Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Sneek

Opstijgend vocht bestrijden - Vochtbehandeling - Sneek

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opstijgend vocht bestrijden

Wij hebben last van vochtproblemen in de vloer/wanden. Dit wordt veroorzaakt door water van onderaf. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtexpert Oudega gem. Wymbritserad

Offertes vochtbehandeling in Sneek vergelijken

Recente opdrachten in Sneek

dinsdag 21 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Wij hebben last van vochtproblemen in de vloer/wanden. Dit wordt veroorzaakt door water van onderaf. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Oudega gem. Wymbritserad
donderdag 02 maart 2023

Bestrijding van toenemend vochtprobleem

Ik wil de grond van de achterkant van het huis (de slaapkamers) en de ramen laten inspecteren. Er is hier namelijk sprake van een langzaam toenemend vochtprobleem: de grond langs de ramen is vochtig, schimmelt wat en de kruipruimte is droog. Er is geen lekkage van de waterleiding onder de grond.


Vochtproblemen Oudega gem. Wymbritserad
woensdag 19 februari 2020

Ventilatiegaten kruipruimte in gevel boren en roosters aanbrengen

Wij hebben in onze kruipruimte (50m2 ong) isolatiechips aangebracht (bouwjaar begin jaren 70). Er zitten in het huis maar 2 ventiliatiegaten voor de kruipruimte en we willen er graag rondom het huis meer aanbrengen. Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons de ventilatiegaten kan boren en roosters in de buitenmuur kan aanbrengem.


Vochtproblemen IJlst
woensdag 16 oktober 2019

Waterschade plafond

Op meerdere plekken in onze huisartsenpraktijk is waterschade ontstaan door de tandartspraktijk die boven ons zit. We willen graag een offerte i.v.m. de verzekering.


Vochtproblemen Sneek
maandag 14 september 2015

Vochtprobleem in vakantiehuis Terherne

In mijn vakantiehuis in heb ik last van optrekkend vocht. Er groeien in mijn slaapkamer paddenstoelen uit het laminaat. Graag laat ik een vakman de oorzaak opsporen en het probleem op een afdoende manier oplossen.


Vochtproblemen Terhorne
zondag 21 december 2014

Optrekkend vocht in vrijstaande binnenmuur

In de woning hebben wij de vloeren vernieuwd. De muur die wij niet vernieuwd hebben geeft nu een probleem. De vrijstaande en niet dragende binnenmuur trekt vocht op. Deze muur is 13 meter lang.


Vochtproblemen Rijs
zondag 17 november 2013

Vochtprobleem oplossen

Door hoge grondwaterstand hebben wij vaak water in de kruipruimte staan. Dit trekt ook omhoog de buitenmuur in, resulterend in lichte schimmelvorming op vloer en muur. Het gaat om 1 plek van ongeveer 1 vierkante meter. Graag wil ik weten wat ik hiertegen kan doen.


Vochtproblemen Sneek
zondag 16 juni 2013

Optrekkend vocht bestrijden

In een oud pand, wat we nu aan het renoveren zijn, zijn de muren erg vochtig. Ongeveer 45 meter muur en op een hoogte van 60 cm. Ook een getegelde vloer van 6 m2 vertoond vocht plekken in de voeg. Graag een advies/ inspectie / offerte voor het behandelen van dit probleem.


Vochtproblemen Bolsward
donderdag 10 mei 2012

Vochtprobleem in de garage

Een vochtprobleem in de garage op de vloer; deze grote natte vlek ligt in het midden van de garage.


Vochtproblemen Bolsward
dinsdag 28 september 2010

Injecteren of waterdicht maken kelder

Ik heb een kleine kelder van ca 2 vierkante meter en niet dieper dan 70 cm. Maar gebruik deze ruimte veel. Het is er na een forse regenbui niet droog en staat langdurig onder water(ca 2 - 5 cm) Wil deze graag kurkdroog hebben, zonder te moeten gaan pompen.


Vochtproblemen Sneek
maandag 06 september 2010

Lekke kelder

Onze kelder komt steeds vol met grondwater te staan.Graag wil ik een gratis offerte voor het afdichten van onze kelder. Met vriendelijke groet


Vochtproblemen Makkum
Offertes aanvragen