Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Purmerend

Vochtprobleem opsporen & oplossen - Vochtbehandeling - Purmerend

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtprobleem opsporen & oplossen

Het lijkt dat ik schimmelvorming heb in mijn stoppenkast. Ik heb dit ook op het plafond in de badkamer en een bepaalde muur in de gang. Er zijn dus 3 dingen waar ik graag naar wil laten kijken. Is dit mogelijk?


Vochtexpert Purmerend

Offertes vochtbehandeling in Purmerend vergelijken

Recente opdrachten in Purmerend

vrijdag 17 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Ik heb vocht en schimmel op een muur in zolderkamer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Purmerend
dinsdag 13 december 2022

Zwarte schimmel: oorzaak achterhalen en aanpakken

Ik heb een zwarte vlek op de muur. We willen weten wat het is en zoeken hiervoor een vakman die kan achterhalen waar dit vandaan komt en ook kan aanpakken. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.


Vochtproblemen Purmerend
maandag 20 juni 2022

Vochtprobleem opsporen & oplossen

Het lijkt dat ik schimmelvorming heb in mijn stoppenkast. Ik heb dit ook op het plafond in de badkamer en een bepaalde muur in de gang. Er zijn dus 3 dingen waar ik graag naar wil laten kijken. Is dit mogelijk?


Vochtproblemen Purmerend
donderdag 07 april 2022

Oorzaak schimmel achterhalen + oplossen

Wij zien in een van onze kamers op een plek schimmel vormen, na regen is de plek ook vochtig. we zien door de rest van de kamer op andere plekken ook lichte vorming van schimmel. We willen graag weten waar de schimmel vandaan komt, of er een lekkage is en waar die dan is. en hoe we de lekkage kunnen verhelpen. Wat voor dak heb je?: Hellend dak Waar zit de lekkage?: Dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Lekkage (in dak, waterleiding, afvoer, ..)


Vochtproblemen Purmerend
maandag 28 februari 2022

Vochtprobleem oplossen

Onze ramen overal in huis zijn elke ochtend nat alsof het binnen geregend heeft, zo nat. En wij hebben een grote zwarte schimmel plek op de muur naast het raam gevonden van ongeveer 50 centimeter stond een kast voor dus niet echt opgemerkt


Vochtproblemen Purmerend
maandag 24 januari 2022

Schimmelvorming door optrekkend vocht verwijderen

Schimmelvorming achter de plint in de aanbouw van de woning (over de breedte van ongeveer 1 meter). Boven de plint houdt het op.


Vochtproblemen Purmerend
maandag 05 juli 2021

Vochtprobleem verhelpen

Advies graag over een ventilatie/vocht probleem, ik heb schimmel op me muur en een vochtige vloer. De vloer van mijn schuur is nat en de muur heeft schimmel. Ik weet niet waar het water vandaan komt en ook niet hoe ik dit moet oplossen. Geen flauw idee dus ook wat voor type ventilatiesysteem eventueel nodig is Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Condens en/of schimmelplekken (ventilatieprobleem)


Vochtproblemen Purmerend
woensdag 07 oktober 2020

Ontschimmel van onderwater gelopen woning

Mijn appartement (70m²) heeft overal schimmelschade, omdat een kraan kapot is gegaan en de hele kamer onder water is gelopen. De vloeren en de wanden moeten worden hersteld en alle meubels moeten hiervoor uit het appartement worden gehaald.


Vochtproblemen Purmerend
zondag 15 april 2018

Vochtplekken onderzoeken

Muur in slaapkamer waar een kast voor stond, aangrenzend aan de douche, vertoond schimmelvorming. Schimmel zat al door achterwand van de kast heen. In de douche zit naar mijn idee tenminste 1 tegel los. De afmeting van de vochtplekken is ongeveer 50 cm breed. Ik zoek een vakman die het probleem kan opsporen en kan verhelpen.


Vochtproblemen Purmerend
zaterdag 10 maart 2018

Convectorput behandelen tegen opstuwend grondwater

Er komt grondwater via de convectorput omhoog. Ik ontvang graag een kostenoverzicht om dit op te lossen. Wat komt er bij kijken om een convectorput dicht te laten maken en tegen welke kosten? De convectorput zit in de woonkamer met een laminaat vloer. Kunnen jullie een lekkende convectorput nog op een andere manier repareren?


Vochtproblemen Purmerend
donderdag 14 september 2017

Schimmel en vocht in huis verhelpen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1980. We hebben in de binnenmuur in de woonkamer/tuinkast last van optrekkend vocht en schimmelvorming. Het betreft een deel van de muur van maximaal 2 meter breed en 50 cm hoog. We willen graag een afspraak maken met een vakman om de oorzaak vast te stellen en advies te krijgen hoe dit aangepakt moet worden. We horen graag wat de kosten zijn voor het herstelwerk. Wegens werkzaamheden ben ik lastig per telefoon bereikbaar. Ik reageer altijd op uw email-bericht voor het maken van een afspraak.


Vochtproblemen Purmerend
dinsdag 05 september 2017

Vochtmeting in de woning laten uitvoeren

Na een lekkage van het riool is mijn verzekering van mening dat er een vochtmeting dient plaats te vinden in de kruipruimte. Graag de klant bellen over de kruipruimte. De klant wil dat de werkzaamheden zo snel als mogelijk plaatsvinden.


Vochtproblemen Purmerend
dinsdag 10 mei 2016

Schimmel en vocht in huis verhelpen

Mijn zoon heeft een oud huis gekocht maar er hangt steeds een vocht en schimmel lucht in de woning. Graag willen wij dat er iemand komt kijken waar dit vandaan komt en wat er aan gedaan kan worden.


Vochtproblemen Purmerend
woensdag 04 november 2015

Vochtproblemen vanuit de kruipruimte oplossen

Door de Stadsverwarming Purmerend is er geadviseerd om extra ventilatiekanalen aan te brengen naar de kruipruimte. Dit i.v.m. veel condens onder de vloer dat via de randen van het kruipluik het huis inkomt (de mat wordt nat). Ook is de buitenmuur op diverse plekken flink nat. De monteurs van de Stadsverwarming zijn 2 maal onder de vloer geweest om de leidingen te inspecteren en zijn allemaal goed bevonden. Zij zeggen dat de buizen warmte afgeven die onder de vloer condenseert en het vochtprobleem geeft. Graag uw expertise en eventueel een vrijblijvende offerte van het plaatsen van ventilatiesysteem naar de kruipruimte.


Vochtproblemen Purmerend
donderdag 08 oktober 2015

Muren injecteren tegen optrekkend vocht

Bij 2 buitenmuren van mijn hoekwoning uit 1984 hebben wij last van optrekkend vocht. Een muur heeft de lengte van 10 meter en de andere muur een lengte van 3 meter. De onderste meter zal moeten worden geïnjecteerd. Er zijn foto's beschikbaar.


Vochtproblemen Purmerend
Offertes aanvragen