Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Tilburg

Inspectie meerdere schimmelplekken - Vochtbehandeling - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Inspectie meerdere schimmelplekken

Ik heb in verschillende ruimtes schimmelplekken, nu zoek ik een vakman die graag even komen kijken wat de oorzaak is en wat de beste oplossing hiervoor is.


Vochtexpert Hulten

Offertes vochtbehandeling in Tilburg vergelijken

Recente opdrachten in Tilburg

zaterdag 23 september 2023

Schimmel verhelpen

Twee problemen: 1 terugkerende schimmel badkamer 2 vocht trekt door buitenmuur laag bij grond in bijkeuken Hoe wil je het probleem oplossen?: Eenvoudige afzuiging / ventilator voor vochtige ruimte (keuken, badkamer,..) Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken), Vochtprobleem oplossen (+ schimmel verwijderen) Wat zijn de mogelijke oorzaken van het schimmelprobleem?: Doorslaand vocht via de gevel , Ventilatieprobleem Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Tilburg
maandag 18 september 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Vorig jaar zijgevel opgevoegd maar niet geïmpregneerd binnenzijde woonkamer vochtvlekken Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Berkel-Enschot
dinsdag 18 april 2023

Waterschade aan keuken herstellen

Ik heb waterschade aan mijn keuken. De achterplaat en kastombouw van het kastje onder de wasbak moeten vervangen worden, evenals de onderplint.


Vochtproblemen Tilburg
donderdag 30 maart 2023

Schimmel verhelpen

Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Heb je toestemming van de verhuurder om de werkzaamheden te laten uitvoeren?: Ja Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur


Vochtproblemen Tilburg
donderdag 14 juli 2022

Vochtprobleem kelder onderzoeken/verhelpen

Kleder opgeknapt. Nu vochtprobleem aan 1 zijde van de kelder. Kelder is ongeveer 2x3x1,75


Vochtproblemen Goirle
zaterdag 01 januari 2022

Optrekkend vocht behandelen

Wij wonen in een jaren 20 woning in tilburg. We hebben last van optrekkend vocht en willen dit laten behandelen mar hebben geen idee wat de kosten gaan zijn en wat er precies nodig is. Dus willen we graag van te voren een vrijblijvende offerte ontvangen om in te calculeren of we al meteen het probleem kunnen aanpakken of nog even moeten doorsparen.


Vochtproblemen Tilburg
maandag 20 december 2021

Inspectie meerdere schimmelplekken

Ik heb in verschillende ruimtes schimmelplekken, nu zoek ik een vakman die graag even komen kijken wat de oorzaak is en wat de beste oplossing hiervoor is.


Vochtproblemen Hulten
maandag 29 november 2021

Herstel vochtige muur

Ik heb een lekkage vanuit badkamer. De muur aan de slaapkamer kant is erg vochtig. Muur lijkt gips/beton achtig en is helemaal zacht bij het vocht. Advies over drogen en herstel muur. Ook zal de badkamer dus opnieuw gekit moeten worden.


Vochtproblemen Tilburg
donderdag 05 maart 2020

Waterschade aan plafond herstellen

Door waterlekkage in de badkamer is waterschade ontstaan aan het plafond in onze woonkamer. Totaaloppervlakte van het plafond is ongeveer 30 m2. Ik wens een offerte voor het opsporen van het lek (badkamer) en het repareren (woonkamer) van de schade.


Vochtproblemen Tilburg
zondag 09 februari 2020

Voegen buitenmuur en poortmuur, verhelpen lekkage en leggen tegels

Het betreft een paar klussen: Er is een lekkage in onze garage, deze laten wij graag verhelpen. In de voegen zit een scheur, waardoor vocht naar binnenkruipt. Dit hebben wij eerder gekit, maar het heeft dus niet geholpen. Verder zit er een barst in de tuinmuur. Eerder heeft daar een grote dennenboom gestaan, deze hebben wij verwijderd, maar door de wortels is een scheur ontstaan. Hier laten wij graag naar kijken. De muur is ongeveer 2 m breed bij 2,5 hoog. Er zijn wat losse tegels aan de achterkant van de schuur en deze laten wij direct graag opnieuw leggen. De man van de verzekering is al even komen kijken, maar we hebben een offerte nodig. Wel laten wij het graag uitvoeren door u.


Vochtproblemen Tilburg
woensdag 08 januari 2020

Vochtig blijvende gevel probleem achterhalen en herstellen

Vorig jaar heb ik, als gevolg van een lekkende dakgoot bij de buren, een kleine lekkageplek in mijn badkamer gehad. Lekkage is verholpen. Echter is mijn gevel buiten een krap jaar verder nog steeds nat. De plek wordt niet groter (is sindsdien juist - vooral vanaf bovenaan - verder opgedroogd), maar blijft sinds enige tijd min of meer gelijk in omvang. Overdag is deze droger dan 's ochtends vroeg. Hoe droog de plek is hangt mede af van wind en temperatuur. De plek lijkt niet afhankelijk van regen. Het gaat om een spouwmuur. Isolatie aan binnenkant muur lijkt droog. Ook lijkt er op basis van meterstanden geen sprake van waterverlies aan leidingwerk binnenshuis. Verdere lekkage in de goot is ook niet vastgesteld, ook geen treksporen die wijzen op water vanaf dak (lek detectie lijkt me dus niet de oplossing). Het is op de eerste verdieping. De plek is ongeveer 1-1,5 meter breed en ongeveer driekwart van een verdieping hoog. Ik zoek iemand die kan bepalen wat het probleem is welke oplossing daarbij past. Wellicht is de steen/voeg poreus of aangetast door zouten uit het regenwater. Of is er een isolatieprobleem, mogelijk een koude brug probleem. Of is er een nieuwe oorzaak.


Vochtproblemen Tilburg
woensdag 06 november 2019

Waterschade aan plafond herstellen

In onze badkamer (6/ 7 m2) is waterschade aan het plafond van ongeveer 1,5 m. Het lekkage is bij de muur en komt waarschijnlijk van het dak van de badkamer. het is een plat dak met een loden dakbedekking. Waarschijnlijk komt het lekkage van een hoekje in het dak, die om de 2/ 3 jaar steeds opnieuw gerepareerd moet worden. Graag laten wij het lekkage verhelpen en daarna het plafond opnieuw stucen. Er is makkelijk bij het dak te komen. Het is op de begane grond.


Vochtproblemen Tilburg
woensdag 03 januari 2018

Lekkage opsporen en schade herstellen boven de schuifpui

Het lekt boven de schuifpui in de huiskamer waarschijnlijk vanuit buiten. Het is alleen met langdurige regenval. Waarschijnlijk zijn de stenen poreus geworden.


Vochtproblemen Tilburg
zaterdag 08 juli 2017

Schimmel bij de vloer oplossen

Gisteren zette ik de bank opzij en heb ik schimmelvorm opgemerkt aan, achter de plinten met uitloop op houten vloer. Gisteren met een doek alles afgedaan, maar ik wil deze schimmel 100% zeker goed laten verwijderen. Ik heb iemand nodig die dit voor mij kan uitzoeken en oplossen.


Vochtproblemen Tilburg
woensdag 01 maart 2017

Grout injecteren in een fundering

Er moet over 22.5 m3 (9 x 2.50 x 1 meter) waterglas/grout geïnjecteerd worden. Er is al een funderingsonderzoek gedaan. Het onderzoeksrapport kan ik aan u overleggen. De ruimte/het huis is makkelijk bereikbaar. Graag offerte hiervoor.


Vochtproblemen Oost West en Middelbeers
Offertes aanvragen