Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Roosendaal

Vochtplekje badkamerwand - Vochtbehandeling - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtplekje badkamerwand

Er is vocht op de muur grenzend aan mijn badkamer. Het gaat om een stukje van ongeveer 20 bij 20 cm, Graag advies hoe deze vochtplekken te behandelen en verder voorkomen.


Vochtexpert Oudenbosch

Offertes vochtbehandeling in Roosendaal vergelijken

Recente opdrachten in Roosendaal

maandag 20 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Huis van voor 1937. Enkelsteens, op staal gebouwd. Veel vocht in muren, scheurende stucklaag door de woning en hoge luchtvochtigheid. Intentie om een dampwerendelaag op maaiveld te plaatsen (tegen optrekkend vocht) en buitgengevel met 10 cm PIR isolatie te bekleden. Daarvoor moet eerst het vochtprobleem verholpen worden Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Dinteloord
dinsdag 17 januari 2023

Optrekkend vocht bestrijden

last van optrekkend vocht in 2 buitenmuren van slaapkamer waarvan de vloer +/- 30 cm onder het maaiveld ligt.


Vochtproblemen Roosendaal
maandag 14 februari 2022

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

Ik heb vocht plekken aan de plint en vraag me af of vloer ok is. Ook zijn er 2 plekken in de muur vlak bij het plafond. Vraag advies en offerte.


Vochtproblemen Roosendaal
maandag 30 augustus 2021

Vocht verhelpen

We wonen nu 1 jaar in deze woning, volledig gerenoveerd (nieuw stucwerk) nu aan 1 muur behoorlijk wat schimmel op plintjes (3 m2), en schimmel in kast die tegen de muur aan staat. Buitenmuur is goed bereikbaar (zitten 2 alu. luchtroostertjes) Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Condens en/of schimmelplekken (ventilatieprobleem)


Vochtproblemen Roosendaal
donderdag 17 juni 2021

Vochtplekje badkamerwand

Er is vocht op de muur grenzend aan mijn badkamer. Het gaat om een stukje van ongeveer 20 bij 20 cm, Graag advies hoe deze vochtplekken te behandelen en verder voorkomen.


Vochtproblemen Oudenbosch
dinsdag 20 april 2021

Gevel reinigen, oplossen doorslaand vocht

Het reinigen en impregneren van de buiten muren. We hebben ook last van doorslaand vocht. Graag een oplossing van de vakman voor het vochtprobleem (optrekkend vocht). Reinigen en impregneren heb ik nu even geen idee van wat de afmetingen zijn.


Vochtproblemen Oudenbosch
woensdag 26 februari 2020

Vocht in kelder en souterrain bestrijden

Ik wil mijn kelder van 27 m2 waterdicht laten maken. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.


Vochtproblemen Dinteloord
zaterdag 07 september 2019

Lekkende lichtkoepel repareren

Lichtkoepel in plat dak lekt. Water tussen dak en koepelwand en dit wil ik graag laten repareren. Het gaat om 1,20 x 1,20 meter.


Vochtproblemen Roosendaal
maandag 08 juli 2019

Vochtprobleem oplossen in de muur

Ik heb last van een vochtprobleem in keuken en ik zou deze graag willen laten oplossen. Ik woon in een oude pastorie en ik denk dat het vochtprobleem veroorzaakt wordt door een muuranker. De vochtplek is ongeveer 0,4 x 1 meter groot en het zit naast de tuindeur op de muur. Er is makkelijk bij te komen. Het schilderen van de muur na het repareren is niet nodig.


Vochtproblemen Oud Gastel
dinsdag 18 juni 2019

Herstel offerte laminaat schade

Ik wil graag een offerte voor herstel van mijn laminaat ongeveer 87 m2. Door waterschade vanuit de vaatwasser is er water in het laminaat gekomen in de keuken. Ik heb een openkeuken waardoor de laminaat in de woonkamer en hal ligt. De laminaat soort die hier nu ligt, is niet meer verkrijgbaar. De winkel bestaat niet meer. Graag wil ik dit laten herstellen en hier een offerte voor hebben.


Vochtproblemen Roosendaal
dinsdag 30 april 2019

Lekkage serre verhelpen

ik heb lekkage aan de aansluiting serre/ woonhuis. Heb het opnieuw laten kitten, maar lekkage is verergerd. Alleen met harde wind zoekt het water een weg naar binnen. Waar de lekkage zit kan niemand zeggen, wil het graag onderzocht hebben en een offerte hiervoor aanvragen wat de reparatie kosten zijn met garantie dat het dan wel waterdicht is.


Vochtproblemen Willemstad
dinsdag 10 april 2018

Gevel waterdicht maken door injecteren

6 meter gevel injecteren om deze waterdicht te maken. Deze is voor 2 meter te bereiken via een kelder de overige 4 meter via de kruipruimte.


Vochtproblemen Roosendaal
maandag 11 december 2017

Vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen

Bij een recente verbouwing hebben we de een deel van de garage bij de bijkeuken betrokken. In die garage hadden we nooit vochtproblemen. Nu worden de enkelsteens muren van de nieuwe bijkeuken wel zeer vochtig op ongeveer 10 tot 40 cm vanaf de grond. Het betreft een stuk van ongeveer 3 meter. Dit vocht slaat over op de kasten. We willen het vochtprobleem oplossen en daarna de muren toch ook isoleren. Ik wil een afspraak maken en ontvang dan graag uw plan van aanpak en offerte.


Vochtproblemen Roosendaal
zondag 16 juli 2017

Ventilatiegat voor de kruipruimte maken

Ik wil graag ventilatie in de kruipruimte aan laten brengen. Het gaat om het boren van gaten met roosters om kruipruimte te ventileren. Het gaat om een kruipruimte van 45 m2. Gaat om 1 a 2 gaten.


Vochtproblemen Oudenbosch
vrijdag 30 juni 2017

Muffe lucht in de gang onderzoeken

Wij hebben regelmatig een muffe geur in de hal, maar kan de oorzaak niet lokaliseren. De kruipruimte lijkt niet heel vochtig. Ik zou graag de oorzaak willen laten achterhalen en vervolgens dit oplossen. Kunt u dit onderzoeken en oplossen en wat zou dit kosten?


Vochtproblemen Oudenbosch
Offertes aanvragen