Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Lelystad

Schimmel verhelpen + oplossen - Vochtbehandeling - Lelystad

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schimmel verhelpen + oplossen

Ik heb steeds schimmel in de hoek bij de trap op zolder, in de was ruimte, en slaapkamer zolder en beneden. Weet niet de oorzaak wil weten hoe dit opgelost kan worden vrijblijvend informatie of offerte ontvangen wat het gaat kosten allemaal


Vochtexpert Lelystad

Offertes vochtbehandeling in Lelystad vergelijken

Recente opdrachten in Lelystad

donderdag 17 augustus 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur


Vochtproblemen Lelystad
zaterdag 17 december 2022

Schimmel verhelpen + oplossen

Ik heb steeds schimmel in de hoek bij de trap op zolder, in de was ruimte, en slaapkamer zolder en beneden. Weet niet de oorzaak wil weten hoe dit opgelost kan worden vrijblijvend informatie of offerte ontvangen wat het gaat kosten allemaal


Vochtproblemen Lelystad
maandag 02 mei 2022

Vochtprobleem garagebox oplossen

Bij mijn huidige garagebox heb ik last van vocht dat door de (enkels steens)bakstenen muur naar binnen komt. De buitenzijde is beplant door planten en bloemen van de naast gelegen woning. Ik zou deze muur vanuit binnen willen behandelen als dat mogelijk is. Ik snap dat de bron van het vocht probleem zich aan de andere kant van de muur zich bevind maar er zal denk dat er wel een alternatief zijn voor dit probleem. Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel schilderen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Lelystad
zondag 03 april 2022

Lekkage inspectie/reparatie

Eenmalig lekkage gehad (vooralsnog..) via een oud ventilatiekanaal wat niet meer in gebruik is. Graag inspectie naar de oorzaak van de lekkage, en indien mogelijk reparatie. Er liggen sinds kort zonnepanelen op het dak. Aldus de installateur is er sprake van een PVC dak, met grind erop. Waar bevindt het lek zich?: plat dak Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vochtproblemen Lelystad
zaterdag 19 september 2020

Renoveren na waterschade in badkamer plafond

Ik heb waterleidinglekkage gehad in de badkamer. Water is door het plafond naar beneden gekomen en ook via de buitenmuur. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen om te zien wat het kost om te laten vervangen/renoveren. Ook verzekeringstechnisch.


Vochtproblemen Lelystad
dinsdag 25 augustus 2020

Waterschade aan het plafond herstellen

Door hevige regenval is er schade ontstaan aan het plafond van de uitbouw van het huis. Het schilderwerk moet hersteld worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Vochtproblemen Lelystad
dinsdag 24 maart 2020

Kruipruimte met water herstellen

Ik heb sinds een paar maanden last van een muffe lucht in huis. Met name in de meterkast is het goed te ruiken. Het werd steeds heftiger en nu blijkt dat de kruipruimte vol met water staat. De deurmat en het luik zitten onder een schimmel. Kunt u komen kijken naar de oorzaak en het verhelpen? Is het ook mogelijk om op korte termijn de kruipruimte leeg te pompen?


Vochtproblemen Lelystad
dinsdag 03 december 2019

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Het balkon boven een uitbouw lekt en dat moet gemaakt worden en daarnaast wil ik ook de schade binnen laten repareren. De afmetingen zijn ongeveer 3,5 x 3,5 meter. Er liggen tegels die zo weggehaald kunnen worden. Daaronder zit iets dat lijkt op teer, maar dat is het niet. Ik weet niet wat het is. Tussen de binnen en de buiten is het gaan lekken. Nu zie je vlekken bovenaan de muur binnen boven het raam. Onder raam zit nu schimmel, dit moet behandelt worden. Op het plafond zit een kring. Dit moet weer gewit worden. De verzekering vergoed mogelijk de binnenkant.


Vochtproblemen Lelystad
dinsdag 17 september 2019

Vochtplekken op plafond en muren verhelpen

Ik heb behoorlijk wat vocht in mijn wc plafond. De plekken zijn verspreid. Het is vergevorderd en ik wil iemand er zo snel mogelijk naar laten kijken. De verf begint zelfs te brokkelen. Ik wil een offerte om dit te behandelen met een prijsindicatie. Het plafond is 3 m2.


Vochtproblemen Lelystad
maandag 21 mei 2018

Drainage onder de woning aanleggen

In de winter staat bij ons en bij de buren water in de kruipruimte. De gemeente zegt dat wij zelf drainage onder de woning moeten aanleggen. Die mag afwateren op het RWA. Dit zou het effectiefst zijn als mijn buren dit ook doen. Het gaat dus om drie van de zes woningen in het rijtje.


Vochtproblemen Lelystad
dinsdag 17 oktober 2017

Zwarte schimmel laten verwijderen

Ik wil graag met spoed een badkamer plafond laten reinigen. Het hele plafond in zwart van de schimmel en dit moet met spoed worden verwijderd.


Vochtproblemen Lelystad
donderdag 14 september 2017

Vochtprobleem in de meterkast oplossen

Tegen de achterwand van mijn meterkast is al enige tijd (opkruipend) vocht zichtbaar. Ook hangt er een muffe geur. De meterkast is inpandig gesitueerd op de benedenverdieping van een eengezinswoning. Mogelijk komt dat vocht uit de kruipruimte onder het huis, maar zover ik dat kan beoordelen is het daar droog. Een andere mogelijkheid is dat het vocht door de achterwand komt. Daar bevindt zich namelijk de wc met een ingebouwd hangtoilet. Afijn, ik zoek een vakman die dit uit kan zoeken en op kan lossen.


Vochtproblemen Lelystad
woensdag 19 april 2017

Vochtmeting in de woning uitvoeren

Wij wonen sinds 2013 in een gerenoveerde woning. Helaas hebben wij heel veel last gehad van verschillende soorten lekkages. Voornamelijk in de badkamer vanuit het bad. Onze woning had zoveel lekkage plekken, dat ik in 2016 maar weer ben gaan schilderen. Met spullen weghalen viel mij een vlek op het vinyl op. Er zat al een flinke laag schimmel op de vloer. De muren van mijn slaapkamer zijn zeer koud en vochtig in de winter en de vloer bij de muurkant wordt ijskoud. Er is een vochtmeting gedaan. Maar ik zie dit graag door een onafhankelijk bedrijf gebeuren, vanwege de niet te vertrouwen test. We willen heel graag dat er een oplossing komt voor onze klachten die wij hebben.


Vochtproblemen Lelystad
vrijdag 14 april 2017

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Wij wonen in een appartementencomplex uit bouwjaar 2002. De woningen hebben hier inpandige balkons. Momenteel hebben onze buren een natte balkonvloer en gevel, vermoedelijk door een probleem met de hemelwaterafvoer van het balkon van het bovengelegen appartement. Wij zelf hebben door vochtdoorslag nu ook een natte muur op het inpandige balkon. Het probleem zit dus vermoedelijk op de 5e etage. Er zijn bouwtekeningen aanwezig. We willen graag een vochtmeting van de balkonvloer en gevel laten doen en de oorzaak van het probleem laten opsporen en aanpakken. We maken hiervoor graag een afspraak.


Vochtproblemen Lelystad
maandag 14 november 2016

Vocht in de kruipruimte laten bestrijden

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 2000 met betonnen vloeren. De kruipruimte ruikt erg muf en wij kunnen bij het toegangsluik zien dat de fundering ook vochtig is. Wij willen graag een onderzoek van de kruipruimte door een expert. Wij ontvangen daarna graag een advies over de beste aanpak en een prijsopgave.


Vochtproblemen Lelystad
Offertes aanvragen