Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Hoorn

Doorslaand vocht rondom ramen en lekkage bij dakkappel oplossen - Vochtbehandeling - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Doorslaand vocht rondom ramen en lekkage bij dakkappel oplossen

Ik heb sinds kort vochtplekken rondom de ramen. Tevens lekkage bij een dakkapel. Ik wil weten wat de oorzaak is en wat daar dan de beste oplossing voor is.


Vochtexpert Hoorn

Offertes vochtbehandeling in Hoorn vergelijken

Recente opdrachten in Hoorn

maandag 11 september 2023

Schimmel verhelpen

Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Hoorn
maandag 22 mei 2023

Kelder waterdicht maken

Ik wil graag m'n kelder water dicht maken. Ik heb aldoor last van water erin als het regent komt het door de vloer heen.


Vochtproblemen Hoorn
woensdag 12 april 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Om te beginnen moeten we weten wat het probleem is en of er een probleem is van het vocht (vocht diagnose). Er lijkt optrekkend vocht te zijn, toplaag van de stenen brokkelen af, witte poederachtig spul op de plek waar eens is tegenaan gestoten, binnen 's nachts last van naaktslakken in huis en overdag en 's nachts steeds meer pissebedden in huis. In de kelder is veel condens. Dit is al behandeld toen we 2 jaar geleden hier kwamen wonen, maar de condens blijft. Ten tweede zodra we weten wat het probleem is, moeten we weten wat we eraan moeten doen en hoeveel dit gaat kosten. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Wognum
woensdag 18 januari 2023

Lekkage kelder

In mijn uitgegraven kelder, onder mijn splitlevel huis, welke als slaapkamer wordt gebruikt,komt grondwater door de muur heen en lekt de kamer in. Dit is sinds vandaag. Wat kan er aan gedaan worden?


Vochtproblemen Hoorn
dinsdag 20 december 2022

Vochtprobleem achterhalen en oplossen

In de woonkamer zit er vocht op plinthoogte en dan voornamelijk in de hoeken, maar het breidt zich uit. Nu zoek ik een vakman die het probleem kan achterhalen en oplossen. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


Vochtproblemen Zwaag
woensdag 02 november 2022

Opstijgend vocht bestrijden

Binnenmuur trekt vocht onder de vloer aan nu nog niet zoveel maar wat is de beste oplossing Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Medemblik
vrijdag 28 oktober 2022

Opstijgend vocht bestrijden

Bij ons is het terras verhoogd en sindsdien hebben we last van vocht in de kamer. De vochtmeter geeft aan dat het veel te hoog is. Het zit op de muren en op de vloeren.


Vochtproblemen Hoorn
donderdag 21 juli 2022

Lekkage aan de serre verhelpen

Er vallen 1 plek druppels vanuit de bovenkant van de serre 1


Vochtproblemen Hoorn
woensdag 08 juni 2022

Doorslaand vocht rondom ramen en lekkage bij dakkappel oplossen

Ik heb sinds kort vochtplekken rondom de ramen. Tevens lekkage bij een dakkapel. Ik wil weten wat de oorzaak is en wat daar dan de beste oplossing voor is.


Vochtproblemen Hoorn
maandag 16 mei 2022

Vochtprobleem, schimmelvorming achterhalen & oplossen

Ik zoek een vochtexpert die oorzaak van ons vochtprobleem met schimmelvorming kan achterhalen en ook kan oplossen. Dit ook voor het afbladderen van het stucwerk.


Vochtproblemen Enkhuizen
donderdag 29 april 2021

Lekkage verhelpen, verven en stucen

Ik ben op zoek naar iemand voor het volgende: - lekdetectie standleiding vanaf 2e verdieping naar begane grond - breekwerk koof badkamer en woonkamer - herstellen standleiding - herstellen koof badkamer met tegelwerk - herstellen koof woonkamer - herstellen stucwerk 40 m2 - herstellen schilderwerk 40 m2


Vochtproblemen Zwaag
zaterdag 10 april 2021

Kelder waterdicht maken en een nieuwe ingang creëren vanuit de hal

Wij hebben een kelder van ongeveer 20m2. Onze woning grenst aan een sloot, welke lager gelegen ligt als de kelder. We hebben er nu een dompelpomp in staan, maar zonder krijg je zo een laag water van een meter. De diepte is nu ongeveer 1.80. Het plafond is onze keukenvloer. De kelder zal dus ook nog een stuk uitgegraven moeten worden. Er liggen nu tegels op de grond. De grond is kleigrond. We willen vanuit de hal een nieuwe ingang naar de kelder. Er moet dus in de vloer een opening met een trap gecreëerd worden. We willen graag een totaal kostenplaatje. Ook graag willen we weten of jullie alles kunnen realiseren zodat we niet zelf achter andere bedrijven moeten aan gaan voor de opening naar de kelder etc. Ook moet er natuurlijk ventilatie in komen.


Vochtproblemen Hoorn
dinsdag 18 augustus 2020

Waterschade wand/plafond verhelpen

Ik heb waterschade aan het plafond in de trapgat op de bovenste verdieping. Schade over ongeveer 2,5 x 1,5 meter aan het plafond/wand. Ondertussen is het wat opgedroogd en is in het stadium dat het begint te schimmelen. Voor onze verzekeraar moeten wij een offerte aanleveren i.v.m. een waterschade.


Vochtproblemen Bovenkarspel
maandag 20 januari 2020

Terras boven kelder waterdicht maken

Wij hebben een huis met een buiten terras boven de kelder. Door de tegels heen lekte het naar de kelder. Tegels en bovenste betonlaag zijn verwijderd. Nu zoeken we iemand die het terras kan voorzien van een nieuwe super waterdichte laag. Het gaat om circa 20 m2.


Vochtproblemen Schellinkhout
maandag 16 december 2019

Schaderapport van waterschade op laten stellen voor de verzekering

Een aantal maanden geleden is het dak en de muur gaan lekken door een verstopte regenpijp en dakgoot. Hierdoor zijn bruine vlekken ontstaan op het plafond en is het stucwerk beschadigd. Ook lijkt het erop dat de kozijnen zijn gaan rotten op enkele plekken. Ik heb een schaderapport nodig voor de opstalverzekering.


Vochtproblemen Enkhuizen
Offertes aanvragen