Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Schiedam

Lekkage in slaapkamer - Vochtbehandeling - Schiedam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lekkage in slaapkamer

Plafond lekkage in hoofdslaapkamer vanuit bovenliggend plat dak. Het is een kleine lekkageplek. Vermoedelijk lekkage in het platte dak. Graag een vakman voor inspectie en offerte voor reparatie/herstel.


Vochtexpert Schiedam

Offertes vochtbehandeling in Schiedam vergelijken

Recente opdrachten in Schiedam

dinsdag 01 augustus 2023

Opstijgend vocht bestrijden

We have rising damp problem in our house. The house is built in 1906 year and the problem is on the ground floor in the walls connected with our neighbors. It's a brick walls. We installed earlier dryrod sticks, but want to know if thats enough in our situation and what else we can do to stop the rising damp. Please contact only by e-mail. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Schiedam
donderdag 23 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

We would like to know the cost of injection treatment for the rising damp. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Schiedam
zaterdag 28 december 2019

Plafond met waterschade repareren

Het plafond in de woonkamer heeft waterschade van lekkage van de direct boven gelegen badkamer (gaten in de kit laag) De gestucte gipsplaat is verzadigd en doorgelekt. Hopelijk kan een vakman dit herstellen.


Vochtproblemen Schiedam
zondag 24 maart 2019

Kelder waterdicht maken

Ik heb in mijn kelder last van een lekkage, en ik weet niet waar dit vandaan komt. Het water is nu 30 cm hoog. Ik wil de kelder graag waterdicht maken door dit dicht te stucen. De kelder is 32 m2.


Vochtproblemen Schiedam
dinsdag 07 augustus 2018

Lekkage aan een balkon en buitenmuur verhelpen

Balkon lekt bij afvoer van regenwater van bovenburen. Water sijpelt langs de muur in slaapkamer en naar beneden in woonkamer. Afvoer van regenwater is niet goed. Voegwerk bakstenen en bij betonranden is ook aangetast en moet hersteld worden.


Vochtproblemen Schiedam
donderdag 31 augustus 2017

Vochtanalyse in de keuken vanwege lekkages

Ik heb voor het derde jaar lekkage van bovenburen in mijn keuken gehad. Nu wilde ik graag weten wat de schade achter mijn keuken is. Het gaat om een inbouwkeuken. Dus achter de kastjes. De keuken is ongeveer 2.5 meter breed en 6 meter lang.


Vochtproblemen Schiedam
donderdag 21 april 2016

Schimmel bestrijden in de kelder

Ik heb een kelder van ongeveer 10 m2, de kelder heeft denk ik last van optrekkend vocht want er is schimmel aanwezig. Ik laat het probleem graag verhelpen en de schimmel verwijderen.


Vochtproblemen Schiedam
dinsdag 05 april 2016

Muffe lucht door vocht aanpakken

Er hangt sinds kort een muffe/vochtige lucht in huis. Aanvankelijk in de inkom/gang, en nu rond het keukenblok. De woonkamer en keuken vormen een ruimte. De muren lijken niet vochtig, er is geen lekkage door ons vast gesteld (we hebben alles dicht gezet en op de watermeter gekeken of er toch waterverbruik was, was niet het geval) en we zien geen schimmel. De kruipruimte staat niet nat, maar het zand is wel vochtig. Dit is echter altijd al het geval geweest en de muffe lucht hangt er pas sinds circa een maand. Er zit een kruipruimte onder, het zand dat er ligt is vochtig. We willen dit probleem graag aan laten pakken.


Vochtproblemen Schiedam
maandag 11 januari 2016

Vocht in het huis

I have a damp problem in my house and would like to get a quote to have it fixed. It's a small house of 50 m2, and around half of the walls need to be damp proofed (possibly with injections). Could you provide a rough estimate of the cost? You can see the house here:


Vochtproblemen Schiedam
maandag 14 september 2015

Schadeherstel na lekkage laten uitvoeren

Na overstroming in de straat door noodweer dak doorslag op 3 plekken, afhangende dakgoot achter en water onder de houten vloer voor en mogelijk ook nog onder het huis i.v.m. afgedekte kruipruimte met 2 gaten naar afvoer en meterkast. Het gaat om een pannendak met een stuk plat dak. I.v.m. de verzekering prijsopgaven voor herstel is vooraf vereist.


Vochtproblemen Schiedam
maandag 22 juni 2015

Schimmel verwijderen in een binnenmuur

Na lekkage twee muren in ons pand met schimmel. Schimmel verwijderen en daarna behangen of schilderen van deze wanden. Fotomateriaal beschikbaar.


Vochtproblemen Schiedam
vrijdag 22 maart 2013

Vocht in kelder

In een gesloten compartiment komt bij vochtig weer grondwater naar boven. Hierdoor vochtproblemen(vochtdoorslag) in kelder waar ik in kan staan. En vocht op de vloer. graag in eerste instantie telefonisch overleg voor maken afspraak voor inspectie en gespecificeerde offerte. Gesloten compartiment(gemetselde bak) is 2.80 bij 2 meter(ruim gemeten). Er komt grondwater naar boven. Vroeger zat hier de keuken. Die gemetselde bak grenst aan de kelder.


Vochtproblemen Schiedam
zaterdag 15 december 2012

Oorzaak vinden van vochtige muur

Vochtige muur. Onze binnenmuur staat bol en de verf is poeder geworden. Wij weten niet of dit van buiten of door de buren komt. Wij zijn opzoek naar iemand die dit kan onderzoeken voor ons. Het is een muur van 2.75 hoog en 30 cm breed.


Vochtproblemen Schiedam
woensdag 06 juni 2012

Lekkage in slaapkamer

Plafond lekkage in hoofdslaapkamer vanuit bovenliggend plat dak. Het is een kleine lekkageplek. Vermoedelijk lekkage in het platte dak. Graag een vakman voor inspectie en offerte voor reparatie/herstel.


Vochtproblemen Schiedam
woensdag 11 augustus 2010

Vochtmeting

Wij willen graag een goede vochtmeting in huis. We hebben erg last van vochtige muren. Dakgoten zijn vorig jaar allemaal vervangen en kelder is droog. Maar muren zijn erg vochtig en vloeren voelen ook klam aan.


Vochtproblemen Schiedam
Offertes aanvragen