Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Meppel

Vochtprobleem in de kelder oplossen - Vochtbehandeling - Meppel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Vooral na veel regen staat er (grond)water in de kelder. We kunnen de oorzaak niet vinden. Graag hebben we dat u het vochtprobleem oplost.


Vochtexpert Steenwijk

Offertes vochtbehandeling in Meppel vergelijken

Recente opdrachten in Meppel

woensdag 16 november 2022

Vochtprobleem achterhalen & oplossen

Op 1 plek in mijn woning heb ik bij de vloer last van vocht. Dit is te zien aan de zwarte schimmelvlekken in het behang en een te ruiken aan een muffe lucht. Het betreft de hoek van het huis. Ik zoek een expert die voor mij dit probleem kan achterhalen en een offerte kan bieden om het op te lossen.


Vochtproblemen Steenwijk
zaterdag 07 mei 2022

Schimmel verwijderen

Ik zoek een specialist voor het grondig verwijderen van schimmel en het toepassen van een nabehandeling. (Inmiddels een nieuw afzuigsysteem aangebracht)


Vochtproblemen Meppel
maandag 12 april 2021

Kelder ketelhuis waterdicht maken

Het waterdicht maken van: Kelderwanden buitenzijde 70 m2. Kelderdek 20 m2. Kanaal wanden + dek 25 m2. isolatie aanbrengen op het kanaal.


Vochtproblemen Steenwijk
vrijdag 15 november 2019

Schimmel weghalen

Er is in het verleden lekkage geweest aan het dak nu is er 1 houten plaat aan de binnenkant die zwarte schimmel vertoont. De plaat is zelf droog. Wel is de schimmel zo erg dat de plaat wordt verteerd. Wij vermoeden daarom dat er achter de plaat in de isolering ook schimmel zit. Graag horen wij wat het kost om dit weg te halen en laten vervangen.


Vochtproblemen Meppel
maandag 18 januari 2016

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Vooral na veel regen staat er (grond)water in de kelder. We kunnen de oorzaak niet vinden. Graag hebben we dat u het vochtprobleem oplost.


Vochtproblemen Steenwijk
dinsdag 16 juni 2015

Grondwater in de kelder

Er komt via de zijmuur grondwater de kelder in. Het is een kleine provisie kelder van circa 2 bij 3 meter. De wand waar het water naar boven komt is circa 2 meter. Het sijpelt via de naad onder aan die wand naar binnen. De kelder heeft een betonnen vloer en gemetselde wanden. De kelder is niet geïsoleerd. Er staat wel een vriezer in de kelder maar deze kan verplaatst worden. De kelder heeft net geen sta hoogte in verband met de balken maar tussen de balken kan er rechtop gestaan worden. Wat zou het kosten om dit op een betaalbare manier te stoppen?


Vochtproblemen Meppel
donderdag 05 december 2013

Schimmel in huis laten verwijderen

Het betreft het schoon maken van de onderkant van de platte daken, houtenplaten, van de schuur en de overkapping. Het is ongeveer 25 m2 waar de schimmel op zit.


Vochtproblemen Steenwijk
donderdag 25 augustus 2011

Vochtprobleem

Vinden oorzaak vochtprobleem. Na regen ontstaat er bij de voordeur onder de overkapping een natte plek in de bestrating. In kruipruimte zijn de muren nabij de voordeur vochtig en drupt er vooral 's winters in die hoeken water door de vloerisolatie.


Vochtproblemen Meppel
donderdag 30 september 2010

Vochtproblemen oplossen

Vochtproblemen in huis en kelder: zwam (gehoord van makelaar). Wil graag weten wat te doen.


Vochtproblemen Tuk
Offertes aanvragen