Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Roermond

Schimmel van 3 muren verwijderen - Vochtbehandeling - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schimmel van 3 muren verwijderen

Zou graag een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van schimmel op 3 muren.


Vochtexpert Roermond

Offertes vochtbehandeling in Roermond vergelijken

Recente opdrachten in Roermond

vrijdag 31 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Roermond
maandag 27 maart 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Op de slaapkamer van onze kinderen komen steeds vochtige plekken op de muren. En daardoor schimmel Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Posterholt
zondag 16 oktober 2022

Vochtprobleem achterhalen & oplossen

We weten niet waar het hoge vochtigheidspercentage in onze slaapkamer en badkamer vandaan komt. Er is een mechanische afzuiging in de badkamer. We zoeken een vakman die dit probleem voor ons kan achterhalen en uiteindelijk ook kan oplossen.


Vochtproblemen Maasbracht
donderdag 04 augustus 2022

Schimmel van 3 muren verwijderen

Zou graag een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van schimmel op 3 muren.


Vochtproblemen Roermond
donderdag 18 juni 2020

Schoon maken kruipruimte

Graag had ik verblijvend een offerte willen ontvangen voor het schoonmaken van onze kruipruimte. Door een gebroken riool (inmiddels wel gemaakt) heeft er een lekkage plaats gevonden in de kruipruimte beneden ons huis. Deze is onder gelopen en moet gereinigd worden. De ruimte is 4,5 mtr breed en 12 mtr lang. Mocht er meer informatie nodig zijn dan hoor ik dat graag.


Vochtproblemen Roermond
donderdag 19 maart 2020

Opnieuw behangen van muur na vochtschade

Ik heb schade aan het plafond en muur door een inmiddels verholpen lekkage bij de bovenburen. Het betreft een muur van ongeveer 3 meter breed met glasvezelbehang. Dit moet opnieuw behangen worden.


Vochtproblemen Roermond
dinsdag 03 maart 2020

Wanden en vloer woning vervangen en afvoeren

Muur slaapkamer behangen, vloer nieuwe vinyl leggen woonkamer muur behangen of steenstrip aanbrengen en laminaat vervangen met vinyl. Huidige situatie vochtige wanden en vloer, weg halen en afvoeren door de vakman. Het gaat om de Slaapkamer 30 m2 wanden en vloer. Woonkamer 60 m2 wanden en vloer.


Vochtproblemen Posterholt
zaterdag 29 februari 2020

Vochtdoorslag binnenmuur verhelpen

We hebben vochtdoorslag vanuit de buitenmuur naar binnenmuur. De spouw is na-geisoleerd, buitenmuur staat vol op de tegenkanting Z.W. Het gaat om een muur van 7 x 3 meter. Graag goede, blijvende oplossing en voorkeur voor vakman uit de regio.


Vochtproblemen Herkenbosch
donderdag 08 november 2018

Waterschade herstellen

Ik wil graag mijn plafond bij de trap laten herstellen. Zie fotos. In ieder geval de plaat vervangen.


Vochtproblemen Roermond
vrijdag 21 september 2018

Muffe lucht uit kruipruimte verhelpen

Wij zouden graag willen weten waar de muffe lucht vandaan komt in onze woning. De lucht is vooral in de kelderkast en meterkast wij denken zelf misschien uit de kruipruimte hebben al een ontvochtiger staan maar deze pakt niet veel water op.


Vochtproblemen Melick
dinsdag 01 mei 2018

Waterschade herstellen

Wij hebben in onze winkel waterschade gehad door een lekkage veroorzaakt door de storm die zondagnacht over roermond is geweest. Nu stinkt ons hele magazijn naar vocht en hangt er een enorme stinklucht. Het tapijt is helemaal nat en de houten planken waar de schoenen opstaan zijn ook doorweekt. Graag ontvangen wij een passende offerte voor dit probleem het gaat om een ruimte van ongeveer 60 - 70 m2


Vochtproblemen Roermond
zondag 07 januari 2018

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag een offerte laten maken voor de schade die aan mijn plafond en muur van slaapkamer is ontstaan door een waterlekkage (stevige wind en regenval). De schade is ontstaan via het dak. Ik weet niet zeker of het vanaf het dakkapel komt of niet. Ik vermoed van wel, maar ik weet het niet zeker. Het dak is een gewoon pannendak.


Vochtproblemen Echt
vrijdag 20 januari 2017

Kruipruimte vol met water en afvoerbuis vervangen

De kruipruimte zit vol met water, de afvoerbuis is kapot daardoor is lekkage op plafond. Ik moet zo snel mogelijk offerte hebben voor verzekering.


Vochtproblemen Roermond
woensdag 13 juli 2016

Bedrijfspand controleren op schimmel

Wij hebben in ons bedrijfspand een aantal muren die nat zijn van binnen door de hevige regenval. Wij willen graag laten controleren of er schimmel in het gebouw zit door dit vocht en of wij binnen veilig zitten. Het betreft een pand van 30 bij 30 meter en heeft 2 verdiepingen.


Vochtproblemen Roermond
dinsdag 28 juni 2016

Vocht aan de onderzijde van de gevel tegengaan

De onderste rijen stenen van de gevel (nieuwbouw/aanbouw) zijn continu nat. De aanbouw heeft een breedte van 6 meter, maar er zit een schuifpui van ongeveer 3 meter. Ze zijn donker grijs in plaats van licht grijs, zoals de rijen erboven. Ook zit er een kleine vochtplek aan de binnenkant van de muur. Hoe komt dit en wat kunnen we er aan doen?


Vochtproblemen Haelen
Offertes aanvragen