Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Wageningen

Schimmel verwijderen - Vochtbehandeling - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schimmel verwijderen

Vochtschimmel verwijderen. Stucwerk dat loslaat door vocht waar een soort zout/kristal uitziende schimmel is ontstaan.


Vochtexpert Wageningen

Offertes vochtbehandeling in Wageningen vergelijken

Recente opdrachten in Wageningen

zaterdag 05 januari 2019

Waterschade rapport maken voor de verzekering

We hebben water schade aan het plafond. Omdat er boven de ketel langzaam leeg drukte. Voordat wij dat door hadden drukte het al na beneden. Er is inmiddels al lang wat aan gedaan aan de ketel maar nu begint het plafond te bladeren door de lekkage. Wat zou dat kosten als we dat zouden weg werken. We hebben het materiaal er niet voor. En we willen ook weten of je dan het hele plafond moeten laten doen of alleen dat lekkage want anders blijf je het verschil zien. Het gaat om ongeveer 1 meter aan schade. Het liefst wil ik dan ook het hele plafond schilderen


Vochtproblemen Wageningen
zondag 05 november 2017

Mechanische ventilatie in een kelder maken

Ik heb een kelderruimte van 5 x 6 meter helemaal leeg gehaald om deze te kunnen gaan gebruiken als atelierruimte voor beeldhouwen. De kelder is redelijk droog maar op de bovenzijde van een tussenwand lijkt wat vochtophoping te zijn. Er is mij aangeraden om mechanische ventilatie in de kelder te plaatsen, zodat de luchtstroom dit probleem zal oplossen. Ik wil een afspraak maken om dit hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.


Vochtproblemen Wageningen
dinsdag 26 juli 2016

Lekkage in kelder verhelpen

Sinds enkele maanden hebben we regelmatig een plas water in de kelder (kast). Het lijkt door een plek in een muur te komen. De muren zijn ook deels vochtig. We snappen niet waar het vandaan komt. Het kan ook een tijd droog zijn namelijk, dus het lijkt niet op lekkage door een leiding. Het is ook niet constant. Het huis is van 1964. Willen graag de oorzaak weten en wat de beste oplossing is. Bedankt alvast.


Vochtproblemen Bennekom
donderdag 01 januari 2015

Kelder waterdicht laten maken

Ik wil ongeveer 18 m2 kelderwand waterdicht maken. Er ligt nu een kalkzandcement dekvloer die droog is, en er is voldoende werkruimte.


Vochtproblemen Kesteren
donderdag 30 oktober 2014

Schimmel verwijderen

Vochtschimmel verwijderen. Stucwerk dat loslaat door vocht waar een soort zout/kristal uitziende schimmel is ontstaan.


Vochtproblemen Wageningen
woensdag 22 oktober 2014

Mechanisch ventilatiesysteem installeren

In de garage en aangrenzende souterrain hebben we vocht op de wanden. Op de wanden zitten tegels welke voornamelijk tijdens vochtig warm weer niet droog blijven. De inhoud van het souterrain is ongeveer 2,5 kuub. De lucht circuleert misschien niet genoeg. Graag wil ik dit verholpen hebben.


Vochtproblemen Wageningen
maandag 02 mei 2011

Optrekkend vocht

Woning uit 1910. Fundering injecteren tegen optrekkend vocht. Naar aanleiding van bouwtechnische keuring. Buitenmuren en fundering. Woning is ongeveer 13x6m. Vanaf begin juni starten.


Vochtproblemen Heteren
woensdag 29 december 2010

Vochtproblemen in de woonkamer

Wij hebben in de woonkamer vochtproblemen (schimmel op de binnenkant van de buitenmuur). Het betreft een hoekwoning met dubbele beglazing. De vochtigheid in huis is verder goed. Graag een vakman die dit kan verhelpen. Het is een jaren 30 woning, wel met spouwmuren.


Vochtproblemen Wageningen
maandag 03 maart 2008

Vochtexpert

we hebben vochtplekken in de muur . Bij regen komt er ergens water de muur binnen en daar krijgen we vochtplekken van zowel in de huiskamer als op de zolder.


Vochtproblemen Andelst
Offertes aanvragen