Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Papendrecht

Dakkapel voor- en achtergevel reinigen en evt waxen indien nodig - Vochtbehandeling - Papendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel voor- en achtergevel reinigen en evt waxen indien nodig

Buitenkanten voor- en achterzijde dakkapellen reinigen incl ramen


Vochtexpert Papendrecht

Offertes vochtbehandeling in Papendrecht vergelijken

Recente opdrachten in Papendrecht

dinsdag 14 maart 2023

Dakkapel voor- en achtergevel reinigen en evt waxen indien nodig

Buitenkanten voor- en achterzijde dakkapellen reinigen incl ramen


Vochtproblemen Papendrecht
dinsdag 29 november 2022

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

Ik heb een muur in de slaapkamer met vochtplekken hoog in de hoek en ook onderin. Dit geldt voor de muur bij het raam. Er is dus een vochtprobleem en dit moet opgespoord worden. Ook wil ik het graag opgelost hebben. Hier zoek ik een vakman voor die mij een offerte kan bieden.


Vochtproblemen Alblasserdam
maandag 28 juni 2021

Het verhelpen van een vochtprobleem na lekkage

Lekkage gehad van dakgoot, maar door isolatie en impregneren kan het vocht wat in de spouwmuur zit er niet meer uit. En nu zit er schimmel in me slapkamer en kamer er naast.


Vochtproblemen Papendrecht
maandag 12 oktober 2020

Waterdicht maken van kelder

Wij hebben een huis uit 1920 hieronder is een souterrain maar als het veel regent staat er zo 10 cm water. Formaat is : 370 x 460 + 100x220 cm is een betonnen plaat. Doen jullie ook aan uitgraven en dan waterdicht maken? Hoogte is nu net +-180 cm dus iets dieper zou gelijk wel mogen.


Vochtproblemen Papendrecht
dinsdag 30 juni 2020

Stank uit kruipruimte oplossen

Na een flinke regenbui stinkt het of aan de voorkant van het huis of aan de achterkant ligt eraan hoe de wind staat. Wij hebben ons huis laten isoleren 2 jaar geleden en de oude roosters zitten nu dicht er zijn wel andere roosters geplaatst. Wij zijn opzoek naar een vakman die voor ons kan opsporen waar dit vandaan komt en een goede oplossing voor kan vinden


Vochtproblemen Oud Alblas
dinsdag 05 mei 2020

Ventilatiegaten naar kruipruimte boren (meerdere compartimenten aanwezig)

We willen graag onze kruipruimte(s) ventileren, dus zoeken we iemand die betonboringen uit kan voeren. De ventilatieroosters met schuine schacht hebben we online al aangeschaft. Het zijn 3 of 4 compartimenten, dus wij verwachten dat er 5 of 6 gaten geboord moeten worden, maar wij laten ons graag adviseren. U kunt ons altijd bellen of mailen.


Vochtproblemen Papendrecht
maandag 24 juni 2019

Waterschade herstellen van badkamer

Door een geval van waterschade hebben we schade aan de badkamer en in het trapgat. Het putje onder de douchebak is verstopt geraakt waardoor het is gaan overlopen. De douchebak is hierdoor ook verroest. Het water is door de muren heen naar het trapgat gelopen, waardoor het stucwerk ook schade heeft.


Vochtproblemen Papendrecht
woensdag 23 mei 2018

Vochtprobleem oplossen

Aan de binnenzijde van de muur zien wij op 1 plek vocht. De buitenzijde hebben wij inmiddels al laten impregneren en de oude stuuklaag laten verwijderen. Hierna hebben wij de muur laten drogen en opnieuw laten stuken, echter blijft de muur vochtig. De oppervlakte van de gehele muur is 100 m2. Wij zijn op zoek naar een oplossing voor het vochtprobleem.


Vochtproblemen Alblasserdam
vrijdag 15 september 2017

Lekkages verhelpen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: lekkage bij dak doorvoer (schuin pannendak ) verhelpen en ik heb in het draairaam van mijn houten dakkapel een lekkage door de glaslat heen, vermoedelijk moet die ruit opnieuw binnen en buiten gekit worden.


Vochtproblemen Papendrecht
woensdag 30 augustus 2017

Vochtprobleem in muur tussen badkamer en hal verhelpen

Het gaat om een vochtprobleem tussen muur badkamer en hal, misschien optrekkend vocht? Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken?


Vochtproblemen Alblasserdam
dinsdag 07 februari 2017

Schimmel en vochtprobleem analyseren

Wij hebben last van ademhaling problemen en willen weten of dit door het huis komt. We zien schimmel op verschillende plekken in het huis, de schimmel is zichtbaar in de douche en op de kitranden van de raamkozijnen in de slaapkamers. Ons huis is voorzien van dubbele beglazing. Graag laten wij de schimmel en vochtproblemen analyseren in onze rijtjeswoning.


Vochtproblemen Alblasserdam
vrijdag 14 februari 2014

Lekkage opsporen en verhelpen

Graag ontvang ik een offerte voor opsporing en verhelpen van de volgende lekkage. Ik heb een balkon aan de voorzijde van mijn woning (2e verdieping), daar direct onder zit de woonkamer (1e verdieping). In de woonkamer heb ik een raam aan de voorzijde met daar boven op het plafond een gele vlek. Tevens aan de zijkanten van het raam waar de vensterbank iets uit steekt zitten gele vlekken. De bovenzijde van het frame van het raam (van hout) is ook gebobbeld, het lijkt erop dat daar het water op staat/valt via de spouw, maar dat weet ik niet zeker. Zie bijgevoegde foto's. Graag ontvang ik een offerte met de focus op het verhelpen van het probleem. Ik hoor graag van u.


Vochtproblemen Papendrecht
donderdag 06 februari 2014

Vochtige kelder met schimmelvorming

De kelder ongeveer 1 meter breed en 2 meter lang en ongeveer 1 meter hoog tot drempel naar woonkamer, bereikbaar via de woonkamer is vochtig, schimmelvorming. Na nieuwe kunststof kozijnen, komt het water ook via spouwmuur bij de voordeur de kelder in. Waarschijnlijk water in de kruipruimte, veel last van naaktslakken die naar binnen komen via de kelder. Dus 2 dingen, vocht onder controle houden in de kruipruimte en vochtprobleem in de kelder oplossen. Alleen bedrijven die een gratis offerte willen geven. Ik werk onregelmatig, dus kan niet altijd de tel beantwoorden, dus graag nr achterlaten bij geen gehoor of via e-mail.


Vochtproblemen Papendrecht
woensdag 09 januari 2013

Vochtprobleem kruipruimte?

In april hebben wij een nieuwe keuken laten plaatsen. Aangezien de vloer nogal ongelijk was is er een bepaald gedeelte opgevuld met een cement/beton/water mengsel. Na twee maanden kwamen wij erachter dat we lekkage hadden en moest de vloer (laminaat op tegels op houten vloer) verwijderd worden. Zodra e.e.a. opgedroogd is, kan de vloer weer opnieuw gelegd worden. De laatste 5 maanden was het vochtpercentage zeer gestaag gedaald (van 100 % naar ongeveer 20 %). Echter bij de meting van vandaag bleek het percentage opeens weer enkele procenten gestegen. Naar ons idee is er geen lekkage meer. Vervolgens zijn wij eens in de kruipruimte gaan kijken of daar het probleem ligt en deze is tot onze verbazing zeer vochtig. Er liggen zelfs gewoon om sommige plekken enkele plassen.


Vochtproblemen Papendrecht
woensdag 19 december 2012

Vochtprobleem in slaapkamer

In de slaapkamer op de begane grond is de binnenmuur aan de onderkant vochtig en bevat schimmelplekken. Gaarne inspectie van probleem en offerte opmaken voor herstel/oplossing.


Vochtproblemen Papendrecht
Offertes aanvragen