Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Terneuzen

Vochtprobleem verhelpen (schimmelplekken) - Vochtbehandeling - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtprobleem verhelpen (schimmelplekken)

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning, aan de binnenkant, schimmel plekken. Dit wil ik graag verholpen hebbe. Waarschijnlijk gaat het om het uitslijpen van de voegen, maar ik ben geen specialist vandaar de aanvraag voor advies, vraag en hulp. Ik ben slecht bereikbaar omdat ik op een boot werk. Ik ben soms 2 weken weg en 2 weken thuis.


Vochtexpert Breskens

Offertes vochtbehandeling in Terneuzen vergelijken

Recente opdrachten in Terneuzen

maandag 05 juni 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Huiskzwam in de douche Naar welke dienst ben je op zoek?: Vochtprobleem oplossen (+ schimmel verwijderen) Wat zijn de mogelijke oorzaken van het schimmelprobleem?: Doorslaand vocht via de gevel Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Terneuzen
maandag 24 april 2023

Renoveren van de gevel (60m²)

Ik wil mijn muur van 60 m² schoon en waterdicht laten maken. Ook wil ik mijn schoorsteen even laten controleren en een tegel oplaten plaatsen aangezien de schoorsteen niet meer in gebruik is.


Vochtproblemen Sluiskil
maandag 03 april 2023

Vochtproblemen oplossen

Ik heb last van vochtproblemen op een aantal plekken in mijn woning. Het gaat om de serre, de meterkast, een slaapkamer, de badkamer en op zolder. Ik wil dat iemand langs komt om overal te kijken waar het vandaan komt en hoe het het beste verholpen kan worden.


Vochtproblemen Groede
zondag 26 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

De muren zitten boven riool. Dat kan het hoofdprobleem zijn waarom dat de muren vol schimmel zitten Naar welke dienst ben je op zoek?: Vochtprobleem oplossen (+ schimmel verwijderen) Wat zijn de mogelijke oorzaken van het schimmelprobleem?: Opstijgend vocht (= vocht ter hoogte van de plinten), Doorslaand vocht via de gevel Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Hulst
maandag 04 juli 2022

Vocht probleem

We hebben probleem aan de binnenkant van een buitenmuur vlakbij een schuifpui. Het behang laat los en er hangt een muffe geur


Vochtproblemen Sluiskil
dinsdag 08 maart 2022

Meerdere schimmelplekken oplossen

Wij zouden graag willen dat er een specialist langs komt om ons schimmel probleem op te lossen. Er is schimmel in de kelder en de slaapkamers, boven in de hoeken, weet niet of het door het dak komt of door de isolatie in de muren. Waar bevindt het lek zich?: hellend dak Wat is de functie van de ruimte(s)?: andere Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden?: 2 tot 5 ruimtes Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vochtproblemen Sluiskil
donderdag 23 december 2021

Vochtprobleem verhelpen (schimmelplekken)

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning, aan de binnenkant, schimmel plekken. Dit wil ik graag verholpen hebbe. Waarschijnlijk gaat het om het uitslijpen van de voegen, maar ik ben geen specialist vandaar de aanvraag voor advies, vraag en hulp. Ik ben slecht bereikbaar omdat ik op een boot werk. Ik ben soms 2 weken weg en 2 weken thuis.


Vochtproblemen Breskens
zaterdag 27 november 2021

Doorslaand vocht oplossen 30m2

Ik heb een oude woning (1950) met beschadigde buitenmuren waar regelmatig vocht doorslaat, boven en beneden verdieping. Mogelijk is de beneden verdieping optrekkend grondwater. Ik zou graag herstel laten doen aan alle buiten muren en de precieze oorzaak willen weten. Het gaat om ongeveer 30m2.


Vochtproblemen Sas van Gent
maandag 12 juli 2021

Kruipkelder 4 m3 moet verluchtingssysteem krijgen

Kleine kruipkelder 4 m3 moet verluchtingssysteem krijgen wegens ontstaan van schimmel. Graag gratis offerte Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Condens en/of schimmelplekken (ventilatieprobleem)


Vochtproblemen Waterlandkerkje
woensdag 07 juli 2021

Vochtplek op een wand verhelpen

Op de eerste verdieping van onze woning is een vochtige plek ontstaan op de wand tussen de buren en ons. Ik zoek een specialist die de lekkage kan verhelpen en de wand kan herstellen. Eventueel meer renovatie werk.


Vochtproblemen Axel
maandag 21 december 2020

Vocht analyse - expert

We hebben vocht in een paar hoeken binnen in het huis, er is schimmelvorming boven de plint. Graag willen we een expert analyse waar dit vocht vandaan komt en hoe we dit kunnen bestrijden. Evt. een offerte voor de kosten van het oplossen van het probleem.


Vochtproblemen Breskens
zondag 01 september 2019

Vochtmeting in woningen uit laten voeren

Vochtmeting uitvoeren en diagnose opstellen bij grotere problemen samen zien naar meer opties.


Vochtproblemen Hulst
maandag 04 december 2017

Vochtprobleem in meerdere kamers verhelpen

Wij hebben in onze woning 2 vochtproblemen. De slaapkamer op de benedenverdieping vertoont op 2 plaatsten sporen van opstijgend vocht. Op de slaapkamer boven hebben we condens op de ramen én op 1 muur. Het is een vrijstaande woning uit bouwjaar 1900 die 4 jaar geleden volledig gerenoveerd is. We willen een afspraak maken voor inspectie, advies en een prijsopgave.


Vochtproblemen Westdorpe
maandag 20 maart 2017

Vocht in muren bestrijden en tegengaan

Op zolder en op de 1e verdieping zijn de muren in de hoek aan de binnenkant vochtig. Ik heb al een nieuw dak laten leggen, de muren zijn gehydrofobeerd, de aannemer heeft scheuren gedicht. Het raam op zolder is eruit gehaald en opnieuw afgekit. Maar niets helpt. Men kan niet vinden waar het vocht vandaan komt. Soms zakt het vocht percentage naar 20% maar als het geregend heeft, is het weer. Hebben jullie een methode om uit te zoeken waar het vocht vandaan komt? Ik zou hiervoor graag een offerte ontvangen.


Vochtproblemen Terneuzen
dinsdag 27 december 2016

Vochtbestrijding in het woonhuis

Ik heb aan de schouw op de eerste verdieping vocht. Er is een tijd terug nieuwe lood in de schouw gedaan door de vorige bewoners. Er zijn ook oude vochtplekken te zien. Maar probleem is nog niet opgelost, denk ik. Deels afkappen en nieuw metselwerk aanbrengen. Ook heb ik beneden aan de buitenmuur schimmel gezien op de platen die er tegenaan zijn gezet. Beneden in de woonkamer is er onderaan dus ook vochtigheid. Er heeft lange tijd een wandmeubel gestaan. Het is een buitenmuur. Graag wil ik iemand laten komen kijken. Iemand met veel ervaring. Het is geen probleem als u daar een vergoeding voor vraagt. Ik heb huisje juist gekocht en dit zijn verassingen waar ik niet op had gerekend.


Vochtproblemen Hulst
Offertes aanvragen