Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Middelburg

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht - Vochtbehandeling - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtexpert Kapelle

Offertes vochtbehandeling in Middelburg vergelijken

Recente opdrachten in Middelburg

maandag 18 september 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Brouwershaven
maandag 10 april 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Kapelle
maandag 20 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

De hoekwoning van mijn schoonouders heeft last van schimmelvorming onderaan de muren. Betreft de binnenmuur aan de voorzijde en de buitenzijde van de woning. De tussengevel naar de buren toe heeft hier geen last van. De schimmel trekt van onder af aan op. We zijn op zoek naar advies en een offerte voor een oplossing. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Middelburg
maandag 13 februari 2023

Schimmel verhelpen

Ik heb schimmel in mijn gang en woonkamer en wil dit verhelpen.


Vochtproblemen Burgh Haamstede
dinsdag 10 januari 2023

Schimmel plafond slaapkamer verhelpen

Ik heb schimmel op mijn slaapkamer. Weet niet zeker waardoor het komt, daarom zoek ik een expert.


Vochtproblemen Zierikzee
maandag 12 december 2022

Schimmel in slaapkamer verhelpen

Ik heb schimmel in mijn slaapkamer en ik wil dit probleem graag verhelpen. Het zit hoog op het plafond en ook een beetje bij de plinten rondom de deur. Het zit ook een beetje in de badkamer, maar vooral in de slaapkamer is het een probleem.


Vochtproblemen Zierikzee
maandag 13 september 2021

Advies over de oorzaak van de schimmelplekken

Advies over de oorzaak van de schimmelplekken en een oplossing van het probleem. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Condens en/of schimmelplekken (ventilatieprobleem)


Vochtproblemen Goes
woensdag 25 december 2019

Vocht problemen verhelpen

Wij hebben lekkage gehad in de badkamer. De oorzaak lag bij de buren. Nu blijft mijn buiten muur nog nat, en daar zit isolatie achter. We komen er met de buren niet uit dus nu komt er een deskundige van de verzekering kijken en eventueel de schade vast te stellen. Wij zouden het fijn vinden dat er ook iemand een onafhankelijk persoon daar bij aanwezig zou zijn en daarna overgaan tot reparatie.


Vochtproblemen Kloetinge
woensdag 03 april 2019

Vochtmeten door erkend bedrijf

In verkochte woning is een vochtprobleem, wij hebben een rapport nodig waaruit blijkt dat de vloer droog genoeg is om een vloer (marmoleum) te leggen. Deze officiële rapportage hebben wij nodig, zodat de nieuwe bewoners hun nieuwe vloer kunnen laten leggen.


Vochtproblemen Middelburg
donderdag 10 januari 2019

Vochtmeting - Vloer

Ik wil graag een offerte voor het meten van de vocht in de vloeren op de begane grond. De afmetingen weet ik niet precies. Het betreft hier een tegen expertise of second-opinion betreffende een geschil voor de schade aan de laminaten vloer.


Vochtproblemen Wemeldinge
zaterdag 02 juni 2018

Optrekkend vocht bij buitenmuren

In ons jaren-30 huis hebben we last van optrekkend vocht, met name langs de buitenmuren. Wij zijn benieuwd wat we hieraan kunnen doen, en vooral wat de oorzaak is.


Vochtproblemen Goes
dinsdag 27 maart 2018

Oorzaak van muffe lucht opsporen

Stank in een vaste kast op de overloop. Continu aanwezig. Dezelfde geur is ook in vlagen op de zolder aanwezig, in mindere mate.


Vochtproblemen Grijpskerke
maandag 18 december 2017

Vochtprobleem door optrekkend vocht

We hebben een boerderij gekocht van zo'n 300 jaar oud, een monumentaal pand. Er zit zeer waarschijnlijk vocht in het huis, dit concluderen wij door een muffe geur (die zeer varieert), vochtplekken op muren, verroeste leidingen, schimmel op muren. We hebben een vochtmeting laten uitvoeren en willen graag een second opinion voordat we besluiten te kiezen voor een bepaalde aanpak.


Vochtproblemen Middelburg
dinsdag 17 oktober 2017

Vochtprobleem oplossen in een hoekwoning

Wij wonen in een hoekwoning, gebouwd rond 1976. We hebben in het huis last van een hoge vochtigheid, met name in de slaapkamer. Er is hier en daar sprake van schimmelvorming, terwijl wij toch erg veel ventileren en verwarmen. Ook hebben we klimop verwijderd van de gevel. Wij hebben een inpandige badkamer zonder ramen maar met een afzuigsysteem. We hebben ook een flink vochtige kruipruimte. We willen de woning graag laten beoordelen en ons laten adviseren over de maatregelen die er nodig zijn. We ontvangen graag uw plan van aanpak en prijsindicatie.


Vochtproblemen Middelburg
vrijdag 09 juni 2017

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Ik heb een klein appartement van 55 m2, dat na een kleine overstroming een groot probleem is. Het laminaat is helemaal gedroogd, een droger heeft er een week gestaan, de ondervloer is gewisseld, maar nu, na een paar maanden stinkt het ongelofelijk in de woning. Ik vrees dat dit schimmel onder het laminaat is. Maar ik durf zelf niet aan het laminaat te gaan trekken, omdat ik het vast kapot maak. Er is een expert van de verzekeraar geweest. Op dat moment was er niets te ruiken! Wie is specialist in schimmel onder laminaat en wie herkent ook de geur.... en kan het oplossen?


Vochtproblemen Kortgene
Offertes aanvragen