Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Weert

Opstijgend vocht bestrijden - Vochtbehandeling - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opstijgend vocht bestrijden

Hi, wij hebben last van optrekkend vocht (verzakkende vloer, lichte schimmelvorming en vochtige buitenmuren). Dit zouden wij graag willen laten herstellen. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtexpert Weert

Offertes vochtbehandeling in Weert vergelijken

Recente opdrachten in Weert

woensdag 26 juli 2023

Schimmel verhelpen

Schimmel verwijderen in ketelhok veroorzaakt door lekkage op dak/doorslaand vocht. Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Weert
woensdag 15 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Hi, wij hebben last van optrekkend vocht (verzakkende vloer, lichte schimmelvorming en vochtige buitenmuren). Dit zouden wij graag willen laten herstellen. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Weert
maandag 14 november 2022

Vochtprobleem oplossen + schimmel verwijderen

Onze gang ruikt nogal muf. Nu hebben we schimmel gevonden op de vloermat en het hout bij de ingang van de kruipruimte. De roosters lijken dicht te zitten. Graag willen we dit vochtprobleem laten oplossen.


Vochtproblemen Weert
maandag 05 september 2022

Vochtprobleem achterhalen & oplossen

We hebben een huis gekocht en zien dat op een muur schimmel plekken op de rand van de plafond zijn. Dit wil ik laten verwijderen, maar er moet gekeken worden naar waar het vandaan komt. Die ramen kunnen niet open en heeft geen ventilatie vakje in de ramen. Het adres is in Molenbeersel Belgie, vlak over de grens bij Weert.


Vochtproblemen Weert
dinsdag 07 december 2021

Vochtprobleem in de slaapkamer verhelpen

We hebben in de hoek van onze slaapkamer een vochtvlek, met het vochtige en regenachtige weer wordt deze erger. Dit wil ik graag laten verhelpen.


Vochtproblemen Weert
maandag 01 november 2021

Vochtprobleem oplossen

We hebben in onze volledige woning dubbelglas maar in de woonkamer/keuken en twee slaapkamers hebben we altijd vocht op het glas. Daarnaast zijn onze keukenkastjes vochtig en is de plint van de keuken krom getrokken. Begin dit jaar hebben we op een van de slaapkamers ook te maken gehad met schimmelvorming op een muur, de plint was ook hier krom getrokken. Het was zelfs zo erg dat een aantal schoenen in een schoenenrek zijn gaan schimmelen. Ook hebben we nu last van (heel erg) klemmende deuren. We willen graag weten waar dit vandaan komt en hoe we dit het beste op kunnen lossen. We zouden het liefst geen ventilatiesystemen plaatsen als dat niet nodig is. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Condens en/of schimmelplekken (ventilatieprobleem)


Vochtproblemen Budel
maandag 05 oktober 2020

Kelder van binnenuit waterdicht maken

Mijn kelder staat vol met water, ongeveer 50 cm hoog. Graag laat ik de kelder waterdicht maken. Het is ongeveer 3 x 3 meter.


Vochtproblemen Weert
vrijdag 21 augustus 2020

Balkon waterdicht maken

Mijn balkon aan de voorzijde van het huis 1970, is nooit onderhanden genomen, in de woonkamer raam onder dit balkon zwarte schimmel bij vochtig weer en regen. Het gaat om een betonnen balkon van ongeveer 3 x 1 meter.


Vochtproblemen Weert
maandag 06 januari 2020

Oorzaak lekkage raamkozijn/ gevel opsporen en herstellen waterschade

Betreft een verhuurd pand in Weert. Huurder klaagt over lekkages bij raam en gevel. Graag onderzoek naar oorzaak.


Vochtproblemen Weert
zondag 25 november 2018

Kruipruimte ventileren

Ik wil de kruipruimte van de tussenwoning ventileren. Dit is in verband met de vochtproblemen. De kruipruimte is 40 m2 en de hoogte een halve meter.


Vochtproblemen Weert
zondag 05 november 2017

Vocht uit de kelder weren

Ik wil graag ventilatie in de kruipruimte


Vochtproblemen Stramproy
dinsdag 21 februari 2017

Ventilatie aanbrengen in de kruipruimte

Onze kruipruimte is erg vochtig waardoor er schimmel is ontstaan. Wij hebben geconstateerd dat er geen beluchting is waardoor het vocht dus niet weg kan. Wij willen dus graag ventilatie in de kruipruimte aan laten brengen.


Vochtproblemen Weert
maandag 19 september 2016

Vochtprobleem verhelpen

Vocht probleem oplossen: circa 20 m2 wand is vochtig. De onderkant van de muur, het lijkt op optrekkend vocht. Er zit geen kruipruimte of kelder onder.


Vochtproblemen Weert
maandag 12 september 2016

Kleine kelder waterdicht maken

Sinds 2012 verbouwen mijn man en ik een oude boerderij. Het voorste gedeelte is uit 1936 en daar bevindt zich ook de kelder van het huis. Deze loopt telkens weer opnieuw vol met water, nadat deze is leeg gepompt. We dachten de oorzaak gevonden te hebben, omdat de hoofdkraan van de waterleiding lekte, maar helaas de kelder loopt nog steeds vol met water. We zouden de kelder graag gebruiken en zouden daarom de kelder graag water dicht laten maken. De kelder is ongeveer 4.5 m2 groot en 2 meter diep.


Vochtproblemen Nederweert
woensdag 04 februari 2015

Vocht via het balkon in de woonkamer

In het plafond van de woonkamer zitten vochtplekken met schimmel. Zeer waarschijnlijk komt dit via het er vlak boven liggende balkon. De afvoer van het balkon is erg klein en daardoor regelmatig verstopt. Met als gevolg dat er water op blijft staan. Dit gaat dan via de muur of onder het lood door en trekt in het plafond van de woonkamer. Het balkon is ongeveer 2 bij 4 meter groot.


Vochtproblemen Weert
Offertes aanvragen