Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Pijnacker

Waterschade rapport - Vochtbehandeling - Pijnacker

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Waterschade rapport

Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport kan opstellen en daarna de schade kan herstellen. Vanuit de dakappel is er schade ontstaan aan de muren, plafonds, vloeren naar de plint.


Vochtexpert Pijnacker

Offertes vochtbehandeling in Pijnacker vergelijken

Recente opdrachten in Pijnacker

dinsdag 04 april 2023

Kelder waterdicht maken

Af en toe staat er een laagje water in onze kelder. Ik zou graag de kelder water dicht willen laten maken.


Vochtproblemen Pijnacker
vrijdag 06 december 2019

Waterschade rapport

Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport kan opstellen en daarna de schade kan herstellen. Vanuit de dakappel is er schade ontstaan aan de muren, plafonds, vloeren naar de plint.


Vochtproblemen Pijnacker
woensdag 04 december 2019

Waterschade rapport

Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport kan opstellen. Vanuit de dankappel is er schade ontstaan aan de muren, plafonds, vloeren naar de plint.


Vochtproblemen Pijnacker
maandag 04 maart 2019

Lekkage serre verhelpen

Ik heb net een huis gekocht met aangebouwde serre. Afgelopen zondag kleine lekkage ontdekt. Met verkoper afgesproken eerst offerte op te vragen wat kosten gaan worden.


Vochtproblemen Pijnacker
donderdag 08 februari 2018

Kelder injecteren

Wij willen graag de kelder van onze nieuwen woning laten repareren. Op dit moment is de woning nog niet officieel van ons wij zijn druk in de onderhandeling. Nu is mijn vraag of er een inspecteur van jullie langs kan komen om het lek te beoordelen wat de kosten er van zijn. Het gaat hier om een dijkwoning in de provincie Moordrecht. Enige afspraak die wij op dit moment hebben met de makelaar is op 13 feb 2018 volgend week om 4 uur zou het dus mogelijk zijn om dan iemand bij ons langs testuren? Hier onder een kleine uitleg over de lekkage de lekkage is tegen de wand van de dijk aan naast het huis is een aanbouw gemaakt tussen de aanbouw en het oude huis komt grond water naar binnen. Het huis en de nieuwbouw heeft een kleine spouwmuur nu heeft de oude bewoner in de hoek de muur deels verwijdert om het water op te vangen en via een afvoer pijp aftevoeren naar een afvoer buis die de grond in gaat. Dit is niet echt een blijven de optie wij willen ook graag het gat dicht hebben en de kelder bewoonbaar hebben.


Vochtproblemen Pijnacker
maandag 05 december 2016

Vochtprobleem in de hal met dubbelglas oplossen

In mijn hal beslaat het raam van dubbele glas en zie ik condens op de deur. Dit is voornamelijk bij de wintermaanden. Betreft een hoekwoning uit 2005. Ik wil dit vochtprobleem laten verhelpen, graag ontvang ik een offerte.


Vochtproblemen Pijnacker
donderdag 13 oktober 2016

Optrekkend vocht tegen gaan

In ons huis hebben wij last van optrekkend vocht in de muur. Ons huis dateert uit 1928 en heeft een kruipruimte. Gaat om de hal: 1 muur van ongeveer 4 a 5 meter en andere kant een stukje muur van 2 m2. Vocht tot ongeveer 20 cm hoog. Graag wil ik weten of hier wat aan gedaan kan worden en welke mogelijkheden er zijn.


Vochtproblemen Pijnacker
vrijdag 15 februari 2013

Muffe kelder

De wanden van onze kelder vertonen donkere vlekken, er is sprake van zwamvorming en laat het stucwerk op enkele plaatsen los. Zoals de titel aangeeft heerst er, ondanks ventilatie, een muffe geur. Het vochtdicht maken van de wanden door er iets op te smeren is m.i. niet de oplossing. Graag een gesprek ter plaatse over het probleem om tot een afdoende oplossing te kunnen komen. De kelder is niet aangrenzend aan een buitenmuur en is plm. 60 cm onder het niveau van de gang en de afm. is (LxB) 2,7x0,9 m.


Vochtproblemen Pijnacker
donderdag 10 februari 2011

Bestrijding optrekkend vocht

Ik woon in een oud arbeidshuisje (1917) met kruipruimte. De muren met name aan de voorkant nemen veel vocht op. Zowel vanuit de grond als misschien van vocht uit de lucht. Ik zou graag willen weten wat hier het beste aan gedaan kan worden en tegen welke kosten. Woonoppervlak 1 verdieping ongeveer 5x7m.


Vochtproblemen Pijnacker
Offertes aanvragen