Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Nieuw Vennep

Daklekkage opsporen en verhelpen - Vochtbehandeling - Nieuw Vennep

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Het lekt ergens bij aansluiting lichtstraat-plat dak. Ik zoek iemand die dit kan verhelpen.


Vochtexpert Nieuw Vennep

Offertes vochtbehandeling in Nieuw Vennep vergelijken

Recente opdrachten in Nieuw Vennep

maandag 20 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Achterhalen waar het vandaan komt Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Leimuiden
zaterdag 28 januari 2023

Schimmel verhelpen

Ik heb huiszwam in de kruipruimte verspreid over de grond minimaal 10 vierkante meter vd grond (aarde) onder de kruipruimte is bedekt. Mogelijk meer ik heb niet heel de kruipruimte bekeken. Het komt door een lekkende riolering in de kruipruimte die waarschijnlijk al een jaar flink lekt want er staat plaatselijk water. Graag laat ik een inspectie doen om te bekijken of afgraven en chemische behandeling volstaan, of dat de houtenvloer en balken ook aangetast zijn en behandeld moeten worden. Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Lisserbroek
woensdag 06 april 2022

Daklekkage opsporen en verhelpen

Het lekt ergens bij aansluiting lichtstraat-plat dak. Ik zoek iemand die dit kan verhelpen.


Vochtproblemen Nieuw Vennep
vrijdag 15 januari 2021

Lekkage tuinkamer/balkon verhelpen

Ben op zoek naar een vakman voor het opsporen en verhelpen van een lekkage. In een tuinkamer hebben we aangrenzend een balkon, op het plafond van ons balkon hebben we lekkage. Boven dat plafond is onze woonkamer.


Vochtproblemen Nieuw Vennep
dinsdag 01 september 2020

Lekkage opsporen en verhelpen

Wij hebben een serre, daar druppelt soms water naar beneden, graag willen wij deze lekkage laten verhelpen. In de serre hebben wij spotjes welke ook niet altijd werken, wellicht dat hier ook naar gekeken kan worden. Tevens hebben wij een schuifpui waar vorige week het water door naar binnen kwam, dit stroomde vanaf de bovenkant zo langs het raam.


Vochtproblemen Nieuw Vennep
woensdag 15 april 2020

Asbest verwijderen

In de los staande garage willen we asbest plafond platen laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 8 m2 gespijkerde platen. We hebben reeds een aantal offertes ontvangen van 2000+ Euro. indien Type 2. (+550 voor 2A) ex BTW. Als ik de prijs indicatie lees op uw site dan lijkt het dat u het goedkoper kunt. Dus ik hoop dat u mij een offerte kunt geven die onder de aangegeven prijzen ligt (incl. de inventarisatie, sloopmelding en afvoer).


Vochtproblemen Lisse
zondag 01 maart 2020

Lekkage verhelpen

IK heb lekkage geconstateerd in de meter kast op de begane grond maar de oorzaak is de poreuze tegelwerk in de badkamer. Ik wil graag weten hoe ik vocht onder de tegels weg kan krijgen . Tegel werk in 10 jaar oud . In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Vloer / wanden plaatsen


Vochtproblemen Nieuw Vennep
maandag 02 december 2019

Cementdekvloer realiseren voor vloerverwarming

We hebben een egale dekvloer nodig i.v.m. vloerverwarming. Momenteel ligt er al vloerverwarming als bijverwarming en laminaatvloer, dit haal ik zelf weg. De oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2 en verwacht dat het om een dikte van 3 cm zal gaan. het gaat er voornamelijk om dat de vloer gelijk wordt gemaakt, zodat de nieuwe vloerverwarming erin gefreesd kan worden.


Vochtproblemen Nieuw Vennep
dinsdag 27 augustus 2019

Muren, schopbord en vloer herstellen na lekkage

Vanwege een lekkende waterleiding onder de keuken hebben we waterschade opgelopen: - Muren nat+ schimmel - Pvc vloerdelen laten deels los - Schopborden onder keuken moeten vervangen worden vanwege waterschade. Het gaat om een verzekeringskwestie


Vochtproblemen Nieuw Vennep
woensdag 15 november 2017

Schimmel op zolderverdieping verwijderen

Zolderverdieping bevat schimmel. Verwijderen en zorgen dat er geen gevaar is voor gezondheid.


Vochtproblemen Lisse
dinsdag 24 oktober 2017

Schimmel slaapkamer verwijderen

Schimmel verwijderen slaapkamer en badkamer. Schimmel niet overal zichtbaar, maar de lucht verraad vocht en schimmel. Pand wordt gesloopt over een half jaar, maar tot die tijd moet het bewoond blijven en dus schoon gemaakt worden. Het betreft ongeveer 16 m2 muur en indien het plafond ook behandeld moet worden, dan 22 m2.


Vochtproblemen Lisse
dinsdag 24 oktober 2017

Lekkage bij het balkon verhelpen

Lekkage van balkon ( bouw 1970) treed op wanneer het regent. Wij hebben al diverse ''specialisten'' geprobeerd: voegen en impregneren van de tegelvoegen op het balkon, etc. Onder het balkon lekt het in de slaapkamer via het plafond van de slaapkamer. Gewenst: goed advies, een vrijblijvende offerte en een garantie dat jullie de lekkage kunnen verhelpen. Bezoek aan huis voor het maken van de vrijblijvende offerte is gewenst.


Vochtproblemen Nieuw Vennep
dinsdag 21 februari 2017

Huis schimmelvrij laten maken

Betreft een offerte voor de verzekering. Wij hebben schimmel in verschillende kamers geconstateerd en willen er graag vanaf. Kunnen jullie langskomen om een inspectie te doen en op basis daarvan een offerte/rapport te maken. Betreft de slaapkamer op de wanden en de muur van een eengezinswoning uit de jaren '70. De schimmel bevind zich voornamelijk op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond zit boven de voordeur een lekkage ook dit wil ik laten verhelpen.


Vochtproblemen Nieuw Vennep
zaterdag 05 maart 2016

Lekkage langs schoorsteen opsporen

We have water leaking into an upstairs bedroom, in the location of the chimney. We have had the lead replaced around the chimney, a new chimney cap and waterproofing of the chimney but there is still water coming in. Therefore we need help to find the cause of the leak. The house was build in 1977 and it's a stand alone house.


Vochtproblemen Lisse
zondag 24 februari 2013

Optrekkend/doorslaand vocht in binnenmuur

In hoekhuis, binnenmuur van 4m x 2m hoog doordrenkt met vocht. Vraag is 1) hoe groot is het probleem (meerdere muren?), 2) hoe is het op te lossen (+kosten) en hoe snel kan dat (huis is nu te koop). S.v.p. langskomen voor indicatie.


Vochtproblemen Lisse
Offertes aanvragen