Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Kampen

Opstijgend vocht bestrijden - Vochtbehandeling - Kampen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opstijgend vocht bestrijden

Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtexpert Kampen

Offertes vochtbehandeling in Kampen vergelijken

Recente opdrachten in Kampen

maandag 26 juni 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

In onze woning van rond 1900 hebben we in het trappengat last van vochtplekken. We weten niet zeker of het doorslaand vocht is (we hebben eenlaags muur), of ventilatie probleem in het trappengat. Graag zouden we willen dat iemand die er verstand van heeft er naar komt kijken en ons van advies kan voorzien Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Kampen
maandag 10 april 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

We hebben sinds deze winter last van vocht probleem in slaapkamer. Wanden zijn niet geïsoleerd. Woning is van 1974. Woonkamer en keuken, heb ik voorzet wanden voor gemaakt. Onder de vloer is het altijd vochtig/nat. Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Kampen
maandag 03 april 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Schimmelwering Duurzame oplossing Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Kampen
zondag 19 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Kampen
dinsdag 21 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Dijkwoning: daardoor vocht vanuit de dijk die tegen de muur aan ligt, Na een flinke regenbui loopt er vocht uit de muur. Maar ook optrekkend vocht uit de grond onder de keukenvloer. Er is geen kruipruimte. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Grafhorst
dinsdag 03 januari 2023

Lekkage van dak repareren, waarschijnlijk vanuit dakkapel

Het dak lekt op de zolder, kamer op eerste etage en in de woonkamer. Lekkage komt waarschijnlijk uit de afvoer van de dakkapel. Bij hevige regen druppelt het in de kamer op de eerste etage en hangen de druppels in de woonkamer. Waarschijnlijk stroomt het water bij hevige regenval tussen de dakkapel en de dakpannen en stroomt onder de dakpannen naar beneden. Dit heeft waarschijnlijk al een lange tijd geduurd, want op zolder is een doorslagplek, op de eerste etage is het hout van de dakbedekking verrot, is provisorisch gedicht met PUR maar stroomt door de isolatie de kamer in, en geeft ook vocht doorslag in de woonkamer. Op de foto's de natte plekken in de kamers en op zolder. De afvoer van de dakkapel aan beide zijden van de dakkapel en een foto van het deel doorgerotte dakbedekking.


Vochtproblemen Kampen
maandag 02 mei 2022

Droog maken kelder

Kelder staat regelmatig water in, deze willen we graag droog hebben, heeft te maken met het grondwaterpeil, denk dat deze kelder in de epoxy gezet moet worden. Kelder is ong 3x2 mtr.


Vochtproblemen IJsselmuiden
dinsdag 15 november 2016

Vocht onder het laminaat

Door een lekkende waterleiding is de vloer van onze benedenverdieping vochtig. Het beschadigde laminaat ligt er nu nog op, dus ik weet niet precies hoe groot de schade is, maar ik vermoed zo'n 10m2 dat echt doorweekt/nat is. Graag wil ik de vloer deskundig laten drogen, zodat mijn nieuwe laminaat niet beschadigd. Zijn jullie hierin gespecialiseerd?


Vochtproblemen IJsselmuiden
dinsdag 10 mei 2016

Trapopgang behandelen tegen vocht

Bij onze berging/trapopgang groeien er een soort van paddestoelen uit de eerste twee houten treden. Er komen scheuren in het hout waar de paddestoelen doorheen groeien. Wij denken dat de oorzaak komt door tocht uit de deur tegen de houten trap aan. Wij hebben wel eens geprobeerd het te verwijderen, maar het komt steeds weer terug. Graag willen wij dit verwijderen, want het groeit redelijk snel terug.


Vochtproblemen Kampen
zondag 22 november 2015

Vocht- en schimmelprobleem op een binnenmuur

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning een vocht- en schimmelprobleem op een binnenmuur. Er zijn donkere plekken op het stucwerk boven het raam ontstaan. We kunnen zelf de oorzaak hiervoor niet vinden. Graag laten wij er door een vakman naar kijken. We hopen dat die voor ons de oorzaak kan vinden en herstelwerkzaamheden kan uitvoeren. Graag ontvangen wij vooraf een offerte voor die werkzaamheden.


Vochtproblemen Kampen
maandag 16 december 2013

Binnenmuur tegen optrekkend vocht impregneren

Binnenmuur tegen optrekkend vocht impregneren. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter op de begane grond.


Vochtproblemen Kampen
zaterdag 25 februari 2012

Bestrijden optrekkend vocht

In ons grachtenpand in Kampen hebben wij last van optrekkend vocht, graag willen wij advies/offertes m.b.t. de bestrijding hiervan. Het gaat om de binnenmuren. Vooral op de begane grond.


Vochtproblemen Kampen
donderdag 10 juni 2010

Vochtexpert

Hoog vochtigheids gehalte in de woonkamer. De woonkamer heeft een oopervlakte van ongeveer 50m2. Er staat ook water in de kruipruimte en de vloer is niet geïsoleerd. We denken dat het vanuit de vloer optrekt. Graag advies en opsporen/verhelpen probleem.


Vochtproblemen Kampen
Offertes aanvragen