zwarte schimmelvlekken verhelpen van 3,5 vierkante meter.

Wij hebben zwarte aanslag/schimmel op de muur. Het zit aan de onderkant, aan de bovenkant van de muur en boven aan de schuifdeur. In totaal betreffen de vochtproblemen 3,5 vierkante meter. We weten niet exact wat de oorzaak is maar willen het graag laten verhelpen in overleg met de vakman.


Vochtproblemen Harmelen
donderdag 12 maart 2020

Lekkage onder de voordeur verhelpen

Bij (heftige) regenval lekt het water onder de dorpel door ons huis in. Het is niet veel, maar de mat en de (kruip)ruimte onder de voordeur worden wel nat/vochtig. Hierdoor gaat het stinken. Kortom: we willen het graag waterdicht maken maar hebben zelf geen idee hoe dit te doen. We ontvangen graag een offerte met daarin een toelichting op welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om dit probleem te verhelpen. Alvast bedankt!


Vochtproblemen Woerden
vrijdag 22 september 2017

Lekkage in de convectorput verhelpen

In de convectorput van steen of hout staat soms grondwater. Het zal grondwater zijn want het is als er (veel) regen gevallen is. Graag offerte om dit te verhelpen. Afmeting put 460 bij 40 bij 70 cm diep.


Vochtproblemen Noorden
zondag 10 juli 2016

Vocht in onze kelder verhelpen

Wat is de oorzaak van de lekkage/vocht/schimmel in onze kelder en hoe kan het opgelost worden? Graag willen we dat er een expert naar kijkt en een gratis en vrijblijvende offerte voor ons opstelt.


Vochtproblemen Noorden
zondag 06 december 2015

Vocht, schimmel en hoge stookkosten voorkomen

1 slaapkamer buitenmuur blijft vochtig en vertoond schimmel. De dakpannen lagen scheef, dit is inmiddels verholpen maar de muur blijft vochtig. Ik laat dit probleem graag beoordelen en verhelpen.


Vochtproblemen Kamerik
zondag 12 juli 2015

Vochtprobleem in de muren verhelpen

Wij hebben last van een vochtige lucht in onze woonkamer. Het lijkt uit de muren te komen. Er zit geen kruipruimte onder de vloer. Er is wel een put naast het huis. Die is met een camera te inspecteren. De buren heb ik er niet over gehoord. Tussen de buitenmuur en binnenmuur zit een vrij grote ruimte. Die mogelijk isoleren. We zoeken een vakman die de oorzaak kan opsporen en dit probleem kan verhelpen.


Vochtproblemen Oudewater
donderdag 05 maart 2015

Buitenmuur tegen doorslaand vocht impregneren

Buitenmuur van de aanbouw lijkt vocht door te slaan. Al jaren. Op twee plaatsen, de dakbedekking is al vernieuwd en dat is het niet. Wat is het wel? De buitenmuur is doorweekt. De aanbouw is gelijk met het huis opgeleverd. Met spouwmuur. Het vochtprobleem lijkt steeds groter te worden.


Vochtproblemen Woerden
dinsdag 01 juli 2014

Lekkageschade herstellen

De buren hebben lekkage gehad, op de eerste verdieping, in de badkamer. Daar is het water naar beneden gelopen maar ook onze muur is nat geworden. Dit is een half jaar terug. Er zijn bruine vlekken op onze muur en plafond aanwezig, graag willen we weten of de muur beschadigd is hierdoor en wat het eventueel kost om alles te herstellen. Dit zouden we graag ook uit laten voeren. Is het alleen een kwestie van verven of is er meer schade?


Vochtproblemen Zegveld
donderdag 03 oktober 2013

Schimmel verwijderen

Wegens een geknapte waterleiding heeft mijn huis onder water gestaan. Dit vocht is uit de vloeren in de muren getrokken en heeft nu schimmel veroorzaakt, op vloeren en muren. Het gaat om 3 kamers. Wat zou het kosten om dit te verwijderen, en een preventieve behandeling te geven zodat het niet meer terugkomt?


Vochtproblemen Woerden
zondag 21 oktober 2012

Lekke kelder

De voormalige kaaskelder in onze woonboerderij is lek. Bij aanzienlijke regenval of langdurig sproeien van de tuin bij droogte, staat er water op de vloer. De kelder gaat, ondanks luchten, muf ruiken. Afmeting 5 meter bij 2 meter. Ondergronds is het 1.75 meter.


Vochtproblemen Zegveld
woensdag 16 juni 2010

Vochtexpert

Kelder schimmelvrij maken. Luchtvochtigheid in de kelder omlaag brengen zodat schimmelvorming wordt tegengegaan. Luchtvochtigheid is nu 70% en hoger. Bij of na zware regenval water in de kelder. Lekkend en doorslaand vocht in vloer en wanden. Afmeting: L 4,50m X B 2,00m X H 2,00m


Vochtproblemen Woerden
zondag 10 januari 2010

Vochtexpert

De kelder van onze 125 jaar oude boerderij is lek, in de muur die zich midden onder de woning bevindt zitten scheuren en in regenachtige perioden stroomt het water letterlijk naar binnen. Ik wil graag weten: - is dit te repareren? - zo ja, wat gaat dit kosten?


Vochtproblemen Bodegraven
Offertes aanvragen