Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Venray

Schimmelschade na lekkage herstellen - Vochtbehandeling - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schimmelschade na lekkage herstellen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Het behang in 1 woonkamer en 3 slaapkamers moet vervangen worden. - De keuken moet in zijn geheel geverfd worden. - Plafonds van 5 a 6 kamers moeten ook geverfd worden. - Het hout op de vensterbanken in 5 kamers wil ik ook vervangen (indien nodig) als het rot is.


Vochtexpert Venray

Offertes vochtbehandeling in Venray vergelijken

Recente opdrachten in Venray

zondag 28 augustus 2022

Vochtprobleem onderzoeken/verholpen

Aan een dubbelsteen muur aan binnenkant vochtplekken achter schilderij, doorslag op muur als er iets tegenaan staat of hangt. Is niet zeker of elke muur geïsoleerd is, geen ontluchtingsgaten in buitenmuur gaarne meting luchtkwaliteit woonruimte, bij sterke regenval gedeelte van kruipruimte onder water.


Vochtproblemen Oostrum
woensdag 14 oktober 2020

Herstel vochtschade aan binnenmuur

Door een lekkage in de afvoer van de badkamer is in de woonkamer schade ontstaan aan de muur. Dit wil ik graag laten herstellen.


Vochtproblemen Boxmeer
dinsdag 10 april 2018

Schimmelschade na lekkage herstellen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Het behang in 1 woonkamer en 3 slaapkamers moet vervangen worden. - De keuken moet in zijn geheel geverfd worden. - Plafonds van 5 a 6 kamers moeten ook geverfd worden. - Het hout op de vensterbanken in 5 kamers wil ik ook vervangen (indien nodig) als het rot is.


Vochtproblemen Venray
dinsdag 02 januari 2018

Kelderlek dichten

Mijn kelder krijgt grondwater bij hoogwater. Waarschijnlijk door een lek in de vloer. De kelder is 3 x 4 meter. De vloer is mogelijk van beton. Graag uw advies.


Vochtproblemen Meerlo
donderdag 27 oktober 2016

Ventilatie in de woning controleren en zo nodig aanpassen

Wij hebben een huis van 25 jaar oud met een ventilatiesysteem door het hele huis. In de keuken zit een knop met 3 standen voor de bediening van het systeem. Tijdens onze vakantie van 4 weken hebben wij het systeem uitgezet. Na thuiskomst bleek in de toiletruimte alles kletsnat en beschimmeld te zijn. We hebben het systeem weer aangezet en het vocht in de toiletruimte trok weg. We willen hier graag de oorzaak van laten achterhalen en nodigen bedrijven graag uit om hier even te komen kijken. In de overige delen van het huis was geen vocht of schimmel te vinden. Misschien kan het systeem worden aangepast, zodat de toiletruimte op een aparte schakelaar kan worden gezet voor de ventilatie.


Vochtproblemen Bergen
donderdag 03 maart 2016

Hoog vochtgehalte in de woning

Vocht aan woning heel erg


Vochtproblemen Venray
zondag 07 december 2014

Vocht-, schimmel- en ventilatieproblemen

In onze woonkamer begint schimmel door het plafond zichtbaar te worden. Het zit er sinds een jaar of twee, sinds er een aanbouw gezet is en er een spouw gemaakt is. De begane grond is geïsoleerd en de verdieping erboven niet waardoor het condenseert op het plafond. Dit komt waarschijnlijk door ventilatieproblemen. Graag willen wij dat de schimmel aangepakt wordt met daarbij de oplossing voor het ventilatieprobleem. We horen graag van u.


Vochtproblemen Meerlo
woensdag 22 oktober 2014

Schimmel in de woonkamer verwijderen

In de woonkamer zijn schimmelplekken op de binnenmuur. De schimmel zit op 3 plekken en dient te worden verwijderd.


Vochtproblemen Venray
zondag 10 augustus 2014

Kelder afdichten tegen vocht

Ons huis is gebouwd in 1957. Wij hebben het net gekocht, maar de kelder is zo vochtig dat alles beschimmeld is. Bij hevige regen staat er in de hoek een laagje water van ongeveer één cm. We hebben de kelder graag vochtvrij en netjes.


Vochtproblemen Vierlingsbeek
zaterdag 02 augustus 2014

Schimmel in de slaapkamer

Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht en kwamen er van de week achter dat er schimmel zit in de slaapkamers op de muur. Navraag gedaan en volgens de verkopers is er een aantal jaren geleden lekkage geweest aan de dakgoot. De schimmel blijft terugkomen. Het gaat niet om de buitenmuren, maar om de muren na de buren toe. Het gaat om 2 slaapkamers, aan 2 kanten van het huis. Aan een kant grenst het aan een onbewoond huis aan de andere kant aan een bewoond huis. Wat zou er moeten gebeuren om de schimmel weg te krijgen en wat zijn de kosten?


Vochtproblemen Venray
donderdag 12 juni 2014

Oorzaak van een vochtprobleem vaststellen

Werk in een woonvoorziening, in 2 appartementen is een vochtprobleem. De leidingen zijn al onder druk gezet met lucht en rook, daar is geen oorzaak uitgekomen. We hebben al 6 weken professionele vochtzuigers staan. Onze beleving is dat na een regenbui de jerrycans weer behoorlijk vol zitten met opgezogen vocht. Wij vragen ons af of het vocht door de muur en/of de gevel naar binnen komt. Onze vraag is of/en hoe we hier achter kunnen komen en met welke apparatuur?


Vochtproblemen Bergen
zaterdag 13 april 2013

Witte uitslag voorgevel

Hallo, Zie bijgevoegde foto van onze woning. Deze woning is in 2003 gebouwd. De voorgevel heeft een ZO ligging. Ik zou graag van jullie een advies/offerte ontvangen voor het herstellen van de voorgevel. De zijgevels (niet helemaal goed zichtbaar) zijn netjes op kleur gebleven. Graag uw advies c.q. offerte.


Vochtproblemen Venray
woensdag 03 november 2010

Vochtmeting

Dak van het huis is niet geisoleerd. We hebben 1 natte plek op de zijmuur van de zolder en aan de andere zijde een schimmelvlek. Wij slapen op zolder en willen weten wat het vochtpercentage is.


Vochtproblemen Bergen
vrijdag 13 februari 2009

Vochtexpert

aanbrengen nieuwe kitrand bij het bad.


Vochtproblemen Sint Anthonis
zaterdag 23 augustus 2003

Vochtexpert

vochtbehandeling van kelder


Vochtproblemen Venray
Offertes aanvragen