Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Stadskanaal

vocht - Vochtbehandeling - Stadskanaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

vocht

Het huis is zeer vochtig. Er is een nieuwe vloer gelegd maar het hout is zet uit,bobbels. Tevens boven verdieping ook vocht aan de muren.


Vochtexpert Stadskanaal

Offertes vochtbehandeling in Stadskanaal vergelijken

Recente opdrachten in Stadskanaal

woensdag 20 december 2017

Vochtprobleem aan muren verhelpen

Ik zou graag willen weten wat het probleem is aan mijn wanden. De muren zijn namelijk vochtig. We willen een aantal dingen uitgesloten hebben en vervolgens verholpen hebben als het probleem gevonden is.


Vochtproblemen Stadskanaal
donderdag 08 mei 2014

Waterschade: rapport maken voor de verzekering

Wij hebben een waterschade gehad in verband met een flinke onweersbui eind april. Water is bij de afvoer naar boven gekomen. Keuken zal 10/15 jaar oud zijn. De complete onderkant van 4 kasten en 3 lades hebben in het water gestaan. Na een aantal dagen begon alles uit te zetten. Van de verzekering moeten wij een offerte hebben in verband met herstellen of plaatsen van een nieuwe keuken. Onze laminaatvloer die nog geen jaar ligt, is ook al uitgezet. Verder nog een bijkeuken. Waar gips en plinten nat zijn geworden. Na droging ook schimmelvorming.


Vochtproblemen Musselkanaal
maandag 05 augustus 2013

Kelder waterdicht maken

We hebben en kleine woning in Nieuw Buinen gekocht. In de woning bevindt zich een kleine kelder van ongeveer 4 m2. Een klein deel bevindt zich onder de vloer van een aangrenzend kamertje, langs de gevel zal de lengte ook niet meer dan 2 meter zijn, er bevinden zich een paar scheurtjes in de gevel. Ik weet niet of er ook wat met de vloer van het aangrenzende kamertje moet gebeuren. Graag offerte voor herstel.


Vochtproblemen Nieuw Buinen
maandag 04 oktober 2010

vocht

Het huis is zeer vochtig. Er is een nieuwe vloer gelegd maar het hout is zet uit,bobbels. Tevens boven verdieping ook vocht aan de muren.


Vochtproblemen Stadskanaal
zondag 23 november 2008

Vochtexpert

Muren in slaapkamer begane grond vertonen zwarte schimmelplekken. Breidt zich verder uit.


Vochtproblemen Musselkanaal
Offertes aanvragen