Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Oss

Vochtprobleem opsporen en verhelpen - Vochtbehandeling - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

We sinds enige tijd last van vochtplekken in de slaapkamer(s). De kamers zijn opnieuw geschilderd maar op 1 slaapkamer komt het vocht terug. Ook vochtplekken in de gang in de serre. De vochtplekken bevinden zich aan 1 kant van het huis, alwaar de wind en regen vrij spel hebben. Weten niet of het condens en/of doorslaand vocht is.


Vochtexpert Zeeland

Offertes vochtbehandeling in Oss vergelijken

Recente opdrachten in Oss

maandag 15 mei 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

de gevel is nu 5 jaar oud. heb hier last van cementsluier, bloeien , wit uitslaan van de gevel. deze moet gestraald worden en daarna geimpregneerd. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen vocht Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Zeeland
maandag 09 januari 2023

Vochtprobleem op zolder oplossen

Ik wil graag een vochtexpert voor het vochtprobleem op zolder. Er is veel vocht en schimmelvorming. Ik weet niet wat de oorzaak is, graag dit achterhalen.


Vochtproblemen Oss
dinsdag 22 november 2022

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

We sinds enige tijd last van vochtplekken in de slaapkamer(s). De kamers zijn opnieuw geschilderd maar op 1 slaapkamer komt het vocht terug. Ook vochtplekken in de gang in de serre. De vochtplekken bevinden zich aan 1 kant van het huis, alwaar de wind en regen vrij spel hebben. Weten niet of het condens en/of doorslaand vocht is.


Vochtproblemen Zeeland
zaterdag 21 mei 2022

Schimmelprobleem oplossen

Aan de binnenkant komt er schimmel op de muur en dat wil ik opgelost hebben.


Vochtproblemen Oss
woensdag 09 februari 2022

Kelder waterdicht maken

Wij hebben een kelder van circa 10 m2 (voorheen twee kelders, wij hebben de tussenmuur deels doorgebroken zodat we met 1 ingang de volledige kelder kunnen benutten). Tijdens de verbouwing van onze woning (boerderij uit 1880) is de keldervloer, bestaande uit plavuizen, beschadigd geraakt. Op dit moment staat het grondwater hoog en staat in onze volledige kelder zo'n 20-30cm water (afhankelijk van de grondwaterstand). Wij willen onze kelder graag weer waterdicht hebben. Voorheen was de kelder wel klam (wat vocht vanuit de muren), maar stond de kelder niet onderwater.


Vochtproblemen Maasbommel
dinsdag 23 februari 2021

Schimmelproblematiek woonkamer

Ik wil graag uitsluitsel over de oorzaak van de schimmel in de hoek van onze woonkamer (onderaan bij de plint) en op het plafond (aan de rand bij de schuifpui). Is dit alleen een ventilatieprobleem? Of is er toch sprake van een lekkage vanuit het bovengelegen plat dak? Als er een lekkage/ventilatieprobleem is zou ik dit graag willen laten behandelen. Graag een vakman hiernaar laten kijken. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Condens en/of schimmelplekken (ventilatieprobleem)


Vochtproblemen Oss
maandag 03 april 2017

Vochtdoorslag door een muur voorkomen

Onze slaapkamer op de benedenverdieping heeft schimmelplekken op de muren. Het betreft voornamelijk de wand van de buitenmuur. Mogelijk is er sprake van vochtdoorslag. We laten dat hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw voorstel voor het herstelwerk en een prijsopgave.


Vochtproblemen Megen
maandag 09 januari 2017

Schimmel verwijderen

De douche, plafond vol met zwarte schimmel, evenals de kitranden langs het plafond. Sommige voegen van de muur ook wat schimmel. In de gang, gelegen aan de douche hangen wat jassen deze schimmelen ook, schoenen in een kastje stonden er ook deze zateb ook vol maar al weg gegooid. De slaapkamer die naast de douche ligt zijn colbertjes in de kast beschimmeld en ook onder het matras begint achinmel te ontstaan.


Vochtproblemen Oss
dinsdag 29 maart 2016

Kleine lekkage in de betonnen kelder

Ik heb een kleine lekkage in mijn betonnen kelder. Deze zit bij de aanhechting van de vloer met de wand. Graag zou ik deze willen laten dichten.


Vochtproblemen Uden
donderdag 11 februari 2016

Vochtinspectie uitvoeren

Vocht in het water meter kast


Vochtproblemen Uden
donderdag 04 februari 2016

Schimmel in het huis verwijderen

Wij hebben schimmel in huis, in de woonkamer achter de bank en boven op de slaapkamers en willen daar graag vanaf! Het moet verwijderd worden en er moet een oplossing komen dat het ook weg blijft, ik denk zelf een ventilatie probleem.


Vochtproblemen Oss
zondag 22 november 2015

Verhelpen van optrekkend vocht in muren

Wij hebben drie jaar geleden een woning gekocht uit bouwjaar 1938. Wij hebben in de herfst en wintermaanden last van optrekkend vocht in een slaapkamer op de begane grond. Het gaat om ongeveer 8 m2 waar het vocht plaatselijk optrekt, 10 tot 60 cm hoog. Er is ook sprake van schimmelvorming, deels op de buitenmuur, maar ook op de binnenmuur. De vorige bewoners hebben dit met een laag verf aan het oog onttrokken. Graag laten wij door een vakman de oorzaak van dit vochtprobleem vaststellen, waarna herstelwerkzaamheden kunnen plaatsvinden.


Vochtproblemen Oss
dinsdag 16 september 2014

Vochtbestrijding in huis

Op zowel een buitenmuur alsook een binnenmuur zijn recentelijk vochtplekken ontstaan. Het stucwerk laat op bepaalde plekken los. Het ergste is: de binnenmuur die grenst aan een natte cel. Graag advies en een vrijblijvende offerte.


Vochtproblemen Macharen
donderdag 21 augustus 2014

Optrekkend vocht in de kruipruimte

Er zit aan de onderzijde van de wanden schimmel. Dit komt door optrekkend vocht uit de kruipruimte. Deze ruimte, 10 bij 5.5 meter, willen wij graag laten behandelen.


Vochtproblemen Altforst
zaterdag 27 april 2013

Vocht in muur aanbouw buren

Onze buren hebben een aanbouw. Een stuk (enkelsteens?) muur loopt door vanwege de inkijk in hun aanbouw. De bovenste hoek van die muur is (al heel lang) vochtig, er groeit ook mos in/op. De bovenkant van dat stukje muur wordt ook niet beschermd. Wat is er aan te doen om het vocht te verwijderen en het te voorkomen?


Vochtproblemen Oss
Offertes aanvragen