Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Wassenaar

Schimmel verwijderen van plafond (4m2) - Vochtbehandeling - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schimmel verwijderen van plafond (4m2)

Ik heb een wijnkelder en daar bevindt zich schimmel op het plafond. Dit betreft ongeveer 2m2, in de hoek van het plafond. De oorzaak hoeft hierbij niet aangepakt te worden.


Vochtexpert Wassenaar

Offertes vochtbehandeling in Wassenaar vergelijken

Recente opdrachten in Wassenaar

zondag 27 november 2022

Schimmel verwijderen van plafond (4m2)

Ik heb een wijnkelder en daar bevindt zich schimmel op het plafond. Dit betreft ongeveer 2m2, in de hoek van het plafond. De oorzaak hoeft hierbij niet aangepakt te worden.


Vochtproblemen Wassenaar
woensdag 02 november 2022

Optrekkend vocht behandelen (25 meter)

lk zoek een vochtbestrijder die optrekkend vocht in mijn binnenmuur, met een lengte van ~25 meter, kan behandelen. Vermoedelijk afbikken, injecteren en opnieuw stuccen met een afdichtmortel. Liefst voor mei uitgevoerd hebben. Liefst zo snel mogelijk.


Vochtproblemen Wassenaar
vrijdag 21 oktober 2022

Kelder waterdicht maken

Onze kelder heeft last van optrekkend vocht vanuit de vloer, waardoor er soms water op de vloer staat en dat de muren aangetast raken.


Vochtproblemen Wassenaar
maandag 05 oktober 2020

Kelder waterdicht maken

Kelder wanden en -vloer waterdicht impregneren en stucen. Kelder opp: 14m2, op stahoogte


Vochtproblemen Wassenaar
zondag 27 september 2020

Kelder waterdicht maken

De vloer van onze kelder is erg vochtig tevens trekt het vocht door de muren heen. Graag wil ik het waterdicht laten maken. Het gaat om 15 m2.


Vochtproblemen Wassenaar
vrijdag 17 april 2020

Kelder drogen en waterdicht maken

Onze kelder heeft 10 cm onder water gestaan. Nu ie het droog. We willen graag waterdicht laten maken. De vloer is van beton, de muren zijn van grijze stenen met tussenin voegcement. Grijze stenen zijn niet helemaal poreus maar er zitten gaten in. We hebben geen vloerbedekking, wel een tafel en een stellage staan. Dit zouden we eventueel eruit kunnen halen. Ik denk dat de eerste stap is om de vloer geheel droog te krijgen. De kelder is hoogte: 2,20, lengte: 4,30 en breed: 4,10 meter. Het water dat in de kelder stond is weggezogen. De vloer is nog vochtig. Ik neem aan dat eerst met warmte blazer (of zoiets) moet drogen. En dan behandeld tegen vocht. Graag ontvangen wij een prijs indicatie en contact gegevens van expert die langs kan komen om met ons een passend plan te maken. Wat zou na goedkeuring offerte ongeveer de tijdslijn zijn voor deze klus? Wanneer starten, en hoe lang duurt het?


Vochtproblemen Wassenaar
dinsdag 21 januari 2020

Balkon van waterdichte coating voorzien

Door een lekkage in de woonkamer, moet ik de bovenstaande balkon/terras van cirxa 9 m2 opnieuw waterdicht maken, na 10 jaar. Ik wil graag weten wat gaat dat ongeveer kosten 100 euro meer of minder maakt niet uit, maar een idee zou ik wel op prijs stellen.


Vochtproblemen Voorschoten
maandag 28 oktober 2019

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik zou graag willen weten hoe de conditie is van de houten balken van de vloer in de huiskamer (35 M2). Hoe de destijds aangebrachte isolatie er aan toe is. Is nieuwe isolatie noodzakelijk, schelpen aanbrengen ? Het gaat om een huis uit 1938 Er is geen kruipruimte luik wel een luchtrooster in de buitengevel. Graag uw offerte en advies.


Vochtproblemen Voorschoten
woensdag 06 maart 2019

Kelder waterdicht maken

Wij wonen in een woning uit 1899 en hebben een diepe kelder van ongeveer 180 cm hoogte en tussen de 10 en 12 m2. De kelder is bereikbaar via een trap vanuit de woonkamer. De grondwaterstanden in onze omgeving staan al jaren erg hoog wat ervoor zorgt dat wij in de kelder altijd een laag water van enkele centimeters hebben staan. Dit zorgt ervoor dat de kelder niet goed bruikbaar is en we ook veel schimmelproblemen hebben. Wij zouden de kelder graag op korte termijn waterdicht laten maken zodat we er voor ééns en altijd vanaf zijn. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op welke mogelijkheden er zijn en wat het gaat kosten om het waterdicht te maken. Graag zou ik van u een offerte ontvangen. Mocht u meer informatie nodig hebben, dan hoor ik het graag.


Vochtproblemen Voorschoten
woensdag 29 november 2017

Schimmels verwijderen

In de hoek van mijn praktijkkamer zit schimmel. Door lekkage vanuit de badkamer. Lekkage is verholpen, nu schimmel verwijderen. Overigens ook heel licht in woonkamer zichtbaar.


Vochtproblemen Voorschoten
woensdag 23 november 2016

Camera Inspectie van de kruipruimte op vocht en asbest

Kruipruimte met een camera inspecteren I.v.m. geen luik/mogelijkheid om in de kruipruimte te komen willen we graag weten wat de kosten zijn voor een camera inspectie. Vocht en asbestos resultant. Gratis offerte


Vochtproblemen Wassenaar
zondag 12 juni 2016

Schimmel in de woonkamer bestrijden

Bij het verschuiven van de servieskast zag ik dat de hele muur achter de kast vol met schimmel stond. De huiskamer wordt morgen geschilderd dus er is haast bij het reinigen van de muur. Graag ontvang ik uw advies en een prijsopgave voor een permanente oplossing.


Vochtproblemen Voorschoten
zaterdag 24 oktober 2015

Kelder injecteren

Ik wil een offerte voor het injecteren van de gemetselde binnenmuren van de kelder. We hebben last van optrekkend vocht, tot ongeveer 30-40 cm. De betonnen vloer lijkt droog.


Vochtproblemen Wassenaar
woensdag 02 september 2015

Ventilatie kruipruimte verbeteren

De kruipruimte is onvoldoende geventileerd, dit willen wij laten aanpakken. Het gaat om een hoekwoning van een aantal rijtjeshuizen en de woning is rond 1965 gebouwd. Volgens mij kan dit worden opgelost door het maken van gaten in de buitenwand. Graag contact per email omdat ik telefonisch slecht te bereiken ben.


Vochtproblemen Voorschoten
woensdag 23 oktober 2013

Lekkage in huis

Hello Casius: Excuse me I speak English to you. I need your help. There is a "lekkage" in my house, but I don't know where is it. A part of wall in my room on the first floor is wet. It is getting wet when in raining day. I think I have a "scheuren in gevels" problem, or maybe the window frame is too old . I'm not sure where is the problem. We are in Wassenaar Thank you very much! Kind regards Yulan


Vochtproblemen Wassenaar
Offertes aanvragen